Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tartılma cınımcım. :)

Ya bu kırpış hangi markanın, ben de merak ediyorum onu...

Son düzenleme:
Ben 8 puan alıyorum testten, ucundan kurtarıyorum.

bende 8 aldım :)))) amaaa

ben 6 ve 8 in goreceli sorular oldugunu dusunuyorum. puanlamaya bakmadan dıkkatımı cekmıstı zaten o sorular..

6. kilo vermek yaşantımdaki diğer sorunları da giderebilecek.

cevap: bence kısmi evet. cunku, saglık sorunlarım azalacak, psikolojik olarak daha pozitif ve mutlu olucam dolayısıyla hayatımda etkılerı olacak vs vs....

8. ‘Hata’ yapmaz isem başarılı bir şekilde kilo verebilirim.

hata..... hata yanlış beslenmek. yemege abanmak bunlar bence hata. yani hata yapmazsam, metobolizmamda sıkıntı yok cok sukur dolayısıyla kılo verebılırım..

hımmm 11 de vardı aklıma takılan..

11. Şuanda yaşamım stresli olsa bile bir kilo verme programına başlamak istiyorum.

hatamızdaki stresler için planlarımızı surekli ertelesek planlar hep plan olarak kalır. ben dıyete basladıgımda oldukca streslı bır donemdeydım hem maddı hem manevı streslerım vardı, ama basladım ve yarı yolda foslamadım da :)

Aynı yerlere takılmışız doğal olarak. :)
Benim bile bile lades olduğum tek soru 10. soruydu. :)

Hadi bakalım o zaman, samimiyetimizi kendimize kanıtlayalım ve günün sporunu yapalım...
Ben kaçıyorum bisikletin tepesine...
Peki ya sen; aerobiğe mi, yoksa parka mı?

Son düzenleme:
Tartılma cınımcım. :)

Ya bu kırpış hangi markanın, ben de merak ediyorum onu...

cınım cınım :)

hiiii kırpışımı yicen sende

filiz makarnanın adı Yumurtalı Kırpık :))))

tadı benim kırpışım gibi yumuşacık

(kalorisi normal makarna ile aynı)

Saat geç ve hava soguk bugun parka gıtmıcem ama kacmıcam spordan :) aerobık yapıcam :)

(uyuz bır kalabalıkda vardır zaten parkta (( dunde temızlık bahaneydı aslında parkı hafta sonu sevmıyorum. aile, sevgili muh. gorunce sınır oluyorum ben sap gıbı )

dun kışa tam gırdım bu arada ufo çalışmaya basladı 2-3 gundur usumekten donmeya gectım :26: alısmısım sıcaga

MenüM

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1kk peynır

ara
7 cig fındık
1 kuru kayısı

öğle
nesfit+süt

ara
yemegı erken yedim. bu ara hakkımı 1 elmayla bırazdan yapıcam :)

aksam
2 küçük biber dolması
3 yemek kasıgı yogurt

hesapta kıymalı makarna yapıcaktım aksama ya bu tembellik ne fena bısey :)))))

dondurucudan dolma cıkarmak daha kolay geldı

Selam canlarimm
Dün görmedim hic
Sürekli hastalık muhabbeti yapmak istemiyorum ama dün cok hastayimm(
Bırakın İnternet'e girmeyi yattım durdum
Oyle bir öksürüğüm varki hayattan soğudum resmen (
Ballı zencefil, ballı limon,limonlu ıhlamur Herturlu şeyi yaptım ama banamisin demedi

Herneyse once menumu yazayım
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 KK peynir
1 dilim ekmek

Ara
Yok

Öğle
3 kasik ispanak
1 dilim ekmek

Ara
2 mandalina

Aksam
3 kasik kabak yemegi
3 kasik domatesli makarna
Yoğurt
Salata

Siiineeeeemmm bu cikolatali nesfit nasil biseymis yaaa
Hic böyle tahmin etmemistimm
Bildigin çikolata
Yerken vicdanım sızladı sanki çikolata yemisim gibii

Tubişim geçmiş olsun (( ne yazık ki kışla beraber bu dertlerde geldi cok dikkat etmemiz gerek. kat kat dikkat etmemiz gerek suan diyetle beraber cok saglıklı beslenıyoruz ama mıktarlarımız olculu o yuzden o mıktarları mumkun oldugunca saglıklı gıdalara daha bır fazla ayırmak gerek.

