- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.061
merhaba kızlarrr
bugün çok geç kalktım tabi menümde üzgün olmadı..
kahvaltı:
-kıymalı yumurta
-1.5 dilim tam buğday ekmeği
-4 zeytin
-peynir
ara:
10 badem
akşam:
-1 tabak tavuk patatesli haşlama
-1 kase yoğrt
-mevsim salata
2 lt su
kendimi acaip şiş hissediyorumkızlar sizde de kabızlık oluyor mu çareniz var mı
ben sırf bu yüzden gr gr kilo verebliyorum yaa
kızlar benim günüm nasıl geçti anlamadım bugün.....
sabah bahsettiğim gibi eve küçük misafir geldi...
tel çaldı 8.30 da getiriyoruz dediler ona kalktım.
çocuk gelince kahvaltı falan edemedim......
sadece yarım çavdar ekmeğim kalmıştı(eşim sağolsun dün çorbanın yanında götürmüş ekmeklerimi),üstüne labne sürdüm onu yedim....
sonra çocuk gitti eşim geldi karnım aç benim dedi yumurta yap dedi....kalktım ona kaşarlı omlet yaptım....saat 12.30 du..o sırada 2 çatal da ben aldım ekmeksiz....
saat 14.00 gibi dışarı ççıktık market pazar alışverişi için...markette cafe bölümü de var acayip karnım acıktı orda tavuk şiş vardı 2 şiş yedim ama şişlerin üstünde küçücük 4 adet tavuk eti vardı.yanında da közlenmiş biberli yoğurt aldım.incecik bir dilim kepek ekmeği ile onu yedim(maalesef diğer satılan her şey kızartmaydı)
ve pazara geçtik..söylemesi ayıp çilek aldım.bu mevsimde yenmez ama napim çok güzel kokuyordu....3-5 tane de çilek yedim pazarda.....
ve bu saat oldu eve geldik....yediklerimin hepsi bu...şimdi kalan çileklerimi yer günü tamamlarım.belim ağrıyor zatennnn
canım rezene çayı iç.merhaba kızlarrr
bugün çok geç kalktım tabi menümde üzgün olmadı..
kahvaltı:
-kıymalı yumurta
-1.5 dilim tam buğday ekmeği
-4 zeytin
-peynir
ara:
10 badem
akşam:
-1 tabak tavuk patatesli haşlama
-1 kase yoğrt
-mevsim salata
2 lt su
kendimi acaip şiş hissediyorumkızlar sizde de kabızlık oluyor mu çareniz var mı
ben sırf bu yüzden gr gr kilo verebliyorum yaa
acı mıbenim de aynı sorunum var....ama benim çareem turşu ama acı turşu....şu bim de satılan sivri biber var ya onlardan ye bağırsaklarında hiçbir şey kalmaz
canım rezene çayı iç.
Şu sarılan varya, ondan mı tatlım, eğer ondansa 1-2 saat buzlukta beklet daha kolay sarılıyor, eğer hiç olmazsa sakla, etimek tatlısının üstüne harika oluyor..
cornella canım benimde ilk denemem çok cıvık olmuştu pudingten biraz katıydı ve saramamıştım tepside kalmıştı aynen öyle..
neden oluyo biliyormusun..tariflerdeki süt miktarına göre un az geliyo...
ben 2.yapışımda un miktaarını artırdım ozaan çok güzel sarıldı...sende bidahakine öyle yap cnm..
bunu da puding gibi yeyin bence kaseye koyupta..
Cornella benim düdüklüde de aynı sroun oluyor... Düdüklünün kapağı kapansa bile dönüyor... Böyle durumda çalışmıyor benimki yani basınç göstergesindeki kırmızı düğme yukarı çıkmıyor dolayısıyla normal bir tencerede pişer gibi pişiyor yemek... Ama ben güvenli bir şekilde tekrar kapağı açıp güm güm güm kapağı tezgaha vuruyorum sonra tekrar kapatıyorum çalışıyor valla niye böyle bilmiyorum... artık bilmekte istemiyorum... Yeni düdüklü alıcam artık...
ve HERKESE İYİ GECELER ,TATLI RÜYALAR SABAHA HUZUR VE MUTLULUKLA KALKIN KALKALIM İNŞALLAH...
MENÜM:
SABAH:
sucuklu yumurta
peynir
zeytin
bal
domates
Öğlen:
pırasa
yoğurt
Ara:
fındık
Akşam:
mercimek çorbası, yoğurt
Ara:
meyve salatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?