- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.821
ben yapıp geldimm::))kızlar herkes evinde ve akşam yemeğini yedi mi..
haydi hep beraber 30 dk gidip spor yapıp gelelim.
zes bu menüyü ben yemiş olsam migrenim tutardı :)) menün çok azzMENÜM:
SABAH:
yoğurdun içine kivi doğrayıp yedim
ÖĞLE:
tarhana çorbası
AKŞAM:
ISPANAK SALATASI ( havuç, domates ve ıspanağı salata yapıp üzerine 1 portakal ve yarım limon sıktım...
kahvaltını değiştir.... menemen yap... yada o iki dilim ekmeği yağsız tosta çevir... ne bilim atraksiyonlar sana bağlı....ama menün gayet güzel canım....aralar atlanmamış su içtin mi peki.. yada yeşil çay
zesssssssss bu ne kuzum valla kısa ve öz olmuş aralar es geçilmiş hiç olmamış anam.....MENÜM:
SABAH:
yoğurdun içine kivi doğrayıp yedim
ÖĞLE:
tarhana çorbası
AKŞAM:
ISPANAK SALATASI ( havuç, domates ve ıspanağı salata yapıp üzerine 1 portakal ve yarım limon sıktım...
valla haşatım çıktı ama okuyunca bile mekik çekesim geliyo....Bu günkü yediklerim
Sabah menüm
Yarım kibrit kutusu peynir
1 salatalık
1 yumurta beyazı
Çeyrek dilim ekmek
Ara öğün, 1 fincan şekersiz Nescafe :26:
Öğlen menüm
1 kase mantar çorbası
1 porsiyon haşlanmış lahana, bol sirkeli (bunu sizlere de tavsiye ederim..Beyaz lahanayı küçük küçük doğrayıp, tamamen yumuşayana kadar haşlayın, soğuduğunda içine birazcık tuz ve bolca sirke ekleyin.Hem hafif hemde lezzetli bir salata, yada turşuvari)
Yarım dilim kepek ekmeği
Ara 1 adet elma, 1 Nescafe(şekersiz):26:
Akşam menüm
1 kase salata
1 büyük porsiyon fırında karnıbahar, yoğurt soslu..
Ara öğünüm büyük ihtimalle elma..
1 Saat kadar spor, eliptik bisiklette koştum ve mekik çekiyorum..yer hareketleri yapıyorum..
.
valla sende benim gibi yap birden koşmaya alışmak zor... ben 5 dk aralıklarla yapıyorum ...bugün hızımı artırdım valla kıçımdan ter aktı ki ben normalde terlememben yapıp geldimm::))
zes bu menüyü ben yemiş olsam migrenim tutardı :)) menün çok azz
bugün koşuya başladım ama çokkk zorrrrrrrrrr.21 dakika dayanabildim. ama yıılmayacağım. gerçekten koşmak daha iyiymiş..
akşam bide ... öğle olsa derdim yakarsın ama akşam nerde yedin sen o kumpiri anacımAklıma geldikçe su içmeye çalışıyorum fakat 2 lt yi buluyor mu dersen sanmıyorumAma genelde sabahları yeşil çayımı içiyorum. Bu yeşil çay olayını daha düzene sokmaya çalışıcam. Kahvaltı için de ben pek yumurta seven birisi değilim omlet şeklinde en fazla yiyebiliyorum ama tostu da deneyeceğim
Bugünkü menüme gelirsek
Sabah:
1 adet kaşar peynirli omlet
1 adet kepekli ekmek
4 zeytin
Ara:
Kurutulmuş elma
Öğle:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 tabak kuşbaşı tavuk (haşlanmıştı sulu bir yemekti)
Ara:
Atladım
Akşam:
Malesef kumpir yedim ama dolu dolu olanından değil
paylaşım konusunda sanırım sıkıntılı grup üyelerindenim bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışırım ama kararına da saygı duyarım JujuYarın tartıda nasıl çıkacağım hiç bilmiyorum
bende 30 dk eliptik yaptım geldim..6 km yaptım...
bugün baya yürümüştüm zaten
kuzum özel mesaj kutun doluymuş atamıyorum
or.Aklıma geldikçe su içmeye çalışıyorum fakat 2 lt yi buluyor mu dersen sanmıyorumAma genelde sabahları yeşil çayımı içiyorum. Bu yeşil çay olayını daha düzene sokmaya çalışıcam. Kahvaltı için de ben pek yumurta seven birisi değilim omlet şeklinde en fazla yiyebiliyorum ama tostu da deneyeceğim
Bugünkü menüme gelirsek
Sabah:
1 adet kaşar peynirli omlet
1 adet kepekli ekmek
4 zeytin
Ara:
Kurutulmuş elma
Öğle:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 tabak kuşbaşı tavuk (haşlanmıştı sulu bir yemekti)
Ara:
Atladım
Akşam:
Malesef kumpir yedim ama dolu dolu olanından değil
paylaşım konusunda sanırım sıkıntılı grup üyelerindenim bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışırım ama kararına da saygı duyarım JujuYarın tartıda nasıl çıkacağım hiç bilmiyorum
oturdum dizimi seyrediyorum ve yeşil çayımı içiyorum:126:
hakkaten çok sakinim bende
akşam bide ... öğle olsa derdim yakarsın ama akşam nerde yedin sen o kumpiri anacım
or.
JUJU terleme konusunda koşuyu tek geçerim. 1 saat yürüyüşten daha fazla terledim. inşallah yarın 30 dakika koşabilirim.
canım spor imkanın varsa 10 dakika fazla yap yakarsın..benimde tatlıya zaafım var.hele regl döneminde tatlıyı yedikçe yiyesim geliy
Ne geliyosa başımıza hep bu boğaz yüzünden
Daha fazla mekikle cezalandırırsam kendimi olur sanırımOlsun ya
bende dizi izliyorum bi taraftan da gözüm burda....
ama bitti sanırım dizi.....intikammmm.....
arkadaşlar bakalım yarın ii olur inşallah sabah aç karnına tartılcaz dimi
cnm menün güzel olmuş ya bu kayısı sana ii geliyomu bu kabızlıktan nefret ediyorummmenüm:
geceden 3 kayısıyı suya koymuştum kalkınca onu yedim suyu içtim..
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta.
2 dilim ekmek
3 zeytin
beyaz peynir.
ara:yok
öğle:
1 kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek
ara:
incecik bir dilim kakaolu kek
akşam:
1 tabak pırasa yemeği
1 kase keten tohumlu yoğurt
2 lt su.
sporumu şimdi yapıcam..
üzerine 1 bardak yeşil çay
VALLA O BİR KASEYİ İÇEBİLMENE BİLE ŞAŞIRDIM BEN ... BEN ASLA İÇEMEDİM
hı hı tabi canımmmmmm çooook kolay ondan benim gibi hedefe ulaşıp ulaşıp geri gelenler çoğunlukta
vall aklımdaydın sabah da dedim inşallah yarın gelir die... sevindim artık aramızdasın dimi....
ohhhh aferin şimdiden kilo almış çıkıcam die beyni şartlandır böyle.... herşey beyinde biter zayıfım zayıflıyorum die şartlandır kendini.... gün baoyu aldığımı yaktım de
cnm menün güzel olmuş ya bu kayısı sana ii geliyomu bu kabızlıktan nefret ediyorumm
evet cnm artık hep burdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?