Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaaa...

Aynı kilodaymışız gerçekten.
Şimdi.... Benden 2 yaş da olsa daha gençsin... :) Metabolizman daha hızlı... Gerçi pek spor yapmıyorsun. BMI benden yüksek, bu da demektir ki yine benden fazla yağ yakarsın.

Ama ben de mısır şurubu faciasını öğrendikten sonra artık hazır gıda tüketmeme kararı aldığıma göre... Elma-armutla da kaçamak yapamayacağıma göre...

Varım!
Oooo, hem de nasıl varım. Bak gör nasıl geçeceğim seni... Hele yeniyıla kadar arayı bayağı bir açmış olacağım.

Benim de öyle bir tanıdığım vardı, bu kadar gür kirpikli olabilirdi bir insan... Hayatı boyunca rimel sürmesine gerek yok. Ve ben 10 kat rimel sürsem onun gibi olamam.

Zaten şu anda da pek rimel sürmüş gibi durmuyorum Melikecim. :)
Önceki mesajımda da yazdığım gibi, benim kirpiklerim bildiğin görünmez kirpik.
Üniversitede bir arkadaşım vardı. Ben de o zamanlar far sürer ama rimel sürmezdim. O da bana sürekli "Rimel sürmeyeceksen sürme şu farı, hiç kirpiğin yok gibi duruyorsun." derdi. Çok demiştir. :)

Şimdi hala ince de olsa en azından kirpiğim olduğu görünüyor.

Bazıları doğuştan makyajlı doğuyor.
Bir tanıdığım vardı, dudak çevresinde bildiğin kalem var gibiydi, yani bu kadar olur. Çok da güzel görünüyordu. Bir tanesinin gözleri de bildiğin farlıydı, hayret ederdim yahu...

"Gerçekten kalem ya da far varmıştır." da demeyin ben de onlar da o zamanlar 13 yaşındaydık. :) Bugünün 13 yaşları belki makyaj yapıyor olabilir ama benim zamanımın 13 yaşları anca dudak parlatıcısı sürüyordu.

fundaaaaaa nasıl spor yapmıyosun dedin bana
haftanın 3 günü düzenli olarak spor yapıyorum ben plates ve aerobik

fundaaaaaa nasıl spor yapmıyosun dedin bana
haftanın 3 günü düzenli olarak spor yapıyorum ben plates ve aerobik

Niye yazmıyorsun o zaman menünün sonuna?
Kendi takımının kurallarına uymayan kaptan mı olurmuş?

Spor yaptığımız zaman menünün altına yazıyoruz kızlar, bir daha hatırlatayım.
Gerçi Naz zaten biliyordur, kızmasın şimdi bana. :)

Spor da varsa desene seni yenmek daha da zor oldu şimdi...
Olsun, dişli rakipleri severim.
Çok gaza geldim yalnız Nazcım.
Kork benden.

bizim yaratılış gereği makyaja ihitiyacımız yok yani allah o yüzden bize öle kalemli göz falan vermemiş

bence bu yarışın sonu beraberlik olacak

bizim yaratılış gereği makyaja ihitiyacımız yok yani allah o yüzden bize öle kalemli göz falan vermemiş

Ay ne güzel dedin...
Biz doğuştan güzeliz; çirkin olup da makyaj yapmak zorunda olanlar düşünsün...

bence bu yarışın sonu beraberlik olacak

Görüciiiz... :)
İlk mezun olan kazanır... Uzun bir yarış olacak bu, hissediyorum.

Son düzenleme:
valla bnde çok fena gaza geldim...
hadi bakalım yılbaşına kadar kim daha çok vericek..
sporuda yazmam gerektiğini biliyorum ama unutuyorum ya dikkat edicem bundan sonra

kızlar şimdilik çıkıyorum okumam gereken makaleler var...buraya bakıcam diye konsantre olamıyorum sayfayı kapatıyımda okuym biraz...öpüyorum hepinizi..

valla bnde çok fena gaza geldim...
hadi bakalım yılbaşına kadar kim daha çok vericek..
sporuda yazmam gerektiğini biliyorum ama unutuyorum ya dikkat edicem bundan sonra

Tam diyecektim ki "Senin Tuğba'yla olan kapışma ne olacak, 3'lü ye mi çevirsek?", Tuğbacım da gelmiş.

