- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #73.881
sağol canım iyi sayılır çok nyoğunum bugünlerde:::)dün misafrim vardı,bugün ben dışardaydım ve yarın akşam yine misafim var.öyle işte:)
kaç kalori ediyormuş bir dilim börek
ayyy biraları görünce direk aklıma benimde göbek geldi ama sen zaten açıklmayı yapmışsın Fundacım:) inşallah mutluluktan içilmiş biralarMenüm
Sabah
1 simit
1 kk peynir
5 zeytin
Öğle
2 dilim ekmek
5 zeytin
Akşam 3 kutu bira
benimde ingilizcem oldukça iyiydi fakat tekrar etmemekten unuttum tüm kelimeleri:)kitap okumak çok iyi bencede...Nurcum canım...
Sana naçizane bir tavsiye... Eğer okuduklarını anlayacak kadar ingilizcen varsa kursla uğraşma, kendin çalış. Kursların hiçbir şey kazandırdığını düşünmüyorum ben. Bir arkadaşım son seviyeye kadar kurs bitirdi, ben hayatımda kursa gitmedim, okulda da doğru dürüst bir şey görmedim. Ama benim ingilizcem ondan çok daha iyidir. (Kendim çalıştım ama...)
Bu aynı zamanda dil öğrenmek isteyen herkese tavsiyem kızlar. Burda hiçbirimiz aptal değiliz (sataşmıyorum bu arada, yanlış anlaşılmasın), okuduğumuzda anladığımız dilin eksiklerini kendimiz kapatabiliriz. Zaten takıldığımız noktaları da biliriz.
Eğer anlayamıyorsak da, o seviyeye gelene kadar kursa gider, sonra tek başımıza devam ederiz. Yani benim önerim bu... Kurslar tek başına hiçbir şey vermiyor. Kelime ya da kural ezberlemekle dil öğrenilmiyor, mantığını kavrayarak öğreniliyor.
Nurcum, en kısa zamanda yoluna kendin devam etmen dileğiyle canım... Eminim sen başarırsın.
Bugün normal kalkma saatimden 2 saat önce kalktım, o yüzden sanırım pilim erken bitecek...Yavaş yavaş hazırlanıp yatayım en iyisi... Ama şimdilik burdayım. :)
ayyy biraları görünce direk aklıma benimde göbek geldi ama sen zaten açıklmayı yapmışsın Fundacım:) inşallah mutluluktan içilmiş biralaröylesine içtiysen bile " yarasın" diyorum
ben çok yazamadım 2 gündür haklısın.sürekli gelip gittim baktım ama çok işim vardı:9düzelecek inşallah:)Az önce cuma listemize baktım kızlar, durum şu:
Buffy26..............Burda
Funda08.............Burda
nehirim38............Gelmiş, kendi başına yazabildiği kadarını yazmış :)
Sweetlyy............İzinli
tunituni .............İzinli
PinkCherry..........Burda
Raa...................İzinli
Ayrıca
Üye adaylarımız Melike ve Gökçe de bugün henüz gelmemişler...
----------
Normal bir günmüş aslında... Bayağı bir izinli varmış. Ama ilk lafı ortaya atma fobimiz var sanki... Herkes girip girip "Kimse yazmamış" deyip çıkıyor genelde... Bunu daha önce de söylemiştim.
Bir "günaydın" bile, bir muhabbet açıyor. Aklınıza gelen her neyse, günün ilk mesajı olması için yazın, zaten devamı gelir.
hobulduk canımAyşegül hoş geldin. :)
yakarız canın sağolsun Sinemim şakadan omuzlarımı silktim tabii:)havaya bak yaaaaböööreği yemiş bir de omuz silkiyor kaç kaloriymişşş..... bööörekçi güzeliiiii
bir 100 kalori yakarsın artık
ayyy biraları görünce direk aklıma benimde göbek geldi ama sen zaten açıklmayı yapmışsın Fundacım:) inşallah mutluluktan içilmiş biralaröylesine içtiysen bile " yarasın" diyorum
sevgiliyle içilen bira illaki keyiflidir canım
iyice unuttum erken kalkmayı 10 a gec derken 12lerı buluyorum artık
ne guzel uykun varken yat da sabaha mis gibi kalkarsın Fundacım.
ben çok yazamadım 2 gündür haklısın.sürekli gelip gittim baktım ama çok işim vardı:9düzelecek inşallah:)
hobulduk canım
yakarız canın sağolsun Sinemim şakadan omuzlarımı silktim tabii:)
sana yemin ederim sabah karı görünce sen geldin aklıma ve kendi kendime dedimki çekeyim bir foto hemen yükleyeyim buraya.aldım makineyi şarjı bitmişburda kar çok yükleyeceğim en kısa sürede sana söz:)
sabah kızımla eşimle çıktık kartopu oynadık,kardan adam yaptık.ama geceleri çok soğuk valla donuyoruz:2:
yakarız canın sağolsun Sinemim şakadan omuzlarımı silktim tabii:)
sana yemin ederim sabah karı görünce sen geldin aklıma ve kendi kendime dedimki çekeyim bir foto hemen yükleyeyim buraya.aldım makineyi şarjı bitmişburda kar çok yükleyeceğim en kısa sürede sana söz:)
sabah kızımla eşimle çıktık kartopu oynadık,kardan adam yaptık.ama geceleri çok soğuk valla donuyoruz:2:
Ayyy kızlar...
Mutluluktan içildi Ayşegülcüm. Güzel bir gündü, rejim dışı genel moral için ihtiyacım vardı. :) Sinemcim'in dediği gibi keyifliydi de... :)
Göbek möbek olmayacak korkmayın. :) Yılbaşına da zaten yine klasik seçim takılacağım.
