Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Fundacım spor konusunda esneklik yapmak istemene diyecek birşeyim yok. gayet normal..

ama takımdan uzaklaşmak, menu serbestliği bunların sonu hiç iyi olmaz.. Özellikle suanki enerjinle hiç hiç olmaz

Tartıya gelince, kimse kendini yük gibi hissetmemeli. o ne demek oyle... hepimiz donem donem alıyoruz ve aynı sekılde verıyoruz. Kendine stres yapacak bir durum yok bununla ilgili.

Dayanabılcegını bılsem benım yaptıgım gıbı tartılma 2-3hafta derim. (ama burdan ayrılmadan)

Çünkü seni strese sokan aslında burda hafta lisetsi değil, dediğim gibi hepimizde +.- oluyor. Seni strese sokan esas durum hergun tartıya cıktıgında yaptıgın sıkıntı.

Yani Fundacım ben izne cıkmana sıcak bakmıyorum spora ara ver haftanın 2 gunu menunu arttır 5 gunu klasık yap, oyna metobolizmanla ama ne yapacaksan burda yap.

Sende bir sürü şey bir arada toplandığı için oluyor anlaşılan. :) Benim annemde de düşük tansiyon var, ona çekmiş olacağım ki bende de biraz var. Ama bugüne kadar bal faciası dışında sıkıntı çekmedim tansiyondan, normalin biraz altında çıkabiliyor bazen ama rahatsızlık vermiyor.

Yok Sinemcim hiç bayılmadım. O yüzden anlamıyorum nasıl bir şey olabilir ki beyin sigortaları attırır? Kan tutması ciddi bir şey o zaman... Fobi gibi bir etki yapıyor herhalde ama davranışta değil de beyinde... Ama aniden uykuya dalmak kulağıma huzurlu geliyor. Çevredeki konuşmaların duyulduğunu ama tepki verilemediğini falan duymuştum baygınlıkta bir de... O yüzden aslında yıllardır merak ediyorum nasıl bir şey... Ama gerçekten yaşamak ister miyim bilmiyorum. Sanırım bir kere oldu mu devamı gelir...

Menüyü çok serbest düşünme... Ama arada bir beyaz ekmeğe sandviç olabilir. 1 tabak makarna olabilir ya da 1 dilim kek. Ama asla "getirin herşeyi önüme, hepsini yiyeceğim." demem. Ama rejim psikolojini kaldırmak ve bir süre rejimde olmayan biri gibi yemek istiyorum.

Takımda kalsam cezalar olacak, her gün ceza mı yazacağım kendime? Hem de spordan uzak kalmaya çalışırken... Bu yüzden kafam karışık... :44:

Haftada bir tartılmaya çalışırım, zaten serbestlik gelirse illaki öyle olur. Ama 2-3 hafta tartılmamak gibi bir durumum yok. Çünkü o tartıya bakacak benden başka kimse yok. :)

hayır sensinnnn
funda bayılmak nasıl bişey bende bilmiyorumm
fundacım bana mantıklı geldi..ama bi anlaşma yapmamız lazım 3 gün kendini dene gerçekten abarttığını ve diyetten uzaklaştığını düşündüğün anda vazgeç bu düşünceden..

fundacım bana mantıklı geldi..ama bi anlaşma yapmamız lazım 3 gün kendini dene gerçekten abarttığını ve diyetten uzaklaştığını düşündüğün anda vazgeç bu düşünceden..

Hmmm... Bu fikri sevdim... Ama kesin karar versem yarın listeye izne ayrılacağımı yazarız, böylece haftaya bir daha yazmamış oluruz... Üstelik iznim 3 haftaya çıkar... :S Ay bu da var.

Fundacım, burda yarısmadayız ama bence en onemlısı bırbırımıze destek oldugumuzu dusunuyorum. Ben nasıl gecen ay takılma yasadım bana bu konuda destek gosterdınız, su anda senın ıhtıyacın var.

Uzun zamandır takımdasın ve dıyettesin. Ayrıca surekli o oldu, bu oldularla kaçamakların yok. Dolayısıyla şuan ki durumunda bahanen değil.

Ben sana şunu onerırım 2 hafta menu yazma, dengeni tut. ama burdan ayrılma mesajlarına devam et, tartı gunune katılmaya devam et... işin özü burdan kopma.

tartılmayıda haftada 1 e dusur. cidden tartılmayınca insanın stresi bitiyor, birde olumlamaya başlayınca tamamen o stresten çıkıyorsun.

