Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

25 Ocak Cuma Menüm:

planlar beklediğimden farklı işledi. öğleden sonra dışardaydık ve işimiz uzadı yemek yemeye vaktim olmadı.

sabah:
2 dilim kepek ekmeği
3 tane siyah zeytin
80 gr kadar beyaz peynir
akşam:
1 tabak mercimek çorbası
2 kaşık hindi sote
10-12 parça fırında patates
2 kaşık kadar pilav

2 saat sonra:
1 dilim yaşpasta

26 Ocak Cumartesi Menüm:

Sabah:
1 haşlanmı yumurta
2 dilm beyaz ekmek
1 küçük haşlanmış patates
2-3 dal yeşil soğan
beyaz peynir
1 patatesli börek 5*5 ebatlarında

akşam:
1 kaseden az çorba
2 kaşık pilav

(hiç denk gelmeyen bir gün daha geçirdm kızım çok ateşlendi gece.. çorbamı yarım bırakıp onunla ilgilendim çok halsizdi. Allah a şükür bugün daha iyi. Eve dün geçtiğimden daha yazılaınızı okuyamadım kızlar. Ortalığı toplayıp, valizleri boşaltıp okurum inşallah.) Öpüyorum hepinizi

cnm çeyizimde almıştım işte 2 yıl olmak üzere...valla çok iyi kapatıyorum ama kapanmıyor etrafında dönüyor....demek o yüzden ben hiç kırmızı düğme falan görmemişim....napcam şimdi boşu boşuna mı onda pişiriyor muşum?

şimdi kalktım baktım cnm...gördüm kırmızı bir düğme ama tamamen dışarı çıkmıyor değil mi? belki o yüzden dikkat etmemişimdir....

Arkadaşlar bilgi verirmisiniz, çok merak ediyorum.Sizde haftada bir gün ve 1 öğün sınırsız yiyiyormusunuz? Gerçi insan düzenli yemeğe o kadar alışıyor ki, sınırsız yesende hemen doyabiliyorsun :26::26:

.

arkadaşlar işte geldim burdayım dünkü menüm

sabah

6 zeyin
2 kaşık bal
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
söğüş

öğlen

1 ayran
6 kaşık etli pilav düğün evi yemekeri
1yarim pide

akşam

1 dilim peynir
çeyrek ekme
1 kaşık kuşburnu marmelatı

düğün deydik akşam gelince geç geldk ayınvalieme geçtik orda fasülye yedi millet kıymalı yumurta ben yemedim yiyemedim sizleri düşündüm birde o hain tartıyı ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

jujucum çok geçmiş olsun dişşşşşşşşşşşş duyuna kötü oluyorum o koltuğa bile oturmak ffena bişey ama umraım son olur diğer dişlerin hep çok çok ii olur

arkadaşlar düğün gelin bi döktürdü bi döktürdü varya nasıl o topuklularla oynadı ben bilimem eşim bilir oldum yaniiiiiiiiiii
siz nasıl aranız topuklu ayakkabılarla

Evet cornella o kırmızı düğme orayı komple kapatıp ordan buhar çıkışını engelliyor ve içerde basınç topluyor, basınç yeterli düzeye gelince buhar çıkış noktası fıssslamaya başlıyor ve buhar çıkıyor ve artık pişme eylemi başlamış oluyor. ondan sonra kaç dakika vereceksen ona göre süre bitince kapatıyorsun. Seninle aynı sorunu bende 2007 den beri yaşıyorum. Düdüklünün tepesine iyice bastırıp şans eseri tutarsa tutuyor yoksa olmuyor...bi ton uğraştırıyor beni...sorma resmen eziyet... kapağı aç yeniden dene...üfff zor valla...

ukyo bende günlük hayatta spor ayakkabı ve babet giymeyi seviyorum. Ama işe giderken topuklu giymeyi seviyorum...

