Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

huhuuuuuuuuuuuuu komşularrrrrrrrrrrrrrr gelin de azcık iki lafın belini kıralım......
burda bizden başka kimseler yok......gamze,sevda ve ben

hadin anlatın bakim ne yaparsınız ne edersınız....

huhuuuuuuuuuuuuu komşularrrrrrrrrrrrrrr gelin de azcık iki lafın belini kıralım......
burda bizden başka kimseler yok......gamze,sevda ve ben

hadin anlatın bakim ne yaparsınız ne edersınız....

Offf canım yaaaa sıkıntıdan patlıyorum..:44::44: Canım sıkkın, kendimi acayip şişko hissediyorum :26: moralim çok bozuk :26: o malum döneme girdim de:26: hiç bişi iyi gelmiyor offf bir daha offffffff bari içelim güzelleşelim hahahahha töbe Yarabbim yaa

.

ay boşver ya....kiloyla kafamızı bozmayalım yavaş yavaş gider onlar

ay boşver ya....kiloyla kafamızı bozmayalım yavaş yavaş gider onlar

Ayyy canım yaaa ben bu dönemde neye canımı sıktığımı bile ayırd edemiyorum ki canım saçma saçma şeyler istiyor herşeye küsüyor ve alınıyorum Offffffff kilolarda gitmez se hepten kafayı yiyecem şöyle bir alışveriş yapsammm, bayıldığım bir şal var onu alsam sanki daha iyi olucam :76::76:

.

al gitsin o zaman madem rahatlıcan bir şalla....aklıam bir şey geldi şimdi biz gurbetteyız o yuzden cevremız hep eşimin iş arkadaşları....gelelim mevzuya eşimin iş arkadasının eşi biraz doyumsuz.kadın aylarca halı aradı taa gitti nerelerden halı aldı geldi....1 yıl sonra halıları değiştirdi artık begenmıyormuş.....eşi de tabi ki dellenmiş al alll demiş madem bir halı ile rahatlıcan al ve sus demiş

Corni Kalın puntalı yazısı diye banamı dedi o vala yolarımm hahahahah

.

merhabaaaaa bugunkü menüüüüüüüüm

sabah: 1 dilim ekmek 1 yumurta yarım domates 1üçgen peynir 1 yeşil biber ve sekersiz cay
ara: sekersiz türk kahvesi ve bitane tatlı:18::18:
öğlen:cezalıydım bir kase kadar baharatlı haşlanmış nohut ve haşlanmış et
ara : yok
akşam: yarım tabak dövme (yarma) pilavı yarım tabakta bamya
ara: bir portakal

2 litre suuuu

ayyy seni o kadar ıyı anlıyorumki.bende o donemlerde aynen anlattıgın gibi oluyorum küsüyorum aglıyorum doymuyoruuum

yeteneksizsinize bakıorum çok komik varrrrrrryyyyyyyyaaaaaaaaaa acun yıkıyo ortalığı

gamze al kız o şalı benim moralim düzelcek sen alırsan hatta 2 renginede biri benden olsunnnnnnnnn

hahhaha iyiymiş bu :)

kimsede tık yok benim randevum var gidiyorum sevgilimle yüüyüş yapcaz koşu bandıyla

ooo buralar şenlenmiş bende menümü yazayım
sabah menemen peynir 2 zeytin 1,5 dilim ekmek
öğle çorba 1 kase
ara 2 dilim ayva
akşam 1tabak karnıbahar yoğurt
2 fincan yeşil çay suyumu tamamlarım okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…