- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.821
Canım ben onu mahalledeki bı marketten almıştım ama sonra Bikac arkadastan daha duydum sende bı bakın istersen mutlaka vardır biryerlerde:))
İns toparlanırım Sinemcim ya öksürük fena sarstı beni(
B'nde reklam arasında girdim aslında ama yazana kadar dizi başladı bı gözüm orda:))
Afiyet olsun sekerim
Guzel olmus
Atmasyon seyler bazen daha orijinal olur:))
Hello takımcım...
Geç kaldım, kusura bakmayın. İşlerim uzun sürdü...
Geldim cınımmm...
Çukufit'i aldım. Birkaç tane kıtır kıtır tek başına yedim; pirinç ve buğday gevreği olmasına çok sevindim. Mısırları gdo muhabbeti dolayısı ile bırakmak istiyordum, biliyorsunuz... Evde süt varsa şimdi sütle deneyeceğim. Süt yoksa da yarın denerim artık.
Bu arada erken regl oldum demişsin ya... Gerçi aylardır rejim yapıyoruz ama sen bu aralar genel gidişatına göre hızlı verdin. Ben ne zaman o ay içinde 3 kilo ve üstü vermiş olsam hep 3 gün falan geri atar. Kilo çok etkiliyor benim regl dönemimi... Seninki de o yüzden olabilir, daha önce d edikkat ettiysen bu duruma bilirsin zaten.
Hııı, ne? :122: Ne zaman demişim?
Bu sabaha kadar anca dayanabildim.Bugün de dengesiz yedim biraz, o yüzden sanırım yarın da tartı yolu görünür bana... Artık ondan sonrasında umarım tartılmayacağım. :)
-------
Bu arada ben bu çukufit'i sizin kadar beğenmedim ya... Hatta pek beğenmedim. :) Bu gevrekler kalınlaştıkça tüm zevki kaçıyor benim için. Ama itiraf etmek gerekirse beğenmediğime aslında sevindim.Böylece sürekli nesfit yemek zorunda kalmayacağım. Anca kutu bitene kadar... :)
tunicim elmalı topumu açıklıyorum
içinde 1 avuç ceviz 2 elma 1 paket petibör 1 vanilin çok az margarin var ama ben sadece 2 tane yedim
saat çok geç değil ama öyle bi uyku bastırdıki...bide başım çok ağrıyo..her sabah servise yürüyorum 10 dk rüzgar etkiliyo heralde...kalın giyinmenin zamanı geldi..iyi geceler herkese ben çıkıyorumm
Yaa sen bu tartı konusunda ne yan çizen bir conconsun yaaa
itiraf et, konuş tartıyla arandaki durum ne ? neden kopamıyorsun?
(gerçi soylene bakbenimde o 3 hafta tartısız haftadan sonra bagımlılıgım bıraz azaldı gunde 10 kere tartıldıgımı bılırım )
ben daha bu hafta gercekten tartılmam durduk yere moral bozmaya gerek yok ıcımden sureklı olumlama yapıyorum bak burda yıne unuttuk :))
fıstık gibiyim, inceciğim, istediğim hızda kilo veriyorum..
bende üzüldüm begenmemene desem yalan olursenin gece gunduz olayından tırsıyorum cok fena umarım kutu bıtene kadar hosuna gıtmeye baslamaz
:) Ya neden tartılmıştım bugün hatırlamıyorum, bir nedeni vardır ama... :)
Umarım hoşuma gitmeye başlamaz, aynen...Ama ben daha önce de bir pirinç gevreği yemiştim, k-flakes miydi acaba? Yoksa yine nesfit miydi? Yine beğenmemiştim, o yüzden sanmam. :) Kutu hızlı biter ama devamı gelmez.
Bu arada menücüğümü yazmadım hala, hemen yazayım.
Çatır çatır kilo veriyorum, sağlıklıyım, fitim, karın kaslarıma, giydiğim her şey yakışıyor.
canım hiç öyle şey olur mu?allah rahmet eylesin annelerin yeri hep ayrıdır zaten:9Ya kızlar kusura bakmayınbazen anne konusunda doluyorum boyle. canınızı sıktıysam ozur dılerım.
ya bıktım Aysegulcum beyaz gomlekten tıksınıyorum artık.
annem 6 sene once vefat ettı Aysegulcum. hayatta olupta gormemek olur muzaman ilaç derler ya.. yalan alakası yok.. ınsanın yarası özledikçe daha da derinleşiyor.
