- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.901
Bugün yani dün hiç giremedim :) Şöyle ki;
Eşim bugün işten erken geliyor, öğleden önce evde kahvaltı yaptık ve dışarı çıktık. Tüm günü dışarda geçirdik, güzel havayı kaçırmadık. Akşam üzeri yakın bir arkadaşımız eve çağırdı, akşam yemeği yedik, yine hep beraber dışarı çıktık. Geceye evde devam ettik, okey, tabu oynadık. Muhabbet sohbet anca 3te çıkabildik onlardan. Arkadaşların evinde int. vardı ama laptopları bozulduğundan hiç giremedim, böyle olacağını dünden kestirseydim izin alırdım. Kusura bakmayın kızlar..
Amaaan.. Biz anca taklit dizi yapalım zaten, birebir dizinin aynısını yapacaklar, 0 yaratıcılık...
Bir de şimdi Tuba Büyüküstün'ün dizisi çıkıyor, Russel Crowe'nun Kaçış Planı diye bir filmi vardı, aynen onun konusunu araklayıp dizi haline getirmişler
Bir ara eski romanları dizi haline getiriyorlardı, şimdi de yurt dışından çalıntı yapıyoruz. Haydi hayırlısı
Bu arada menü bildirmedi cezası almamak için menümü de yazayım;
Kahvaltı
3/4 simit
biraz peynir
biraz kaşar
4 zeytin
2 kaşık menemen
öğle
yok
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık musakka
3 kaşık pilav
1 bardak ayran
salata
ara
1 bardak kola
1 avuç kabak çekirdeği
Yarım avuç kadar antep fıstığı
4-5 badem
(tabi bu yediklerim ara ara sohbet esnasında atıştırmalar oluyor)
Çok dengesiz bir gün oldu
Kahvaltı
3/4 simit
biraz peynir
biraz kaşar
4 zeytin
2 kaşık menemen
öğle
yok
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık musakka
3 kaşık pilav
1 bardak ayran
salata
ara
1 bardak kola
1 avuç kabak çekirdeği
4-5 badem
Belli ki simdilik gelen yok ben yıne ugrarım simdilik cıkıyımda öğlealtımı yapayım
ohhh 12 de kalkmak ne güzel özledim uyumayı tadını çıkar ama her gün geç kalkmaya başaldın sen:44Tünaydın Kızlarrr..
Yine 12lik oldumdaha sabah kahvesi modundayım
Gece 2-30 gıbı yatmaya cekıldık guya. Tv2 de bır fılm vardı onu actım baka baka uyurum dıye.
Tv2 yede bakanlar bılır pek saglam fılm cıkmıyor ordan. Film 2 kız arkadaş muhabbeti gibi başladı (klasik 2 ogrenci arkadas okulda aynı cocuktan hoslanıyorlar vs ) ama bambaşka bir yerlere gıttı senaryo cok dıkkatımı cektı uykum kactı :))
Film Alman filmiydi adı Die Wolke
Türkçe adı Felaket Bulutu
-----------
Varsa geçmişe bakayım bir
Hala kimse gelmemiş...
Ben de sabahtan beri sıkıntıdan patlıyorum, hiçbir şey yapasım yok.
Offf, offf...
Elektrik yoktu kızlar, anca gelebildim.
Anaaam, yine mi 12:00?:122:
Umarım yakında akşamaltı olmaz.
selm kızlar kimsecikler yok yine :)bende giremedim birazdan misafir gelecek,onlar gelmeden bir bakayım dedim:)
ohhh 12 de kalkmak ne güzel özledim uyumayı tadını çıkar ama her gün geç kalkmaya başaldın sen:44filmi bende izledim kızım uyumayınca onunla oyalanırken dikkatimöizi çekti,fena değildi bence olabilecek şeylerdi.
