- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.081
funda ben yazana kadar sen çoktan düzeltmişsin listelerini
fundacım paylaşıyorum paylaşım alanında bi yanlışımız yok dimi
Canım ne fark eder; ha sen, ha ben...İkimiz de emek verdik, elimize sağlık.
13. takımdan onay geldiyse paylaş Nazcım.
9. takım ben listeyi yazınca kaçtı...Onlardan onay gelmez kolay kolay sanırım. :)
Ay bayıldım.
Kollarım kalın diye kolunu çek diyorsun değil mi?Seni gidi seni...
ziyaretçilere yer yok şu anbaksana zor sığışıyoruz zaten Funda az çek kolunu ya Naz da ayagıma basıp duruyor
sen ıyı yer bulmussun Nur ohh köşeye kurulmuşsun
oooo baya baya kaynatmışsınız
nasılda sıcak sıcak samimi samimi:)))
kızlar bende cumaya kadar tartılmıyorum
yani bugünkü + ya hiç anlam veremedim
menulerimi izinden döndüğümden beri görüyürsunuz
kaçamak yok sporda yapıyorum çok olmasada
yürüyorum
yeşilçayı hiç aksatmıyorum
canım benimmmmm....emeğinize sağlık muhteşem idari kadro:))))
yanlışımız yokmuş canımCanım ne fark eder; ha sen, ha ben...İkimiz de emek verdik, elimize sağlık.
13. takımdan onay geldiyse paylaş Nazcım.
9. takım ben listeyi yazınca kaçtı...Onlardan onay gelmez kolay kolay sanırım. :)
Melikecim geldiğinden beri durumun pek iç açıcı değil maalesef...Menüler eksik, mesajlar eksik... Menü ve mesajın ikisinin de yazıldığı bir tek gün bile yok.
Bu koşullar altında seni üye olarak almamız biraz zor. Zaten şu 1 haftan dolayısıyla haftaya listeye seni almamız mümkün değil, üstelik üye olmadan bir de uyarı aldın...
Yani seni boşa bekletmek istemem... Bazı kurallarda pek uyuşamayacağız gibi... İstersen katılmak isteyenler başlığına tekrar başvuru yapıp seni çağıran bir takıma gidebilirsin. "Burda kalmak istiyorum." dersen de, kalabilirsin tabi... Ama listeye girer misin, ne zaman girersin ona bir şey diyemem. Bir arkadaş var mesela aramızda, deneme süresi tam 1,5 ay sürdü... Yani üye adayı bizi ikna edene kadar 3 ay bile sürebilir. Ama günde 10 mesaj zorunluluğu da sanırım sadece bizim takımımızda var. :)
Karar senin... Beklemek istersen bekle. Başka bir takıma gitmek istersen de anlayışla karşılarız.
anaaaaaaaaaaane alaka kız aklıma bıle gelmedı ahahahaha koptum yaaa ne gelmiş aklına
kız Funda bu tostun ustune seni bir ısırırım sesin taaaaaaaaaaaa 13.takımdan duyulur valla
allah iyiliğini versinnnnn
(sesli kahkaha attım beeee)
emeğinize sağlık muhteşem idari kadro:))))
yirimmm sizi yiiiriimmmm:))))
ya bu bitki çaylarından koleksiyon yapıcam artık alıyorum hoşuma gitmiyor öylece kalıyor bir kutu numuneleri olmalı bunların bir tane alıp deneyip öyle kutu almalıyız:))Evet kayısılıda aldım hatta birde ballı aldım. Ama kayısılı ılk ıctıgımde guzel geldı sonra ıhhh oldum. Ballıyı begendım ama :)
Favorim Nurlu Yeşil çay :) en cok onu begendım :))) kokusu acaıp hosuma gıttı ozellikle.
