- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.961
aa size bir söyleyeceğim daha vardı
sabahın sekiz buçuğunda bir arkadaş aradı
dün beni hastanede görmüş seslenmiş ama duymamışım
oda endokrine gelmiş obezite bölümüne kilo vermek için
işte beni görmüş sen incecik olmuşsun nasıl verdin hemen anlat dedi
yani incecik olmadım tabi ama demekki önceki halim neydiyse artık şimdi incecik gördüğüne göre beni
hani anlattım özel birşey yapmadım diye ısrarla ilaçmı kullandın diye sordu:)))
ama düşünün saat sekiz buçuk:))
bu kilo insana ne dert yaa
allahım isteyen ehrkes sağlıklıca kilo versin inşşş:)))
Beni kastetmediğini biliyorum ama ben de aynı o şekilde gittim sanırım.Uzun vadede 0,5-1 kg vermiş oluyorum ama al-ver-al-ver yapa yapa veriyorum.
Bizim gibileri kınarsan öyle olur.
Aslında bence neden oluyor biliyor musun, gerçekten çok kafayı taktıysan o kişinin, benim ve benzerlerimizin yaşadağı duruma o yüzden olmuştur. Bu hayatta öyle bir düzen var ki "Iyyy, asla..." dediğin şeyi burnunun dibine sokuyor. Bir arkadaşım geniş kalçalı birini çok kötü bulduğunu söyler dururdu. Şimdi kilo almadığı halde kendi kalçası da genişledi.Yani öyle şeyler oluyor. Ben o yüzden uzun yıllardır hiçbir şeyi kötülememeye gayret ediyorum. Çünkü neyi kötülediysem başıma geldi. :)
Sabah 8:30 da mı?
Kadınlar işte... Kilo vermek söz konusu oldu mu bekleyemiyoruz, daha erken aramadığına şükretmek lazım.
kınamak değil de canım herkeste oluyordur bu.benimde yarın fazla çıkar kilom gibi görünüyor.zaten yarın regli günüm maalesefselam kızlarrrr
nasılsınız bakalım bugünn
sabah dayanamadım tartıldım tartılmaz olaydım( olayın ayrıntısına girmeme sanırım gerek yok anladınız siz
aklıma ne geldi takıma ilk girdiğimde biri vardı 72 kiloydu
2 3 hafta hep 72de kaldı sonra 71e düştü
sonra tekrar 72 oldu sonra 70e düştü sonra 71e çıktı ( tam net rakamlar değildirde yani tahminen böyle bişeylerdi)
ama baya hafta geçti
bend ekendimce hani herkes üşbeş kilo veriyor o hep aynıydı bi süre sonra
ayy kınadımmı naptım resmen o moddayım şu an
aylardır iki ileri bir geri, hatta iki geri bir ileri nedir bu yaaaa(((((((((
kız bayağı vermişsin sen 87 den miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ben yazın sonunda eyliü gibi yani 78 falandım bana mı zayıflamışlsın diyorlarsa sana oo tabii incelmişsin derler az mı 12- 13 civarı galiba:)aa size bir söyleyeceğim daha vardı
yani incecik olmadım tabi ama demekki önceki halim neydiyse artık şimdi incecik gördüğüne göre beni
Maşallah senin boyun uzun canım.tabii hepimiz yarış halindeyiz ama aynı kilodayız diye dedim.ayşegülcüm sen nasılsınnn
aşağıda gördüm seni:))
sen bana boyumu sormuştun sanırım o msjı atladım ben şimdi farkettimm
boyum 1.68 canım:))
yarışalımmı demişsinya yarışalım herkesle yarışıyorum ben zatenn
önce fundayla sonra nazla ikiside beni geçti
şimdide sen le yarışırımm:)))
Beni kastetmediğini biliyorum ama ben de aynı o şekilde gittim sanırım.Uzun vadede 0,5-1 kg vermiş oluyorum ama al-ver-al-ver yapa yapa veriyorum.
Bizim gibileri kınarsan öyle olur.
Aslında bence neden oluyor biliyor musun, gerçekten çok kafayı taktıysan o kişinin, benim ve benzerlerimizin yaşadağı duruma o yüzden olmuştur. Bu hayatta öyle bir düzen var ki "Iyyy, asla..." dediğin şeyi burnunun dibine sokuyor. Bir arkadaşım geniş kalçalı birini çok kötü bulduğunu söyler dururdu. Şimdi kilo almadığı halde kendi kalçası da genişledi.Yani öyle şeyler oluyor. Ben o yüzden uzun yıllardır hiçbir şeyi kötülememeye gayret ediyorum. Çünkü neyi kötülediysem başıma geldi. :)
Sabah 8:30 da mı?
