Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[video=youtube;IW4QElYNPEg]http://www.youtube.com/watch?v=IW4QElYNPEg[/video]

Arkadaşlar sizlere kopmalık bir şarkı önermek istiyorum, üstelik süreside çok..:124::124:Ben bununla sık sık koparım

.

merhaba çıtır kızlarrrrrrrrrrrrrrr...

dün geç yattım nomalde de 7-8 gibi gözlerim açılır bugün uyandım saat gene 7-8 falandır diyodum ki 11 i geçmiş
kahvaltımı yeni yapabildim bugün ara öğle vs olmaz

sizde iii kaynatmışsınız geçmişse bi gideyim bakalım

kızlar geçmişi okumadan önce hepinize Eki Görüntüle 616758

bugün evimde küçük bir misafirim var....
eşimin iş arkadaşının acil işi çıktığı için bebeğini bana bıraktı
ne kadar güzel
bende tatilde yeğenlerimi göreceğim için sabırsızlanıyorum.biri daha yeni doğdu
pozitif arkadaşım benim sabah sabah enerjine hayranım
geçmiş olsun canım..
günaydınnn

bende aynını düşünüyorum canım 10 gün olmayacağım ama çatlarım kesin meraktan ben..sizi çok özleyeceğim

kızlar bugün dişçiye gittim 1 dişimi çekti ve implant uyguladı. her tarafım uyuşuk... sabah bir tane ıspanaklı pörek yemiştim okadar şu dk oldu gr lokma girmedi ağzıma... başımda ağrıdı... off offff yıllardır kaçtığım kabus dişçi

çok geçmiş olsun juju..iyi ki gitmişsin gitmedikçe sorun daha da büyüyor çünkü..
her 6 ayda bir gitmeli bence artık kaçmayacağım bende..

ilk adımı atmak çok zor gidince insan iyiki gitmişim diyor...
bundan böyle daha rahat gideriz.

jujucum geçmiş olsun. Dişçiye gitmemek gitmekten daha kötü emin olabilirsin. Gitmediğin her gün bir işkenceyken gittiğin sadece 1 gün işkence oluyor. Ama buna değer... İyi yapmışsın bol geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun, rabbim şifa versinnn :26::26::26::26: diş ağrısı kabir azabı derler İnşaallah çabucak iyileşirsin..

.

Bu aradaaa bi arkadasimla goruscem smdi vee herzaman gttgimiz cafeye gdip o bol kalorili yemekten yiycemmmm.deeeermisim :) sizden once bunu yapardim hep ama bugun evden cikmadan once corbami salatami yedim de ciktim tesekkur ederm hepinizeeeeee :)

Hemen bu günkü menümü yazmak istiyorum akşam düğün var, :118radan geç gelirsem belki yazamam :26:

Öncelikle bu gün su içmem ve sporum oldukça başarılı..şimdiden 2 litre oldu bile..

Sabah Menüm

3 zeytin
çeyrek kibrit kutusu peynir
1 Dilim tam buğday ekmeği

Ara 1 avuç sarı leblebi.

Öğlen bol salata ve 2 dilim kepek ekmeği
5 zeytin

Ara 1 bardak çay ve 1 adet bisküvi

Akşam Menüm

1 adet küçük baget ve yanında 1 patates (fırında, hiç yağsız)
haşlanmış bol pul biberli lahana
4 yemek kaşığı yoğurt

Not:düğünde yaş ve kuru olarak pasta namına hiç bir şey yenmeyecek ve ağzımıza dahi sürülmeyecek.Hatta aklımızdan bile geçirilmeyecek.. Şöyle düşünülebilir..Nerde imal edildikleri çok bilinmez düğün ikramlarının :18::18:

.

menün harikaaa..

cornella ben tefal düdüklü tencere kullanıyorum...

aysunnayn; bizde seni çok özleyeceğiz canım

juju ; geçmiş olsun.dişçi benim uğrak yerimdir ona rağmen tırsarım....

zes; benim bu tencerenin kapağını tam kapattıktan sonra oynuyor.seninde öylemi ? kk da okudum bazı arkadaşların öyleymiş.....kapak oynayınca ne anlamı kalıyor düdüklünün....

cornella benim aldığım günden beri kapağında sorun var... Benim düdüklünün kapağı iyi mi kapanmıyor bilmiyorum ama 2007 yılından beri kullanıyorum ama hiç gönül rahatlığıyla ne güzel bir düdüklü diyemedim. Kapağı oynuyorsa iyi kapanmamıştır yada bendeki sorun vardır kapakla ilgili bazen düdüklüm çalışıyor bazen çalışmıyor ben aldığımız ilk yıl sorun çözülsün diye götürdüm ama değişen bir şey olmadı. Düdüklü bana eziyet geliyor. Aha şimdi çalışacak... aha şimdi gene olmadı diye başında beklemekten yıldım. Ama işte 15 dakikada pişecek yemeğim teknik sorunlar yüzünden yarım saat 45 dakikayı buluyor... bilmiyorum aynı sorun mu senin düdüklünle?

kızlar benim günüm nasıl geçti anlamadım bugün.....
sabah bahsettiğim gibi eve küçük misafir geldi...
tel çaldı 8.30 da getiriyoruz dediler ona kalktım.
çocuk gelince kahvaltı falan edemedim......
sadece yarım çavdar ekmeğim kalmıştı(eşim sağolsun dün çorbanın yanında götürmüş ekmeklerimi),üstüne labne sürdüm onu yedim....
sonra çocuk gitti eşim geldi karnım aç benim dedi yumurta yap dedi....kalktım ona kaşarlı omlet yaptım....saat 12.30 du..o sırada 2 çatal da ben aldım ekmeksiz....
saat 14.00 gibi dışarı ççıktık market pazar alışverişi için...markette cafe bölümü de var acayip karnım acıktı orda tavuk şiş vardı 2 şiş yedim ama şişlerin üstünde küçücük 4 adet tavuk eti vardı.yanında da közlenmiş biberli yoğurt aldım.incecik bir dilim kepek ekmeği ile onu yedim(maalesef diğer satılan her şey kızartmaydı)
ve pazara geçtik..söylemesi ayıp çilek aldım.bu mevsimde yenmez ama napim çok güzel kokuyordu....3-5 tane de çilek yedim pazarda.....
ve bu saat oldu eve geldik....yediklerimin hepsi bu...şimdi kalan çileklerimi yer günü tamamlarım.belim ağrıyor zatennnn

canım benim ki şundan;Eki Görüntüle 616999

o yüzden çalışıp çalışmadığını nasıl kontol ettiğini anlamadım..benimkinde sorun şu; kapağını kapatıyorum ama kapattıktan sonra kendi etrafında dönderebiliyorumkapak kapalı ama dönuyor anlamıyorum nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…