Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o ne kalori öyle ay süt fln bir şeyi yoktur bunun dedim ne çıktııı ooo haftalık kaçamağıma sayarım kaçtı bizim hakkımız, geri kalanını da h.içi öderim, şimdi babaannem bizde diye trambolini kaldırdım zıplayamıyorum

iyi ki söyledin,zaten asla o espiriyi yapmam ama 1000 kaloride yeterince caydırıcı bir sebep bence:)

Menüm

Kalkınca
2 mandalina

Kahvaltı
1 kase mısır gevreği
1/2 bardak süt

Öğle
1 tabak makarna
4 kaşık yoğurt

Akşam
1,5 bardak ayran
kız ayrandan akşam yemeği mi olur

nurummm bende sizi özledim..kızlar belki inanmıycaksınız ama bu gece 01:45 arabasına bilet alcaktm normalde ama sadece erken gelip takımın durumuna bakabilmek için öğlen 14:45 e bilet aldım

oyy balımm beniimm yaa, izinler de olunca biraz durgun geçti h.sonu ama idare ettiikk merakk etmee, Cuma günü hallettik listeyi de Funda saolsun ilgilendi, 3. olduk bu arada Funda taam 1,5 kilo vererek kendi rekorunuuu kırdıı bireysel başarılarda ilk 3'e girecekti ama 0,1lik bir farkla kaçırdı , bizim göynümüzün birincisi o özetlersek böyle durumumuz

geçmişi okuyorum şimdi gördüm fundanın rekorunu çok bozuldum yaa ilk haftadan görücek funda bidahaki hafta

hoşbuldummmm
iyiyim cnm süper bi haftasonu geçirdim iyi geldi bana
sevindin canım senin adına :) desarj olmuşsundur ne güzel.

kız ne güzel özet geçmiş öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…