arkadaşlar düğün gelin bi döktürdü bi döktürdü varya nasıl o topuklularla oynadı ben bilimem eşim bilir oldum yaniiiiiiiiiii
siz nasıl aranız topuklu ayakkabılarla

gamze; ben yiyorum haftada bir gün ya cumartesi ya pazar ikisinden biri...herşeyi derken limitleri sınırlı tabi ama geçen hafta misafirlikte gece 1 adet baklava yüzünden juju ceza vermişti
mesela bugün misafir vardı kahvaltıda .börek,poğaça,kızarma vs bir sürü şey yaptım...ve kendimi sınırlamadım her şeyden az az aldım......ve fark ettim ki çok az yemişim.....birz önce eşim beni bırakıp dışarı çıktı bende sinirlendim ve kendimi yemeğe vurdum( yerken bile yememem gerektiğini biliyordum ama o an kimse beni durduramazdı.üzülmüştüm çünkü)ancak hepsi bu kadar bu saatten sonra yemeği kaçırırsam olmaz....

ukyo; ben hiç giyemiyorum canım ya hem eşimle boy sorunumuz var hem de alışmadığımdan giyemiyorum çoğunlukla spor ayakabı yazın arada babet giyiyorum...

kızlar valiz hazırlıyorum çok giremiyorum gelince telafi ederim...

bu arada kabızlık problemim azdı çok şişim şu an bu hafta birde ailemin yanına gidiyorum kesin + çıkıcam
ben hep böyleyim işte toplasan 10 kilo fazlam var 10 ayda zor veririm

mennüm..

kalkınca 3 gün kurusu kayısı 1 bardak sıcak su

kahvaltı.
-kuymalı yumurta
-1.5 dilim ekmek
-2 zeytin
-beyaz peynir

ara:
3 gün kurusu kayısı
1 bardak sıcak su

akşam.
az patates salatası
1 kase yoğurt
yarım kase çorba

30 dk eliptik yaptım
suyumu tamamlıcam..

:

Yeşil Çay

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki düzenli olarak yeşil çay içenler, içmeyenlere göre % 45 daha yavaş kilo alıyor. Yeşil çay deneklerin iştahını kesme konusunda çok başarılı olmasa da yağ yakımını ve kilo almayı belirgin bir biçimde yavaşlatıyor. İşte bu yüzden her gün en az 1 fincan yeşil çay tüketilmelidir.

yeşil çay için böyle yazmışlar:18::18::18::18::18::18::18::18:

SABAHHHHHHH

1.5 dilim ekmek
5 6 kırma zeytin
bal
biber
çay
peynir

ARA ÖĞÜN

kuru incir

ÖĞLEN

1 kase yoğurt
1.5 dilim ekmek

ARA ÖĞÜN

kraker 2 tane

AKŞAM

ıspanak yemeği
yoğurt

SUUUUUUUUUUUUUUU

İçiyorum

SPORRRRRRRRRRR

Koşu bandıyla randevum var

hepnizi çok sevyorum
kimse yokmu bende koşmaya giderim o :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:zaman

bende hergün 1 fincan kesin içiyorum ama 3 fincan içmek daha etkili oluyormuş

Ben sadece ekmeği biraz abarttım, ve şu an bile o kadar tokum ki sanırım artık yemek konusu kapanır..karnım acıkmaz gibi..yazmaya başlamışken listemide yazayım bari

Sabah Menüm

1 Patates (büyük boy) fırında ve haşlama
5 zeytin
2 kibrit kutusu kadar peynir
yarım dilim kızarmış ekmek, tereyağlı :26:
3 dilim sade ekmek :26:

Not: Kahvaltı öğünümü haftada bir kez uygun görülürse eğer, ödül menü şeklinde yaptım, yani bu menünün diyetle alakası olmadığı bilincindeyim :44:

Akşam Menüm

3 mercimek köftesi
1 salatalık turşusu
yarım domates
1 bardak ayran

Ara öğün

1 fincan şekersiz Nescafe

Zannediyorum ki bununla günü kapatırım, su içmeye devam..spor bu gün birazcık az oldu ama neyse
Yarın çok pis acısını çıkarıcağım :44:

.

Harikasın, bende kendime kızdım birazcık (ama çok değil) bir öğün birazcık kaçamak yaptım fakat asla pes etmedim, kaldığım yerden devamm

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…