Bu benim fikrim tabi.. Ama ısrarla burdan kopmanı istemeyeşimin sebebi, ben dahil burdan birkaç hafta ayrılan değil kilo vermek alıpda donuyor.

Ben geldiiimmmmmmm

Son sayfayı okudum bence geçmişi toparlamış sayılıyorum şuan Funda kararını destekliyorum, şöyle de olmaz mı bir süre istersen menü bildirimi yapmadan dene onun sıkıntısına girme böylece ceza da alma, bu süre içinde izinli sayılıp sayılmamak da sana kalır. Bilmiyorum ya da izne çık düşündüğün gibi yap aklında kalacağına uygula gör :))

Kızlarr her şeyden önce ben yarın kilomu 2'e böleceğim di mi onu bir netleştirelimmm :))

Sınav zımbırtılarından kurtuldum çok mutluyuumm ama bu sefer kesin kararımı verdim, notları en azndan günü gününe geçireceğim, diğer türlü sınav haftalarım zehir oluyor bana. Şimdi sonuçları bekleme stresleri başladı

Trambolinim geldi demiş miydim, adını zıpır koydum demiş miydim düzenli olarak yarın başlıyoruummm geçen bir gün dur bakayım ne kadar dayancam diye denedimm 15 dk sürmemiştir herhalde çokk yorucu ama çokk eğlenceli. en azından şimdilik eğlenceli düzene oturtunca gerçekten nasıl etkisi olacağını çok merakk ediyorumm

Hoşgeldinnnnn Nurcummmm
Ohhh bitti sınavların rahatladın :) geçmiş olsun canım. iyi haberler gelsin sonuclardan.

vay be 15dk tıkıyor demek ismini begendim baslada düzenli yorumlarınıda yaz bize

Gidip de dönenler hep alıyor, haklısın. Acaba ben mi kendime fazla güveniyorum?

2 hafta menü yazmamak sadece bana yapılan bir ayrıcalık olur. Bunu yapabilmem için herkesin onay vermesi lazım. Sonuçta bir takımız, "X menü yazmıyorken ben niye yazayım?" diye düşünülebilir, düşünülmesi de normaldir.

Ama yine de bir sorayım...

Sevgili takımcım, 2 hafta (belki de daha az, artık gerektiği kadar) menü yazmayacak olsam, beni affeder misiniz? İtiraz eden olursa izin de alırım, problem değil. :)

Nurcum da aynısını yazmış... Önerimi ortaya attım, bakalım karar ne çıkacak...

Hoşdöndün aramıza canım... Geçmiş olsun, sonuçlar da güzel gelsin. :)

Yarın kilonu 2'ye böleceksin, evet.

Ben de 2 gün önce senin trambolini düşünüyordum, "ne oldu acaba?" diye; meğer gelmiş. Adı bile konulmuş. İnsan o kadar önemli bir yoldaşa isim koyma ihtiyacı hissediyor değil mi? :) Benim bisikletin adı da Bridget. Bridget Jones'u hatırlatıp da beni gaza getirsin diye... Galiba erkek arkadaşım bulmuştu ismi, beraber düşünmüştük ama kim bulmuştu tam hatırlamıyorum.

Ama seninkinin adına da bayıldım. Çok güzel, çok. Ben de geçen bir spor mağazasında gördüm trambolin... Yahu ne kadar sert bir şeymiş öyle, ben daha rahat bir şey hayal ediyordum, bayağı sertmiş. :) Bence çok güzel sonuçlar alacaksın canım. Artık senden görüp biz de takımca trambolin alırsak yarışmanın adı "cuma trambolinciler yarışması" olur. (Bir grup var ya, komple trambolinci olan, o yüzden... :))

Hoşgeldinnnnn Nurcummmm
Ohhh bitti sınavların rahatladın :) geçmiş olsun canım. iyi haberler gelsin sonuclardan.