12 mi?
Olmaz...Çok geç...
Sen buraya telefonunu yaz, her birimiz sabah 8'den itibaren 5 dakika arayla arayalım seni...Hoş bize kalmaz... Ziyaretçiler uyutmaz.
biliyorum canım şakayla yaptıgını. ondan guldum o kadar :)))
-----------
ayyy canım benımbekliyorum ama
kardan adam mı :2: aksamları bende donuyorum ama sabah kardan adamım da yok :2:
Ohh canım benim afiyet olsun ikinizedeaşk böcüleri
-----
evet ya eşim bu hafta cok yogundu indirim haftasıydı hep gec geldı. onu bekle gelır gelmezde bir kahve derken cok gec yatıyoruz 3,4u buluyor.
bugun 12de kalktıkşimdide cin gibiyim
oldu hemen yazıyorum ziyaretciler05.. yemezler ziyaretciler hadi baska kapıya burda ekmek yok size
:))))
Amcaların hayallerini yıktın.
Sağol Sinemcim... :) Çok aşk böcüüüü var bizim takımda zaten. Hepimize:
Bu hafta bitti artık Sinemcim, umarım sizin 3-4'te yatma durumları da biter... Normal saatine dönersin yine.
Revenge'ı bilmiyorum ama Beren Saat'in "intikam" diye bir dizisinin reklamları dönmeye başladığına göre o olabilir. :)
Zaten revolution'da elektrikler kesiliyor tüm dünyada, kesintiden sonraki 15. yılı anlatıyor.
Bizim piyasa altından hayatta kalkamaz onun.
hahahahahaaaabenden evet oyu hemde yıldızlı evetttttttt (hulya gıbı )
çunku bu dertten en cok yanan benim takımda. olmayan şeyı aklıma sokup duruyorsunuz beaaa
--------
yerlisini hiç duymadım ama bu dizinin konusu ; aniden elektrikler ve elektrikle çalışan herşey duruyor (arabalar dahil)
boşuna cadı demiyorum sana.. Daha biranın fırtınasını atlatamadımnıye votka dıyorsun işte ondan var evde aksam aksam dürtüyo beni yaaaa NURRRRRRR bişi deeeeeee
-------------
mümkünse yarıstırmayalımama cumlene koptum
----------
:) tamam canım hatırlatırım ben sana (unutkan arkadasım :) )
Ayyy kızlar...
Mutluluktan içildi Ayşegülcüm. Güzel bir gündü, rejim dışı genel moral için ihtiyacım vardı. :) Sinemcim'in dediği gibi keyifliydi de... :)
Göbek möbek olmayacak korkmayın. :) Yılbaşına da zaten yine klasik seçim takılacağım.
12 mi?
Olmaz...Çok geç...
Sen buraya telefonunu yaz, her birimiz sabah 8'den itibaren 5 dakika arayla arayalım seni...Hoş bize kalmaz... Ziyaretçiler uyutmaz.
Canlarım...
İzninizle ben erkenden yatayım ki uykusuzluğumu gidereyim, böylece yarın da yine erkenden kalkayım.
Darısı Sinem'in başına... :)
İyi geceler hepinize...
Sineeemmmm nefsinee yenik düşmedin hala dimiiiiçok geç kalmadım dimiiii
özellikle buraya yazz ama, rekor ziyaretçi sayısı görmek istiyorummmm
iyi geceler canımCanlarım...
İzninizle ben erkenden yatayım ki uykusuzluğumu gidereyim, böylece yarın da yine erkenden kalkayım.
Darısı Sinem'in başına... :)
İyi geceler hepinize...
aminnnnn
iyi geceler canım tatlı uyu fıstık gibi uyan..
(zaten fıstıksın da biraz daha fıstıklan :) )
Yok canım bol bol su ictim
------
hahaha amcalar zaten cıkmak bilmiyor birde tel muhabbetı aman diyim
--------
ayyy 1E1K basladı Ozan yine bedeve diyip duruyor
müthişsiinnn Sineemmm :))
Sizi kocamann öpüyoruummm, Ayşegülüm bugün hiç selamlaşmadık bile sanırımm seni de büsbüyükk öptüümmmiyi gecelerrr
Kursa gittim, geldim, babaannem geldi, onunla oturuyordum işte sonra dedim çok geç olmadan gireyim diye. Çok uykusuzum bugün, bir de boynum feci ağrıyor tutuldu mu noldu, aslında bir uyusam süper olacak da biraz daha saat ilerlesin diye bekliyorum, yarın yine sabahın köründe kurs yanii, inş sonucunda bir şeylere değer bu kadar uykumdan feragat ediyorum
Doğru bebeğimmm İng.ce, ay Sineemm 3 kur'a kayıt oldum, 1. kur Ocak sonu Şubat gibi bitecek işte; inş 3ü de bitince şakır şakır konuşacak mıyım acaba hiç kestiremiyorum hayal gibi geliyor yav
Selamm Fundaam. Ben de önce bir afalladım yanlışlık var sandım bugünün ilk mesaj saatini 20.00 diye görünce, izinde miydi herkes diye düşündümhala daha neredeyiizzz niye gelmiyoruzz saat 10 oldu, anlamadım ben
hiii başımıza bir de bira göbeği çıkartcak bu kıızzzz
Revenge'ı bilmiyorum ama Beren Saat'in "intikam" diye bir dizisinin reklamları dönmeye başladığına göre o olabilir. :)
Zaten revolution'da elektrikler kesiliyor tüm dünyada, kesintiden sonraki 15. yılı anlatıyor.
Bizim piyasa altından hayatta kalkamaz onun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?