Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben bugün detoksa başlamaya karar verdim..1 hafta boyunca sadece sebze meyve yiycem yağdanda uzak durcam...detoks zayıflatıyo ama kilodan ziyade karaciğerim için yapıcam..

Günaydın takımcım.
Dün geç yatınca bugün anca 11:30 da kalktım.

Karbonhidrat yok mu hiç detoksta? :44:
yok fundacım karaciğeri tamamen temizlemek için sadece meyve sebze var..daha önce denemiştim ama açlığa dayanamayıp bırakmıştım..şimdi midem küçüldüğüne göre yeniden deneyebilirim..okuldaki asistan arkadaşlardan biri hiçbişey yokken aniden rahatsızlanıp hastaneye gitmiş karaciğerinden ameliyata almışlar..bende korktum biraz

Anladım canım.
Ya pek araştırmadım bu detoks işini o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ama karbonhidratı kesmenin böbreklere zarar verdiğini duymuştum bir yerde, gerçi nerdeydi hatırlamıyorum, o da yalan çıkabilir, belli olmaz.

Hiçbir şey yokken karaciğerden ameliyat... :44: Demekki bir anda patlak veriyor karaciğer... İçin rahat edecekse birkaç gün yap o zaman, çok zararı olacağını sanmam. Ama 1 hafta uzun gibi sanki...

4 gündede bırakılabiliyo o zaman bırakabilirim fundacım bi deniyimde

Hello takımcım...
Geç kaldım, kusura bakmayın. İşlerim uzun sürdü...

Hoşgeldin Melikecim. :) Nasıldı fuar? Bir şeyler aldın mı?

güzeldi en çokta sonunda en sevdiğim yazar olan Sinan yağmurun imza gününe katıldım diye sevindim bol bol da test kitabı aldım
hiç çıkasım gelmedi diyebilirim

herkese selaam bugün okuldan sonra arkadaşın doğum günü vardı ona gittim ama sadece ince 1 dilim pasta ile 3 kaşık garnitürlü makarna yedim sanırım fazlasıyla yaktım hiç durmadan oynadık onun haricinde sadece sabah 1 fincan nescafe içmiştim.

canım benim çok fena bi menü olmuş aslında..oynayarak gitmemiştir o pastayla makarna için hiç rahatlamasın
ayrıca hani bunun sabahı hani aralar öğle akşam ? düzenli yemeyip ara yapmadığımızda vücudumuz yağ depoluyo melikecim...

Menumude yazayım

Sabah
1 simit
1 kk peynir
1 yumurta

Ara
10 fıstık

Öğle
1 kase yayla çorbası
4 kasık yogurtlu makarna

Ara
2 Galeta

Aksam
4 kasık kutu fasulye
4 kasık bulgur pilavı
Salata
1 dilim ekmek

Ara
1 mandalina
Çeyrek ayva
Çeyrek nar

2 bardak yesilcay
45 dk yürüyüş

Nazda söylemiş melikecim ama bende gecemiycem
Pastayı Yemen bı kenara günde tek ögün diyette bas düşman
Ne kadar az yersek o kadar az kilo veriyoruz maalesef
Onun için 3 ara 3 ana öğünü oturtmamız gerek

Simit kurufasulye pilavımız ayniymis bugün:))
Bencede nazcim funda bı kalorisine baksın cek pasa pasa cezaniii:))
tunicim elmalı topumu açıklıyorum

içinde 1 avuç ceviz 2 elma 1 paket petibör 1 vanilin çok az margarin var ama ben sadece 2 tane yedim

Bende Sinem gibi hafifcik masumcuk bisey sandim bide sen gayet rahat yicem diyince öğreneyim tarifini demiştim ama birde ne goreyimmm:))

naber funda kız ne yapıyonuz bensiz özlediniz mi beni
Aaa Pelin gelmisss ozlemezmiyiz kız hiç seni:)) takımımızın neşesinin sen :))
Aaa fotolar süper helede sinemin bir basarı videosu varki gelince görürsün onuda hepimizi mest etti:)))

Ayy koptum Yaaa
Aysegulde binbir zorlukla listeye girdiya korkmuş yazık
Ayseguuuul seni yerimmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…