- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.041
tebrik ederim sinemcimm...Bildirimi yaptım ama tam o anda koptu net cıkmadı sanırımyeniden yapıyım (bilgisayar basladı yıne sacmalamaya virus kesiyor net i sanırım )
Bildirim
62 / 61.4 / 0.6 / % 0.97
Günaydınnnnn....
Önce aşagıdaki alıntıları yazdım. :) bugun hesapta erken kalkacaktım yıne 10u buldu kış geldi uykucu oldum galıba...
Fundacım cok sevindim bu sekilde kalmana. Artık ne kendın için ne takım için stres yapmak yok ama. Kimin ne zaman + yada - olacagı bellı olmaz. Kendini o moddan cıkar artık.
Nerde benım planlı programlı pozitif Fundam yaaaaaaaaaaaaaaaa
Yaaaa hemde nasıl begendım. Sen geçmişi okumamıssın tabi kulaklarını cınlattım durudumkokusuna ayrı tadına ayrı bayıldım :)
canım benım tesekkur ederim tavsiyen için tekrar
ben ona yaseminli değil, nurlu yeşil çay diyorum
sağol Nazcım
---------------------
ya daha 1 ay oldu format atalı, ama sanırım cok adi ve karaktersiz bir virus kaptım1 haftadır pc'ye bir haller oluyor. nete gırmemek ıcın bır mucadele.. dunde bır ses sıkıntısı yasadım. yine bir format yolu gozuktu bana.. boyle durumlarda cok acı gelıyor ınsana be iletişim için bunlara RESMEN ihtiyacımız var. :44:
Fundacım, cumaya 2 kala bır facia gun yaptın ve bu hafta cok stresliydin. Dolayısıyla şok bır sonuc değil. facia gunu bir kenara bırak yaptıgın stresle kendıne kılo aldırmıssın zaten.
hatırlamıyormusun ben -ye gecemıyorum stresınden 3 tuvalete gıdememıstım(( tartılmayı bıraktım dediğim gunun ertesi gunun sabahı hemen cıktım. ben o şekilde üzerimdeki yükten kurtulmustum. sende menu hesabından cıktın, rahatla artık bugun. Stres neler yapıyor vucudumuza..
uzun kalıcı kılolar vemek buraya gelme amacımız bunu unuttun bu ara. buraya nıye geldıgını tekrar sorgula kendıne.. yarıştayız ama at koşturur gıbı acelemız yok.
sürekli kaçamak yapıyor olsan ve kilo veremıyor olsan bunları soylemem sana. ama resmen stresten veremıyorsun.beynine soyle rahat bıraksın vucudunu :)))
ayyy benim yıllardır canım sitem orasıhepiciğiburada :)))) senden gelen yorumlara gore almayı dusunursem senden tam modelı ısterım. :)
intertte en guvendıgım yer orası baska yedern almam zaten. Ben bir ara bakmıstım hakıkaten buyudukçe rakamlar cok fazla cıkıyordu.o kadar para verıcek yuzum yok artık spor aletlerıne eger senınkının boyutu guzelse dusunebılırım hop hop hop
Yaaaa hemde nasıl begendım. Sen geçmişi okumamıssın tabi kulaklarını cınlattım durudumkokusuna ayrı tadına ayrı bayıldım :)
canım benım tesekkur ederim tavsiyen için tekrar
ben ona yaseminli değil, nurlu yeşil çay diyorum
vay vay vayyyyy helal sana Nur'ummmmmmm
hem burdan uzaktın hem stresli bir sınav haftası. valla kocaman tebrık.. ammmmaaaaa bu saatten sonra sende kaçamak falan gorursem saldırırım sana
boyle haftada boyle guzel sonuc beklentilerim tavan oldu senden
üniversiteye hazırlanmak için biraz zor ama iyi yanlarıda var tabibilgisayar
Bozmuyorum zaten, başka türlü rahatlayamazdım. :) Doğru yaptığımı sanıyorum.
Evet bak ben bunu atlamışım. :44: Nur'u sınav öncesi izinli yazmayı düşünemedik, o da hatırlatmayı düşünemedi, o yüzden bu hafta da izinli olacak muecbur.Böyle durumlarda ya izne ayrılanın, ya takım yönetimiminin, ya da diğer üyelerin hatırlayıp uyarması lazım. Sonra sonuç bu oluyor.
