Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

paylaşımı çok yetersiz olanlardan biri kesin benim :) girip sadece menümü yazdım bu hafta.takımların amacı bu değil biliyorum sonucta yazın verdiğim 6 kiloyu ben bu takımlar sayesinde yorumlaşarak verdım .ya 1 hafta sonra ablamları amerikaya gonderecz onun telaşı var hep dısarda onlarlayım işleri hallediyoruz.onun dışında yakın zamanda bi yakınımı kaybettım onlarla mesguldum bide.anlayacağın epey işle uğraştım bu hafta juju.diyetimede çok odaklanamadım sporumada.daha ilk haftadan böyle olduğu için kusura bakmayın lütfen beni listeye alacağın varsada alma sen bu hafta.ben bi kendimi toparlayim şu işe ciddi bi şekilde başlayim önümüzdeki cuma da listeye girmek için uğraşcam.bu da benim cezam olsun madem :)

herkese günaydın daha bitiremedik nöbeti eve gidince tartılıp yazcam hayırlısıyla ALLAHA EMNET

Keske gonul neler neler yemek istiyo ama

Kizlar sabah tartildim.
Onceki kilo:92
Su anki kilo:90.2
Verilen kilo:1.8

Su an cook mutluyum telefondan girmesem ne ifadelerle belirticem bunu :)

ben senin yerine belirteyim canım........:119::119::119::118::118::122::92::92::92::92:
sanırım yeterli oldu

herkese günaydın daha bitiremedik nöbeti eve gidince tartılıp yazcam hayırlısıyla ALLAHA EMNET

yorucu bir gün yine

günaydınnnnnnnnnnnn

ben çok az kilo vermişim bu hafta vücudum bana direndi kaçamağım yok..sporum tam ama 300 gr gitmiş:44:

geçen hafta 67.5 bu hafta 67.2

günaydınnnnnnnnnnnn

ben çok az kilo vermişim bu hafta vücudum bana direndi kaçamağım yok..sporum tam ama 300 gr gitmiş:44:

olsun canım üzme kendini ....bu hafta vücudunu şaşırtacak şeyler yaparsın dicem de evde yoksun ......neyse dur bakalım juju ve diğer kızlar gelsin belki fikir veren olur:44:

durumunu anlatsaydın daha iyi olurdu bizim açımızdan da.... kendi kararınla sana bir hafta daha aramıza katılma şansı veriyorum ozaman... umarım yoğunluğun biter ve senide kilo vermen için aramızda görürüz...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eğer bu tartı kafayı yemediyse 72.6 geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119:
500 gr tartı eksik gösterdi diye kafayı yicem
tabi takımda 74 olarak kayıtlıyım...geçen hafta bildirimde geç kaldığım için....

günaydınnnnnnnnnnnn

olsun canım üzme kendini ....bu hafta vücudunu şaşırtacak şeyler yaparsın dicem de evde yoksun ......neyse dur bakalım juju ve diğer kızlar gelsin belki fikir veren olur:44:

al benden de okadar aysunayy.... pazartesi sabah tartıldığımda 88,1 dim yani cumadan beri 300 gr vermiştim... sevindim pazartesi 300 grsa cumaya 600-700 gr olur dedim ama bu sabah hüsran yaşadım.... 88,1 çıktım yine... çok bozuldum yani 3 gündür koşmaya da başlamıştım bu hafta asansör hiz kullanmadım hep merdivenden çıktım... ama neyi yanlış yaptım diye evden işe gelirken sürekli düşündüm durdum....2-3 güne kadar regli olucam acaba ondan mı dedim ya değilse ya ben bişeyleri yanlış yaptıysam....

moralimi bozmamaya karar verdim... az da olsa kilo vermiştim ama haftaya biraz daha dikkat ederek kilo vermeye çalışacağım ... illaki bişeyi yanlış yapmışımdır

neyseki + çıkmadım canım kendimi böyle teselli ediyorum ne diyim
ama spor yaptığım için acaip sıkılaştım kas oranım artıyor bu da güzel..inş.sonraki haftalarda telafi edrim..

:119::119::119:

ooooooooo en çok sana sevindim...... tebrikler demek detoks işe yaramış....

geçen hafta geç bildirimden dolayı bu hafta verdiğin kilo ikiye bölünecek ama yinede süpersin... bu azimle devam....

juju ben salı yada çarşamba yanlış hatırlamıyorsam tartıldım sabah dayanamadım ve 200 gr aldığımı gördüm o kadar dikkat etmeme rağmen..
ama sanırım biz dikkat ediyoruz az yiyoruz falan diyoruz da vucut bunu öyle algılamıyo ve depo mu ediyo nedir..
sonra direncini kırdım sanırımki +200 den -300 e geçtim...ama geç oldu tabi bugün cuma

seninde öyle olmuş olablir vucut arada bir böyle direnmeye geçiyo vazgeçmeyip devam edersek direncini kırıyoruz.moral bozmak yok.

zaten az yiyorum daha azaltsam ne olur bilmiyorum yani daha azına dayanamam ki..

neyseki + çıkmadım canım kendimi böyle teselli ediyorum ne diyim
ama spor yaptığım için acaip sıkılaştım kas oranım artıyor bu da güzel..inş.sonraki haftalarda telafi edrim..

