Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bugün hiç giremedim..başıma bir sürü aksilik geldi..daha yeni gelebildim eve yarın ben burdayım saat 11 e kadar giremeyeblrm ama sonrasında gelip hazrlycam listeyi

kuzuumm umarım ciddi bir şey yoktur, bak bugün benim de aksiydi, uğursuz gün müdür nediir, sağ salim eve gelişinden içimi rahatlatıp çıkıyorum bak, öptümm çokk

tebrik ederim şeydacım gerçekten çok sevindim hayırlı olsun...
bu grup resmen akşam grubu oldu ....hakkaten kimseler yok.
bende kaç gündür farkediyorum iyice gece kuşu olduk
nurcum ya ilgilendiğin için çok sağol
Fundacım çok şaşırdım gerçekten mesajını görünce..ben seni hep takımla özdeşleşmiş olarak gördüm geldiğimden beri ve sensiz düşünmek istemiyorum takımı..nurun dediği gibi bi süre izne çık bence kafanı topla...şu an seni anlayabiliyorum 5 ay uzun bir süre ve aralıksız devam etmişsin bu çok büyük özveri..karar senin canım ama ben seni burda görmeyi istiyorum

71.2 / 72 / -0.8 / -%1,12

Geçen hafta ne yapmışım da boşa vermişim, bu hafta ne yapmışım da almışım... Artık aklım almıyor. Her şeyi gayet yerinde yapıp nasıl 800 gram fark görebiliyorum ya? 5600 kalori demek... 5600 kaloriyi ekstra alacak ne yapmış olabilirim ki ben? Bir koca pastayı oturup tek başıma mı yedim?

Deli olacağım gerçekten. Kimseye bir hayrım yok. Siz iyisi mi beni kendi isteği ile ayrıldı olarak yazın. Haftalık işkenceye döndü resmen ya, al-ver, al-ver... 3 ayda bir tartılsam anca fark görürüm ben. Offf, off...

Elveda 5. takım...
En iyisi bu sanırım. Hepinize iyi kilo vermeler. Benle konuşmak isteyenler olursa arada görünürüm ben onlara. Yılbaşı mektuplarımızı da yazarım yine buraya... :)

Günaydın....

Geçmişi okudum şoktayım

Fundacım olmaz olmaz... Gece ne guzel demişsin 2 saatte verilecek karar değil. Sabah nasıl olurda 2 dakikada karar verırsın..

Yok elveda

Nazcım sakın ayrıldı yazma Fundanın yanına.

Fundacım aksam konusucaz senınle..

Kızlar kaç gundur biliyorsunuz keyifsizim. buraya gelip gelip yakınmak istemiyorum, ama cidden ıyı değilim berbat bır gece gecırdım kanamam hıc durmadı.

gecmiş olsun dilekleriniz için her birinize candan tesekkur ederim.

bugun mumkun oldugunca gırmeye calısıcam. ama aksam ozellıkle gırmeye calısıcam Fundaya cok sıkıldı canım.

şimdilik kimse yok suan, zaten bende 7.30da kalktım daha kahvaltı yapmadım sonra yıne ugrarım.

Funda öyle şey olur mu ya, hepimiz alıyoruz veriyoruz olacak bunlar elbet. şimdi bu sonuçla birlikte kararını nasıl verdin hemen? Hem nerede benim 1 Aralıktaki Fundam, neşesiyle bize de ışık saçan? Böyle yapmaya hakkın yok, kesinlikle Sinem'e katılıyorum akşam konuşalım lütfen.

kızlar ancak 300 gram gitmiş

74.5/74.2/0,402

inşallah hesplamalar doğrudur.okuldan yazdığım için yanlış yapma ihtimalim var kontrol eder misiniz?

Nasıl yaa Funda üzüldüm şimdi ne diyeceğimi bilemedim

Aynen Sineme katılıyorum...

