- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.101
huhuuuuuuuuuuuuu komşularrrrrrrrrrrrrrr gelin de azcık iki lafın belini kıralım......
burda bizden başka kimseler yok......gamze,sevda ve ben
hadin anlatın bakim ne yaparsınız ne edersınız....
Offf canım yaaaasıkıntıdan patlıyorum..:44::44: Canım sıkkın, kendimi acayip şişko hissediyorum :26: moralim çok bozuk :26: o malum döneme girdim de:26: hiç bişi iyi gelmiyor offf bir daha offffffff bari içelim güzelleşelim hahahahha töbe Yarabbim yaa
.
ay boşver ya....kiloyla kafamızı bozmayalımyavaş yavaş gider onlar
Ayyy canım yaaa ben bu dönemde neye canımı sıktığımı bile ayırd edemiyorum kicanım saçma saçma şeyler istiyor herşeye küsüyor ve alınıyorum Offffffff kilolarda gitmez se hepten kafayı yiyecem şöyle bir alışveriş yapsammm, bayıldığım bir şal var onu alsam sanki daha iyi olucam :76::76:
.
CorniKalın puntalı yazısı diye banamı dedi o vala yolarımm hahahahah
.
Ayyy canım yaaa ben bu dönemde neye canımı sıktığımı bile ayırd edemiyorum kicanım saçma saçma şeyler istiyor herşeye küsüyor ve alınıyorum Offffffff kilolarda gitmez se hepten kafayı yiyecem şöyle bir alışveriş yapsammm, bayıldığım bir şal var onu alsam sanki daha iyi olucam :76::76:
.
gemze komşun nereye kaçtı kız..sevdaaaaaa huhuhuuuuuuuu
al gitsin o zamanmadem rahatlıcan bir şalla....aklıam bir şey geldi şimdi biz gurbetteyız o yuzden cevremız hep eşimin iş arkadaşları....gelelim mevzuya eşimin iş arkadasının eşi biraz doyumsuz.kadın aylarca halı aradı taa gitti nerelerden halı aldı geldi....1 yıl sonra halıları değiştirdi artık begenmıyormuş.....eşi de tabi ki dellenmiş al alll demiş madem bir halı ile rahatlıcan al ve sus demiş
ayyy seni o kadar ıyı anlıyorumki.bende o donemlerde aynen anlattıgın gibi oluyorum küsüyorum aglıyorum doymuyoruuum
yeteneksizsinize bakıorum çok komik varrrrrrryyyyyyyyaaaaaaaaaa acun yıkıyo ortalığı
duu çıkayım yukarı bir. haha kesin şimdi ben yolunurum
gamze al kız o şalı benim moralim düzelcek sen alırsan hatta 2 renginede biri benden olsunnnnnnnnn
kimsede tık yok benim randevum var gidiyorum sevgilimle yüüyüş yapcaz koşu bandıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?