- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.941
Fundacim aslında herkes yazmış ama bende gecmek istemedim
Gerçi herkesin yazdığınıda benim yazacagimida sen biliyorsun:)))
Spor degisikligi konusunuda, değişik tarifler deneme konusunada katılıyorum
Ama abur cubur yesemde doysammi demissinya İnan doyuluyorda
Yedikce yiyor yedikce yiyorsun oooh doydum yeter artık demiyorsun emin ol(
Ama önemli olan suki sen bugun dunyayı yemiş olabilirsin ama önemli olan yarın bugünü hic yasamamış gibi diyetine devam etmek
Sen Süpersin azimlisin bilgilisin fisssstik gibisin ve çatır çatır kilo veriyorsun bunu unutmaa:))
Menümüde yazayım
Sabah
75 gr glukozz
Ara
Yok
Öğle
Soslu tavuk( köfteci ramizden Pelinin kulakları cinlasinn:))
Ayran
Ara
10 Antep fıstığı
Aksam
Mantarli biberli atmasyon bisey:)) ama süperdi:))
2 dilim ekmek
Ara
2 mandalina
1 armut
Tubicim canım... Tabi ki senin düşündüklerin de çok önemli benim için...
Abur cubura doyulmaz canım, haklısın...O an öyle bir yazmışım ama normalde neyi yersem canım onu istiyor, abur cubura başlarsam da onları isteyecek.
Bugünü hiç yaşamamış gibi etmeyeyim bu sefer ya... Yaşadığımı unutmadan devam edeyim. Unutmayayım, daha iyi... :)
Gaz bombalarım benim...
Ama diyet gazı bombalarım...
Yola devam edeceğim tabi, onun çaresi yok. :) Bir hikaye buldum şansa, nasıl bir denk geldiyse... Acayip derecede şekle girmeye özendiriyor beni şu an... :) Gerekirse tekrar tekrar da okurum gerçi ama ben bir anda heveslenip bir anda sönüyorum. Bu konuda tam ikizler burcunun özelliklerini yansıtıyorum sanırım...
-------
Sinem başaktın galiba sen, değil mi? Zaten ancak bir başak rejime böyle düzenli devam edebilir... :)
Tubicim sen neydin? :)
Ya da takımda söylemek isteyen diğer arkadaşlar, burcunuz nedir? Burca göre nasıl diyet gidişatı izlediğimize bakalım...
Boğalar var mı mesela? Varsa kesin en çok kaçamak yapanlardan çıkar.
Menümüde yazayım
Sabah
75 gr glukozz
Ara
Yok
Öğle
Soslu tavuk( köfteci ramizden Pelinin kulakları cinlasinn:))
Ayran
Ara
10 Antep fıstığı
Aksam
Mantarli biberli atmasyon bisey:)) ama süperdi:))
2 dilim ekmek
Ara
2 mandalina
1 armut
Tubicim canım... Tabi ki senin düşündüklerin de çok önemli benim için...
Abur cubura doyulmaz canım, haklısın...O an öyle bir yazmışım ama normalde neyi yersem canım onu istiyor, abur cubura başlarsam da onları isteyecek.
Bugünü hiç yaşamamış gibi etmeyeyim bu sefer ya... Yaşadığımı unutmadan devam edeyim. Unutmayayım, daha iyi... :)
Gaz bombalarım benim...
Ama diyet gazı bombalarım...
Yola devam edeceğim tabi, onun çaresi yok. :) Bir hikaye buldum şansa, nasıl bir denk geldiyse... Acayip derecede şekle girmeye özendiriyor beni şu an... :) Gerekirse tekrar tekrar da okurum gerçi ama ben bir anda heveslenip bir anda sönüyorum. Bu konuda tam ikizler burcunun özelliklerini yansıtıyorum sanırım...
-------
Sinem başaktın galiba sen, değil mi? Zaten ancak bir başak rejime böyle düzenli devam edebilir... :)
Tubicim sen neydin? :)
Ya da takımda söylemek isteyen diğer arkadaşlar, burcunuz nedir? Burca göre nasıl diyet gidişatı izlediğimize bakalım...
Boğalar var mı mesela? Varsa kesin en çok kaçamak yapanlardan çıkar.
Aaaa nasil unutursun burcumu cok hoslanmiyordun hatta :))
Aslanım canım haydi bakalım gidişata merak ettim:))
Ayrıca o hikayeyi bizimlede paylaş fundacim Bizimde işimize yarar kesin:))
Bu arada ben nerdeyse 3 gündür tartilmiyoruuumm
Nasil oldu acaba bu su an farkettim
Ay ins becerebilirsem yarnda tartilmayayimda cumaya sürpriz olsun
Tabi ins guzel bir sürpriz olsun:))
Hoşlanmaz olur muyum kız? Bayılırım aslanlara ben.Ama hep "cısss" yapıyorlar bana.