Geçen sefer benım bogazım cok fena olmustu. yıllardır doktorlar pastıl verır afedersın bır halta yaramaz. gecen sefer aldıgım pastil muthıs ıyı geldı bana (tavsıye eden aile dostumuz ve eczacı) istersen verıyım onun adını sana yarın al canım.

menun hasta olmana ragmen cok guzel canım. afıyet olsun hepsi bol vitamin şifa olsun..

Simdi okudum ufaktanda bı gerginlik olmus
Bende artık bu konulara girmek istemiyorum açıkcası ama
Sanirim İrem yanlış anlamış

Kurallarida kesinlikle kaldırmamız gerek
Adı üstünde bir takim
Kuralsiz takim olurmu

Ayy gercekten bir kac kelime yazayım dedim olmuyor hic yazasım gelmiyor(

Güze l takımımızın güzel insanlarına merhaba

Funda 'cım bu fikir hiç güzel değil bence .Bende az girebiliyorum nete ama kurallar kalkarsa hepten boşlarız gibi geliyor bana.Böyle devam edelim derim ama tabii ki çoğunlıuk ve kaptan olarak sen daha iyi bilirsin .benim fikrim bu:)

ohh afiyet olsun.boll yoğurtlu olsun

Zencefilli bı pastil aldım hic fayda etmedi
Hatta bir tanede okaliptuslu olips buldum onuda attım ağzıma ( bak menüye yazmadım simdi geldi aklıma)
Haa birde zencefilli 2 tatli kasığına bal yedim ( onuda yazmadım çünkü simdi hatırladım:)))
Senin pastil neydi onuda deneyeyim iflahim kesildi resmen

Siiineeeeemmm bu cikolatali nesfit nasil biseymis yaaa
Hic böyle tahmin etmemistimm
Bildigin çikolata
Yerken vicdanım sızladı sanki çikolata yemisim gibii

sen ne diyorsunnnnnn manyak bişey o ben niye tatlılara falan saldırmıyorum sanıyorsunuz robot muamelesi yapıyordunuz bana ama suç bende değil o kadar dedim size alın çukulu nesfit diye

hiç vicdanın sızlamasın canım (tabi miktarı abartmadıgın surece )

Sinemcim ne kadar sütle ne kadar nesfit yiyorsun??

eger ana oğun yapıyorsam yani sabah, öğle veya aksam yıyorsam 6 ila 8 yemek kaşığı nesfit koyuyorum. ustunu kapatıcak sekıldede süt koyuyorum. (zaten 1 porsiyon 7 kaşık)

ara yapıyorsam 2-3 yemek kasık nesfıt koyuyorum. yıne ustunu ortecek mıktarda sut. :125:

Zamanında karıncalik yapmışsın simdi dolmaları yiyip çalıp oynarsin tabi hakkın:)))

tabi canım :))) yemek yapıp dondurucuya atmak, insanın tembel zamanlarında kendıne yaptıgı kıyak gıbı gelıyor

hesapta kıymalı makarna yapıcaktım aksama ya bu tembellik ne fena bısey :)))))

dondurucudan dolma cıkarmak daha kolay geldı

yine de afiyet olsun canım.Dondurucudaki yemekler benimde çoğu zaman kurtarıcım oluyor

Yine maşallah diyorum ama sabah çok az gibi geldi bana

Çok çok geçmiş olsun canım.Zaten bir hastalık musallat oldu kolay kolay geçmiyor Allah acil Şifalar versğin.Dün yokluğun belli oldu,seni aradı gözlerimiz

ya bende ne zaman bogazım şişse oksursem hep aynı senın gıbı 50tane sey denerdım. o yuzden dedim. ben cok memnun kalmadıgım bıseyı tavsıye etmem.

Pastil (kutunun ustundekı tam ısmı yazıyorum, buna benzer bısey var yanlıslıkla onu almayasın dıye)

Strefen
INTENSIVE
Flurbiprofen 8.75mg
honey&lemon

elim değmişken birde gargara ismi vereyim bu da cok ama cok ıyı (belkide biliyorsundur)

Kloroben

menüm:
sabah-öğlen: 1domates,3-4 zeytin,bir çatal peynir ve közlemiş biber-patates
ara:yok.
akşam:3-4 kaşık pirinç pilavı,3 köfte kadar fırın tavuk ve salata

2 bardak yeşil çay.

ayrıca ip ve aerobik ile kaçamak cezamın bir kısmını ödedim.az kaldı onuda ödeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…