- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.121
Feci...
daha tellerim çıkalı 1 hafta oldu korktum dişlerime bir şey olacak diye
Tel mi vardı sende?
Ay ne güzel... İnci gibidir şimdi dişlerin...Genç yaşta çıkmış aradan...
Benimde yaş ilerledikçe dişler yamuldu, 20'likler sağolsun, sıkıştırdı bayağı... Benim de taktırmam lazım ama yıllar sürüyor işte...
evet çıkınca çok fark ediyor ve gerçekten çok uzun sürüyor benim ortaokuldaki arkadaşlarım telsiz halimi bilmez lisedekiler yeni gördü zaten ilk başta yadırgadılar hattaama benimde 20liklere önlem olarak dişin arkasında yine tel var 20 lik dişler çıkınca yamulmasın diye oda ince bir tel pek fark etmiyor zaten
evet çıkınca çok fark ediyor ve gerçekten çok uzun sürüyor benim ortaokuldaki arkadaşlarım telsiz halimi bilmez lisedekiler yeni gördü zaten ilk başta yadırgadılar hattaama benimde 20liklere önlem olarak dişin arkasında yine tel var 20 lik dişler çıkınca yamulmasın diye oda ince bir tel pek fark etmiyor zaten
Gelecek için bile önlem alınmış.Ay ne güzel...
Ben de yaptıracağım bir ara... Belki birkaç yıl sonra ama eninde sonunda yaptıracağım.
------
Kızlar... Bilgisayarım ağırlaştı, internetim ağırlaştı. O yüzden ben biraz çıkıyorum. Görüşürüz...
Gelecek için bile önlem alınmış.Ay ne güzel...
Ben de yaptıracağım bir ara... Belki birkaç yıl sonra ama eninde sonunda yaptıracağım.
------
Kızlar... Bilgisayarım ağırlaştı, internetim ağırlaştı. O yüzden ben biraz çıkıyorum. Görüşürüz...
tebrikj ederim canım.devamı gelir inşallah:)ilk kilo bildirimini de ben yapayım 1 kilo vermişim
geçen hafta=94
30.11.2012=93
kızz ne güzel sonuç buSonucuummmm:
64.2/63.2/1/0,78 2'e böldümm
ahhh Funda aaaahh ben sabah tartıya çıktım 1,2 kg fazlalık var Allah çıldırdım.tekrar çıktım 600 gram ve üst üste 600 g fazla çıkınca 600 yazdım.tartı kafayı yemediyse 1.2 bile olabilir fazlalık ama galiba pili bitiyoır acil değiştirmeliyim.yanlış yazmak istemedim zaten okulada geç kalıyordum ama büyük ihtimalle 600 g fazla çıktım.yani berbat olma konusunda çok haklıyım.kendine çok haksızlık yapmam.nasılsa yeni bir strateji deneyeceksin ve bence sonuç çok güzel olacak:)Ayşegül'e berbat sonuç nasıl olur onu göstermek istiyorum.
71,4 / 72,7 / -1,3 / -%1,82
Bu hafta sizleri kendi ellerimle sonuncu yapmış oldum.
Haftanın sonuncusu da muhtemelen ben olurum, paylaşım alanına güzel bir mesaj döşerim artık. :)
tebrikler canım.çok güzel gidiyor kilolarkilo bildirimim
73,4/72,7/0.7/0.95
tebrikler Sinem.çok istikrarlısın maşallah.Bildirimi yaptım ama tam o anda koptu net cıkmadı sanırımyeniden yapıyım (bilgisayar basladı yıne sacmalamaya virus kesiyor net i sanırım )
Bildirim
62 / 61.4 / 0.6 / % 0.97
aynı kaderi paylaşıyoruz canım benim .aslında sen çok güzel yapmıştım herşeyi bu hafta ama neyse düzelecek inş.kızlar giremedim bir türlü
bildirimim kötü
73.8/75.1/ +1.3/1.76
***5. TAKIM 285. ETAP ***
brave_ (72.9 )(Kendi isteği ile ayrıldı.)
Buffy26 (62 /61.4 /0.6 /%0.97 )
Funda08 (71.4/ 72.7/ +1.3/-%1.82 )
nehirim38 ( 73.9 / 74.5 /+0.6 /-%0.81 )
Sweetlyy (73,4 /72,7 / 0,7/ %0.95)
tunituni (73.8/75.1 /+1.3 /-%1.76 )
5. TAKIM ORTALAMASI: -0,41
aslında ben benim bu hafta kaçamaklar beni yaktı.bide yesil çay ve suyu çok ihmal ettim.ama bu hafta daha iyi olacak:)oooo baya baya kaynatmışsınız
nasılda sıcak sıcak samimi samimi:)))
kızlar bende cumaya kadar tartılmıyorum
yani bugünkü + ya hiç anlam veremedim
menulerimi izinden döndüğümden beri görüyürsunuz
kaçamak yok sporda yapıyorum çok olmasada
yürüyorum
yeşilçayı hiç aksatmıyorum
kızlaaar
birşey söyliycem ama gerçekten şaka değil
şaka gibi ama değill
lavaboya gittim bi baktım regllllll:))))))))
İmdaaaaat...
