Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün normal kalkma saatimden 2 saat önce kalktım, o yüzden sanırım pilim erken bitecek... Yavaş yavaş hazırlanıp yatayım en iyisi... Ama şimdilik burdayım. :)

sağol canım iyi sayılır çok nyoğunum bugünlerde:::)dün misafrim vardı,bugün ben dışardaydım ve yarın akşam yine misafim var.öyle işte:)

kaç kalori ediyormuş bir dilim börek

havaya bak yaaaa böööreği yemiş bir de omuz silkiyor kaç kaloriymişşş..... bööörekçi güzeliiiii

bir 100 kalori yakarsın artık

Menüm

Sabah
1 simit
1 kk peynir
5 zeytin

Öğle
2 dilim ekmek
5 zeytin

Akşam 3 kutu bira
ayyy biraları görünce direk aklıma benimde göbek geldi ama sen zaten açıklmayı yapmışsın Fundacım:) inşallah mutluluktan içilmiş biralar öylesine içtiysen bile " yarasın" diyorum

benimde ingilizcem oldukça iyiydi fakat tekrar etmemekten unuttum tüm kelimeleri:)kitap okumak çok iyi bencede...

Bugün normal kalkma saatimden 2 saat önce kalktım, o yüzden sanırım pilim erken bitecek... Yavaş yavaş hazırlanıp yatayım en iyisi... Ama şimdilik burdayım. :)

iyice unuttum erken kalkmayı 10 a gec derken 12lerı buluyorum artık

ne guzel uykun varken yat da sabaha mis gibi kalkarsın Fundacım.

ben çok yazamadım 2 gündür haklısın.sürekli gelip gittim baktım ama çok işim vardı:9düzelecek inşallah:)

Ayşegül hoş geldin. :)
hobulduk canım
havaya bak yaaaa böööreği yemiş bir de omuz silkiyor kaç kaloriymişşş..... bööörekçi güzeliiiii

bir 100 kalori yakarsın artık

yakarız canın sağolsun Sinemim şakadan omuzlarımı silktim tabii:)
sana yemin ederim sabah karı görünce sen geldin aklıma ve kendi kendime dedimki çekeyim bir foto hemen yükleyeyim buraya.aldım makineyi şarjı bitmişburda kar çok yükleyeceğim en kısa sürede sana söz:)
sabah kızımla eşimle çıktık kartopu oynadık,kardan adam yaptık.ama geceleri çok soğuk valla donuyoruz:2:

ayyy biraları görünce direk aklıma benimde göbek geldi ama sen zaten açıklmayı yapmışsın Fundacım:) inşallah mutluluktan içilmiş biralar öylesine içtiysen bile " yarasın" diyorum

sevgiliyle içilen bira illaki keyiflidir canım

Ayyy kızlar...

Mutluluktan içildi Ayşegülcüm. Güzel bir gündü, rejim dışı genel moral için ihtiyacım vardı. :) Sinemcim'in dediği gibi keyifliydi de... :)

Göbek möbek olmayacak korkmayın. :) Yılbaşına da zaten yine klasik seçim takılacağım.

iyice unuttum erken kalkmayı 10 a gec derken 12lerı buluyorum artık

ne guzel uykun varken yat da sabaha mis gibi kalkarsın Fundacım.

12 mi?
Olmaz... Çok geç...
Sen buraya telefonunu yaz, her birimiz sabah 8'den itibaren 5 dakika arayla arayalım seni... Hoş bize kalmaz... Ziyaretçiler uyutmaz.

Ayşegülcüm evde değilmişsin aslında, açıklamanı yazmışsın... Hem zaten ben bilmem kaptana sor. Bir sorun olacağından da değil ya... :) Genel durumu yazdım zaten canım, sana özel bir suçlama yazmadım. Kimse gelmemiş ki zaten... Sen ne yazabiliyorsan yazıp gtmişsin, hepimiz öyle yapardık. :)

Benim burda kar yok henüz. Zaten bir süre daha gelmesin... Bizim kombide sorun var. Minimum 5 gün daha gelmesin de, garanti olsun. Gerçi benim odam 14'e kadar düşmüş bugün... Evlerimiz sıcak olsun, fırın gibi yakılan kombi (ya da soba) faturasını ödeyecek kadar bol para olsun, sonra gelsin karlar.

Son düzenleme:

biliyorum canım şakayla yaptıgını. ondan guldum o kadar :)))
-----------

ayyy canım benım bekliyorum ama
kardan adam mı :2: aksamları bende donuyorum ama sabah kardan adamım da yok :2:

Ohh canım benim afiyet olsun ikinizede aşk böcüleri

-----
evet ya eşim bu hafta cok yogundu indirim haftasıydı hep gec geldı. onu bekle gelır gelmezde bir kahve derken cok gec yatıyoruz 3,4u buluyor.
bugun 12de kalktık şimdide cin gibiyim

oldu hemen yazıyorum ziyaretciler 05.. yemezler ziyaretciler hadi baska kapıya burda ekmek yok size
:))))

Amcaların hayallerini yıktın.

