Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bence bütün gece meraktan uyuyamadı en sonunda dayanamadı sabahın sekiz buçuğunda aradı amin inşallah :)

ah fundacım kesinlikle kınamak değil ama işte düşünmeden edememiştim
ama birşeyi kınarsan onu yaşamadan ölmezsin derler çok inanıyorum o lafa
benimki sadece şaşırmaydı belki e tabi ben diyetin başındaydım tıkıt tıkır azda olsa veriyordum kiloları
ama işte aynı durumdayım

evet gerçekten kadınlar helede kilo verme konusunda böyleyiz
daha önce zayıflamanın mümkün olmadığını düşündüğüm zamanlarda olsa bende böyle bir tepki verirdim belki ama
şimdi zayıflayan birini görünce olağanüstü birşeymiş gibi gelmiyor
beğeniyorum takdir ediyorum o ayrı :))))

kınamak değil de canım herkeste oluyordur bu.benimde yarın fazla çıkar kilom gibi görünüyor.zaten yarın regli günüm maalesefsanki hep cumaya denk gelmek zorunda...

kız bayağı vermişsin sen 87 den miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ben yazın sonunda eyliü gibi yani 78 falandım bana mı zayıflamışlsın diyorlarsa sana oo tabii incelmişsin derler az mı 12- 13 civarı galiba:)
Maşallah senin boyun uzun canım.tabii hepimiz yarış halindeyiz ama aynı kilodayız diye dedim.

selam Funda,kınamak konusunda kesinlikle katılıyorum.benimde başıma geldiği çok oldu.hatta ben kimseyi pek kınamam ama sadece diilerdindiğim şeyler bile başıma geldi.evlilik konusunda,çocuk konusunda kısaca her yerde karşıma çıktılar.şimdi ölçülü tepkiler veriyorum herşeye

Formül basit: Neye çok konsantre olursak onu yaşıyoruz.

Kınamaya gerek yok, korkmak yeterli. "Ayy, ya ben de ilerde öyle olursam, kilo vermezsem?" dediğimiz ve bu korkuyu duyduğumuz an o durumu kendimize çekiyoruz ve yaşıyoruz.

Ama iyi haberse, güzel şeylere konsantre olduğumuzda onları da yaşayabiliyor olmamız. Sadece düşündüğümüz şeyin gerçekliğini içimizde hissetmeliyiz.

"Kilo veremezsem...?" korkusunu içinde yaşatan biri kilo veremez.
"Kilo veriyorum, mutlyum, hafifim." diyen ve o mutluluğu içinde yaşatan kişi ise kilo verir.

Bizim takımın en az yarısı bu olumsuz düşünceler yüzünden kilo veremiyordur, eminim. Ben de o sınıfa dahilim mesela... :) Ama beynimizi doğru kullanmak lazım. Bunu başarabilirsek rejim yapmadan bile kilo veririz.

aslında olumla yapömak konusunda biraz yetersiz olduğumu düşünüyorum.ama diyette olduğumu hep hatırlamaya çalışıyorum.önceleri yataktan kalkar kalkmaz hemen bir çikolatalı gofret yerdim.şimdi ise bir hafta belki küçük bir parça hatta bazen onu bile yemiyorum.hattaa biraz önce komşum geldi beni evine davet etti.'pasta yaptım.kısır yaptım gel çay içeriz 'dedi.ama ben ben yok dedim.ağlamak istiyorum
ama hayır diyebildiğim için de kendimi tebrik ediyorum o ayrı

Ayşegülcüm ne ağlaması?

sana...

Bırak, komşun o cısssları yiyip kalçasına - göbeğine yağ depolasın, erkenden yaşlansın.
Sen de ince ve genç olmanın tadını çıkar...

Selamlarrrrrr :))) Nerdeyse iyi akşamlar diye giresim geldi :) saat almıs basını gıtmıs, hava kapkara...

İki gunun uykusuzlugunu bugun cıkarttım(tık) saat 12 de kalktım kahvaltı, gunluk ev toparlama anca geldim. zaten kalkalı 4 saat olmus

Bu sabah tartılmamak için zor tuttum kendımı :) gun cogaldıkca merakta cogalıyor sanırım, şaka maka pazardan beri tartılmadım.