Hoşgeldin Tubicim...

Biz de eski rakibiz zaten, 3'lüye çevirelim, daha çekişmeli olsun.

Ben ustalara rağmen giriyorum ama kimse yok.
Neyse, yine buralardayım, annemin bilgisayarına geçmek zorunda kaldığım için maili açamıyorum, site mecburen açık kalıyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/465876-sodali-form-cayi-zayiflama-kuru.html sanırım dediğin tarif bu D

herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar:)
Günaydın takımcım...
Evde çok iş var bugün, ustalar falan var. Artık fırsat buldukça girerim. Gerçi bulurum herhalde.

Sağol canım. Bitince gönderirim.
hayırdır Fundacım ne ustası,tadilat falan mı var evde:)

haklısın raacım denemekte fayda var.bir soda yeşil çay ve yarım limon ile hazırlayıp bu karışımı mı günde iki kez içiyoruz?

ayyy keşşkeee bir 70 in altına düğşebilsen yılbaşından önce :)benim için çok zor çünkü nerdeyse haftada 1 kilo.imkansız değil elbette ama zooorrr
bende uzun süredir makyajsız gidiyordum okula ,zaten çok makyaj yapmam fakat bugün yapıp gittim öğrencilerden bazı şımarık olanlar "ooo yakıyorsun hocammm" diyorlarAllahtan yaşları küçükte gülüp geçiyorum

bunu denemek istiyorum çünkü benim kirpiklerimde kısa sayılır.sağol Fundacım:)

Merhaba Ayşegülcüm... :) Ben iyiyim, seni sormalı... :)

Kombi için petekler takılıyor canım, o işle uğraşıyoruz bugün. Herhalde akşama kadar sürecek.

Benim de haftada 1 kilo vermem lazım. Ama inat ediyorum bu defa... Zaten müthiş bir güven geldi üstüme... Cuma günü de güzel sonuçlar alırsam iyice bana gaz olur. :) Sen de zor deme ki yapabilmen mümkün olsun. Hiç zor değil, aksine çok kolay...

Ay kötü bir laf değil ki o. Ergenlerin iltifat etme tarzı öyle. :) Gerçi benden iyi biliyorsundur.

Dene canım, bana gerçekten çok fayda etti. Üst kirpiklerim 1 cm'i geçiyordur şu an, altı da 5.5 mm olsa gerek... Ve ben kirpiksizlikten bu seviyeye geldim. Kullanmadan önce herhalde üst 5.5-6 mm, alt da 2.5 mm falanmıştır.

birde ders kaynatmak için denir o cümle hocam çok güzelsiniz çok taş olmuşsunuz yakıyorsunuz falan 1 cm mi birde tane tane duruyorsa ne güzel olmuştur kaç günde uzadı bu kadar

bunu bizde yapardık banada sınavda dikkatimi dağıtmak için yapıyolar

biz hep lise 1 de fizik hocasına yapardık çok güzel bir kadındı zayıftı da o kadar güzel giyinirdi ki hala öyle durup onu izlerdik hiç unutmam bir gün bir hırka giymiş hepimizin çok hoşuna gitmişti hırka hocaya çok ısrar ettik nereden aldınız falan diye etiketine falan bakmıştık

birde ders kaynatmak için denir o cümle hocam çok güzelsiniz çok taş olmuşsunuz yakıyorsunuz falan 1 cm mi birde tane tane duruyorsa ne güzel olmuştur kaç günde uzadı bu kadar
evet çok deniyorlar dersi kaynatmayı ama ben yemiyorum bu numaralarıhele ki haftaya sınavlar var tam gaz ders yani

çok istiyorum ama takıldım 2 haftadır.deneme sürecinde bile en az 500 gr giderdi şimdi hala tık yok ve üstüne + lar geliyorhaftaya hiç tartılmamayı deneyeceğim inş.ama bende gaza geldim şimdi yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…