- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #75.961
mrb canım ...seni tanıdım yani gamze nin sayfasından komşusu
takıma alınıp alınmayacağını bilemem ama bir kişilik kontenjan var diye hatırlıyorum.tabi buna juju karar verecek...
mrb. cnm ya ben buraya daha dün üye oldum aslında daha pek anlayamıyorum ...ama gamze saolsun çok yardımcı oluyor.anlayamadıklarımı soruyorum ...tabi benim için en önemli şey burası sayesinde kilo verebilmek...inş. kabul edilirim...
.
MENÜM:
SABAH:
yumurta
peynir
zeytin
bal
ekmek
ARA:
Muz
ÖĞLE:
makarna
yoğurt
Ara:
fındık nescafe
AKŞAM:
ıspanak yoğurt muz
sağol gamzecim. Yemek düşünmek zor iş bende her gün ne yapsam diye düşünüyorum... düşünüyorum... düşünüyorum
kesinlikle ukyo kesinlikle pes etmek yokarkadaşla yavaş yavaş gitsede pes etmek yok mayısa kadar herkes istediğine iner 90 60 90 olmak istemiyoruz herhalde
darısı başımızaBi arkadasim 18 kilo verdi kizlar ve su anda kiyaftlerinin hic biri olmuyor o kadar mutlu ki bizde oyle olaliiiiim hersey bol gelsin ustumuzeeeee :))
aysunayy diş problemini çokkk iyi bilirim. doğumda sonra 11 dolgı yapıldı. kanalları saymıyorum :))gene dişçiye gittim:120:
artık her 6 ayda bir mutlaka giderim yaa böyle ara verince herşey daha zor oluyo
aman kızlar dişle ilgili probleminiz varsa ihmal etmeyin.
neyse beni boşşverin sonuçlar açıklandı mı ki...1.olduk mu:119:
sağol gamzecim. Yemek düşünmek zor iş bende her gün ne yapsam diye düşünüyorum... düşünüyorum... düşünüyorum
sağol canımcım ikinci haftamız ama maşallah çok iyi gidiyoruz...cani gonulden juju ve tum arkaaslari tebrik ediyorum
kisa suree cok yol aldiniz
bir sureline kizlarla tatile gitme durumumuz var
gelince gorusuruz insallah
tekrar tekrar basarilar kizlar
denene 1-2-1-2
pişştttt hanfendi neyi deniyodun böle bakimKod:[B][LIST=1] [/LIST] [COLOR="#008000"]deneme 1-2-1-2:55::55::55::55:[/COLOR][/B]
oy oy oy oy napsak ne desek ne etsek..... hımmmmmmmmmmmmmm benim bi koşu karar defterini okuyup gelmem lazımHerkese iyi akşamlar, bende aranıza katılmak istiyorum..Yorumları okuyorum, arkadaşım (alt kat komşum)Gamze_M de bu grup ta ve bende yarışmak istiyorum..Çok istiyorum hemde, kararlıyım kilo vermeyi çok istiyorum...Size kısaca kendimden bahsedeyim..
Ben 35 yaşında, 16 yıllık evli, 15 ve 11 yaşında 2 oğlum var..Doğduğumdan evliliğime kadar zayıf bir genç kızdım..Evliliğimde ve doğumlarımda oldukça fazla kilo aldığımı düşünüyorum..Diyetle 96 kiloyken tanıştım..Diyete başladım ve 1 yıl içine 23 kilo verdim..Ardından 5 ayda verdiğim kiloların 7 kilosonu geri aldım.. Şu anda 80.9'la kk ile tanıştım..İnşaallah sizlerle beraber güzel bir şekilde zayıflarız..Gün gün yazmak istiyorum ve hedefime ulaşmak istiyorum..
Boy:1.64
Kilo:80.9
Şimdilik hedef kilom:70 (ulaştıkça, hedefim değişebilir)
Ne olurrrr benide alın takımınıza, en azından almayı deneyin
Hepimize kolay gelsin..
*JUJU* Kaptana Saygılarımla arz ederim
.
offfffffffffffff hatırlatma kabusum... tedaviyi yıllardır erteliyordun ama yarın eşim beni sürükleyerek götürücek bu gece uyuyamam sanırımgene dişçiye gittim:120:
artık her 6 ayda bir mutlaka giderim yaa böyle ara verince herşey daha zor oluyo
aman kızlar dişle ilgili probleminiz varsa ihmal etmeyin.
neyse beni boşşverin sonuçlar açıklandı mı ki...1.olduk mu:119:
valla gamze seni de eritir kendini de bizide baya baya enerjk maşallah
mrb. cnm ya ben buraya daha dün üye oldum aslında daha pek anlayamıyorum ...ama gamze saolsun çok yardımcı oluyor.anlayamadıklarımı soruyorum ...tabi benim için en önemli şey burası sayesinde kilo verebilmek...inş. kabul edilirim...
.
kızzzz nedecez şimdi kota dolu gibiydi tüm verilerim iş yerinde kaldı ben bi karar defterine bakim limit kaç oluyomuş:26:İnşaallah arkadaşım benim :26::26::26::26:
.
kesinlikle ukyo kesinlikle pes etmek yok
az sonra koşup gelecem.
bu gün ne pişirsem ? bu sorudan nefret ediyorum.
sağol canımcım ikinci haftamız ama maşallah çok iyi gidiyoruz...
sayenizde bu takımı kurduk ve birlikte yol alıyoruz siz itelemeseydiniz sanırım girmezdim bu işe
pişştttt hanfendi neyi deniyodun böle bakim
oy oy oy oy napsak ne desek ne etsek..... hımmmmmmmmmmmmmm benim bi koşu karar defterini okuyup gelmem lazım
offfffffffffffff hatırlatma kabusum... tedaviyi yıllardır erteliyordun ama yarın eşim beni sürükleyerek götürücek bu gece uyuyamam sanırım
valla gamze seni de eritir kendini de bizide baya baya enerjk maşallah
kızzzz nedecez şimdi kota dolu gibiydi tüm verilerim iş yerinde kaldı ben bi karar defterine bakim limit kaç oluyomuş:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?