Sabah kendimi, ''amaaannn sinem bu sogukta tartılmak ıcın soyuncaksın bosveeeeerrrr... otur kahvenı iç sıcak sıcak nasıl olsa yarın tartılıcaksın'' diye kandırdım

bayaggg yedimmm tartılmadım. 2 gundur bitki çayı içmiyorum (( bugun bol su ve bol bıtkı cayı ıcıcem yarına yazırlık (hatta az once basladım bıle :) )
aksamda hafıf ve erken bır yemekle son noktayı koyayım dıyorum. :) çok pozitifim ama umarım, bu yogun pozitifliğe ters birşey cıkmaz. cok pozitif olunca üzüntüsüde cok oluyor cunku.

ayyy yıne cenem dusuk bır gundeyım önce kısaca Selam vereyım sonra geçmişe bakarım dedim ama, bıdı bıdı yazıyorum :)))))

Son düzenleme:

ne güzel bir enerji bu allah bozmasın

Ayşegülcüm ne ağlaması?

sana...

Bırak, komşun o cısssları yiyip kalçasına - göbeğine yağ depolasın, erkenden yaşlansın.

ya Funda ben o cıssları çok seviyorum aslında ama artık kilolu olmak İSTEMİYORUMM.Bu yüzden yokum arkadaş ben gelmiyorum dedim

ohh ne güzel uyumuşsun.geç kalkmayı özledim valla.en geç saat 8 buçukta ki genelde 7 de ayakta kızım.gerçi hafta içi zaten 6 buçukta kalkıyorum ama en azından hafta sonu uyuyabilsem güzel olurdu

İnşallah Sinemcim yarın tartı sana güzel bir rakam verir.İyi dayanmışsın valla kaç günbende hep birşeyler yedikten sonra tartılıyorum ve moralim bozuluyor.neyse daha iyi olacak inşallah canım

kızlar ben şimdi çıkıyorum.eşimle bizim okulun yemeğine gidiyoruz.ancak hazırlanırız kızımla.akşam yemeğinde size söz veriyoruz az kalorili yemekler tercih edeceğim ve bol salata.gelince menümü yazarım.hadi öptüm görüşürüz

Aynen bende kiloları verdikce kendimi daha zinde ve genc hissediyorum:))

Aaah Sinemcim önümde kan aldiran kızcağız pat diye bir bayildiki aklım cikti(

Afiyet olsun canım herzamanki gibi :)))

Gecmis olsun canım ((

OOOO daha gençleşicez Tubişimmm evet kilolu oldugumuz zamanlara yazık ama, simdide birden dinçleşiyoruz. iyi tarafından bakmak gerek :)

------------
ben uyandıgımda da senin gibi aklı cıkmıs yüzler oluyor hep karsımda ben daha ıgneyı yapmadan bayılırsam, yıgılıcagım bır yere oturayım dıyorum hemsırelere :)))) ben daha onu dıyınce gozlerı acılıyor.ben alıstım artık her kan vermede oluyor :44:

------------
sağol canımmm

hastanedki gune gore cooookkkk guzel bence. ama o mantarlı bıberlı atmasyon kac kasık ve yaglımıydı kı acaba ?

Evet Fundacım dogru hatırlıyorsun burcum Başak ayrıca Yükslenımde Başak...

Düşün artık :)))) Başağın özelliklerini tam ve yoğun taşıyorum. :) Bende disiplin ve kurallar çok onemlidir. (özellikle işte diğer insanların tabiriyle uyuz bir insanmısım :) )
ama esasen disiplinden ziyade diyette bana faydası en cok olan huyum, inanılmaz inatçıyım. ama oyle boyle değil keçi benim yanımda ılımlı kalır. ben kesinlikle diyette bir istikrarım varsa buna baglıyorum. ama inattan kastım, biri birşey der tersini yaparsın vs vs... değil. bir karar verince saplanırım oraya ve o bıtene kadar bır cok zaafıma cok saglam dırenırım.

inadında en sevımsız oldugu nokta ilişkide oluyor :) geri adım atmama gıbı bır huyum var mesala ama kesinlikle ilişkilerde daha yumusak olmak lazım. ee herseyın ıyısıde kotusude var sonucta kimse mukemmel değil zaten.. :)

O kadını ben sormustum size izlediniz mi sanki bir halt yemıs kendı basarısıymıs gıbı anlatıyor dıye. ve sen de dahıl tubişim tesaduf denk gelenler olmustu. hala aklıma geldıkce uyuz oluyorum ınsanlara.. ne kadar yanlıs heveslendırıp umutlandırıyorlar..

afıyet seker olsun fıstık. tabiki de yiyeceksin. senin pastan yahuuu

herkese günaydın :)

iyi akşamlar :)))))))

neden acaba ? iki geri bir ileri ? sonra cadı sinem oluyorum konişmiciğimmmm

ahhh ahhh yaaa inşallah arkadasında tez zamanda verir kiloları..