Dert yakınmak değil tabi, kolay değil diş sancısı yeni çektirince çok kötü hissettiriyor insana

62.9/ 62.1 /0,8 / % 1,27

Kızlarr çıkmak zorundayımm, akşam görüşürüzz

Çok iyi Nurcum, neredeyse 1 kilo gitmiş, bravo

Kilo bildirimim;

76.3 / 75.8 / 0.5

Henüz yüzde hesaplamayı bilmiyorum ama listede olmadığımdan önemli değil sanırım.
Ben de bugün tüm gün yokum, hava açık biraz, yapmam gereken alışverişler var, akşama görüşürüz kızlar..

selam canlarımm
3 gündür felaket bir yoğunluğum var
yazamadım bir türlü
gelip izin almakta istemedim sürekli izin al git gel bi düzeni kuramadım ne zamandır
gelip hep yazdıklaırnızı okudum geçmişi okumadan yazmak istemedim ama yazmayada fırsat bulamadım
öyleki herşeyden haberim var:)

raanın sabah iki saat yatakta keyif yaptığını
fundanın 3 öğün beyaz peynirli menüsünü
şeydanın güzel bebek haberini
sinem ve fundanın yılbaşı heyecanını
sinemin müthiş süslü yılbaşını ağacını
nazın o masum ve sıcacık yüzünü gördüm
raa nur ve gökçeninkinede meraktan öldümm:)))))))))))

amaaa gelin görünki yazamadımm
kızlar ben takımdan malesefki ayrılma kararı aldımm
hem işlerim hem oğlum yetişemiyorum
mutlaka yazdıklarını okuyup sizi takip edicemm
müsade edersenizde fırsat buldukça yazıcam
hepinizi çok çok öpüyorumm
beni bu haftaki listede ayrıldı yazarsanız sevinirim
bu msjıda iki arada bi derede yazdım çünkü bi sonraki haftaya kalsın ve tekrar liste ortalamsını geriye çekmek istemedimm

inşallah hepimiz istediğimiz kiloda mutlu huzurlu bir 2013 geçiririz
hepinizi seviyorumm

bu arada inanın fundanın ayrılma kararı yazısını şu an okudum

ben geçmişe bakmadan bir an önce yazmak istemiştim zaten geç kaldım liste için diye

yanlış anlaşılmak istemem(

merhaba 5. takım.bizim liste hazır.kontrol eder misiniz?

***13. TAKIM 287. ETAP ***

cumbo (62.9 /61.5/1.4/%2.23)
_ferdici_ ( 67.4 / 67/0.4 / %0.59 )
Kbra23 ( 68.2 /68.2 /0/%0)kilosu sabit
goncagulll ( 70.9/70.2 /0.7 / %0.99)
mersinli42 ( 67 /66 /1.0/ %1.49)
nurgulguney ( 54.8 / 54.5/0.3/ %0.55 )
pia ( 64.5/63.9 /0.6 / %0.93 )
yasminyaso ( 76/76/0 /%0)kilosu sabit
lafraise(64/63.2 /0.8 /%1.25 )
betuld(58.3/64 /+5.7 /-%0.43 )265. etapta izne ayrılan üye geri döndü.kilosu 23 e bölündü.

13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.76

takım ortalamanız 0,67 olacak..başka yanlışlık yok

***5. TAKIM 287. ETAP ***

Buffy26 ( 60,9/60,9 / 0/%0 )
(Kilosu aynı)
Funda08 (71,2/ 72 / -0,8 / -% 1,12)
nehirim38 (74,5 / 74,2/ 0,3 / %0,40)
Sweetlyy (72,3 / 72,3 / 0/ % 0)
(Kilosu aynı)
tunituni (75.1 / / / %)
PinkCherry (62,9/ 62,1 / 0,8 / %1,27)

Raa ( / / /)

5.TAKIM ORTALAMASI:

tubacım daha konuşmadık nereye gidiyosun böyle daha hiç konuşmadık beraber karar vermedik seni kilo bildiriminde bulunmadı olarak gösteriyorum..eğer hala gitmek istersen haftaya ayrıldı yazabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…