vay be 15dk tıkıyor demek ismini begendim baslada düzenli yorumlarınıda yaz bize

Hoşbulduummmm

Funda seninn bisikletin ismi de güzelmiişş yalnız çok mantıklııı o takım galiba 4. takım işte tubis'in olduğu ama emin de değilim, bir ara bakmıştım şuan hatırlamıyorum alalımm hepimiizz trambolincii olalımm tubis'e söyledim işte 2 tane video varmış biri 23 dk diğeri 7 dk sanırım, onları atacak bana, eğer cevabımı görür de yazma fırsatı olursa yarın o videolarla başlamayı düşünüyorum olmazsa da müziklerimi ayarlıyorum toplam kaç dk sürdüğünü oradan anlıyorum hangi şarkıda bıraktığıma göre fln

umarım güzel sonuçlar verir çünkü Ocak hedefimi tutturmam lazımmm o 5'i görmem lazım kafaya takmış durumdayımm, benim de bu ara pek güzel geçmedi tabii biraz rahatlık olmadı değil ama dengelemeye de çalıştım, nesfitim yoldaşım oldu resmenn

yarınla birlikte kaldığım yerden devam gelsin yeşilçaylar yoğurtlar

Funda cım anlaşılan zor zamanlardasın ve sen ne karar verirsen şahsım adına ki eminim takımda öyle düşünüyordur,biz senin yanındayız.ama bencede izin alırsan işler tersine döner belki daha da uzaklaşırsın ama bu senin kararın tabii:)

Hoşgeldin canım,eminim sınavların hepsinden mükemmel sonuçlar alırsın sen
bu arad o trombolin denen şeyden çok alasım var ama senin sonuçlarını bekliyorum dört gözle

Funda sen nasıl dersen benden tamam alır canım.istersen ve bu seni rahatlatacaksa menü yazma,birde öyle dene bakalım.sonuçta seni motive edecekse neden olmasın.benim için bir problem yok

Ayy geldimdee dokturmussunuz epey :))
Ne gün geçirdim inanamazsınız
Bir haftada yapacagım seyleri bir güne sigdirmisim :))
Sabah resmi birkaç isim vardı onlarla ugrastim
Öğlen arkadaşlarla yemeğe gittik
Öğleden sonra yeni evlenen bı arkadasla dışarı çıktık muhabbet ettik
Sonrada aksam annemlere yemeğe gittik
Yemekten sonrada arkadaslara oturmaya gittik
Simdi geldik
Ne gün ama dimı:))

Menümüde yazayım hemen

Sabah
Yarım paket altinbasak
1 KK peynir

Ara
Yok

Öğle
Yarım kase domates çorbası
1 porsiyon ızgara kofte
1 dilim ekmek
Ayran
Salata

Ara
3 eti form
1 avuc leblebi

Aksam
Bir kase yayla çorbası
3 kasik yogurtlu kurutulmus kirmizi biber
1 dilim ekmek

Ara
10 fındık
1 salatalık

30 dk yuruyus
2 fincanyesil cay

Teşekkür ederim Ayşegülcüm... :)

Fundacim yine epey yazıldıktan sonra dahil oluyorum konuya ama bende izin almani istemiyorum canım
Bu takımda kimsenin sen menuyazmiyorsun diye sorun çıkaracağını sanmam
Sonuçta U durumda biri olupta acikyureklilikle anlatırsa aynı şey onada yapılabilir
Bak izinden dönüp kilo almayabilirsin ama alabilirsinde
Bu ihtimali unutmamak gerek

menüm:
sabah:yarım bardak süt ve 1 elma
kahvaltı(saat 9):1 tost ve çay
öğle:bir tabak karnıbahar yemeği.
ara:1 portakal.
akşam: aşotu çorbası(yöresel),4-5 kaşık pirinç pilavı,karışık ızgara(porsiyonu az),salata
ara:8-10 fındık

nurcummmmmmm hoşgeldin canım...sınavlarının bitmesine çok sevindim....
ohhhh sonunda döndün aramıza tamamlandık artık....

Ah nurcum hosgeldin canım
Sinavlarinida atlattın simdi kilo vermeye kaldİgin yerden devam:))

Trambolini herkes gibi bende merak ediyorum
Ama sen hangi boyunu aldın
Bikac yerden okuduğuma göre 1.20 den aşağısı olmamalı yazıyordu ama boy büyüdükte fiyatında artiyordu
Yani sen hangi boyunu kaça ve nerden aldın onu yazabilirmisin

fundacım canım benim benden yana hiçbir problem yok...istersen menünü yazma...ama düşününce burdan uzak kalmaman senin için en iyisi...yine burda ol ama istediğin gibi davran..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…