Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlarrr

bugün çok geç kalktım tabi menümde üzgün olmadı..

kahvaltı:
-kıymalı yumurta
-1.5 dilim tam buğday ekmeği
-4 zeytin
-peynir

ara:
10 badem

akşam:
-1 tabak tavuk patatesli haşlama
-1 kase yoğrt
-mevsim salata

2 lt su

kendimi acaip şiş hissediyorum kızlar sizde de kabızlık oluyor mu çareniz var mı
ben sırf bu yüzden gr gr kilo verebliyorum yaa

benim de aynı sorunum var....ama benim çareem turşu ama acı turşu....şu bim de satılan sivri biber var ya onlardan ye bağırsaklarında hiçbir şey kalmaz

kızlar bugün menümü yazıyorum:
sabah: yarım dilim çavdar ekmek
labne

ara yok

öğlen:2 çatal kaşarlı omlet

ara: miktarını bilemicem ama çok azdı tavuk şiş
közlenmiş kırmızı biberli yoğurt
incecik bir dilim kepek ekmeği
3-4 adet çilek

akşam:2 dilim pastırma
5-6 adet çilek
küçük boy muz

bugünümün nasıl geçtiğini önceki sayfada anlattım.o yüzden böyle geçti......

canım okADARDA kaçamak yokk bence sadece düzensiz olmuş...

benüm menüm bugün bomba gibi evde olmak yaramıyo bana

sabah: 2 dilim sucuk, 1 dilim ekmk,2 çatal domates.1 haşlanmış yumurta sarısı,2 ısırımlık sarelleli ekmek
ara: 1tane kaju-3 tanecik patetes kızartması
öğle: taaa iskendurundan gelmiş 1 tane içli köftecik-4 kaşık pilav 1 tane but
ara: hiç açlık olmadı
akşam: 1,5 içli köfte , yarım kase mercimek çorba

şimdide hasta olmama rağmen yürüyüş koşu karışık bişey yapıp gelcem.

Bgunku menuuum

Sabah: bir domates iki kozlenmis sivri biber bi ucgen peynir bi dilim ekmek sekersiz cay
Ara: bi mandalina sonra az sekerli turk kahvesi
Oglen: yarim kase kadar mercimek corbasi yarim dilim ekmek
Aksam: 4 5 parmak tavuk ve bi bardak icetea :/
Ara: meyve yerim bi tane

2 litre su

Bugünkü menüm :

Sabah: 1 peynirli omlet 1 bardak yeşil çay

Ara: Geç kalktığım için yapmadım.

Öğle: Geç kalktığım için yapmadım.

Ara: 1 bardak yeşil çay

Akşam: 1 tabak nohut yemeği 1 kase yoğurt

Bugün amma az yemişim ben ya hiç de hissetmedim

Bugün hepinizde çokk az yemişsiniz kızlar..bi tek benim menü sağlamm

şimdide yürüyüş +koşu hız 6.0 40 dakika yaptım. o kadar çok terledim ki ..inşallah gribi böyle atlatırım:2:

canım rezene çayı iç.

ya kızlar moralim bozuldu .şu saray lokumu mu nedir işte ondan yapayım dedim eşime....sanırım olmadı.....muhallebi ile hindistan cevizi birbirine karıştı of ya napacam ben koca tepsi muhallebiyi şimdi....

Şu sarılan varya, ondan mı tatlım, eğer ondansa 1-2 saat buzlukta beklet daha kolay sarılıyor, eğer hiç olmazsa sakla, etimek tatlısının üstüne harika oluyor..

Şu sarılan varya, ondan mı tatlım, eğer ondansa 1-2 saat buzlukta beklet daha kolay sarılıyor, eğer hiç olmazsa sakla, etimek tatlısının üstüne harika oluyor..

evet ondan canım ...ama tepsiye yapışmışsa muhallebi ki öyle oldu napacam yarezil oldum bizimkine sana sultan lokumu yapacam diyip duruyordum...

cornella canım benimde ilk denemem çok cıvık olmuştu pudingten biraz katıydı ve saramamıştım tepside kalmıştı aynen öyle..

neden oluyo biliyormusun..tariflerdeki süt miktarına göre un az geliyo...

ben 2.yapışımda un miktaarını artırdım ozaan çok güzel sarıldı...sende bidahakine öyle yap cnm..

bunu da puding gibi yeyin bence kaseye koyupta..