Tugbacım gorur gormez baktım netten ama her markette yok galiba. nerden aldın sen. bulayımda alıyım bu uyuz gomleklere ekstra bır leke cıkarıcı şart.
Normal zamandan daha fıstık menu cıkarıyorsun valla Tubişim. tebrik ediyorum hastayım bahanesı yapıp menunu sarsmamıssın. hem diyet acısından hem vıtamın acısından. bu sekilde kısa zamanda toparlanırsın.
Hello takımcım...
Geç kaldım, kusura bakmayın. İşlerim uzun sürdü...
Hoşgeldin Melikecim. :) Nasıldı fuar? Bir şeyler aldın mı?
3 kuru pasta = 600 kalori...
+ 1200 kalori bir önceki feci menüden
+ 500 kalori mi ne biskremlerden vardı.
Ne oluyor ama böyle?
Bu nasıl rejim?
Böyle kilo VE-RİL-MEZ!
Dost acı söylermiş... Şu birkaç günlük kaçamak 2500 kalori yapıyor. Yani bu ne demek? Rejim yapan birinin 2 günlük tüm öğünlerinin toplamı demek... 2 gün fazla yemiş durumdasın şu anda...
Geldim cınımmm...
Çukufit'i aldım. Birkaç tane kıtır kıtır tek başına yedim; pirinç ve buğday gevreği olmasına çok sevindim. Mısırları gdo muhabbeti dolayısı ile bırakmak istiyordum, biliyorsunuz... Evde süt varsa şimdi sütle deneyeceğim. Süt yoksa da yarın denerim artık.
Bu arada erken regl oldum demişsin ya... Gerçi aylardır rejim yapıyoruz ama sen bu aralar genel gidişatına göre hızlı verdin. Ben ne zaman o ay içinde 3 kilo ve üstü vermiş olsam hep 3 gün falan geri atar. Kilo çok etkiliyor benim regl dönemimi... Seninki de o yüzden olabilir, daha önce d edikkat ettiysen bu duruma bilirsin zaten.
kaçak kullanım dediğinden ne kastettiğini anlamadım funda ama netim düzelmedi cnm ,ben normal 2 hafta süreci geçerlı diye zaten öylesine giriyorum....Raacım internetin düzeldi mi yoksa kaçak mı giriyorsun bunu netleştiremediğimiz için izinli yazıyorum hala seni, tahmin ettiğin gibi... :) Yeri gelmişken netleştirelim o zaman, düzeldi mi netin, girebiliyor musun artık?
Motivasyonun da kalıcı olur, yağlar çabucak gider umarım... :)
----------
Bu arada sonunda kurallarımız yeni haliyle ilk sayfada da güncellendi. Sözde daha önce halledecektim bu konuyu ama unutmuşum.
Funda hoşgeldin canım.ya önceki borçları ödedim,hatta bel fıtığımın hortlamasına karşın ödedimo kuru pastaları yedim diye bir şey yemedim zaten
bu arada ben 10 mesaj sanmıştım ama 10.mesaj saat 12 den sonraya kalmış.affet Funda cım.:18:
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
7 zeytin
1 bardak süt
Öğle
1 simit
Ara:
1 paket diyet bisküvi
Akşam
Yarım tabak kurufasulye
5 kaşık pilav
Ara
5 kaşık Çukufit+ yarım su bardağı süt
kaçak kullanım dediğinden ne kastettiğini anlamadım funda ama netim düzelmedi cnm ,ben normal 2 hafta süreci geçerlı diye zaten öylesine giriyorum....
ama sende simit yemişsin öğlenhem kuru pasta için tanesi 75 kolri diyor bir de tuzlusundan yedim zaten
selam canlarım nasıl özlemişim sizi var ya bir bilseniz.benim tatil beklediğimden uzun sürdü hala mersindeyim on güne kadar dönmeyi düşünüyorum.ne yazık ki internet bağlantısı yok annemde de kardeşimin evinde de.şimdi başka bir yerdeyim ordan yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?