"sıkı can iyidir,çabuk çıkmaz " diyerek o kötü espiriyi yapmak istiyorum.Fundacım dışarı çıkıp dolaşsaydın biraz :)
"sıkı can iyidir,çabuk çıkmaz " diyerek o kötü espiriyi yapmak istiyorum.Fundacım dışarı çıkıp dolaşsaydın biraz :)
bende erken kalkmayı özledim :26: gerçi bugun gec kalkmama ragmen dunyanın işini yaptım :) üstüne birde yemek yaptım (benım ıcın hergun olmayan bır durum) eşim geldi az once aksam yemegımızı beraber yedik sonra gitti
Unutanlara yada bilmeyenlere önemli hatırlatma:
Yılbaşı günü ''Seneye görüşürüz'' espirisi yapan arkadaş veya arkadaşlar 1000 kalorilik spor cezası alacak.
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım. Sabrın sonu selamet demişler :)
Ümidini kırmak istemem ama genelde hayal oluyor Nurcum. Kaç arkadaşım gitti, bilmem şu kadar ayda ingilizce, bilmem şu seviyede ingilizce hepsi tabiri caizse tırt çıktı :) Altyapı için kurs gerekebilir ama sonrası tamamen kişinin kendisine kalmış. Yine de git bakalım, hatta işe yararsa, süper akıcı ingilizcen olursa bize de tavsiye edersin. Eşimle biz de başladık hafiften eğitim cdleri ile, olmadı kurs desteği alırız :)
Bugün yani dün hiç giremedim :) Şöyle ki;
Eşim bugün işten erken geliyor, öğleden önce evde kahvaltı yaptık ve dışarı çıktık. Tüm günü dışarda geçirdik, güzel havayı kaçırmadık. Akşam üzeri yakın bir arkadaşımız eve çağırdı, akşam yemeği yedik, yine hep beraber dışarı çıktık. Geceye evde devam ettik, okey, tabu oynadık. Muhabbet sohbet anca 3te çıkabildik onlardan. Arkadaşların evinde int. vardı ama laptopları bozulduğundan hiç giremedim, böyle olacağını dünden kestirseydim izin alırdım. Kusura bakmayın kızlar..
Amaaan.. Biz anca taklit dizi yapalım zaten, birebir dizinin aynısını yapacaklar, 0 yaratıcılık...
Bir de şimdi Tuba Büyüküstün'ün dizisi çıkıyor, Russel Crowe'nun Kaçış Planı diye bir filmi vardı, aynen onun konusunu araklayıp dizi haline getirmişler
Bir ara eski romanları dizi haline getiriyorlardı, şimdi de yurt dışından çalıntı yapıyoruz. Haydi hayırlısı
Kahvaltı
3/4 simit
biraz peynir
biraz kaşar
4 zeytin
2 kaşık menemen
öğle
yok
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık musakka
3 kaşık pilav
1 bardak ayran
salata
ara
1 bardak kola
1 avuç kabak çekirdeği
4-5 badem
Akşam bir felaket olmuş...
Hele ki kola ne kadar gereksizmiş.
O kolayı içerek, bol bol fruktoz depolaması yaptın. Hem karaciğerini yordun hem de kansere bir adım daha yaklaştın.
Yapmayın kendinize bunu, bazı şeyleri komple hayatınızdan çıkarın. Kilo vererek sadece güzelliğinizi değil, sağlığınızı da geri kazanın. Sağlıksız güzelliğin pek hoşumuza gideceğini sanmıyorum.
:
Menüm
Kalkınca
2 mandalina
Kahvaltı
1 kase mısır gevreği
1/2 bardak süt
Öğle
1 tabak makarna
4 kaşık yoğurt
Akşam
1,5 bardak ayran
bu akşamın geri kalanı nerdee Fundaa? ara da yok bir şey yokk olmamış bu menüü
Menüüüm
Sabah
1 simit
Öğle
2 küçük yeşil biber dolması
yarım tas yoğurt
Ara
1 tas sütlaç
Akşam
1 tas mercimek çorbası
3 köfte
3 kaşık bulgur pilavı
kaçamaksız bi menümenüm:
sabah-öğle:domates,salatalık,1 yumurta, 1 kk beyaz peynir ve 1 tatlı kaşığı bal
ara:1 muz ve 1 kivi
akşam:4 kaşık pırasa,2 kaşık kıymalı mantar ve patates salatası
ara:8 fındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?