- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.701
Günaydın kızlar... Sonuçlar biraz sonra geliyor. :)
Ama önce rekor olup olmadığını görmem için bugüne kadar verdiğim maksimum kilolara bakıyorum.
Gökçecim günaydın...
Veee tebrikler.
286. Etap = 71.2 .......... = 1.5 kg
:124::124::124::124::124: REKOR REKOR REKOR :124::124::124::124::124:
:124::124: Hem maksimum verilen kilo rekorumu hem de bugüne kadar indiğim minimum kilo rekorunu kırmaış bulunuyorum. :124::124:
Darısı başınıza takımcım...
Vaayy o kadar diyosun yani, merakla beklemekteyim bildirimini Funda. Kendi rekorunu egale edeceksin galiba :)
Sağolasın, güzel motive edici bir başlangıç oldu benim için. Sana yetişmeye çalışacağım
herkese günaydıınn :)
kilom aynıydı yani 93
sanırım regl oldum bugün ondan kaynaklanıyor olabilir bilmiyorum yani :)
Kızlar maalesef kilom aynı
76.5/76.5/ 0/ % 0
niye böyle oluyor bu hafta çok dikkat etmiştim reglinin de son günü bitti şişkinde degılım yanı neyse sizden iyi haberler gelir inş.
Günaydııınnnnn
Enn çokk Fundanın bildirimini beklemekle birlikte kendimi yazayım hemen:
64.2/ 62,9 / 1,3 / %1,012 2'e böldüümmm
286. Etap = 71.2 .......... = 1.5 kg
:124::124::124::124::124: REKOR REKOR REKOR :124::124::124::124::124:
:124::124: Hem maksimum verilen kilo rekorumu hem de bugüne kadar indiğim minimum kilo rekorunu kırmaış bulunuyorum. :124::124:
Darısı başınıza takımcım...
Günaydııınnnnn
Enn çokk Fundanın bildirimini beklemekle birlikte kendimi yazayım hemen:
64.2/ 62,9 / 1,3 / %1,012 2'e böldüümmm
Ayy iştee buuuuuvuhuuuuu 2 rekorr birdennn
Kendim vermiş kadar sevindiimmm, sen artık tamamsın bence Funda bedenini ve isteklerini çözdünn haydi darısı diğer tüm haftalarına
Günaydıınn :)
Haftanın ilk bildirimi benden olsun uykucular :)
Başlangıç kilom : 77
Vee bugün 76.3
Artık yiyeceklerde gözüm kalmıyor ya Nurcum, onun etkisi büyük. Öbür türlü adam gibi rejim yapamıyor insan, sürekli bir kıtlık psikolojisi yaşıyor. Ama şimdi "istediğimi yemekte özgürüm" olarak bakıyorum olaya, yemedilerimi zaten kendi sağlığım için yemiyorum.
Nurcum, listeye el atmak ister misin, yoksa ben hazırlayayım mı? Dün akşam sen de yapabileceğini söylemiştin ya, o yüzden. :)
Nurcum, listeye el atmak ister misin, yoksa ben hazırlayayım mı? Dün akşam sen de yapabileceğini söylemiştin ya, o yüzden. :)
Kızlar maalesef kilom aynı
76.5/76.5/ 0/ % 0
niye böyle oluyor bu hafta çok dikkat etmiştim reglinin de son günü bitti şişkinde degılım yanı neyse sizden iyi haberler gelir inş.
Ay ne diyorum ben yaa...
Bildirimler peşpeşe gelince gaza geldim.
Naz'ı bekleyelim tabi ki... 12:00'ye kadar vaktimiz var. Hatta bugün o kuralı yok sayabiliriz. Kaptanımız gelip hazırlasın listemizi. :)
Ayşegüülümm 76.5 demişsin ama kilon 74.5 değil mi senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?