Nurcum seni haftaya geri döndü yazacağız mecburen... :26:
Dayanamadım ya, çok dertlendim.Seni anıp anıp yedim.
Gidecek fazlası, biliyorum. :)
Yok yahu... Uzun izinlerde geçmişi okumak imkansız olduğu için gerekmiyor. :) 2-3 günlük izinlerde okumak gerekir ama 2 hafta tabi ki okunmaz. Boğmam korkma. :)
kilo bildirimim
73,4/72,7/0.7/0.95
Sinem yaaa güldürdün benivay vay sevda kuşu uçmuş bu hafta :) süperrrr
:124:tebrikler Nazcım :124:
Ben sonunda 9:30 ta kalktım bugün.Günlerdir 11'de kalkıyordum. Bugün saate bakıp da 9:30 görünce kulaklarıma kadar sırıttım. Umarım biraz daha erkene çekebilirim. Hiç sevmiyorum uykuyu...
Pozitif Funda bu hafta dönecek umarım... Zaten öyle bir + çıkmışım ki herhalde haftaya daha da + çıkma kapasitem yoktur.
Nur'lu çay.Ay çok güzelmiş. :)
Hangi virüs programını kullanıyorsun bilemiyorum ama avira'yı öneririm. Yıllardır onu kullanıyorum ve hiç virüs sıkıntısı çekmedim. Gördüğü an uyarıyor seni... Üstelik en güzel yanı diğer antivirüsler gibi bilgisayarı yavaşlatmıyor.
Umarım stesimi atabilirim bu hafta... Tartılmamak belki zor olacak ama 1 numaralı stres faktörü tartı... Asıl tartılamdığım zaman rahatlamaya başladığımı anlayacak beynim. Yoksa yediklerim işe yaramaz.
geçmişe baktım şimdi biraz gördüüm mesajını kayısılıdan da almışsın o kayısılıyı da ben içemiyorum maalesef yaama yaseminli olan cann ve ben seniiii tatlı niyetine yeriiimmmm adını nurlu yeşil çay koymuşşş yaa bebeğimsin beniimmm ayy çok sevindirik bişey oldum şuan
Faceten birbirinizi bulmuşsunuz çokk kıskandıımmmm beni de bulun beni de bulun
tmm funda geçmişe dönüp özellikle baktım ama tam bi ayrılma ifadesi görmediğimden bu haftalık böyle yazdımÇok zorlamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. brave gelecek olsaydı bugüne kadar gelirdi, tıpkı mucizem gibi... O yüzden ayrıldı yazalım onu.
Bildirimi yaptım ama tam o anda koptu net cıkmadı sanırımyeniden yapıyım (bilgisayar basladı yıne sacmalamaya virus kesiyor net i sanırım )
Bildirim
62 / 61.4 / 0.6 / % 0.97
tmm funda geçmişe dönüp özellikle baktım ama tam bi ayrılma ifadesi görmediğimden bu haftalık böyle yazdım
Evet kayısılıda aldım hatta birde ballı aldım. Ama kayısılı ılk ıctıgımde guzel geldı sonra ıhhh oldum. Ballıyı begendım ama :)
Favorim Nurlu Yeşil çay :) en cok onu begendım :))) kokusu acaıp hosuma gıttı ozellikle.
e benım hıc haberım yoktu ondan gorseydım bıle almazdım acıkcası. senın tavsıyenle aldım dolayısıyla yasemın kım kı yaaaa :)))) Nurlu çayım işte
tebrik ederim sinemcimm...
Sineemm tebrikk ederiimmm ay senin hızına yetişmek mümkün müüü
funda bölerken iremi saycakmıyım listede hala gözüktüğü için onuda sayıyoruz dimiYok canım ayrıldığını yazmıştı. Hatta veda bile etmişti.
Hiç yanii yasemin de kimmişbu kadar lafı geçince ben de yaptım şimdi bir tane kendimee Ballıyı bilmiyorumm bakarımm ona daa :))
funda bölerken iremi saycakmıyım listede hala gözüktüğü için onuda sayıyoruz dimi
Sayacaksın canım. O haftada listese kim varsa sayılır. İzinli, ayrıldı, diskalifiye oldu; fark etmez.
--------
Cumaların gözünü seveyim, 7 üye okuyor konuyu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?