MERHABA CANLARIM
bugün acilen anneme gitmem gerekti oyüzden giremedim
menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek yumurta peynir zeytin

öğle yok geç kalktığım için

ara meyve

akşam 1 biber dolma 1 kase çorba 1 dilim ekmek

evet sonradan kafaya dank etti ama iş işten geçti
olmazsa elossanın sultan lokumuna çevirebilir miyim acaba bir bakayım onun tarifine

Cornella benim düdüklüde de aynı sroun oluyor... Düdüklünün kapağı kapansa bile dönüyor... Böyle durumda çalışmıyor benimki yani basınç göstergesindeki kırmızı düğme yukarı çıkmıyor dolayısıyla normal bir tencerede pişer gibi pişiyor yemek... Ama ben güvenli bir şekilde tekrar kapağı açıp güm güm güm kapağı tezgaha vuruyorum sonra tekrar kapatıyorum çalışıyor valla niye böyle bilmiyorum... artık bilmekte istemiyorum... Yeni düdüklü alıcam artık...
ve HERKESE İYİ GECELER ,TATLI RÜYALAR SABAHA HUZUR VE MUTLULUKLA KALKIN KALKALIM İNŞALLAH...
MENÜM:
SABAH:
sucuklu yumurta
peynir
zeytin
bal
domates
Öğlen:
pırasa
yoğurt
Ara:
fındık
Akşam:
mercimek çorbası, yoğurt
Ara:
meyve salatası

zes benimkinde düğme falan yok ya ..önceki sayfalarda resmini koymuştum benim düdüklünün..sadece ayar çubuğu var işte uhara getir et pişirmeye getir gibi....bir de saati var.....o gün mercimek koydum pişmedi normal tencerede daha çabuk pişiyordu valla.....bir et koyuyorum kaç saat kalıyor

Cornella tamam canım ya aynı düdüklü işte... et,sebze ve son buhar çıkış düğmesi var... Ayrıca üstte iki delik var biri buhar çıkış göstergesi biride basınç göstergesi... Yemeğimizin pişmesi için basınç göstergesindeki yemeğin belli bir süre sonra yukarı çıkması lazım ve yine belli bir süre sonra o yukarıda ulop diğer yanındaki buhar çıkış göstergesindednde buhar çıkması lazım. Senin muhtemelen basınç göstergesindeki kırmızı bi yer var bakarsan görürsün muhtemelen o yukarı çıkmıyor. Yani düdüklün iyi kapanmadığı için. Yoksa dediğim şekilde olursa et bile yarım saat 45 dakikada lokum gibi oluyor... Sen iyi kapatamıyorsun bence.Yeni mi aldın hep mi kullanıyordun?ve hep kullanıyorsan böyle mi oluyor?

Herkese gün aydı' mı acabaaaa Bu gün çok mutluyum, Canım arkadaşım Arzu'da aramıza katıldı.. Bu günlerden Pazar ve Ben sizi çoookkk özledimm Birde, bir dee amaaa birdeeeee :44: Kaptanların en güzeli, en anlayışlısı, en başarılısıııı *JUJU* Haftada 1 gün, ama bir öğün sınırsız ne istersek yiyebilme durumumuz varmı bilmiyorum ama bu sabah kahvaltımı bu şekilde yaptım..Menü şeklinde yazmaya gerek yok, kısaca kahvaltı diyelim Aslında düşünürsem aşırıya kaçtığım tek durum beyaz ekmeği yemem oldu..Yani ben bu öğünümde ekmeğe doydum, yemeğim zaten normaldı ve bittiiiiiiiiiiiiiii artık virgül koyduğum yerden Diyetimle huzrlu bir şekilde yol almaya devam ediyoruz

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…