- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.721
TartılmaBak benı de gaza getırdın ben de tartılmiciiiimmm
erken yerim olmazsa biraz :) makarna olarak kırpışı kullanıcam zatenbu ara ona cok fena taktım zaten makarna olarak :))) ince makarnasının hamuru cok hosuma gıttı :) ben o kalın hamurlu makarnaları oldum olası sevmıyorum plastık gıbı gelıyor :26:
Ben 8 puan alıyorum testten, ucundan kurtarıyorum.
bende 8 aldım :)))) amaaa
ben 6 ve 8 in goreceli sorular oldugunu dusunuyorum. puanlamaya bakmadan dıkkatımı cekmıstı zaten o sorular..
6. kilo vermek yaşantımdaki diğer sorunları da giderebilecek.
cevap: bence kısmi evet. cunku, saglık sorunlarım azalacak, psikolojik olarak daha pozitif ve mutlu olucam dolayısıyla hayatımda etkılerı olacak vs vs....
8. ‘Hata’ yapmaz isem başarılı bir şekilde kilo verebilirim.
hata..... hata yanlış beslenmek. yemege abanmak bunlar bence hata. yani hata yapmazsam, metobolizmamda sıkıntı yok cok sukur dolayısıyla kılo verebılırım..
hımmm 11 de vardı aklıma takılan..
11. Şuanda yaşamım stresli olsa bile bir kilo verme programına başlamak istiyorum.
hatamızdaki stresler için planlarımızı surekli ertelesek planlar hep plan olarak kalır. ben dıyete basladıgımda oldukca streslı bır donemdeydım hem maddı hem manevı streslerım vardı, ama basladım ve yarı yolda foslamadım da :)
Aynı yerlere takılmışız doğal olarak. :)
Benim bile bile lades olduğum tek soru 10. soruydu. :)
Hadi bakalım o zaman, samimiyetimizi kendimize kanıtlayalım ve günün sporunu yapalım...
Ben kaçıyorum bisikletin tepesine...
Peki ya sen; aerobiğe mi, yoksa parka mı?
MenüM
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1kk peynır
ara
7 cig fındık
1 kuru kayısı
öğle
nesfit+süt
ara
yemegı erken yedim. bu ara hakkımı 1 elmayla bırazdan yapıcam :)
aksam
2 küçük biber dolması
3 yemek kasıgı yogurt
dondurucudan dolma cıkarmak daha kolay geldı
ben ogle yemegımı yemedım dahayıne farklı bısey yesem yesem moduna gırıp bısey gelmıyor aklıma nesfıt yıcem sanırım :)
Selam canlarimm
Dün görmedim hic
Sürekli hastalık muhabbeti yapmak istemiyorum ama dün cok hastayimm(
Bırakın İnternet'e girmeyi yattım durdum
Oyle bir öksürüğüm varki hayattan soğudum resmen(
Ballı zencefil, ballı limon,limonlu ıhlamur Herturlu şeyi yaptım ama banamisin demedi
Herneyse once menumu yazayım
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 KK peynir
1 dilim ekmek
Ara
Yok
Öğle
3 kasik ispanak
1 dilim ekmek
Ara
2 mandalina
Aksam
3 kasik kabak yemegi
3 kasik domatesli makarna
Yoğurt
Salata
Tünaydınnn
Yıne gec kalkılan bır sabah ne olucak boyle bılmıyorumne ara nasıl basardım uyku duzenımı bozmayı cozemedım kastıkça daha da beter oluyor.
Sinem'cim haftasonu olunca benim içinde aynı problem oluyor.Öğle vaktine yakın uyanıyoruz ve gün çabuk bitiyor.tabii öğünler de brbirine giriyor:9
gecmiş varsa geçmişe bakayım bır
Funda 'cım bu fikir hiç güzel değil bence .Bende az girebiliyorum nete ama kurallar kalkarsa hepten boşlarız gibi geliyor bana.Böyle devam edelim derim ama tabii ki çoğunlıuk ve kaptan olarak sen daha iyi bilirsin .benim fikrim bu:)İki kişinin arasında bir tartışma olduğu zaman diğer üyeler lütfen "tartışma olmuş, çıkayım." moduna girmesin. Yani kötü anlamda yapmıyorsunuz bunu biliyorum ama tartışma o iki kişi arasında, bırakın onlar çözsün. Herkesin keyfi kaçınca can sıkıcı bir ortam oluyor.
