Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menümüde yazayım

Sabah
1 haslanmis yumurta
1 KK peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek

Ara
2 mandalina
3 eti orm limonlu

Öğle
Yok

Ara
2 mandalina
2 eti form misir patladı

Aksam
1 kase yayla çorbası
4 kasik kuru fasulye
3 kasik bulgur pilavi

Ara
2 mandalina

Hasta olunca c vitaminine yüklendim tam bir mandalina gunü oldu:))

tunicim ayşe teyze gibi olmuşsun

sağol Tuğbacım.o aspirin denen şeye bende rastlamıştım ama şimdi alıp denemeye karar verdim.
bu arada tekrar geçmiş olsunve bence menün gayet güzel:)

benim menüm:
sabah:1 tost ve çay(çayı zaten hep şekersiz içtiğim için ayrıca belirtmiyorum)
ara:10 fındık
öğle:3 kuru pasta(kutlama vardı)
ara:yok
akşam:1 tabak yoğurt çorbası,5-6 kaşık karnıbahar yemeği,patates salatası.

2 bardak yeşil çay

Ya kızlar kusura bakmayın bazen anne konusunda doluyorum boyle. canınızı sıktıysam ozur dılerım.

ya bıktım Aysegulcum beyaz gomlekten tıksınıyorum artık.

annem 6 sene once vefat ettı Aysegulcum. hayatta olupta gormemek olur mu zaman ilaç derler ya.. yalan alakası yok.. ınsanın yarası özledikçe daha da derinleşiyor.

Tugbacım gorur gormez baktım netten ama her markette yok galiba. nerden aldın sen. bulayımda alıyım bu uyuz gomleklere ekstra bır leke cıkarıcı şart.

Normal zamandan daha fıstık menu cıkarıyorsun valla Tubişim. tebrik ediyorum hastayım bahanesı yapıp menunu sarsmamıssın. hem diyet acısından hem vıtamın acısından. bu sekilde kısa zamanda toparlanırsın.

diziye bakıyordum reklam arasında gırıyım dedım ama hemen basladı :) ilk reklamda tekrar gelirim :))))

menüm

sabah ballı muzlu süt

ara
1 eti form

öğle
salata
mercimek çorbası
yarım kase yoğurt

ara
yok

akşam
fırında patates-et
yoğurt
3 acur turşusu

şimdide elmalı top yaptım ev arkadaşlarıma ondan yiycem 2 tane

ayşegülcüm öğle hariç gayet güzel menün...bide akşam aran olsaydı

menumu yazmadım ben ya.. bugun leyla olmusum

Menum

sabah
2 dilim kepekli ekmek
1kk peynır
2 zeytın
1 çay kaşığı bal
1 haslanmıs yumurta
2 mini domates

ara
2 mandalina

ogle
nesfıt+sut

ara
yok (yemek sonrasında yaptım)

aksam
3 kaşık pilav
2 kofteyı yagsız 1 domates ve 2 bıberle pişirdim. atmasyon bısey yaptım yanı :)
2 kasık yogurt

ara
1elma

tunicim ayşe teyze gibi olmuşsun
Sorma nazcim illallah geldi o gömleklerden her bulduğum leke çıkarımızı alır olmuştum
Dediğim gibi cok sistematik çalıştım
Mavi uzun kollu bilmem ne marka.... Ariel
Beyaz kısa kollu bilmem ne marka ..... Kosla
Gibi:))
sağol Tuğbacım.o aspirin denen şeye bende rastlamıştım ama şimdi alıp denemeye karar verdim.
bu arada tekrar geçmiş olsunve bence menün gayet güzel:)
Ya aysegulcum 2,5 liramı 3 liramı ne
Esim görevli kıza sordu yaka kirleri icin farklı bisey varmi diye hatta söylendim ona sorulurum hic diye:))
Dediğim gibi bende hic şans vermemeistim ama dedim ucuz bide bunu deneyelim:))
Yoğurt çorbası biz yayla çorbası deriz cok cok severim benimde aksam menümde vardı
Hatta yarın öğlende yemeyi planlıyorum cok çorbaya aram yoktur Ama yayla ve domates çorbasını cok severim:))
Canım ben onu mahalledeki bı marketten almıştım ama sonra Bikac arkadastan daha duydum sende bı bakın istersen mutlaka vardır biryerlerde:))

