Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

raayı bekliyorum hala kilo bildiriminde bulunmadı..yemek saati geçiyo kızlar yemeğe çıkmam lazım gelince tekrar bakarım listeye

tubacım daha konuşmadık nereye gidiyosun böyle daha hiç konuşmadık beraber karar vermedik seni kilo bildiriminde bulunmadı olarak gösteriyorum..eğer hala gitmek istersen haftaya ayrıldı yazabilirim

nazcım canım benimm iyi niyetli arkadaşımm
inan 3 gündür izin almamaktaki amacım bu
çünkü izin alınca rahata eriyorum dönünce düzelir sanıyorum ama bu günlerde zor
sürekli birkaç ahftada bir izin aldım düzeni tutturamadımm

ve gerçekten fundanın yazdığı msjı kendiminkini gönderdikten sonra okudum
hani sanki dikkat çekmek istermiş gibi anlaşılsında istemem ( gerçi beni tanıyorsunuz ama yinede söylemek istedim:)
çünkü huzursuz oldum

ama anlarsınızki çocuklu ve çalışan biri olarak çok zor olmaya başladı benim için
gerçek hayattaki birçok şeyi aksatıyorum
bu msj zorunluluğlada alakası yok aklım burda kalıyor çünkü:)

haftaya tekrar takım ortalamasını düşürmek istemiyorum deidğim gibi
hiç naz caz alınma filanda yok aman başka anlaşılmasın
sen yaz canım beni ayrıldı diye:)

kızlar ancak 300 gram gitmiş

74.5/74.2/0,402

inşallah hesplamalar doğrudur.okuldan yazdığım için yanlış yapma ihtimalim var kontrol eder misiniz?

tebrikler Ayşegulcum :) ancak'ı az'ı cok'u yok.. tekrar tebrık..

62.9/ 62.1 /0,8 / % 1,27

Kızlarr çıkmak zorundayımm, akşam görüşürüzz

Nurcum harıka gıdıyorsun.. :) bak kılo veremedıgın haftalarda hep senın kaytarmalarınmıs :)))

harıka metobolizman var super gıdıyor

Gökçecim tebrikler canım :) listeye cok saglam gıreceksın gozukuyor

Tuğbacım arka arkaya cıkmak istiyorumlar sen de hak ver ki gercekten uzucu oldu..

Tamam sana sonuna kadar hak verıyorum. İş, çocuk... ..ve de bir eşin var sonucta :) nazar:) ailen, arkadasların.. vs vs...

hepimizin hayatında o kadar cok detay varki.. ama bır sekılde bulustuk işte burda.. Neden? İhtiyacımız vardı ve hazır hıssettık kendımızı..

''Evet dogru zaman bu zaman, burda olmalıyım'' dedik. Çünkü hayatta, yapılan toplu hareketler, sorumluluklarla beraber daha ciddiye almamızı getirir..

Neden bunları yazdım ? Çünkü, seninde söylediğin gibi uzun zamandır sık sık izine cıkıyorsun. .. ve bununla beraber benım cıddım manada korkum sen burdan değil diyetten ayrılıyorsun gıbı hıssettım ben. ((((

Burdan ayrılman benı bireysel olarak cok uzer, ama hepimiz bir gun ayrılıcaz.. Ama bunca zamandan sonra diyetten ayrılırsan o zaman bambaşka üzülürüm...

Acı ama gercek olan bır durum varkı, şuan salarsan 1-2 ay içinde verdıgın kılo fazlasıyla gerı gelır

Yalan olmasın, sanırım takıma benden 1-2 hafta once gırmıstın ben 1 hazıranda gırmıstım. nerdeyse 7 ay olucak tanıstıgımız...
Sen her ne kadar net kararlı olsanda benım sana ılk zamanlardan kanım cok kaynamıstı zaten ve sonrasında sanal ortamda da olsak bır sevgı olusuyor,
o nedenle gorduklerımı soylemeden duramam.

Lütfen bunları düşün.. Takımda devam edersin yada etmezsın ama, mutluluğunu yarım bırakma..