Aceleci, hemen sonuç görmek isteyen aslan... O kadar hızlı sonuç almak istiyor ki alamayınca ne yapacağını şaşırıyor. :) Bence sen de uyuyorsun. Bakalım diğerleri nasıl çıkacak. :)
Tubicim o hikaye benim okuduğum bir manganın fankurgu hikayesi... Ordaki en sevdiğim karakterlerden biri ile alakalı, karakter kadın. Dişi bir şeytan (succubus) ile geçici bir süreliğine anlaşma yapıp bedenini kullanmasına izin veriyor. Yani dişi şeytanın ruhu kadının içine girmiş gibi düşün... Tabi kadının görüşünüşü de değişiyor, daha dişi oluyor. O karakter de yaşadığı dünyada kimsenin kafasına takmadığı, pek fazla fark edilmeyen biridir. Tabi ölümcül dişi formuna girince herkes dönüp dönüp buna bakıyor. Ay ben çok eğlendim.Yeni başladım bakalım, yazarı cıvımadıysa 3-4 gün falan okurum, sonra biter. Çok güzelse bir daha okurum, umarım gaza gelirim yine.
Ama o mangayı okuyup o karakteri tanıyıp sevmek gerekir. Yoksa pek ilham verici olmaz. :)
Bu arada bugün haberlerde bir şey gördüm. Gerçi internetten aratınca eski bir haber olduğunu öğrendim. Gamze Gözalan 150 kilolardan 70'e düşmüş. 7 yıl içinde düştüğünü yazıyor haberde gerçi... Kelepçe taktırıp onla düşmüş sanırım. Bir bakın derim. Hepimiz onun dizilerini az-çok izlemişizdir.
Evet fundacim uyuyorum gercekten zaten ben tam bir aslanım:))
Haydi bakalım ins ise yarar hikayen:))
Bu kelepçe taktirma olayında ne moda oldu(
Birde TV'de filan hep sanki kendi basarilariymis gibi anlatiliyorya deli oluyorum(
Baktım netten baskul ailesi çıkıyordu bir zamanlar ordan hatırladım onu:))
Kelepçeyi doğru bulduğumdan değil, fotoğraflara bakarsınız diye yazdım. Gerçi bunu yazmama bile gerek yok. :)
Hepimiz öncesi-sonrası fotoğraflarını seviyoruz.
eve çok geç geldim daha yeni yatabiliyorum...bugün sınav başında ayakta durmaktan ayaklarımın altları şişti resmen..ayrıca doğum günü pastamdan yedim o yüzden menümü yazmıyım bugün çarpıya razıyım...fena bi gündü...yine erken kalkıcam yarın leptobum yanımda olur gündüz girerim..iyi geceler herkese
herkese günaydın :)
saat günaydını geçti ama bende bir hatır sorayım sana melikecim
nasılsın nasıl diyetle okulla aran:??
selam kızlarrrr
nasılsınız bakalım bugünn
sabah dayanamadım tartıldım tartılmaz olaydım( olayın ayrıntısına girmeme sanırım gerek yok anladınız siz
aklıma ne geldi takıma ilk girdiğimde biri vardı 72 kiloydu
2 3 hafta hep 72de kaldı sonra 71e düştü
sonra tekrar 72 oldu sonra 70e düştü sonra 71e çıktı ( tam net rakamlar değildirde yani tahminen böyle bişeylerdi)
ama baya hafta geçti
bend ekendimce hani herkes üşbeş kilo veriyor o hep aynıydı bi süre sonra
ayy kınadımmı naptım resmen o moddayım şu an
aylardır iki ileri bir geri, hatta iki geri bir ileri nedir bu yaaaa(((((((((
aa size bir söyleyeceğim daha vardı
sabahın sekiz buçuğunda bir arkadaş aradı
dün beni hastanede görmüş seslenmiş ama duymamışım
oda endokrine gelmiş obezite bölümüne kilo vermek için
işte beni görmüş sen incecik olmuşsun nasıl verdin hemen anlat dedi
yani incecik olmadım tabi ama demekki önceki halim neydiyse artık şimdi incecik gördüğüne göre beni
hani anlattım özel birşey yapmadım diye ısrarla ilaçmı kullandın diye sordu:)))
ama düşünün saat sekiz buçuk:))
bu kilo insana ne dert yaa
allahım isteyen ehrkes sağlıklıca kilo versin inşşş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?