Sinemcim sana bir teklif sunayım... Herkese de tabi...
Mesaj zorunluluğunu kaldıralım, menü zorunluluğunu da kaldıralım. İsteyen cumadan cumaya kilo bildirimi yapsın, isteyen her gün gelip 50 mesaj yazsın.
Tüm kuralları yıkalım, çok sıkıldım ben de böyle nedenlerle tartışma çıkmasından... Kurallar gelirken, açıklaması yapılırken problem olmuyor ama sonra böyle oluyor. Yakalım, yıkalım her şeyi... Sonra duruma göre kalan sağlar bizim olsun.
Bunu da gayet sakin yazıyorum, bu mesaja da gerilmeyin. :) Ciddiyim de, böyle yapalım olmadı... Görünürde herkes mesajlarını yazıyor ama etraf sakin; 10 mesaj da olsa 20 mesaj da olsa çözüm olmuyor demek ki... Üye takıma girme ihtiyacını hissetmedikten sonra bir anlamı olmuyor mesaj yazmanın...
Tartılmayacağım yaaa... Kesin kararlıyım. :) Hem böylece daha sıkı giderim diye düşünüyorum.
Bravo hiç tartılma bencede keşke ben de dayanabilsemde cumadan cumaya tartılsam.
Olur, yapabilirsin. Biraz karbonhidratlı olur gerçi... Ama yoğurdunu bol tutarsan kaşık kaşık makarna yemek zorunda kalmazsın. Kıymasını da bol koyarsın.
Tubişim geçmiş olsun(( ne yazık ki kışla beraber bu dertlerde geldi cok dikkat etmemiz gerek. kat kat dikkat etmemiz gerek suan diyetle beraber cok saglıklı beslenıyoruz ama mıktarlarımız olculu o yuzden o mıktarları mumkun oldugunca saglıklı gıdalara daha bır fazla ayırmak gerek.
Geçen sefer benım bogazım cok fena olmustu. yıllardır doktorlar pastıl verır afedersın bır halta yaramaz. gecen sefer aldıgım pastil muthıs ıyı geldı bana (tavsıye eden aile dostumuz ve eczacı) istersen verıyım onun adını sana yarın al canım.
menun hasta olmana ragmen cok guzel canım. afıyet olsun hepsi bol vitamin şifa olsun..
Siiineeeeemmm bu cikolatali nesfit nasil biseymis yaaa
Hic böyle tahmin etmemistimm
Bildigin çikolata
Yerken vicdanım sızladı sanki çikolata yemisim gibii
Sinemcim ne kadar sütle ne kadar nesfit yiyorsun??
Zamanında karıncalik yapmışsın simdi dolmaları yiyip çalıp oynarsin tabi hakkın:)))
hesapta kıymalı makarna yapıcaktım aksamaya bu tembellik ne fena bısey :)))))
dondurucudan dolma cıkarmak daha kolay geldı
MenüM
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1kk peynır
ara
7 cig fındık
1 kuru kayısı
öğle
nesfit+süt
ara
yemegı erken yedim. bu ara hakkımı 1 elmayla bırazdan yapıcam :)
aksam
2 küçük biber dolması
3 yemek kasıgı yogurt
Dün görmedim hic
Sürekli hastalık muhabbeti yapmak istemiyorum ama dün cok hastayimm(
Bırakın İnternet'e girmeyi yattım durdum
Oyle bir öksürüğüm varki hayattan soğudum resmen(
Ballı zencefil, ballı limon,limonlu ıhlamur Herturlu şeyi yaptım ama banamisin demedi
Herneyse once menumu yazayım
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 KK peynir
1 dilim ekmek
Ara
Yok
Öğle
3 kasik ispanak
1 dilim ekmek
Ara
2 mandalina
Aksam
3 kasik kabak yemegi
3 kasik domatesli makarna
Yoğurt
Salata
Zencefilli bı pastil aldım hic fayda etmedi
Hatta bir tanede okaliptuslu olips buldum onuda attım ağzıma ( bak menüye yazmadım simdi geldi aklıma)
Haa birde zencefilli 2 tatli kasığına bal yedim ( onuda yazmadım çünkü simdi hatırladım:)))
Senin pastil neydi onuda deneyeyim iflahim kesildi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?