9. takımda bugün tartılamamış, ya da başka bir tartıda tartılmış arkadaşlar var.Fundacım çok karışacak gibi durum.Acaba bildirim yapmadı olarak mı geçsem.Bir bakıversen :18::18:
tamam şeker nasılsa sonuçlarıda merak etmiyoruz öyle değilmiii
bence kendine sponsor bul estetik tel yaptır arkadan biraz daha pahalı amagörüşürüz
ahhh Funda aaaahh ben sabah tartıya çıktım 1,2 kg fazlalık var Allah çıldırdım.tekrar çıktım 600 gram ve üst üste 600 g fazla çıkınca 600 yazdım.tartı kafayı yemediyse 1.2 bile olabilir fazlalık ama galiba pili bitiyoır acil değiştirmeliyim.yanlış yazmak istemedim zaten okulada geç kalıyordum ama büyük ihtimalle 600 g fazla çıktım.yani berbat olma konusunda çok haklıyım.kendine çok haksızlık yapmam.nasılsa yeni bir strateji deneyeceksin ve bence sonuç çok güzel olacak:)
ayy bende oldum olacağım yani:) bugün yarın eli kulağında ama birterden duydmuştum yada okumuştum hatırlamıyorum.kadınlarda bilinçaltı olarak aynı ortamlarda bulunanların aynı zamanlara denk gelirmiş:))kadınlar hormanları bile kıskanç yaww.keşke bilinçaltım birde şu verilen kiloları kıskansada zayıflasam
ayy çok güldüümm ya çatlaksın sen Sineemmmm
tebrikler Sinem.çok istikrarlısın maşallah.
aslında ben benim bu hafta kaçamaklar beni yaktı.bide yesil çay ve suyu çok ihmal ettim.ama bu hafta daha iyi olacak:)
Sinemcim...Nazcım... Tebrik ederim, takımın gururları. :)
Evet kızlar, bu hafta sonuçlara bakmaya sanırım gerek duymuyoruz, o yüzden kaçıncı olduğumuz önemli değil.
Takımımızın bu haftaki birincisi %0,97 ile Sinem oldu. Tebrikler Sinemcim.
Naz da %0,95 ile ikinci oldu, o kadar yakın yüzdeler ki onu da ayıramadım. Tebrikler Nazcım.
Ayşegül.... Tuğba... Ve de elebaşı olan Funda... Bu da sizlere:
:120::120: :120:
Şaka maka listemiz 5 kişi kalmış yahu... :44: Gerçi 3 tane izinli var. Nur'u da katarsak takımın şu anki iskelet yapısı bu haftaki liste gibi görünüyor.
Yalnız Ayşegülcüm beni acayip şaşırttın ya...Bunu söylememiştim herhalde değil mi, senden hiç umutlu değildim. İzinden sonra takıma dönünce, bir de erken dönünce ilk dumurumu oldum. Sonra gidişatınla da 2. dumurumu oldum.
Ayşegül'ümüze...
ne kadar bilimsel konuşmalar geçmiş burdabende duymuştum aynı ortamdakiler zamanla aynı günlerde regl oluyomuş..
kızlar okula geldim ama o kadar ağrım var ki 2 ağrı kesici içtim yarım saat arayla hiç etki etmedi...
şansımada sadece erkek asistanlardan biri var odada diğerleri bugün gelmedi..çocuğa çaktırmıycam diye akla karayı seçtim..
hastamısın sen diyo rahatsızım dedim neyin var dedi ağrım var biraz bende anlamadım dedim
hocada anlayış gösterdi yüzüm bembeyazdı sınava girdiğimde bewni öyle görünce sen git istersen ben dururum başlarında dedi...
akşamki sınavlarımıda birileri aldı rahatım şimdi
5 servisiyle eve dönücem
Hiiiiiiiiiiiiç etmiyoruz hem de...
Kız nerden bulayım sponsoru?Oyuncu muyum, sporcu muyum?
Hem teessüf ederim; estetik yaptıracak kadar da çirkin değilim.
Estetik istemem zaten, halimden memnunum. :)
Yok be, asıl berbat benim.Kendime haksızlık yapmıyorum. Böyle olacağını kabul ettim zaten baştan. :)
Ay ben de okumuştum oku... Sen diyene kadar hiç aklıma gelmedi.
Evet, aynı ortamda olan kadınların regl zamanları bir şekilde birbirini yakalarmış zamanla. Ondan mı öyle oluyor bize de acaba? :44: KAnlı-canlı yanyana olmadan da oluyormuş demek ki...
ne kadar bilimsel konuşmalar geçmiş burdabende duymuştum aynı ortamdakiler zamanla aynı günlerde regl oluyomuş..
kızlar okula geldim ama o kadar ağrım var ki 2 ağrı kesici içtim yarım saat arayla hiç etki etmedi...
şansımada sadece erkek asistanlardan biri var odada diğerleri bugün gelmedi..çocuğa çaktırmıycam diye akla karayı seçtim..
hastamısın sen diyo rahatsızım dedim neyin var dedi ağrım var biraz bende anlamadım dedim
hocada anlayış gösterdi yüzüm bembeyazdı sınava girdiğimde bewni öyle görünce sen git istersen ben dururum başlarında dedi...
akşamki sınavlarımıda birileri aldı rahatım şimdi
5 servisiyle eve dönücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?