Sağol Sinemcim... :) Çok aşk böcüüüü var bizim takımda zaten. Hepimize:

Bu hafta bitti artık Sinemcim, umarım sizin 3-4'te yatma durumları da biter... Normal saatine dönersin yine.

Amcaların hayalleri oyle yıkıldıki 1 tane amca vardı kaçtı gitti sen tel diyince ne adrenalin yapmıstır aha kuş düşüyor diye

Ayyy aşklarımız hep canlı kalsın ve her gun buyusunnnn

hep gece calısıyor ama bu hafta toparlanırız ınsallah onceden hemen yatıp 8de falan kalkıyorduk ne guzel.

Canlarım...

İzninizle ben erkenden yatayım ki uykusuzluğumu gidereyim, böylece yarın da yine erkenden kalkayım.
Darısı Sinem'in başına... :)

İyi geceler hepinize...

benzer bir film vardı yine böyle ama bilemedim şimdi adını :))

Sineeemmmm nefsinee yenik düşmedin hala dimiiiiçok geç kalmadım dimiiii

özellikle buraya yazz ama, rekor ziyaretçi sayısı görmek istiyorummmm

Canlarım...

İzninizle ben erkenden yatayım ki uykusuzluğumu gidereyim, böylece yarın da yine erkenden kalkayım.
Darısı Sinem'in başına... :)

İyi geceler hepinize...

aminnnnn

iyi geceler canım tatlı uyu fıstık gibi uyan..
(zaten fıstıksın da biraz daha fıstıklan :) )

Sineeemmmm nefsinee yenik düşmedin hala dimiiiiçok geç kalmadım dimiiii

özellikle buraya yazz ama, rekor ziyaretçi sayısı görmek istiyorummmm

Yok canım bol bol su ictim
------
hahaha amcalar zaten cıkmak bilmiyor birde tel muhabbetı aman diyim

--------
ayyy 1E1K basladı Ozan yine bedeve diyip duruyor

müthişsiinnn Sineemmm :))

Sizi kocamann öpüyoruummm, Ayşegülüm bugün hiç selamlaşmadık bile sanırımm seni de büsbüyükk öptüümmm iyi gecelerrr

Bende cıkıyorum Fıstıklar
birazdan gelir benim böcük :)
öptüm hepiniziiiiiiii

iyi geceler... tatlı uykularrr..

İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım. Sabrın sonu selamet demişler :)

Doğru bebeğimmm İng.ce, ay Sineemm 3 kur'a kayıt oldum, 1. kur Ocak sonu Şubat gibi bitecek işte; inş 3ü de bitince şakır şakır konuşacak mıyım acaba hiç kestiremiyorum hayal gibi geliyor yav

Ümidini kırmak istemem ama genelde hayal oluyor Nurcum. Kaç arkadaşım gitti, bilmem şu kadar ayda ingilizce, bilmem şu seviyede ingilizce hepsi tabiri caizse tırt çıktı :) Altyapı için kurs gerekebilir ama sonrası tamamen kişinin kendisine kalmış. Yine de git bakalım, hatta işe yararsa, süper akıcı ingilizcen olursa bize de tavsiye edersin. Eşimle biz de başladık hafiften eğitim cdleri ile, olmadı kurs desteği alırız :)

Bugün yani dün hiç giremedim :) Şöyle ki;
Eşim bugün işten erken geliyor, öğleden önce evde kahvaltı yaptık ve dışarı çıktık. Tüm günü dışarda geçirdik, güzel havayı kaçırmadık. Akşam üzeri yakın bir arkadaşımız eve çağırdı, akşam yemeği yedik, yine hep beraber dışarı çıktık. Geceye evde devam ettik, okey, tabu oynadık. Muhabbet sohbet anca 3te çıkabildik onlardan. Arkadaşların evinde int. vardı ama laptopları bozulduğundan hiç giremedim, böyle olacağını dünden kestirseydim izin alırdım. Kusura bakmayın kızlar..

hiii başımıza bir de bira göbeği çıkartcak bu kıızzzz

Amaaan.. Biz anca taklit dizi yapalım zaten, birebir dizinin aynısını yapacaklar, 0 yaratıcılık...
Bir de şimdi Tuba Büyüküstün'ün dizisi çıkıyor, Russel Crowe'nun Kaçış Planı diye bir filmi vardı, aynen onun konusunu araklayıp dizi haline getirmişler
Bir ara eski romanları dizi haline getiriyorlardı, şimdi de yurt dışından çalıntı yapıyoruz. Haydi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…