Kadınlar işte... Kilo vermek söz konusu oldu mu bekleyemiyoruz, daha erken aramadığına şükretmek lazım.
selam Funda,kınamak konusunda kesinlikle katılıyorum.benimde başıma geldiği çok oldu.hatta ben kimseyi pek kınamam ama sadece diilerdindiğim şeyler bile başıma geldi.evlilik konusunda,çocuk konusunda kısaca her yerde karşıma çıktılar.şimdi ölçülü tepkiler veriyorum herşeye
Formül basit: Neye çok konsantre olursak onu yaşıyoruz.
Kınamaya gerek yok, korkmak yeterli. "Ayy, ya ben de ilerde öyle olursam, kilo vermezsem?" dediğimiz ve bu korkuyu duyduğumuz an o durumu kendimize çekiyoruz ve yaşıyoruz.
Ama iyi haberse, güzel şeylere konsantre olduğumuzda onları da yaşayabiliyor olmamız. Sadece düşündüğümüz şeyin gerçekliğini içimizde hissetmeliyiz.
"Kilo veremezsem...?" korkusunu içinde yaşatan biri kilo veremez.
"Kilo veriyorum, mutlyum, hafifim." diyen ve o mutluluğu içinde yaşatan kişi ise kilo verir.
Bizim takımın en az yarısı bu olumsuz düşünceler yüzünden kilo veremiyordur, eminim. Ben de o sınıfa dahilim mesela... :) Ama beynimizi doğru kullanmak lazım. Bunu başarabilirsek rejim yapmadan bile kilo veririz.
aslında olumla yapömak konusunda biraz yetersiz olduğumu düşünüyorum.ama diyette olduğumu hep hatırlamaya çalışıyorum.önceleri yataktan kalkar kalkmaz hemen bir çikolatalı gofret yerdim.şimdi ise bir hafta belki küçük bir parça hatta bazen onu bile yemiyorum.hattaa biraz önce komşum geldi beni evine davet etti.'pasta yaptım.kısır yaptım gel çay içeriz 'dedi.ama ben ben yok dedim.ağlamak istiyorum
ama hayır diyebildiğim için de kendimi tebrik ediyorum o ayrı
Selamlarrrrrr :))) Nerdeyse iyi akşamlar diye giresim geldi :) saat almıs basını gıtmıs, hava kapkara...
İki gunun uykusuzlugunu bugun cıkarttım(tık) saat 12 de kalktımkahvaltı, gunluk ev toparlama anca geldim. zaten kalkalı 4 saat olmus
Bu sabah tartılmamak için zor tuttum kendımı :) gun cogaldıkca merakta cogalıyor sanırım, şaka maka pazardan beri tartılmadım.
Sabah kendimi, ''amaaannn sinem bu sogukta tartılmak ıcın soyuncaksın bosveeeeerrrr... otur kahvenı iç sıcak sıcak nasıl olsa yarın tartılıcaksın'' diye kandırdım
bayaggg yedimmmtartılmadım. 2 gundur bitki çayı içmiyorum (( bugun bol su ve bol bıtkı cayı ıcıcem yarına yazırlık (hatta az once basladım bıle :) )
aksamda hafıf ve erken bır yemekle son noktayı koyayım dıyorum. :) çok pozitifim ama umarım, bu yogun pozitifliğe ters birşey cıkmaz. cok pozitif olunca üzüntüsüde cok oluyor cunku.
ayyy yıne cenem dusuk bır gundeyımönce kısaca Selam vereyım sonra geçmişe bakarım dedim ama, bıdı bıdı yazıyorum :)))))
Ayşegülcüm ne ağlaması?
sana...
Bırak, komşun o cısssları yiyip kalçasına - göbeğine yağ depolasın, erkenden yaşlansın.
Sen de ince ve genç olmanın tadını çıkar...
ohh ne güzel uyumuşsun.geç kalkmayı özledim valla.en geç saat 8 buçukta ki genelde 7 de ayakta kızım.gerçi hafta içi zaten 6 buçukta kalkıyorum ama en azından hafta sonu uyuyabilsem güzel olurduSelamlarrrrrr :))) Nerdeyse iyi akşamlar diye giresim geldi :) saat almıs basını gıtmıs, hava kapkara...
