Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gene aynı kişi 1.olmuş vllahi bravo bu kadar az kilosu varken bu kadar çok kiloyu vermek başarı

Azerikizi(56,9/54,9/2/3,51%)mezun olmak istiyor

bakayım ben gene bu hafta neler yemiş

çokkkkkkkkkkk sevndim

umarım hep böyle olurrrrrrrrrrrr tebrikler tüm kankiler teşekkürler juju

Arkadaşlar nerelerdesiniz
burdayız canımcım ben yürüyodum karşıma vitrinin aynası denk geliyo bol bol baktın ne zaman zayıflıcam die
Yeni gelen arkadaslar oncelikle hosgeldniz:) kizlaaar bu dogadanin 5i biyerde cayini buldum evde nasl o ya ise yarar biseymiiiii

kızlar hepinizi tebrik ediyorum... takım adına birinci olduk... inanın gurur duyuyorum sizlerle ... yarışmaya bi girdik valla derecelerle inşallah böyle de devam eder...
gene aynı kişi 1.olmuş vllahi bravo bu kadar az kilosu varken bu kadar çok kiloyu vermek başarı

Ay haftada 2 kilo cok dgl mi ama yaa ne yiyor ne iciyor bu kiz arkadas :)

yok arkadaş valla billa o kiloda birinin iki hafta bide üstüste bukadar kilo vermesi hayra alamet değillllllllllllllll mantığa aykırı hiç bir diyetisyende bunu onaylamaz... tebrik etmeye ederiz ama yok valla imrenmiyorum ben baştan sölim....

çokkkkkkkkkkk sevndim

umarım hep böyle olurrrrrrrrrrrr tebrikler tüm kankiler teşekkürler juju
bendeeeeeeeeeeeeeee
grubumu çok seviyorummmm
birbirimizi pozitif etkiliyoruz ne kadar güzelll
her zaman böyle devam ederiz inşallah...
Ay haftada 2 kilo cok dgl mi ama yaa ne yiyor ne iciyor bu kiz arkadas :)

hemen incelemeye gidiyorum

Yeni gelen arkadaslar oncelikle hosgeldniz:) kizlaaar bu dogadanin 5i biyerde cayini buldum evde nasl o ya ise yarar biseymiiiii

ben içiyorum. ama içinde yeşil çay var o yüzden içiyorum.(aldım bitsin diye) işe yaramı bilmem..

koşma yürüme karıştırarak 6:0 hızında 30 dakika yaptımda geldim.. sanırım koşamıyacağım çokkkkkkk zorr.

BENDE YÜRÜDÜMDE GELDİM ŞİMDİ ÇAYDEMLEDİMDE İÇCEZ.TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRR JUJUUUUUUUUUUUUUUUUUU

oley -oleyyy inşallah haftayada fark atarız

bende merak ettim.

ayyy nasıl sevindim bende ama birazcık minnacık kaçamak yaptım sanırım... okuyunca düşüncenizi yazarsınız arkadaşlar..beni sinir eden şu oldu. ara günümde 1 adet meyva yedim arkasından dayanamadım avuç icimi dolduracak kadar sarı leblebi yedim..toplasan 20 tane ama beni deli etmeyi başardılar :) fikriniz önemli.sizce ceza verip kendime gidip sporcu yapsam :) Bu arada cepten açtım yoksa mutlulugumuzu bu kadarcık tutamadım ♥

ya bu azerikizi 'nin boyu postu kaç acaba çok merak ettim :)

allahım yaaaa buna mı üzüldün sen.... üzülmene değmez ciddi bir kaçamak değil buna ufak kaçamak deniyor keşke herkes seninki gibi masum kaçamaklar yapsa da üzülse

bende 30 dk tempolu eliptik yaptım geldim

kızlar bu arda çokaradım ama 1. bu hafta nete çok girmemiş vede menü bildirimi yapmamış

ayyy eliptik en güzeli canım ♥ Bu arada kızlar haftaya azerikızı arkadaşımızı birazcık dinlendirelim hahaha hahaha vala ben niyetliyim buna sağlıklı beslenip spor adamdan cikmam

Ya o eliptik işe yarıyo mu? Ben spor salonunda görmüştüm ve boş bi şey sanmıştım

hemde nasıl etkili canım bacaklarımdaki selülitlerin %60 ı gitti diyebilirim ve çok sıkılaştım..özellikle bacak ve simit bölgesinden..
kollarıda çalıştırıyor ayrıca
mahvoluyorum 30 dk da ben..her yanım ağrıyor

koşu bandı ve bisikletin birleşimi gibi bişey:119:

bugün kotlarımı daralttım kızlar ayrıca da söylemeyi unuttum..inceldikçe daraltacam onları:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…