klasik biz kadınların dıyet konusması her saat her an her yerde mumkundur asla bıtmez :)))

ama ben bu ilaçmı kullandın sorusuna bır uyuz oluyorum ki allllaaaahhhhh hiç sorma valla. karsıdakı boyle bır sorunca aklıma şu gelıyor... ''nasıl yani ? ben sadece ilaçla mı kilo verebilecek bir insanım?? bu kadar mı iradesiz vede bogaz duskunu bır halım, görüntüm var???''

ama bunu her soran ıcın dusunmuyorum tabı. uyuz uyuz soranlar oluyor onlarda dusunuyorum bunları.
benım anladıgım arkasının suan umudu yok art nıyetsız sormus yanı.

kahvaltı yapılmıs ımmmmmm

ben onun kınamaya gırdıgı kesınlıkle dusunmuyorum. bence o durum oyle yada boyle motıve yontemı.

sallıyorum ben 5 ayda 4 kilo vermişim. Ayşe 5 ayda 10 kilo vermiş. ''Ya benimde normal şartlarda o kadar illaki vermem gerekırdı, demek ki, kendımı kandırdıgım anlar olmus'' diye kendimi motıve ederım.

yada ben 5 ayda 10 kılo vermısım. Ayse 4 kılo vermıs. ''Ben o 5 ayda kendimi hıc kandırmadım, yolumdan cıkmadım ve daha ıyı bır sonuc aldım'' derim..

Ki baska takımlardan bırınde buna cok benzer bır durum dıkkatımı cekmıstı. size de yazmıstım (birkaç ay once) kınama yada negatıf olsaydı bende gerı alırdım kıloları.

isim vermeden aradakı farkı alenı yazmıstım sıze. motıvasyon olsun dıye.

ama ilk ornekteki durumda negatıf dusunmek yerıne bır vıcdan muhasebesı yapmak lazım. cıdden ben neden yureyemıyorum dıye. ben onu ramazan bayramında ciddi yapmıstım. ve cevao acık ve nettı.. sorun vucudumda değildi, sorun yemiştim, hem tabaklar buyumustu hem aburcuburlar vardı

Kesinlikleeeeeee şu mod olayı çok çok çok çok çok çok çok çooooooooookkkkkkk onemliiiiiiii...

Ya bir itirafta bulanayım ama tatlı bır ıtıraf. :)))) Ben bır ara olumlama konusunda tavan yapmıstım Şöyle ki 70lerdeydim 60ları gorıyım dıye cıldırıyordum :) 1 hafta boyunca küçük bir kağıda ''68 kiloyum'' yazıp yastıgımın altına koyuyordum :))))))) 1 hafta boyunca her gece yenıden yazıp koydum bunu. ve kırıldı o duvar, geçtim o hafta 60lara :)

hayatın her noktasında pozitif düşünceye inancım sonsuz......

bende seni opuyorum yanaklarındannnnnnn

ve kararlılığını lıyorum... :)

Ayşegülcüm ne ağlaması?

sana...

ne güzel bir enerji bu allah bozmasın

hemen sanada sürtünüyorum Melikecim bulaştırayım

ya bende aksine 7-8de kalktıgım zamanları ozluyorum gun kocaaamaann oluyor. bir çok şeye rahat rahat vakıt ayırıyorsun. bırde kış saatıyle hava erken karardıgından erken kalmak daha ıyı. havada kapalı ben uyandım 3-4 saat aydınlık hava coktan karardı
-----------------

inşallah yarın HEPİMİZ coookk guzel rakamlar goruruz Aysegulcum. Sabah mutlu mutlu mesajlarımız olsun...

Akşama fıstık gıbı menunu bekliyorum iyi eğlenceler..

bende aynıyım tuğba önceden zayıflayanlara mucize gibi bakarken şimdi çok normal geliyo
bişeyi kınadığımızda veya çok düşündüğümüzde onu mutlaka yaşıyoruzz...düşünce gücüyle kilo vermeye hiç girmiycem beyti yediğim hafta bile kilo vermiştim çünkü kilo almaya değil vermeye endeksli beynim
Ayşegülcüm ne ağlaması?

sana...

fundaaa çok güldüm tepkine
ayşegüll dikkat et canım afiyet olsun..dışarıda yemek işkence yaa insan ne yiyceğini bilmiyo....evdeyken çorba salata yetiyo bana ama dışarıdayken sanki onunla asla doymazmışım gibi geliyo..

