- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.081
Cornella tamam canım ya aynı düdüklü işte... et,sebze ve son buhar çıkış düğmesi var... Ayrıca üstte iki delik var biri buhar çıkış göstergesi biride basınç göstergesi... Yemeğimizin pişmesi için basınç göstergesindeki yemeğin belli bir süre sonra yukarı çıkması lazım ve yine belli bir süre sonra o yukarıda ulop diğer yanındaki buhar çıkış göstergesindednde buhar çıkması lazım. Senin muhtemelen basınç göstergesindeki kırmızı bi yer var bakarsan görürsün muhtemelen o yukarı çıkmıyor. Yani düdüklün iyi kapanmadığı için. Yoksa dediğim şekilde olursa et bile yarım saat 45 dakikada lokum gibi oluyor... Sen iyi kapatamıyorsun bence.Yeni mi aldın hep mi kullanıyordun?ve hep kullanıyorsan böyle mi oluyor?
Cornella tamam canım ya aynı düdüklü işte... et,sebze ve son buhar çıkış düğmesi var... Ayrıca üstte iki delik var biri buhar çıkış göstergesi biride basınç göstergesi... Yemeğimizin pişmesi için basınç göstergesindeki yemeğin belli bir süre sonra yukarı çıkması lazım ve yine belli bir süre sonra o yukarıda ulop diğer yanındaki buhar çıkış göstergesindednde buhar çıkması lazım. Senin muhtemelen basınç göstergesindeki kırmızı bi yer var bakarsan görürsün muhtemelen o yukarı çıkmıyor. Yani düdüklün iyi kapanmadığı için. Yoksa dediğim şekilde olursa et bile yarım saat 45 dakikada lokum gibi oluyor... Sen iyi kapatamıyorsun bence.Yeni mi aldın hep mi kullanıyordun?ve hep kullanıyorsan böyle mi oluyor?
arkadaşlar düğün gelin bi döktürdü bi döktürdü varya nasıl o topuklularla oynadı ben bilimem eşim bilir oldum yaniiiiiiiiiii
siz nasıl aranız topuklu ayakkabılarla
Arkadaşlar bilgi verirmisiniz, çok merak ediyorum.Sizde haftada bir gün ve 1 öğün sınırsız yiyiyormusunuz? Gerçi insan düzenli yemeğe o kadar alışıyor ki, sınırsız yesende hemen doyabiliyorsun :26::26:
.
arkadaşlar düğün gelin bi döktürdü bi döktürdü varya nasıl o topuklularla oynadı ben bilimem eşim bilir oldum yaniiiiiiiiiii
siz nasıl aranız topuklu ayakkabılarla
:
Yeşil Çay
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki düzenli olarak yeşil çay içenler, içmeyenlere göre % 45 daha yavaş kilo alıyor. Yeşil çay deneklerin iştahını kesme konusunda çok başarılı olmasa da yağ yakımını ve kilo almayı belirgin bir biçimde yavaşlatıyor. İşte bu yüzden her gün en az 1 fincan yeşil çay tüketilmelidir.
yeşil çay için böyle yazmışlar:18::18::18::18::18::18::18::18:
gamze; ben yiyorum haftada bir gün ya cumartesi ya pazar ikisinden biri...herşeyi derken limitleri sınırlı tabi ama geçen hafta misafirlikte gece 1 adet baklava yüzünden juju ceza vermişti
mesela bugün misafir vardı kahvaltıda .börek,poğaça,kızarma vs bir sürü şey yaptım...ve kendimi sınırlamadım her şeyden az az aldım......ve fark ettim ki çok az yemişim.....birz önce eşim beni bırakıp dışarı çıktı bende sinirlendim ve kendimi yemeğe vurdum( yerken bile yememem gerektiğini biliyordum ama o an kimse beni durduramazdı.üzülmüştüm çünkü)ancak hepsi bu kadar bu saatten sonra yemeği kaçırırsam olmaz....
ukyo; ben hiç giyemiyorum canım ya hem eşimle boy sorunumuz var hem de alışmadığımdan giyemiyorum çoğunlukla spor ayakabı yazın arada babet giyiyorum...
SABAHHHHHHH
1.5 dilim ekmek
5 6 kırma zeytin
bal
biber
çay
peynir
ARA ÖĞÜN
kuru incir
ÖĞLEN
1 kase yoğurt
1.5 dilim ekmek
ARA ÖĞÜN
kraker 2 tane
AKŞAM
ıspanak yemeği
yoğurt
SUUUUUUUUUUUUUUU
İçiyorum
SPORRRRRRRRRRR
Koşu bandıyla randevum var
hepnizi çok sevyorum
kimse yokmu bende koşmaya giderim o:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:zaman
seva-M hoşgeldin juju gelsin sana takıma girip giremeyeceğini söyler canım[
tşk ederim cnm hb :) gerçi biraz geç oldu ama :))
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?