İki gunun uykusuzlugunu bugun cıkarttım(tık) saat 12 de kalktımkahvaltı, gunluk ev toparlama anca geldim. zaten kalkalı 4 saat olmus
Bu sabah tartılmamak için zor tuttum kendımı :) gun cogaldıkca merakta cogalıyor sanırım, şaka maka pazardan beri tartılmadım.
Sabah kendimi, ''amaaannn sinem bu sogukta tartılmak ıcın soyuncaksın bosveeeeerrrr... otur kahvenı iç sıcak sıcak nasıl olsa yarın tartılıcaksın'' diye kandırdım
bayaggg yedimmmtartılmadım. 2 gundur bitki çayı içmiyorum (( bugun bol su ve bol bıtkı cayı ıcıcem yarına yazırlık (hatta az once basladım bıle :) )
aksamda hafıf ve erken bır yemekle son noktayı koyayım dıyorum. :) çok pozitifim ama umarım, bu yogun pozitifliğe ters birşey cıkmaz. cok pozitif olunca üzüntüsüde cok oluyor cunku.
ayyy yıne cenem dusuk bır gundeyımönce kısaca Selam vereyım sonra geçmişe bakarım dedim ama, bıdı bıdı yazıyorum :)))))
Aynen bende kiloları verdikce kendimi daha zinde ve genc hissediyorum:))
Aaah Sinemcim önümde kan aldiran kızcağız pat diye bir bayildiki aklım cikti(
Afiyet olsun canım herzamanki gibi :)))
Gecmis olsun canım((
Menümüde yazayım
Sabah
75 gr glukozz
Ara
Yok
Öğle
Soslu tavuk( köfteci ramizden Pelinin kulakları cinlasinn:))
Ayran
Ara
10 Antep fıstığı
Aksam
Mantarli biberli atmasyon bisey:)) ama süperdi:))
2 dilim ekmek
Ara
2 mandalina
1 armut
Sinem başaktın galiba sen, değil mi? Zaten ancak bir başak rejime böyle düzenli devam edebilir... :)
Tubicim sen neydin? :)
Ya da takımda söylemek isteyen diğer arkadaşlar, burcunuz nedir? Burca göre nasıl diyet gidişatı izlediğimize bakalım...
Boğalar var mı mesela? Varsa kesin en çok kaçamak yapanlardan çıkar.
Doğru bulmadığını biliyorum canım
Gecen bir kadın daha çıkmıştı tvdede canımız sıkılmıştı cumleten hatırlıyorum
Ben sadece yine yazmak istedim:))
Oncesi sonrası fotoları hakikaten super:))
eve çok geç geldim daha yeni yatabiliyorum...bugün sınav başında ayakta durmaktan ayaklarımın altları şişti resmen..ayrıca doğum günü pastamdan yedim o yüzden menümü yazmıyım bugün çarpıya razıyım...fena bi gündü...yine erken kalkıcam yarın leptobum yanımda olur gündüz girerim..iyi geceler herkese
herkese günaydın :)
selam kızlarrrr
nasılsınız bakalım bugünn
sabah dayanamadım tartıldım tartılmaz olaydım( olayın ayrıntısına girmeme sanırım gerek yok anladınız siz
aklıma ne geldi takıma ilk girdiğimde biri vardı 72 kiloydu
2 3 hafta hep 72de kaldı sonra 71e düştü
sonra tekrar 72 oldu sonra 70e düştü sonra 71e çıktı ( tam net rakamlar değildirde yani tahminen böyle bişeylerdi)
ama baya hafta geçti
bend ekendimce hani herkes üşbeş kilo veriyor o hep aynıydı bi süre sonra
ayy kınadımmı naptım resmen o moddayım şu an
aylardır iki ileri bir geri, hatta iki geri bir ileri nedir bu yaaaa(((((((((
aa size bir söyleyeceğim daha vardı
iyiyim sağol okulda değilim bugün stajdayım diyetle de aram iyi gidiyor şuan yani sabah kahvaltıda nesfit yedim şuan kahvemi içiyorum sanırım 12.30-13.00 gibi yemeğe çağırırlar zaten iş yerinin yemekleri genelde yağsız oluyor o yüzden avantaj benim için :) sen nasılsın nasıl gidiyor?
