Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

size 2 film önermek istiyorumm 120 ve yüreğine sor..ikiside tarihi filmler ama sıkıcı değil tam tersi çok etkileyiciler bi göz atın bence..

bide muzoyu duymuşsunuzdur belki radyo programcısı...neşelenmek istediğimde onu dinliyorum..normalde hiç sevmem böyle insanları hem ters hem üslubu biraz lakayt ama üniversitede sınav dönemlerimin vazgeçilmeziydi.. şimdide ara ara açıp gülüyorum vivada 22 den sonra haftaiçi

ayyy canlarım sağolun
aslında bende kendimden umutlu değildim ama zayıflamak istiyorum artık hem de çokkkkk istiyorum.şimdi siz böyle güzel şeyler söyleyince daha çok utandım kilo veremediğim için valla ağlayacak gibi oldum

Haklısınız... Hala kötü kanıt arıyorum gerçi... Ama kullanacağımı düşünmüyorum. :)

bencedee ayda 8 kilo versek ne olcakki kas mı gidiyo su mu belli değil

Öyle Nazcım, ruhumu emip onu çıkartıyordur belki de...
Çok riskli gerçekten...
Amaaaan, nerden çıktı şimdi bu yaaaa...
Aramıyorum gitti, kafamı mı yoracağım ona, zaten kendimi tehlikeye atacak değilim, kulanmam biliyorum. :)
Unuttum gitti.

size 2 film önermek istiyorumm 120 ve yüreğine sor..ikiside tarihi filmler ama sıkıcı değil tam tersi çok etkileyiciler bi göz atın bence..

Tarihi filmleri aslında hiç sevmem. Çünkü tarihi sevmem. :) (Gerçi artık söylememe gerek yok. )
Ama sen dedin diye kesin bakacağım Nazcım, yarın bakarım kesin.

menüm:
sabah:bir simit ve çay
öğle:1 elma ve süt
akşam:4 köfte,ayran ve yeşillik

2 fincan yeşil çay

Aralar da olsaymış iyiymiş. :)

Ağlama Ayşegülcüm...
Bu hafta stresi üzerimizden atma haftası, rahatlayacağız, vereceğiz.

ayyyy bu başaklar:))) kızım da başak ve şimdiden çok zor bir kızzz

ben bu gece konyaya gidiyorummmmm arkadaşımla gezmeye....
iyi yolculuklar canım.ben konyayı çok severin ee nede olsa üniversiteyi orda okudum

Ay ne güzel, ne kadın halinden anlayan eşin var Sinemcim... :)

evet o konuda şanslıyım maşallah :)

bencedee ayda 8 kilo versek ne olcakki kas mı gidiyo su mu belli değil

ivet dimi cınım bence o macun popodaki yağları çekip, kollara yolluyordur

menüm:
sabah:bir simit ve çay
öğle:1 elma ve süt
akşam:4 köfte,ayran ve yeşillik

2 fincan yeşil çay

arasız ama zengin ve guzel menu afıyet olsun canım.

yok oyle bırsey harıka bır hafta senı bekliyor meyveside cuma gunu bekliyor olacak. gecen hafta ne olduysa oldu bu haftaya pozitif baslıyoruz

Haklısınız... Hala kötü kanıt arıyorum gerçi... Ama kullanacağımı düşünmüyorum. :)

Yukarıya bak Fundacım :)))

menüm

sabah
2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta

ara
3 kuru kayısı
2 kaşık yoğurt

öğle
haşlanmış karnıbahar küçük bi parça
2 kaşık yoğurt
5 acur turşusu
2 kaşık havuçlu yoğurt

ara
yok

akşam
1 kumpir (5 civarı) içine yeşil zeytin turşu koydurdum

5 kupa yeşilçay (deniycem diye baya içmiş oldum) su çok az

kumpirde tereyağ ve kaşar varmıydı ? :44:

ooo buyudukce cadılaşacak daha dur :) biz gittikçe fena oluyoruz :)))) benim yukselenimde basak

kızının kaçındaydı dogum gunu aysegulcum merak ettım :)
canım ben yükselen falan fazla anlamıyorum.3 eylül doğumlu kızım saat öğlen 1 ve 2 arasında doğdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…