- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.921
İştahsızdım...Yediklerimi de zorla yedim zaten.
Simit+ dolma+ pilav... Çok karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş.
Sütlaç 250 kalori... Lütfen listeye bakınız, cezanızı seçiniz.
---------
Bu arada ben de hesap vereyim.
Kombi mevzusundan dolayı terlemeyeyim diye bisiklete binmedim ama 1 saat yürüdüm. Yürüyüş olunca menüye yazmamışım nedense...
iyi ki söyledin,zaten asla o espiriyi yapmam ama 1000 kaloride yeterince caydırıcı bir sebep bence:)Ayyy nefret ediyorum elektrik kesilmesindenbosuna canın sıkılmamıs Fundacım..
----
ivetttt yinee(( ya erken yatayım dıyorum. eşim eve girmeden içim rahat etmiyor uyuyamıyorum..
yok okadar akşamaltına donmez iş
bende erken kalkmayı özledim :26: gerçi bugun gec kalkmama ragmen dunyanın işini yaptım :) üstüne birde yemek yaptım (benım ıcın hergun olmayan bır durum) eşim geldi az once aksam yemegımızı beraber yedik sonra gitti
evet film zaten olabılcek, yaşanabilecek bir konusu oldugu ıcın ilgimi cekti.
-------------
Ayşegulcum aynen o tuglerımı dıken dıken eden espırın aklıma getırmıskenbir hatırlatma yapmak ıstıyorum
----------------------
Unutanlara yada bilmeyenlere önemli hatırlatma:
Yılbaşı günü ''Seneye görüşürüz'' espirisi yapan arkadaş veya arkadaşlar 1000 kalorilik spor cezası alacak.
kız ayrandan akşam yemeği mi olurMenüm
Kalkınca
2 mandalina
Kahvaltı
1 kase mısır gevreği
1/2 bardak süt
Öğle
1 tabak makarna
4 kaşık yoğurt
Akşam
1,5 bardak ayran
nurummm bende sizi özledim..kızlar belki inanmıycaksınız ama bu gece 01:45 arabasına bilet alcaktm normalde ama sadece erken gelip takımın durumuna bakabilmek için öğlen 14:45 e bilet aldımGeelll özlediikk seniiii
teşekkürler canım iyiyim,hoşgeldin bu arada:) sen nasılsın?kaçamaksız bi menü
ayşegülcüm nasılsın?
hoşbuldummmmteşekkürler canım iyiyim,hoşgeldin bu arada:) sen nasılsın?
nurummm bende sizi özledim..kızlar belki inanmıycaksınız ama bu gece 01:45 arabasına bilet alcaktm normalde ama sadece erken gelip takımın durumuna bakabilmek için öğlen 14:45 e bilet aldım
geçmişi okuyorum şimdi gördüm fundanın rekorunu çok bozuldum yaaoyy balımm beniimm yaa, izinler de olunca biraz durgun geçti h.sonu ama idare ettiikk merakk etmee, Cuma günü hallettik listeyi de Funda saolsun ilgilendi, 3. olduk bu aradaFunda taam 1,5 kilo vererek kendi rekorunuuu kırdıı bireysel başarılarda ilk 3'e girecekti ama 0,1lik bir farkla kaçırdı , bizim göynümüzün birincisi o özetlersek böyle durumumuz
sevindin canım senin adına :) desarj olmuşsundur ne güzel.hoşbuldummmm
iyiyim cnm süper bi haftasonu geçirdim iyi geldi bana
oyy balımm beniimm yaa, izinler de olunca biraz durgun geçti h.sonu ama idare ettiikk merakk etmee, Cuma günü hallettik listeyi de Funda saolsun ilgilendi, 3. olduk bu aradaFunda taam 1,5 kilo vererek kendi rekorunuuu kırdıı bireysel başarılarda ilk 3'e girecekti ama 0,1lik bir farkla kaçırdı , bizim göynümüzün birincisi o özetlersek böyle durumumuz
geçmişi okuyorum şimdi gördüm fundanın rekorunu çok bozuldum yaailk haftadan görücek funda bidahaki hafta
çok fena bi haftasonuydu yaa:18:aaa doğruu sizin yarışınız vaarrr, sen naptıınn çok kaçamak yapmasaydıınn yinee dee :))
inş nurcumm...kilo veren herkeside tebrik ediyorum ayrıca funda hariçhadi olsun artıkk geçti, bu hafta çok dikkat edersiin, sporunu da ihmal etme, toparlanır :))
inş nurcumm...kilo veren herkeside tebrik ediyorum ayrıca funda hariç
bu hafta görcez bakalımaa olmaz öyleee senden de benzerr performans bekliyoruuzz Nazz
iyi geceler cnmtamam kuzum ben de kaçıyorum zaten, öptm seni çok iyi gecelerr
aynen canım beni de haftasonları batırıyor hepçok fena bi haftasonuydu yaa:18:
haftasonları kendimi eve kilitleyesim var bütün bi haftamı mahvediyorum resmen
bende yatıyorum kızlkar öptüm hepinizi:)iyi geceler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?