Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu günkü yediklerim

Sabah menüm

Yarım kibrit kutusu peynir
1 salatalık
1 yumurta beyazı
Çeyrek dilim ekmek

Ara öğün, 1 fincan şekersiz Nescafe :26:

Öğlen menüm

1 kase mantar çorbası
1 porsiyon haşlanmış lahana, bol sirkeli (bunu sizlere de tavsiye ederim..Beyaz lahanayı küçük küçük doğrayıp, tamamen yumuşayana kadar haşlayın, soğuduğunda içine birazcık tuz ve bolca sirke ekleyin.Hem hafif hemde lezzetli bir salata, yada turşuvari)
Yarım dilim kepek ekmeği

Ara 1 adet elma, 1 Nescafe(şekersiz):26:

Akşam menüm

1 kase salata
1 büyük porsiyon fırında karnıbahar, yoğurt soslu..

Ara öğünüm büyük ihtimalle elma..

1 Saat kadar spor, eliptik bisiklette koştum ve mekik çekiyorum..yer hareketleri yapıyorum..

.

.

kızlar herkes evinde ve akşam yemeğini yedi mi..

haydi hep beraber 30 dk gidip spor yapıp gelelim.
ben yapıp geldimm::))

MENÜM:
SABAH:
yoğurdun içine kivi doğrayıp yedim

ÖĞLE:
tarhana çorbası

AKŞAM:
ISPANAK SALATASI ( havuç, domates ve ıspanağı salata yapıp üzerine 1 portakal ve yarım limon sıktım...
zes bu menüyü ben yemiş olsam migrenim tutardı :)) menün çok azz

bugün koşuya başladım ama çokkk zorrrrrrrrrr.21 dakika dayanabildim. ama yıılmayacağım. gerçekten koşmak daha iyiymiş..

Aklıma geldikçe su içmeye çalışıyorum fakat 2 lt yi buluyor mu dersen sanmıyorum Ama genelde sabahları yeşil çayımı içiyorum. Bu yeşil çay olayını daha düzene sokmaya çalışıcam. Kahvaltı için de ben pek yumurta seven birisi değilim omlet şeklinde en fazla yiyebiliyorum ama tostu da deneyeceğim

Bugünkü menüme gelirsek
Sabah:
1 adet kaşar peynirli omlet
1 adet kepekli ekmek
4 zeytin
Ara:
Kurutulmuş elma
Öğle:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 tabak kuşbaşı tavuk (haşlanmıştı sulu bir yemekti)
Ara:
Atladım
Akşam:
Malesef kumpir yedim ama dolu dolu olanından değil

paylaşım konusunda sanırım sıkıntılı grup üyelerindenim bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışırım ama kararına da saygı duyarım Juju Yarın tartıda nasıl çıkacağım hiç bilmiyorum

bende 30 dk eliptik yaptım geldim..6 km yaptım...
bugün baya yürümüştüm zaten

MENÜM:
SABAH:
yoğurdun içine kivi doğrayıp yedim

ÖĞLE:
tarhana çorbası

AKŞAM:
ISPANAK SALATASI ( havuç, domates ve ıspanağı salata yapıp üzerine 1 portakal ve yarım limon sıktım...
zesssssssss bu ne kuzum valla kısa ve öz olmuş aralar es geçilmiş hiç olmamış anam.....
valla haşatım çıktı ama okuyunca bile mekik çekesim geliyo....
valla sende benim gibi yap birden koşmaya alışmak zor... ben 5 dk aralıklarla yapıyorum ...bugün hızımı artırdım valla kıçımdan ter aktı ki ben normalde terlemem
akşam bide ... öğle olsa derdim yakarsın ama akşam nerde yedin sen o kumpiri anacım

or.

JUJU terleme konusunda koşuyu tek geçerim. 1 saat yürüyüşten daha fazla terledim. inşallah yarın 30 dakika koşabilirim.
canım spor imkanın varsa 10 dakika fazla yap yakarsın..benimde tatlıya zaafım var.hele regl döneminde tatlıyı yedikçe yiyesim geliy

Sevgili 5. takım sakinleri bu kadar sakinlik yeter yahu hadi hemen toplanın yakar top pynayacağız :121::121::121::121:

Vallaha hepinizi ebelerim, akşam ebesi olursunuz

.

evet bayağı sakin....muhtemelen işleri vardır...eşler evde olunca genelde pc ye bakılmıyor.....

oturdum dizimi seyrediyorum ve yeşil çayımı içiyorum:126:

hakkaten çok sakinim bende

akşam bide ... öğle olsa derdim yakarsın ama akşam nerde yedin sen o kumpiri anacım

Ne geliyosa başımıza hep bu boğaz yüzünden

Daha fazla mekikle cezalandırırsam kendimi olur sanırım Olsun ya

arkadaşlar bakalım yarın ii olur inşallah sabah aç karnına tartılcaz dimi

cnm menün güzel olmuş ya bu kayısı sana ii geliyomu bu kabızlıktan nefret ediyorumm

evet cnm artık hep burdayımm

cnm menün güzel olmuş ya bu kayısı sana ii geliyomu bu kabızlıktan nefret ediyorumm

evet cnm artık hep burdayımm

ya çokta yaramıyo aslında ama genede en iyisi bu cnm..
birde keten tohumu yiyorum gün içinde oda iyi geliyormuş zamanla..

bugünlerde biraz rahatım ama hangisi daha işe yarıyor bilmiyorum..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…