- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.341
kızlar bugün hiç giremedim..başıma bir sürü aksilik geldi..daha yeni gelebildim eve yarın ben burdayım saat 11 e kadar giremeyeblrm ama sonrasında gelip hazrlycam listeyi
tebrik ederim şeydacım gerçekten çok sevindim hayırlı olsun...selam kızlar nasılsınız...funda kaptanlıktan ayrılmış baya değişkilkler olmuş..nasılsınız neler yapıyorsunuz.gelirim dedim ama gelemedim.en son 75 kiloydum ve şuan hamileyimmm..
sonunda rabbm bana da nasip etti kızlar.diyette değilim ama yedikleirme dikkat ediyorum.daha çok yeniyiz..dokotra bile gidemedm.dokotrum yurt dışında başka dokotrada gtmek şstemedim kan testimi yaptırdım o kadar.hepinize bir selem vereyim dedimm..
bende kaç gündür farkediyorum iyice gece kuşu oldukbu grup resmen akşam grubu oldu ....hakkaten kimseler yok.
nurcum ya ilgilendiğin için çok sağol
Fundacım çok şaşırdım gerçekten mesajını görünce..ben seni hep takımla özdeşleşmiş olarak gördüm geldiğimden beri ve sensiz düşünmek istemiyorum takımı..nurun dediği gibi bi süre izne çık bence kafanı topla...şu an seni anlayabiliyorum 5 ay uzun bir süre ve aralıksız devam etmişsin bu çok büyük özveri..karar senin canım ama ben seni burda görmeyi istiyorumKızlar size danışmak istediğim bir durum var.
Genele baktığım zaman kayda değer bir kilo kaybı var, evet... Ama bu kayıplar haftalık değil de, aylık gibi... Yani benim kilo kaybetme hızım haftalık bir yarışmaya pek uygun bir hız değil. Bu şekilde gidersem belki 1,5 belki de 2 yıl daha buralarda olmam gerekecek.
Hayatta ciddi amaçlara sahip olan bir insanım. Onları elde etmek için de adam akıllı çalışmalar gerekiyor. 3 farklı konuya birden her gün saatlerimi harcamam gerekiyor. Bu istediklerimi yapabilirsem başarı gelecek. O kadar ruhumun hayali, ruhumun amacı ki bunlar; sonunda çok mutlu olacağım. Ömür boyu düzenli olarak getirileri olacak bunların bana...
Bu takıma çok vakit harcamamız gerekiyor. Bir gün içinde hiçbir şey yazmasam 2 saat harcıyorum, bilmiyorum sizde de böyle mi... Girmem gereken çalışma temposunda günde 2 saat çok ciddi bir rakam.
Çocukluğumdan beri kilo problemi çeken biriyim. İki defa 17 kilo verip, ikisinde de tamı tamına hepsini geri aldım. Ama 5 yıldır durum farklı. Kilomda sürekli bir iniş var, ara sıra oynamalar da var belki ama genele bakarsak ibre gittikçe düşüyor. Yani bende bazı şeyler oturdu. Nasıl yemem gerektiğini biliyorum, hareket etmem gerektiğini biliyorum. Bisikletim sağolsun istediğim her zaman spor yapabiliyorum. Yani bu takım kilo verme takibi açısından bana bir fayda sağlamıyor. Ben kendi kendime fayda sağlıyorum.
Ama birinizin verdiği kilo ile ilgili aldığı güzel yorumlar, uzun süredir giyilemeyen kıyafetleri giyebildiğinizi okumak... Bunlar çok hoşuma gidiyor, bunlar bana motivasyon sağlıyor.
Kafam karışmış durumda... Hayatım açısından yıllardır yeterince vakit kaybettim ve daha fazla kaybetmek istemiyorum. Açıkcası bu takım çok vaktimi çalıyor. Çaldığına değecek kadar da geri ödeme yapmıyor. Ama buraya da 5 aydır verdiğim bir emek var. Bıraktığım zaman yaşayacağım bir boşluk olacak.
Eminim ki bu takımı gerek birey birey gerekse bir grup olarak bu denli ciddiye alan benden başka kimse yoktur. Tek tek hepinize en çok değeri verenin, hepinizi en çok ciddiye alanın ben olduğunu düşünüyorum. Belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum... :) Ara ara gördüğüm samimiyetsiz davranışlarda moralimi çok bozabiliyor. O zaman durup "Ben verdiğim kadar değeri görmüyorum, niye vakit harcıyorum ki?" diyorum... Buna bir örnek vereyim mesela...
Biliyorsunuz aylardır dönmesini beklediğimiz bir Pelin vardı. Birkaç gün önce gelip mesaj yazdı biliyorsunuz. Tek tek hepinizi seviyorum. Ama yapılan özel paylaşımlardan dolayı aradaki ilişkinin daha farklı bir noktaya geldiği bazı kişiler oluyor. Pelin de benim için bu kişilerden biriydi. Geldiği zaman yazdığım mesaja bile cevap vermedi. Biliyorum, sadece bana değil, daha pek çoğunuza da vermedi, farkındayım.