:119::119::119:

arkadaşlar sizler düzenli spor yaptığınız için kas oranınız artıyor o yüzden tartı eksik göstermiyor....bir de bu spor konusunda herkes bir şeyler söylüyor bende söylemek istiyorum.evlenmeden spor salonlarından çıkmayan biri olarak diyet yapılırken koşmanın gereksiz olduğunu hocalarımız hep söylerdi...bu size daha çok kas yaptırır...hızlı tempo da yürümek gerekiyor...her yürüyüş bandı farklıdır ama mesela 6.5-7.5 gayet hızlı bir tempo...
ben polislik sınavlarına hazırlanırken hocam bana sizin şuan ki yaptırdığınızı yaptırırdı. 5 dk yürü 5 dk koş ölecek gibi olurdum...eforumu artırmak için yapardı....dün karatay hoca da koşmayın dedi tv de....
geçmişimden çok ayrıntılı bahsetmemiştim..ben üniye giderken 1,5 ayda 8 kilo zayıfladım ama görüntüm çok değişti.sebebi spor salonunda haftanın 4-5 günü step -aerobik yapmamdı....arkadaşımla yazılmıştım...spor salonuna yürüyerek gidiyorduk...sonrada step aerobiğe katılıyorduk.canımız çıkıyordu ama çok etkiliydi...evde videosu olanlara tavsiye ediyorum....benim şu an oturduğum yerde öyle bir imkanım olsa hemen gideceğim...
evlenmeden önce yine kilo aldım...73,5 kilo ile sözlendim..ağustos ayıydı....şubat da evlendim 65 kiloydum kaç ay geçmiş 6 ay...ve ben bu sırada step değil de fitness yaptım gittiğim salonda çok sonradan step yapmaya başladı...arada ki fark için anlattım....

Son düzenleme:
ooooooooo en çok sana sevindim...... tebrikler demek detoks işe yaramış....

geçen hafta geç bildirimden dolayı bu hafta verdiğin kilo ikiye bölünecek ama yinede süpersin... bu azimle devam....

sağol cnm.evet işe yaramış ya 2 ye mi bölünüyor hımmm .....

ozaman aslında sen 500 vermiş oluyorsun +200 den -300 inerek... yok ben sana demedim... kendi öz eleştirimi yaptım sadece... bu haftayı yanlış ne yaptım diye geçireceğim sanırsam... bur hafta çabalayıpta daha güzel sonuç almak varken 300 yetmedi bana... vucut direnir ama ilk başlarda değil 10-15 kilo civarında bekliyordum ben bu direnci... şimdiki durum farklı ... neyse yılmak yok moralimi de bozmuyorum ama bu konu hakkında düşünmeye devam edeceğim...

başkalarından önce biz kendimizi eleştirelim aldığımız kilonun sonucunu önce kendimiz irdeleyelim derim ....

şimdi uzun süreli ve ağır sporlar kas oranını artırır yada yağı kasa dönüştürür ama benim yaptığım gibi 30 dk lık koşu+yürüyüş kas yapmaz diye biliyorum ben .... şimdi ben yanlış mı yapıyorum süre kısa olduğumdan vucuda şok yapar diye düşünmüştüm ... koş yürü koş yürü takribi 15 dk yürüyüp 15 dk koşu... ama ben 4,5 hızda yürüyüp 5 hızda koşuyorum

dalin ne yaptı acaba hafta ortasında 1.200 diyordu merak ettim onu da

5.Takım
*JUJU* ( 88,40 / 88,10 / 0,30 / % 0,34 )
aysunayy ( 67,50 / 67,20 / 0,30 / % 0,44 )
dalin26 ( 86,00 / 85,30 / 0,70 / % 0,81 )
biricikoglumertug ( 79,30 /
ZES ( 81,70 /
garfield06 ( 71,00 / 69,80 / 1,20 / % 1,69 ) Yeni Üye Hedef Kilo 50
birsen-deniz ( 68,40 / 67,60 / 0,80 / % 1,17 ) Yeni Üye Hedef Kilo 60
cornella ( 74,00 / 72,60 / 0,70 / % 0,95 ) Yeni Üye Hedef :65 İki haftalık deneme süreci nedini ile kilosu ikiye bölündü
gibisankiacaba ( 92,00 / 90,20 / 1,80 / % 1,96 ) Yeni Üye Hedef :75

şu ana kadarki bildirimler ve hafta içi gelen kilo sonuçlarına göre durum bu kilosunda değişiklik olan söylesin

juju yürüyüş hızın çok düşük geldi bana ..ama dediğim gibi her yürüyüş bandı farklı....ben 6-6,5 da yürürdüm.hocam beni 8 den başlar 10 a kadar yükselterek koştururdu.başımda da dayan az daha dayan diyip dururdu....
bir de senin menüler de en çok dikkat ettiğim şey bisküviler....bu bisküvileri tv da yine izlemiştim.hani yerken dişe yapışıyor ya.....bunlar nasıl dişe yapışıyorsa yerken bağırsaklarınıza da aynen bu şekil de yapışırlar demişti kadın.....

hımm ben yanlış hatırlamışım 700 gr mış daalinden..

kızlarrrrrrrrr hepimiz kilo vermişiz az yada çok hepimizi tebrik edyorum yılmak yok her hafta + çıkmaktansa azda olsa vermek çok güzellll

gr gr da olsa gidecek o kilolar

ha bu arada bi kaç grubu gezdim + çıkanlar baya var..belki dereceye gireriz gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…