ah fundacım kesinlikle kınamak değil ama işte düşünmeden edememiştim
ama birşeyi kınarsan onu yaşamadan ölmezsin derler çok inanıyorum o lafa
benimki sadece şaşırmaydı belki e tabi ben diyetin başındaydım tıkıt tıkır azda olsa veriyordum kiloları
ama işte aynı durumdayım
evet gerçekten kadınlar helede kilo verme konusunda böyleyiz
daha önce zayıflamanın mümkün olmadığını düşündüğüm zamanlardaolsa bende böyle bir tepki verirdim belki ama
şimdi zayıflayan birini görünce olağanüstü birşeymiş gibi gelmiyor
beğeniyorum takdir ediyorum o ayrı :))))
Formül basit: Neye çok konsantre olursak onu yaşıyoruz.
Kınamaya gerek yok, korkmak yeterli. "Ayy, ya ben de ilerde öyle olursam, kilo vermezsem?" dediğimiz ve bu korkuyu duyduğumuz an o durumu kendimize çekiyoruz ve yaşıyoruz.
Ama iyi haberse, güzel şeylere konsantre olduğumuzda onları da yaşayabiliyor olmamız. Sadece düşündüğümüz şeyin gerçekliğini içimizde hissetmeliyiz.
"Kilo veriyorum, mutlyum, hafifim." diyen ve o mutluluğu içinde yaşatan kişi ise kilo verir.
Bizim takımın en az yarısı bu olumsuz düşünceler yüzünden kilo veremiyordur, eminim. Ben de o sınıfa dahilim mesela... :) Ama beynimizi doğru kullanmak lazım. Bunu başarabilirsek rejim yapmadan bile kilo veririz.
aslında olumla yapömak konusunda biraz yetersiz olduğumu düşünüyorum.ama diyette olduğumu hep hatırlamaya çalışıyorum.önceleri yataktan kalkar kalkmaz hemen bir çikolatalı gofret yerdim.şimdi ise bir hafta belki küçük bir parça hatta bazen onu bile yemiyorum.hattaa biraz önce komşum geldi beni evine davet etti.'pasta yaptım.kısır yaptım gel çay içeriz 'dedi.ama ben ben yok dedim.ağlamak istiyorum
ama hayır diyebildiğim için de kendimi tebrik ediyorum o ayrı
Ayşegülcüm ne ağlaması?
sana...
Bırak, komşun o cısssları yiyip kalçasına - göbeğine yağ depolasın, erkenden yaşlansın.
ne güzel bir enerji bu allah bozmasın
ya Funda ben o cıssları çok seviyorum aslında ama artık kilolu olmak İSTEMİYORUMM.Bu yüzden yokum arkadaş ben gelmiyorum dedim
ohh ne güzel uyumuşsun.geç kalkmayı özledim valla.en geç saat 8 buçukta ki genelde 7 de ayakta kızım.gerçi hafta içi zaten 6 buçukta kalkıyorum ama en azından hafta sonu uyuyabilsem güzel olurdu
İnşallah Sinemcim yarın tartı sana güzel bir rakam verir.İyi dayanmışsın valla kaç günbende hep birşeyler yedikten sonra tartılıyorum ve moralim bozuluyor.neyse daha iyi olacak inşallah canım
kızlar ben şimdi çıkıyorum.eşimle bizim okulun yemeğine gidiyoruz.ancak hazırlanırız kızımla.akşam yemeğinde size söz veriyoruz az kalorili yemekler tercih edeceğim ve bol salata.gelince menümü yazarım.hadi öptüm görüşürüz
bende aynıyım tuğba önceden zayıflayanlara mucize gibi bakarken şimdi çok normal geliyoah fundacım kesinlikle kınamak değil ama işte düşünmeden edememiştim
ama birşeyi kınarsan onu yaşamadan ölmezsin derler çok inanıyorum o lafa
benimki sadece şaşırmaydı belki e tabi ben diyetin başındaydım tıkıt tıkır azda olsa veriyordum kiloları
ama işte aynı durumdayım
evet gerçekten kadınlar helede kilo verme konusunda böyleyiz
daha önce zayıflamanın mümkün olmadığını düşündüğüm zamanlardaolsa bende böyle bir tepki verirdim belki ama
şimdi zayıflayan birini görünce olağanüstü birşeymiş gibi gelmiyor
beğeniyorum takdir ediyorum o ayrı :))))
bişeyi kınadığımızda veya çok düşündüğümüzde onu mutlaka yaşıyoruzz...düşünce gücüyle kilo vermeye hiç girmiycem beyti yediğim hafta bile kilo vermiştim çünkü kilo almaya değil vermeye endeksli beynimFormül basit: Neye çok konsantre olursak onu yaşıyoruz.