e benım hıc haberım yoktu ondan gorseydım bıle almazdım acıkcası. senın tavsıyenle aldım dolayısıyla yasemın kım kı yaaaa :)))) Nurlu çayım işte
iyiki döndün be nurcukkk:))geçmişe baktım şimdi biraz gördüüm mesajını kayısılıdan da almışsın o kayısılıyı da ben içemiyorum maalesef yaama yaseminli olan cann ve ben seniiii tatlı niyetine yeriiimmmm adını nurlu yeşil çay koymuşşş yaa bebeğimsin beniimmm ayy çok sevindirik bişey oldum şuan
umarım her şey gönlünce olur kuzumm alanın da gayet güzel :))
ay son 50 sayfa kala bir nefes alayım dediimm kii okunmaz demişsin hahah iyi bırakıyorum burda o zamannn
Faceten birbirinizi bulmuşsunuz çokk kıskandıımmmm beni de bulun beni de bulun
Ayrıca Tuğbaaaaaaaaaaaaaaben snein adını tahmin etmiştim ama sonradan yok yahu tunidir dedimm. ay ben yalnız rumuz kabul etmiyorsunuz isimle hitap ediyorsunuz diye düşünüp inandığımdan raa'nın adını raa, tuniyi tuni olarak kabul etmişim hiçç yadırgamamıştım bilseydim adımı da vermezdiiimmmmm, iyi ki bilmiyormuşum ama
tebrikler tebrikler tebrikler şekercimmmm:))))kilo bildirimim
73,4/72,7/0.7/0.95
berbat sonucu bend egösterdim malesefAyşegül'e berbat sonuç nasıl olur onu göstermek istiyorum.
71,4 / 72,7 / -1,3 / -%1,82
Bu hafta sizleri kendi ellerimle sonuncu yapmış oldum.
Haftanın sonuncusu da muhtemelen ben olurum, paylaşım alanına güzel bir mesaj döşerim artık. :)
Sonucuummmm:
64.2/63.2/1/0,78 2'e böldümm
Tartılma Tubicim...
Tartı stresinden rejim yapıp şişer olduk...
ben bu takımda kalmak istiyorum tabi sizde uygun görürseniz :) evde internet bozuk o yüzden giremiyorum oda en geç pazartesi düzelecek o zaman daha düzenli girebilirim
oooo baya baya kaynatmışsınız
nasılda sıcak sıcak samimi samimi:)))
kızlar bende cumaya kadar tartılmıyorum
yani bugünkü + ya hiç anlam veremedim
menulerimi izinden döndüğümden beri görüyürsunuz
kaçamak yok sporda yapıyorum çok olmasada
yürüyorum
yeşilçayı hiç aksatmıyorum
yirimmm sizi yiiiriimmmm:))))
ya bu bitki çaylarından koleksiyon yapıcam artık alıyorum hoşuma gitmiyor öylece kalıyor bir kutu numuneleri olmalı bunların bir tane alıp deneyip öyle kutu almalıyız:))
bende işte geçen limonlu melisalısını almıştım zorla içiyorum hiç hoşuma gitmedi(
ya bu bitki çaylarından koleksiyon yapıcam artık alıyorum hoşuma gitmiyor öylece kalıyor bir kutu numuneleri olmalı bunların bir tane alıp deneyip öyle kutu almalıyız:))
bende işte geçen limonlu melisalısını almıştım zorla içiyorum hiç hoşuma gitmedi(
iyiki döndün be nurcukkk:))
özlemişiz seni
hem sen iyiki ismini vermişsinn
benim annemin adıda nur söylemişmiydim acaba
bayılıyorum ismine:))
nur diye birde sınıf arkadaşım vardı çoook tatlı bi kızdı
annemde öylediiiiiir:))
nurları seviyorum beeennn:))))
berbat sonucu bend egösterdim malesef((
dimi ya emeğimize yazık oluyor resmen
ben dün özsüte gidip boşunamı o karaorman frambuazı yemedimde bi kahve içip çıktımm
hani önce olsa kaçamak yapıyordum derim motivasyonum düşüktü derim ( izinden önceyi kastediyorum)
ama şimdi problem nee
dediğin gibi stres başka bi açıklaması yok
fundacım yapcağmz bişey kalmadı dimi benim çıkmam lazım akşam 9 a kadar bir sürü sınav gözetmenliğim var yine bugün son gün kurtuluyorum artık sınav başında durmaktan :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?