- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.541
selan Nurcum nasılsınşaka mı bu? ben hiç rahatsız olmuyorum birini görünce memnun bile oluyorum, okusun da müthiş takım nasıl olur görsün diyerektendüşünsenize ' kızlar bana 2 gün izin yazın, başka takımlardan birileri giriyor çok moralim bozuldu bir süre uzaklaşmak istiyorum' fln
Aralık'a bu kdr güzel başlaman nasıl hoşuma gidiyor anlatamam sanaaa maşallah kuzuma benimm, çok güzel olcak her şey sen bu motivasyon ve enerjini hep canlı tutt
madem siz başlıyorsunuz, ben bir bekleyeyim o zmnaynı anda başlayınn merak ediyorum yansımalarını görelim ona göre başlanabilir zararlı bir şey yok zaten. ama ben de biraz çayla soda nasıl olur diye düşündüm de içilemeyecek gibi de değildir herhalde, hayde bakalım kızlar inş güzel sonuçlar versiinn :)))
aleyküm selam canımsağolsun ama yokluğu belli ooluyorKızlar Sinem'in masaüstü de bozulmuş.
Birkaç gün daha giremeyecekmiş. Cuma bildirim yaparım diyor gerçi...
Nazcım haberin olsun canım, pazartesi-salı için zaten izinliydi. Bugün de erken saatte haber verdiğine göre bugünden cumaya kadar izinli yazarsın Sinem'i...
Selamı var sizlere bu arada...
iyi akşamlar canım bende KAÇAMAK YOKiyi akşamlar
sevgili gurubum bu gun kaçamak itirafı yapacak varmı aramızda ben kendi adıma hiç itirafımyok... ..
dedim ya Melikecim hem yeşil çayım bitti hemde soda başlamak istiyorum ama ancak önümüzdeki hafta başlayabilirimben şuanda da bayaa geziyorum ama sadece İstanbul içişuan suyu kaynatıyorum babişle başlıcağızz bakalım yarın stajyerimede bir şişeye doldurup götürüp içmeye çalışacağım
ama ben Sinem'i çokkk özlediiimmmmmm
vuhuuuuu şu yazıyı okuyup da coşmayann var mıdıırrr ?? Ay ben de 59'a razıyım ama hala şaka gibi geliyor olur mu acaba emin olamıyorumm sen böyle yazdıkça coşuyorumm ay olcakk tabii diyorummmm, 3 hafta vaarrr neden olmasınn hedef odaklı olalım kopmayalmm takımcaa sonra da uçalıımmm :))
vee Funda'dan tekrar menü görmek olleeyyyy her ne kadar lahmacuna 'bizimlea değılsın' desem de
Ay öyle bir sormuşsun ki bir itiraf gelcek senden sandımmbende de yook balımm
selan Nurcum nasılsıninşallah iyisindir:)ben başlayamıyorum senin gibi beklemedeyim:))))
aleyküm selam canımsağolsun ama yokluğu belli ooluyor
iyi akşamlar canım bende KAÇAMAK YOK
dedim ya Melikecim hem yeşil çayım bitti hemde soda başlamak istiyorum ama ancak önümüzdeki hafta başlayabilirim
Funda ve Nazzz, yarışınızı zevkle seyredeciiimmmmm, tam aynı kilo olmanız gerçekten şans çok da güzel olmuş haydi bakalımmm, yarış içinde yarışş, en fazla kilo vermelerini sizden beklerim artık ben, 31 Aralık bir de 2nizin sonucunu görme günümüz olsuunnn
Hepimiz özledik Sinemcimi...
3 hafta var gerçekten, Hatta 26 gün, 3 haftadan da fazlası var...
Olur olur, bal gibi olur.
'bizimlea değılsın'
Açıkladım bak, düşündüğünüz kadar kabahatli değil lahmacun. :) Zaten bir daha kolay kolay görmezsiniz. :)
İlk ben de bir itiraf gelecek sanmıştım.
Bugüntakımımıza, henüz hiç fire yok. :)
Seyret Nurcum, ama galip ben oluciiiim.Gençlere taş çıkartaciiim.
31 aralık sonuçların 1. ayağı... Ama asıl galip ilk önce mezun olan olacak.