İns toparlanırım Sinemcim ya öksürük fena sarstı beni(
diziye bakıyordum reklam arasında gırıyım dedım ama hemen basladı :) ilk reklamda tekrar gelirim :))))
B'nde reklam arasında girdim aslında ama yazana kadar dizi başladı bı gözüm orda:))
Nasil biseymis bu Elmalı top, biraz icerigini alalım nazcim:))
Funda bugun dısardaydı ama saat kaç oldu nerde kaldı :44:
Evet ya nerde kaldı sahi

Afiyet olsun sekerim
Guzel olmus
Atmasyon seyler bazen daha orijinal olur:))

Hello takımcım...
Geç kaldım, kusura bakmayın. İşlerim uzun sürdü...

herkese merhabaa:)
kusura bakmayın dün tüyap kitap fuarına gittim çokta uzak olduğu için gidiş dönüş baya yorucuydu giremedim herkes iyidir umarım

Hoşgeldin Melikecim. :) Nasıldı fuar? Bir şeyler aldın mı?

3 kuru pasta = 600 kalori...

+ 1200 kalori bir önceki feci menüden
+ 500 kalori mi ne biskremlerden vardı.

Ne oluyor ama böyle?
Bu nasıl rejim?
Böyle kilo VE-RİL-MEZ!

Dost acı söylermiş... Şu birkaç günlük kaçamak 2500 kalori yapıyor. Yani bu ne demek? Rejim yapan birinin 2 günlük tüm öğünlerinin toplamı demek... 2 gün fazla yemiş durumdasın şu anda...

Funda bugun dısardaydı ama saat kaç oldu nerde kaldı :44:

Geldim cınımmm...

Çukufit'i aldım. Birkaç tane kıtır kıtır tek başına yedim; pirinç ve buğday gevreği olmasına çok sevindim. Mısırları gdo muhabbeti dolayısı ile bırakmak istiyordum, biliyorsunuz... Evde süt varsa şimdi sütle deneyeceğim. Süt yoksa da yarın denerim artık.

Bu arada erken regl oldum demişsin ya... Gerçi aylardır rejim yapıyoruz ama sen bu aralar genel gidişatına göre hızlı verdin. Ben ne zaman o ay içinde 3 kilo ve üstü vermiş olsam hep 3 gün falan geri atar. Kilo çok etkiliyor benim regl dönemimi... Seninki de o yüzden olabilir, daha önce d edikkat ettiysen bu duruma bilirsin zaten.

Son düzenleme:

Canım benim ben öğlene kadar yattım zaten annem geldi oglusu aldı, bende biraz dinlendim ama öksürüğüm pek geçecek gibi degil
Sonra ise gittim klasik , cikista anneme gittim yemek yedik oğlanı aldık eve geldik
Evde is güç vs vs vs :))))

Gecen sen cumaya kadar tartılmayacağım demiştin ya fundacim o gün yazacaktım unutmusum
Hala tartilmadinmi,
Bunu yapmayı bende cok istiyorum ama her an tartının üzerinde buluyorum kendimi

Gecen sen cumaya kadar tartılmayacağım demiştin ya fundacim o gün yazacaktım unutmusum
Hala tartilmadinmi,
Bunu yapmayı bende cok istiyorum ama her an tartının üzerinde buluyorum kendimi

Hııı, ne? :122: Ne zaman demişim?

Bu sabaha kadar anca dayanabildim. Bugün de dengesiz yedim biraz, o yüzden sanırım yarın da tartı yolu görünür bana... Artık ondan sonrasında umarım tartılmayacağım. :)

-------

Bu arada ben bu çukufit'i sizin kadar beğenmedim ya... Hatta pek beğenmedim. :) Bu gevrekler kalınlaştıkça tüm zevki kaçıyor benim için. Ama itiraf etmek gerekirse beğenmediğime aslında sevindim. Böylece sürekli nesfit yemek zorunda kalmayacağım. Anca kutu bitene kadar... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…