Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla antalyayı alt ust edicem bulucam
------
canım oksuruk cok fena ya ınsanın nefesını kesiyor sen yine ıhlamurlarada devam et. bogazını yumusak tut.

Afiyet olsun sekerim
Guzel olmus
Atmasyon seyler bazen daha orijinal olur:))

sağol canım :)
evet ya ugraşlı yemekten daha tatlı oluyor onlar. bazen eşim ne yemek var dıye soruyor. atmasyon bıseyler yaptım dıyınce oooo super diyor

Hello buddy
what's up ?

çukufit iyimiş :))) sütle ye de bakalım duygularını oyle alalım kıtır kıtır yıyınce dırekt çuku tadı zaten
-----------

aaa yok Fundacım hiç dikkat etmemiştim ona ama sen soyleyınce dusundum soyle bır. diyetin 2.ayında yıne böyle erken olmustu.

O zamanda ilk ay cok vermıstım ya ondan demek ki :44: ama benım gecen ay'a gore 1 hafta civarı erken oldu.
bak hiç bilmediğim bişeydi bu şaşırdım :)

tunicim elmalı topumu açıklıyorum

içinde 1 avuç ceviz 2 elma 1 paket petibör 1 vanilin çok az margarin var ama ben sadece 2 tane yedim

saat çok geç değil ama öyle bi uyku bastırdıki...bide başım çok ağrıyo..her sabah servise yürüyorum 10 dk rüzgar etkiliyo heralde...kalın giyinmenin zamanı geldi..iyi geceler herkese ben çıkıyorumm

Yaa sen bu tartı konusunda ne yan çizen bir conconsun yaaa

itiraf et, konuş tartıyla arandaki durum ne ? neden kopamıyorsun?

(gerçi soylene bak benimde o 3 hafta tartısız haftadan sonra bagımlılıgım bıraz azaldı gunde 10 kere tartıldıgımı bılırım )

ben daha bu hafta gercekten tartılmam durduk yere moral bozmaya gerek yok ıcımden sureklı olumlama yapıyorum bak burda yıne unuttuk :))

fıstık gibiyim, inceciğim, istediğim hızda kilo veriyorum..

bende üzüldüm begenmemene desem yalan olur senin gece gunduz olayından tırsıyorum cok fena umarım kutu bıtene kadar hosuna gıtmeye baslamaz

tunicim elmalı topumu açıklıyorum

içinde 1 avuç ceviz 2 elma 1 paket petibör 1 vanilin çok az margarin var ama ben sadece 2 tane yedim

içeriğe bak.... bende masum bişey sanmıstım elmalı top diyince

petibör ve margarin.... hele margarin... şimdi kaçabilirsin ama yarın bunun cezasını konişiciğizzzz...

aman nazcım sıkı sıkı gıyın, başını, boynunu sakın . rüzgar fena çarpar.

iyi geceler canım

:) Ya neden tartılmıştım bugün hatırlamıyorum, bir nedeni vardır ama... :)

Umarım hoşuma gitmeye başlamaz, aynen... Ama ben daha önce de bir pirinç gevreği yemiştim, k-flakes miydi acaba? Yoksa yine nesfit miydi? Yine beğenmemiştim, o yüzden sanmam. :) Kutu hızlı biter ama devamı gelmez.

Bu arada menücüğümü yazmadım hala, hemen yazayım.

Çatır çatır kilo veriyorum, sağlıklıyım, fitim, karın kaslarıma , giydiğim her şey yakışıyor.

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
7 zeytin
1 bardak süt

Öğle
1 simit

Ara:
1 paket diyet bisküvi

Akşam
Yarım tabak kurufasulye
5 kaşık pilav

Ara
5 kaşık Çukufit+ yarım su bardağı süt

kızlar çok alakasız olucak ama 1 hafta once tesaduf bu sarkıyı dınledım ve bayıldım :) muziği cok guzel sozlerıde cok hos. :) sizinlede paylaşmak istedim :)

(hatta aşkımın arama melodisinde bile bunu yaptım)

[video=youtube_share;-whp15J2n_M]http://youtu.be/-whp15J2n_M[/video]

çatır çatır.... bayıldım..

Kızlar böcüğüm geldi :) ben cıkıyorum. opuyorum sizi cokkkkk ama cooookkkk

iyi geceler..

canım hiç öyle şey olur mu?allah rahmet eylesin annelerin yeri hep ayrıdır zaten:9

Funda hoşgeldin canım.ya önceki borçları ödedim,hatta bel fıtığımın hortlamasına karşın ödedimo kuru pastaları yedim diye bir şey yemedim zaten
bu arada ben 10 mesaj sanmıştım ama 10.mesaj saat 12 den sonraya kalmış.affet Funda cım.:18:

kaçak kullanım dediğinden ne kastettiğini anlamadım funda ama netim düzelmedi cnm ,ben normal 2 hafta süreci geçerlı diye zaten öylesine giriyorum....

2 saat ipi ne ara atladın kız?

Ay 10. mesaj sonraya kalmışmış. Ne olacak Ayşegülcüm Allah aşkına, bu kural gelirken demedik mi zaten, arada 9'du - 8'di olursa problem olmaz diye... Bak bugün (yani dün :)) ben de 9 mesaj yazdım. Hiç bir şey olmaz, nasılsa sürekli değil.

ama sende simit yemişsin öğlenhem kuru pasta için tanesi 75 kolri diyor bir de tuzlusundan yedim zaten

kaçak kullanım dediğinden ne kastettiğini anlamadım funda ama netim düzelmedi cnm ,ben normal 2 hafta süreci geçerlı diye zaten öylesine giriyorum....

Kaçaktan kastm; fırsat buldukça bir yerlerden girmek. Yoksa komşunun netini kaçak kullandığını ima etmedim yanlış anlaşılmasın.

O zaman "2 hafta süreci geçerli" diye bakmaman gerekir olaya, "netim düzelene kadar "diye bakman gerekir. Belki 1 ay sürer, kim bilir?

ama sende simit yemişsin öğlenhem kuru pasta için tanesi 75 kolri diyor bir de tuzlusundan yedim zaten

Ben dışarda olduğum için simit yedim, üstelik simit kaçamak listesinin dışında kalıyor, unutma.

Kuru pastadan kastın nedir öyleyse? Kurabiye midir? İnceliği nedir? İnternetteki kalorilere her zaman güvenmemek lazım, yanıltıcı olabiliyor. 1 dilim ekmek bile 70 kalori, ordan hesap et.

selam canlarım nasıl özlemişim sizi var ya bir bilseniz.benim tatil beklediğimden uzun sürdü hala mersindeyim on güne kadar dönmeyi düşünüyorum.ne yazık ki internet bağlantısı yok annemde de kardeşimin evinde de.şimdi başka bir yerdeyim ordan yazıyorum

umarım takımdan atılmamışımdır.bu arada 2kilo aldım bile kızlar.yeni fotoğraflar gördüm,funda ve sinemde,çok tatlısınız.çok kalamıyorum çıkmam lazım.evime döndüğümde görüşürüz kızlar,hepinizi öpüyorum.raa sana da iyi geceler canım

Pelincim gelmiiiiiş...
Hoş geldin. Merak ettim süre uzayınca, neyseki tatil uzamış. :)
Umarım beklediğin sürede dönersin aramıza canım...
Naber nasılsın? Cevap verebilecek vaktin olacak mı bilmiyorum ama... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…