fundaaa çok güldüm tepkineAyşegülcüm ne ağlaması?
sana...
ayşegüll dikkat et canım afiyet olsun..dışarıda yemek işkence yaa insan ne yiyceğini bilmiyo....evdeyken çorba salata yetiyo bana ama dışarıdayken sanki onunla asla doymazmışım gibi geliyo..kızlar ben şimdi çıkıyorum.eşimle bizim okulun yemeğine gidiyoruz.ancak hazırlanırız kızımla.akşam yemeğinde size söz veriyoruz az kalorili yemekler tercih edeceğim ve bol salata.gelince menümü yazarım.hadi öptüm görüşürüz
sinem mesajlarından alıntı yapmadan hepsi için ortak bişey yazıcam çoook tatlısınn
ben uyandıgımda da senin gibi aklı cıkmıs yüzler oluyor hep karsımdaben daha ıgneyı yapmadan bayılırsam, yıgılıcagım bır yere oturayım dıyorum hemsırelere :)))) ben daha onu dıyınce gozlerı acılıyor.ben alıstım artık her kan vermede oluyor :44:
neden acaba ? iki geri bir ileri ? sonra cadı sinem oluyorum konişmiciğimmmm
ben onun kınamaya gırdıgı kesınlıkle dusunmuyorum. bence o durum oyle yada boyle motıve yontemı.
sallıyorum ben 5 ayda 4 kilo vermişim. Ayşe 5 ayda 10 kilo vermiş. ''Ya benimde normal şartlarda o kadar illaki vermem gerekırdı, demek ki, kendımı kandırdıgım anlar olmus'' diye kendimi motıve ederım.
yada ben 5 ayda 10 kılo vermısım. Ayse 4 kılo vermıs. ''Ben o 5 ayda kendimi hıc kandırmadım, yolumdan cıkmadım ve daha ıyı bır sonuc aldım'' derim..
Ki baska takımlardan bırınde buna cok benzer bır durum dıkkatımı cekmıstı. size de yazmıstım (birkaç ay once) kınama yada negatıf olsaydı bende gerı alırdım kıloları.
isim vermeden aradakı farkı alenı yazmıstım sıze. motıvasyon olsun dıye.
ama ilk ornekteki durumda negatıf dusunmek yerıne bır vıcdan muhasebesı yapmak lazım. cıdden ben neden yureyemıyorum dıye. ben onu ramazan bayramında ciddi yapmıstım. ve cevao acık ve nettı.. sorun vucudumda değildi, sorun yemiştim, hem tabaklar buyumustu hem aburcuburlar vardı
Kesinlikleeeeeee şu mod olayı çok çok çok çok çok çok çok çooooooooookkkkkkk onemliiiiiiii...
Ya bir itirafta bulanayım ama tatlı bır ıtıraf. :)))) Ben bır ara olumlama konusunda tavan yapmıstımŞöyle ki 70lerdeydim 60ları gorıyım dıye cıldırıyordum :) 1 hafta boyunca küçük bir kağıda ''68 kiloyum'' yazıp yastıgımın altına koyuyordum :))))))) 1 hafta boyunca her gece yenıden yazıp koydum bunu. ve kırıldı o duvar, geçtim o hafta 60lara :)
hayatın her noktasında pozitif düşünceye inancım sonsuz......
Ya boş konuşmuş olmayayım diye söylememiştim ama konusu geçip duruyor, dayanamayacağım artık... Nasıl bayılıyorsunuz kan verirken ya? Niye bayılıyorsunuz? Nasıl bir şey bayılmak?
Ya ben bu 2 ileri bir geri konusunda çok yorum yapmayayım ya... Yapayım diye mesajı bırakmıştım ama benim de kabahatlerim var, sütten çıkmış ak kaşık değilim. O yüzden konuşmayacağım.
Şu düşünceyi de her alanda çok iyi kullanıyorum da, bir kilo da kullanamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?