Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yani evet tartılıp veremediğini görünce yada artı çıktığını görünce direk modun düşüyor bir sıkıntı basıyor
tartılmazsam menulerimde güzel olursa ben kendi kendime zaten veriyorum kesin veriyorum moduna giricem ve olumlamada yapmış olucamm:))

aa sendemi Nur'dun demek:)))
söylemişmiydin acaba sanki bi an hatırlıyor gibi oldumm:)
bak demekki yanılmıyorum Nur'lar hep tatlııı
seni sevmemmiiii ben hiç :)))

evet dibe vurduk dediğin gibi ama haftaya görüsünler bakalım naısl uçacağız inş:)))))

Tubişim koleksiyon derken ne demek istedin ?

sinemcim bitki çaylarını çok seviyorum
diyetle beraber başta zor olsaa yeşilçayıda semeye başladım
ondaa farklı tatlar arıyorum
ve nerdeyse her markete gittiğimde değişik bir çay alıyorum
alırken çok güzel olduğunu düşünüyorum deneyeyim diyorum ama bir içiyorum hiç istediğim gibi birşey değil
kalıyor öylece kutu
yani açılmış içinden birkaç içilmiş o kadar çok kutum varki:) ondan dedim koleksiyon diye:))

regl oldumm...

ben bu takıma katılmadan önce haaftanın her gününe denk gelebiliyodu ilk günüm...ama artık sadece cumaya denk geliyo...
sanırım çoğumuzda aynı şey var nasıl başarıyosak bunu

Benim de ya çarşamba ya perşembeye denk geliyor. :) Geçen ay çok kilo vermediğim halde Yarım gün - bir gün kadar erken oldu, şaşırdım ben de...

Nur geldiğinde söylemiştim. :)

Uçalım haftaya ya... N'olur uçalım...

O zaman farkında olmadan üstüne bastın çek ayağını

Doğadanın Koleksiyon Paketi var :) ben en son çay alırken ondanda aldım içinde 4 çeşit var.

Yaseminli Yeşil Ç. (bundan ayrıca 1 paket almıstım bayag guvenmısım Nur'a :)) ama o 5li bitti yeni pakete geçtim bile )
Limonlu Yeşil Ç.
Ginkgolu Yeşil Ç.
Chai Baharatlı Yeşil Ç.

Bunun dışında farklı başka çaylarıda Koleksiyon yaptımı bilmiyorum. Ama olasıdır diye düşünüyorum, çünkü güzel bir fikir.

Ben Chai Baharatlıdan tiksindim desem yeridir :120:
Ginkgolu fena değil ama ayrıca bir paket alacak kadar değil (olanı bıtırdım ama :) )
Limonlu hiç içmedim daha..

O koleksiyonlara bir bak derim kutu kutu almadan begenmezsen en azından 4 tane yanıyor gerıye 19 tane kalmıyor :)))

Bir de kızlar kaç gundur soylıcem unutuyorum. ben normal siyah çaya mandalina sıkmayı cok severım gecen hafta yeşil çayda denedim (sade yeşil çay)

anammm yok boyle bır sey ba-yıl-dımmm :))) kendi çayımı kendim imal ettim. evdeki mevcut sade yeşil çaylarınızla bir denemenizi ısrarla tavsıye ederım. kaybedecek birşey yok :)

Benim de çayım bitmişti, dün hiç içemedim o yüzden. Bugün aldım geldim, tam ocağa koymuştum ki, sen de bunu yazmışsın. En azından birkaç yudum deneyeceğim mandalinayla... Ne kadar suya ne kadar mandalina sıkıyorsun?

Bir de dün siyah çay içtim aöa yeşilçaylardan sonra hiç beğenmedim, çok sert geldi. Bir de ben çayı bardağın 3/5'ine dem koyup da içen biriydim, düşünün...

Benim de ya çarşamba ya perşembeye denk geliyor. :) Geçen ay çok kilo vermediğim halde Yarım gün - bir gün kadar erken oldu, şaşırdım ben de...

Sen beni yalnız bırakmamak için olmussundur Fundacım ben erken oldum ya :)))

şaka bir yana hepimizde biraz erkenlik var ben 1 hafta attım ama kimse gecen ay ki zamanda olmadı erken erken gelıyor bu ay

Nur geldiğinde söylemiştim. :)

Uçalım haftaya ya... N'olur uçalım...

uçucaksın, uçucaksınız, uçacağız

yahu hepimiz birden acaip kilo veriyoruz, çıtır takım olduk, fıstık gibiyiz...

Sen beni yalnız bırakmamak için olmussundur Fundacım ben erken oldum ya :)))

şaka bir yana hepimizde biraz erkenlik var ben 1 hafta attım ama kimse gecen ay ki zamanda olmadı erken erken gelıyor bu ay

Erken olacağı zaman bile yine topluca erken oluyor.

uçucaksın, uçucaksınız, uçacağız

yahu hepimiz birden acaip kilo veriyoruz, çıtır takım olduk, fıstık gibiyiz...

Uçuyoruz...

Normal yeşil çayını al bardagına (fincanına neyde içiyorsan), limon sıkar gıbı küçük bir mandalinanın yarısını sık :)

------------
Ben hala kopamadım siyah çaydan :) ama eskisi kadar çok içmiyorum hergun 1 demlik gündüz içerdim, 1 demlik akşam. ve demli.

hala demli içiyorum ama gunde 2 bardak anca. çok nadir dizi falan oldugunda aksam demliyip 1 demliği uçuruyorum. yanı 2 demlıkten 2 bardak bayag bır dusme iyi oldu ama siyah çayı içmektense bitki çayı içmemiz harika.

ziyaretçilere yer yok şu an baksana zor sığışıyoruz zaten Funda az çek kolunu ya Naz da ayagıma basıp duruyor

sen ıyı yer bulmussun Nur ohh köşeye kurulmuşsun

ayy çok güldüümm ya çatlaksın sen Sineemmmm

ben de tuubaları çokk seviyoruumm beniim en yakın 2 arkadaşımdan biri tuğba, tuub derim hep ona, tups diyoruz bazen de
ayy teşekkür ederiimm, ben de anlamadımm çünkü gerçekten kendimi sıkmadım hiçç, ama işte nesfitlerle dengelemeye çalıştım öğünlerimi belki onun etkisi olmuştur diyorumm:))

veee resminee bittiim maşallahhh sanaa

kızlaaar
birşey söyliycem ama gerçekten şaka değil
şaka gibi ama değill

lavaboya gittim bi baktım regllllll:))))))))

Aaaaaa, foto gelmiş.
Tubicim sen misin bu? Kız ne kadar genç gösteriyorsun öyle... Yani zaten gençsin ama bu fotoda 22 desen inanırım yani... O derece... Ay pek de güzel gülmüş canım benim...

----

Ben artık şaşmayacağım ya... Birimize ne olsa diğerlerine de aynısı oluyor sürekli...

ayyyyy tubişşş çok şekersinnnn :)) bu güncel resimin mi ?
ayy teşekkür ederim canımm
en güncel resmim iki hafta filan önce:)))
saol canım benimmm:)))

ay beğenmenize sevindimm
genç gösterdiğimede ayrıca sevindiimm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…