Yok ustalardan dolayı olduğunu anladım ben o yüzden zaten bir şey demedim öyle olduğunda yeniyor yani ve hesap olarak da 2 ekmek 1 köfte dedin hiç öyle düşünmemiştim mantıklı yani ne diyeyim daha onun üstüne
Sabah
1 dilim beyaz peynirle kepekli tost
2si1 arada
Öğle
1 tas tavuk çorbası
Akşam
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
yarım salatalık turşusu
1 kaşık yoğurt
1 salatalık
-böyle yazınca da akşam bol bol göründü he-
akşamdan sonra 2 kuru kayısı yedim üstüne de yeşil çay içtim ama hala sıkıntıdayım şuan neyse :))
20 dk zıPırr
nurrr çok fenasın iyice gaza getircen bizivuhuuu, o zaman ben Naz'mdan hedef kilosunu 58'e indirmesini istiyorummm tam olsun göylece
katılıyorumm funda bazen bende ne kadar çok yedim diyorum ama bakınca aslında günlük kalorim bile dolmamış..Bana hiç bol görünmedi, bu ne böyle?
Sabah eksik, öğle eksik, akşam eksik, aralar yok...
Olmaz öyle 1 kaşık, 2 kaşık.
1 tabak sebze yemeği (ki 8 yemek kaşığı demek bu) = 140 kaloridir.
Yani gördüğünüz gibi hiçbir şeydir. Aynı şey baklagiller için de geçerlidir bu arada...
funda benim tartım odanın baş köşesinde günde birkaç defa tartılıyorum ama kaldırcam onu artık ordanYalnız Naz'la rakipleşmemizden sonra tartı cinlerim feci bir şekilde bağırmaya başladılar kulağıma: "Tartıl, tartıl..." diye...
36 saatcik sabrederim herhalde artık, değil mi?
Bana hiç bol görünmedi, bu ne böyle?
Sabah eksik, öğle eksik, akşam eksik, aralar yok...
Olmaz öyle 1 kaşık, 2 kaşık.
1 tabak sebze yemeği (ki 8 yemek kaşığı demek bu) = 140 kaloridir.
Yani gördüğünüz gibi hiçbir şeydir. Aynı şey baklagiller için de geçerlidir bu arada...
Yalnız Naz'la rakipleşmemizden sonra tartı cinlerim feci bir şekilde bağırmaya başladılar kulağıma: "Tartıl, tartıl..." diye...
36 saatcik sabrederim herhalde artık, değil mi?
nurrr çok fenasın iyice gaza getircen bizi
katılıyorumm funda bazen bende ne kadar çok yedim diyorum ama bakınca aslında günlük kalorim bile dolmamış..
nurcum seninki gerçekten eksik olmuş
funda benim tartım odanın baş köşesinde günde birkaç defa tartılıyorum ama kaldırcam onu artık ordan
aa neyim eksikk beniiimmmmya yok çorba kaşığından bahsetmiyorum ben orda, büyük yemek kaşıklarıyla koydum, bir tabak etti ama 2sini yanyana koyduğum için mi bir tabak etti, işte pilav da kuru fasulye de yarım tabak düşün, yeterli bence sorun yok gibi dahasını yiyemem zaten ama öğlen evet tek çorbayla geçiriyorum okulda çabuk acıkıyorum o yüzden de, en azından kepek ekmeği fln alabilirim sanırım, ya da üstüne kahve içerim yarın öyle deneyeyimm ben bir
Baş köşede kalsın Nazcım, ne istiyorsun tartıcıktan?
Hem günde 20 kere tartılmak bünyeye iyi geliyormuş, beyin "hemen kilo vermem lazım" diye düşünüp fazladan fazladan yağ yakıyormuş.
Bırak kalsın yerinde, sen de daha çok tartıl.
Kahve olmaz... Kahve yok...
oyunu kurallarına göre oynayalım rakip kandırmaca yokBaş köşede kalsın Nazcım, ne istiyorsun tartıcıktan?
Hem günde 20 kere tartılmak bünyeye iyi geliyormuş, beyin "hemen kilo vermem lazım" diye düşünüp fazladan fazladan yağ yakıyormuş.
Bırak kalsın yerinde, sen de daha çok tartıl.
oyunu kurallarına göre oynayalım rakip kandırmaca yok
Bilinçli bi rakibin var
funda aklıma ne geldi 15 ziyaretçi varya onlar gibi google'dan gelen bir sürü kişi muhabbetin evvelini bilmedikleri için senin bu mesajını okuyunca gerçek zannedip böyle yaparlarmış
ama kahve tok tutuyor, akşama kadar tutar işte
ayyy ben hiiç bilmiyorum onu öyle miymiş, ben de mi tartılsam acaba, bu sefer ben de bekliyordum cumaya kadar. ay şurda bir şey de kalmadı aslında ama bilemedim, kanıma giriyorsuunnn
oyunu kurallarına göre oynayalım rakip kandırmaca yok
Bilinçli bi rakibin var
funda aklıma ne geldi 15 ziyaretçi varya onlar gibi google'dan gelen bir sürü kişi muhabbetin evvelini bilmedikleri için senin bu mesajını okuyunca gerçek zannedip böyle yaparlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?