Ya boş konuşmuş olmayayım diye söylememiştim ama konusu geçip duruyor, dayanamayacağım artık... Nasıl bayılıyorsunuz kan verirken ya? Niye bayılıyorsunuz? Nasıl bir şey bayılmak?

Ya ben bu 2 ileri bir geri konusunda çok yorum yapmayayım ya... Yapayım diye mesajı bırakmıştım ama benim de kabahatlerim var, sütten çıkmış ak kaşık değilim. O yüzden konuşmayacağım.

Şu düşünceyi de her alanda çok iyi kullanıyorum da, bir kilo da kullanamıyorum...

Son düzenleme:
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Naz yaptığımı zaten düşünmezsiniz ama ben yine da yazacaklarımın naz olmadığını baştan belirteyim. :)

Şimdi ben bu aralar kendime gelene, biraz rahatlayana kadar az bir şey serbest takılayım diyorum. Yani şöyle: Sporu çok istemediğim sürece yapmayayım, hatta mümkünse hiç yapmayayım. Aburcubur çok yiyemem zaten ama yediklerimi biraz bol tutarım. Belki arada ufak kaçamaklar yaparım.

Listeye karşı olan sorumluluğum beni aşırı derecede strese sokuyor, o yüzden kilo verme isteğinden çok "yine kilo veremedim" korkusunu taşıyorum. Her hafta son birkaç gün kala tartılıyorum, bakıyorum tık yok, zorlaya zorlaya kilo veriyorum. Yemekleri az yemeye çalışıyorum, midem dolmasın diyorum, bazen suyu bile az içtiğim oluyor. Yani ne veriyorum ne alıyorum belli değil. Su mu, yağ mı bilmiyorum. Strese girmekten veremiyorum. Bunu kırmak için de biraz rahatlamak istiyorum.

Ben de size şunu soracağım. Yarın cuma, listede oalcağım, orası Allah'ın emri... + da çıkacağım büyük ihtimal, hem de kocaman +'larla çıkacağım. Ama ondan sonra bu rahat takılma evresi için acaba izin mi alsam? :44: Mecburen 2 haftalık olacak tabi... Size, geri döndüğümde kilo almamış olacağımın garantisini veriyorum. Ama belki ilk birkaç gün ya da ilk hafta alabilirim. Ama bir yerde beynim illa ki rahatlayacak ve tekrar vermeye başlayacaktır. O da geri dönüşüme denk gelir diye düşünüyorum.

Yani kısacası bu rahatlama evresinde takımın ortalamasına bu haftadan fazla zararımın olmasını istemiyorum. O yüzden izne mi ayrılsam diyorum. Biliyorum izin için geçerli bir bahane değil ama... :26: Siz ne dersiniz?

Son düzenleme:

Kendi adıma cevap vereyim :) Benim enteresan bır bunyem var. Enteresan dıyorum cunku şaka bir yana bende pek çözemedim. Bazı durumlarda vucudum dusundugumden güçlü oluyor bazende çok zayıf oluyor. Bayılma durumu... :)
Bende kansızlık ve düşük tansiyon var. Bunların bana negatif etkileri neler? Kansızlıktan dolayı çabuk üşüyen biriyim, dolayısıyla soguklarda direncim daha dusuk oluyor. özellikle regl donemınde halsızlıkgımde daha bır fazla oluyor ve yıne bu zamanlarda tansıyonumda dusuyor.

Tansiyondan dolayı, açlığa tahammulum hiç yok. hemen yerleder surunuyor. aynı zamanda Tuz'u hayatımdan cıkarmaya calıstıgımda da yıne tansıyon dibe vuruyor.

Ayrıca bunların dısında bırde benı kan tutar

özet: Kan aç karnına verildiği için, zaten tansiyonum hemen dusuyor birde herzman bakmıcam desemde .. nedense o iğneyi sokarlarken hemşirelerin birşey diyeceği tutuyor refleksle cevırıyorum kafamı ve burun buruna gelıyorum kanla. ((( sonuc iyi uykular.

bayılmak nasıl bır sey derken? :) hıc bayılmadıgını dusunuyorum ve masallah dıyorum aniden uykuya dalmak gıbı bırsey ama uyandıgında uykudan kalmıs gıbı bır dınclık değil sersemlik oluyor

-----------------------
Fundacım o düşünceyi diyette de kullanabılıyorsunda bazen enerjını cok dusuruyorsun ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…