Raacım nerdesin kilo bildirimi için yalnız sen kaldın canımmm ((
-----------------------------------------

(cuma gunu takımın bu halı benı cok üzüyor)

sinemcim canım benim
dediğin gibi yakın zamanlarda girdik bu takıma seninle
pozitif elektirik karşılıklı birşey aynı şekilde benidme sana içim en başından ısındı:)

zaten söylediğin gibi sürekli izine ayrıldım çünkü gerçekten toparlayamadım
önce nasıl giriyordun diyebilirisiniz şu anda çok zorlasam girerim paylaşımında dibine vururum ama bu benim normal hayatımı etkilemeye başladı
eşimle bi akşamları beraberiz benim bi elim gözüm bilgisayarda düşünün hiç hoş olmuyor bende memnun olmuyorum bu durumdan
oğlum elimdne kolumdan çekiştiriyor ben yazmaya çalışıyorum bu hep böyleydi belki çok yazıyorum diye rahat görünmüş olabilirim ama hep zordu
sonra vicdan azabı çekmeye başladım açıkcası oğlumla ve eşimle ilgilenmiyormuşum gibi oldu

diyet konusuda bir süredir yine dediğin gibi toparlanamadım
ama inan bu diyetimin sonu olmayacak
ve ben zaten buraya gireceğim sizinle muhabbet etmeden duramam
ve kilomu bildireceğim
siz mezun olup bu sayfada tanıdık biri kalmayana kadar takipteyim:))))

Tuğbacım, burda kalmanı cok ama cok ısterım ama dediğim gibi haklı sebeplerın var.. Fakat diyeti bırakmayacak olmana cok sevındım. :) cunku bunca zamanın emegıne yazık olursa cok kotu olur. Ama sunu da eklmeden edemicem gidinler hep takıpte olucam hep ugrucam kılomu bıldırıcem dedıler ama kımse 1 haftadan sonra gelmedı

Son düzenleme:

sence ben öyle yaparmıyımmm:)))))
hem sizsiz yapamam
hemde kilomun hesabını vereceğim söz:))

bu arada bu hafta pelinide ayrıldı olarak yazın bence
ve benide yazın
zaten bu hafta pek iç açıcı olmamış liste,
başka bir hafta ortalamayı etkilemesin
sonuçta bir derece alındığı zaman güzel bir motivasyon kaynagı oluyor:))

sinem ne yapalım ya raa yı kilo bildiriminde bulunmadı olarak gösterelimmi

Canım saat 3 oldu biz yeterince bekledik. Daha fazla bekleyemeyiz. Yoksa takımı zor duruma sokmus olucaz.

Tubininde dediği gibi Tubişi ve pelini kendi isteği ile ayrıldı yazalım. Ama Fundayı sakın yazma.

listemizi kontrol eder misiniz çıtırlar

9. Takım Cuma zayıflama yarışması 287. Etap

zehra_s 61,9/62,2/-0,3/%-0,48
fadime02 98/96,5/1,5/%1,53
nagieymen 66,7///% geri dönmek üzere ayrıldı.
btlbetul 65,7///% geri dönmek üzere ayrıldı.
NoRaaa 71,5/70,1/1,4/%1,96
hoppidicik 91/91/0,0/%0,00 kilosu değişmedi
bsrmhmmt 72,5/72,5/0,0/%0,00 geri dönmek üzere ayrıldı.
TrulyScrumptious 79,5/78,2/1,3/%1,64

9. takım toplam yüzdesi %0,58

Ececim bugun takım kayıpta bende zor yayınladım bızım listeyi. Zaten agrım var basıma agrı gırdı stresten

Kuşum 13.takıma paylaş listeni bende anlamıyorum cunku ben onlardan yardım ıstedım

Ececim bugun takım kayıpta bende zor yayınladım bızım listeyi. Zaten agrım var basıma agrı gırdı stresten

Kuşum 13.takıma paylaş listeni bende anlamıyorum cunku ben onlardan yardım ıstedım

listeyi verdim ama tabi ki kontrol ettireceğim. sizin takıma ne olduki :18:

Bugun gerçekten PESSSSSSSS oldum......

Ya sabahtan beri bir cuma gunu takım bu kadar mı olur.....

Paylaşım yapmamız gerekıyor saat 4'u gecmıs kımse yokk!! Ne guzel.. Ben zaten ıyı değilim. Yakınmak ıstemıyorum yıne yıne........ ama dun doktorda dandık 1 diş cektırmedim. 4 tane yanyana diş cektırdım. yanyana oldugu için etimi yardılar, geceden berı kanamam var acım ve aldıgım antıbıyotıklerden salak gıbıyım..

ve bunların ustune bır ara netım ve telefonum kesıldı (bakım var sanırım) nasıl panık oldum lıste ne oldu dıye..

Bumudur yanı... takım olmak.. Evet sizlerin bugun farklı farklı işleri vardı. Ama bende canımın derdindeydim bugun...

Hangisi daha ciddi acaba?? İş mi sağlık mı??Benim için canım daha kıymetlı arkadaslar..
Cok yazmamada gerek yok..

Ben izine ayrılıyorum.. Dondugumde de mezun olmak ıcın donucem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…