- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.661
menu yazmayı bıle ozledım yavvv
sabah+ogle
2 dilim kepekli ekmek
1.5kk peynır
1 mını domates
2 zeytın
1 çay kaşığı bal
ara
yarım avuc fındık
yarım avuc kabak cekırdeği
(abarttım bıraz farkındayım film izlemeye calısırken olusan ara boyle oldu)
aksam
4 kasık makarna (yagsız)
1kk peynır
1 bardak ayran
ara
2 mandalına
Gözüm hep bir şeylerde kalıyordu ama şu son haftanın üstüne, bir de mısır şurubunun üstüne artık hazır olan hiçbir şey ilgimi çekmiyor.
Çaresizlik neler yaptırıyor insana...
Benim de bilgisayarımla benzer konuşmalar yapmışlığım vardır.
Bence her şeye rağmen güzel bir geri dönüş menüsü olmuş. :)
sinemciğim hoş geldin :)))..
yok canım benim ustune alınma benım bahsettıgım kısıler realden :) ve sahsen dıyet gırısımıne gırdıgını gormedıgım kısıler
----------
sorma yaaaz once esim aradı ''yok sıkıntı dımı'' dıyor yok yok sus masallah dıyorum
benim koseyı bılıyorsunoraya paşa gibi oturttum bılgısayarı salon facia oldu ses sistemini bile kurdum müziksiz olmaz :)) hatta suan
frank sinatra - new York new York çalıyor :))
evet cok da kotu olmamıs bende yazınca farkettım. dun evde olmadıgım ıcın batırmısım demekkı.
Hosbuldum raacım :) nasılsın?
Ay esprisine alındım dedim zaten canım.Bugün açıklama manyağı olduk.
Şarkını kıskandım, hemen ben de açtım.
Mesajım sanırım yanlış anlaşılmış. Ciddi bir kızgınlık olsa smiley kullanmazdım. Karnenin ne olduğunu bilmeyenler varsa öğrenmelerine bahane olur diye yazmıştım. Üstelik asıl önemli olan ceza puanı konusuydu ama olay başka bir yere gitmiş, Nur bu konuda haklı sanırım. Artık böyle yazıları bıraksam daha iyi olacak. :) Zaten gereken açıklamaları Naz yapar.
yok canım ben senin yazından alınmadım şakayla karışık yazdığın belliydi :) yeri gelince bu hatırlatmaları herkes yapmalı ve bence sen daha çok yapmalısın çünkü emeğin çok bu takımda bence yani
teşekkürler cnm ruhen harikayım ama fiziksel deyil ;sen nasılsın .
arada frekans kaçarcok normal ya :)) yanyanayken bıle frekans kacıyor burda mı olmayacak :)
-----
:))) ayyy cok romantık simdide strangers in the night çalıyor. ya nasıl bır ses var bu adamda huzur verıyor ınsana..
Evet oluyor arada ama zaten artık oldukça oturmuş bir takım olduk. Fırtınalar esecek günlerde değiliz. :) Herkes birbirini tanıyor.
Ya aslında okuyunca "Ayyy, bunu da dinlemek istiyorum" oldum. :) Şimdiki eve yeni taşındığımız zamanlarda çok dinlerdim o şarkıyı... Müthiştir. Ama bunu okumadan önce youtube'dan daha önce dinlemediğim eski kelt şarkılarını keşfetmeye girişmiştim. O yüzden şimdi onları bırakasım gelmiyor. :)
Yok konuyu açmak istemiyorum ama yazmazsam çatlarım. Ciddiye alıp, yanlış anlayıp ortalık karıştıran kişi olarakk gerçekten üzüldüm, çatık kaşlarımın büzük dudaklarımın dili olsa da konuşsa. Ayşegülün de her sözüne katılıyorum, bu kadar tecrübeye sahipken ve bu kadar emeğin varken tabii ki de hatırlatıp yazacaksın, ben o manada bir şey kastetmedim ama yazdıklarımın anlamı ona çıktı sanırım, yanlış kelimelerle konuştum ve çok üzüldüm
bugun ıyıyım artık. internetime ve size kavustum :)
yarınkı tartıdan endıselıyım ama sağolsun Funda beni rahatlattı
aynen :)
-------------
aa yeni keşifler benimde her zaman onceliğimdir :) guzel bıseyler buldugunda bana da yaz
Her zaman hizmetinizdeyim...
Yazmam mı... :) 2 tane güzelinden attım bile yer imlerine.
Ama sana daha güzellerini atarım.
Nurcum canım...
Sana o kadar "sıkma canını" dedim, "üzülme" dedim, "alınmadım" dedim. :) Boşver yahu... Cidden alınmadım. Dediğim gibi, iki dakikada fikrimi değiştireceğim biri değilsin ki...
Ortalık karıştıran kişi değilsin, kötü bir niyetle hareket etmediğini herkes bilir. Çatma kaşlarını artık. :)
Ben bu tarz konuşmalar kendim yapmak istemiyorum ben, kaptanın yapması her zaman daha uygun olur. Ama yarın bir cuma olduğu için ve ben bu uygulamayı size önceden haber vermediğim için açıklamak istedim. Tepki olarak "yazmayacağım." demedim. Yazmam gerekli bir şey olursa yazarım ama onun dışında yazmama taraftarıyım. :)
biliyorum senle konuşmak rahatlattı beni ama grupta da açıklama yapmam gerektiğini düşündüm. en iyisi çıkayım ben, öpüyorum hepinizi, iyi geceler
Fundacım, paylaşımını az once okudum...
Yıllardır kola, meyve suyu vs ıcmıyorum..
Aynı sekılde yıllardır, kek pogaca vs dısardan almıyorum yemıyorum... (hep evde yapıyorum canımız ıstedıgı zaman)
Ve bunun gıbı bır suru hazır urunu tuketmemeye calısyorum...
Ama şok oldum.. Çünkü yıllardır sakarın kullanıyorum... .....ve şuan şu dakika bıraktım sakarını...
Başta zor gelecek şekersiz çay kahve. Ama onca seyden uzaklasırken saglıgımızı korumaya calısırken Sakarın baltalıyormus...
Canım tekrar tekrar tesekkur ederım paylasımın ıcın...
Hoşbuldum Nazcım :) bende özledimmmm
sadece 1 ara eksik ama menu harıka o kadar eksıkte olur dıyorum... :) afıyet olsun canım
Ayşegulcum hosbuldum canım.. Hepinizi ayrı ayrı ozledım..inan boslugunuz hemen hıssedılıyor..
:))) özel şevkat gosterıyorum bılgısayarıma
arada da gaz verıyorumvayyy be ne makınasın sen casper neymıs senın yanında aslanım benım...
Gökçecim Merhaba.. :)
Hoşgeldin..
Benim olmadıgım zaman gelmissin takıma denk gelemedik. :) Hemen kendimi tanıtayım..
Adım Sinem, 30 yaşındayım, Antalyada yaşıyorum, 6 yıllık evliyim.
Makyoz ve branş ogretmenıyım. Fakat suan calısmıyorum. Kendi işimizi kapattıktan sonra biraz dinleneyim dedim ama abarttım galıba :)
Hazıran basından bu yana Takımdayım. Kilolar evlenınce sinsi sinsi geldi simdide tıpıs tıpıs postalıyoruz ve postalamaya devam edicez.. :)
Benden şimdilik bu kadar :)
haiiiinnnnn
---------veee...
canııııııımmmmmm
biliyorum senle konuşmak rahatlattı beni ama grupta da açıklama yapmam gerektiğini düşündüm. en iyisi çıkayım ben, öpüyorum hepinizi, iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?