Ama dedim ya, ben sizleri birey olarak da ciddiye alıyorum, tavırlarınızı da ciddiye alıyorum ve size bir değer yüklüyorum. Bunun karşılığını göremediğim zamanlar beni çok üzüyor. Ve bu takımda boşa devam ettiğim hissini veriyor.
Takımı bırakıp, daha sonra bıraktığıma pişman olmak da istemiyorum. Burdaki diyaloğu özleyeceğimi biliyorum ama anlattığım gibi olan durumlar o diyaloğun gerçekte tek taraflı bir değeri olduğunu düşündürüyor bana...
Dediğim gibi, kafam karışık; ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bir yanda 5 aylık diyaloglar, alışkanlıklar; bir yanda kendimle ilgili atmam gereken adımlar var. İşin içinden çıkamıyorum.
Cevap vermek isteyenlerden cevap bekliyorum. :)
71.2 / 72 / -0.8 / -%1,12
Geçen hafta ne yapmışım da boşa vermişim, bu hafta ne yapmışım da almışım... Artık aklım almıyor. Her şeyi gayet yerinde yapıp nasıl 800 gram fark görebiliyorum ya? 5600 kalori demek... 5600 kaloriyi ekstra alacak ne yapmış olabilirim ki ben? Bir koca pastayı oturup tek başıma mı yedim?
Deli olacağım gerçekten. Kimseye bir hayrım yok. Siz iyisi mi beni kendi isteği ile ayrıldı olarak yazın. Haftalık işkenceye döndü resmen ya, al-ver, al-ver... 3 ayda bir tartılsam anca fark görürüm ben. Offf, off...
Elveda 5. takım...
En iyisi bu sanırım. Hepinize iyi kilo vermeler. Benle konuşmak isteyenler olursa arada görünürüm ben onlara.Yılbaşı mektuplarımızı da yazarım yine buraya... :)
kızlar ancak 300 gram gitmiş
74.5/74.2/0,402
inşallah hesplamalar doğrudur.okuldan yazdığım için yanlış yapma ihtimalim var kontrol eder misiniz?
71.2 / 72 / -0.8 / -%1,12
Geçen hafta ne yapmışım da boşa vermişim, bu hafta ne yapmışım da almışım... Artık aklım almıyor. Her şeyi gayet yerinde yapıp nasıl 800 gram fark görebiliyorum ya? 5600 kalori demek... 5600 kaloriyi ekstra alacak ne yapmış olabilirim ki ben? Bir koca pastayı oturup tek başıma mı yedim?
Deli olacağım gerçekten. Kimseye bir hayrım yok. Siz iyisi mi beni kendi isteği ile ayrıldı olarak yazın. Haftalık işkenceye döndü resmen ya, al-ver, al-ver... 3 ayda bir tartılsam anca fark görürüm ben. Offf, off...
Elveda 5. takım...
En iyisi bu sanırım. Hepinize iyi kilo vermeler. Benle konuşmak isteyenler olursa arada görünürüm ben onlara.Yılbaşı mektuplarımızı da yazarım yine buraya... :)
Günaydın....
Geçmişi okudum şoktayım
Fundacım olmaz olmaz... Gece ne guzel demişsin 2 saatte verilecek karar değil. Sabah nasıl olurda 2 dakikada karar verırsın..
Yok elveda
Nazcım sakın ayrıldı yazma Fundanın yanına.
Fundacım aksam konusucaz senınle..
Kızlar kaç gundur biliyorsunuz keyifsizim. buraya gelip gelip yakınmak istemiyorum, ama cidden ıyı değilim berbat bır gece gecırdım kanamam hıc durmadı.
gecmiş olsun dilekleriniz için her birinize candan tesekkur ederim.
bugun mumkun oldugunca gırmeye calısıcam. ama aksam ozellıkle gırmeye calısıcam Fundaya cok sıkıldı canım.
şimdilik kimse yok suan, zaten bende 7.30da kalktım daha kahvaltı yapmadım sonra yıne ugrarım.
62.9/ 62.1 /0,8 / % 1,27
Kızlarr çıkmak zorundayımm, akşam görüşürüzz
takım ortalamanız 0,67 olacak..başka yanlışlık yokmerhaba 5. takım.bizim liste hazır.kontrol eder misiniz?
***13. TAKIM 287. ETAP ***
cumbo (62.9 /61.5/1.4/%2.23)
_ferdici_ ( 67.4 / 67/0.4 / %0.59 )
Kbra23 ( 68.2 /68.2 /0/%0)kilosu sabit
goncagulll ( 70.9/70.2 /0.7 / %0.99)
mersinli42 ( 67 /66 /1.0/ %1.49)
nurgulguney ( 54.8 / 54.5/0.3/ %0.55 )
pia ( 64.5/63.9 /0.6 / %0.93 )
yasminyaso ( 76/76/0 /%0)kilosu sabit
lafraise(64/63.2 /0.8 /%1.25 )
betuld(58.3/64 /+5.7 /-%0.43 )265. etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 23 e bölündü.
13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.76
takım ortalamanız 0,67 olacak..başka yanlışlık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?