- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.041
ne kadar güzelkızlar geçmişi okumadan önce hepinize Eki Görüntüle 616758
bugün evimde küçük bir misafirim var....
eşimin iş arkadaşının acil işi çıktığı için bebeğini bana bıraktı
pozitif arkadaşım benim sabah sabah enerjine hayranımEki Görüntüle 616757
♥ Günaydın,günaydın, günaydın ARKADAŞLAR.Pozitif düşünün bugün :44: Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek, önce Günün pozitifleşecek, Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!
.
geçmiş olsun canım..GÜNAYDIN,günaydın gamzen süpersin sabah sabah bu enerji süperr... hastayım burnum akıyor okudukca keyfim geliyor..
Bu minik misafirler süper oluyor:)) bizim apartmanda bolca var.. arkadaşım sürekli bırakır yada ben alır gelirim.. onlara baktıkca bebiş istiyorum :))
günaydınnnÖncelikle herkese mutlu günler... huzurlu günler... hayırlı sabahlar olsun...
GAMZE %100 adet dönemine yakınlıktan kaynaklanıyor...ondandır yani... bende senin yaşadığın durumu yaşıyorum ve gerçekten çok ta gergin bir vaziyetteyim...Merak etme geçer inşallah...
CORNELLA aman ne güzel olmuş desene bugün minnak bi bebekle gün geçecek ne güzelll... Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
arkün kayınlideme gitcem orda da internet yok kuzein düğünü var akşama menü bildirimi yarın yapabiliirim ancak beni mazur görün çk telaşlandım sanki söz verdimde bir yere gelemedim gibi ne yaptınız siz bana yaaaaaaaa bağlandım iice bu diyet işine ALLAHA EMANET OLUN JUJU AFFET BENİ
kızlar bugün dişçiye gittim 1 dişimi çekti ve implant uyguladı. her tarafım uyuşuk... sabah bir tane ıspanaklı pörek yemiştim okadar şu dk oldu gr lokma girmedi ağzıma... başımda ağrıdı... off offff yıllardır kaçtığım kabus dişçi
kızlar bugün dişçiye gittim 1 dişimi çekti ve implant uyguladı. her tarafım uyuşuk... sabah bir tane ıspanaklı pörek yemiştim okadar şu dk oldu gr lokma girmedi ağzıma... başımda ağrıdı... off offff yıllardır kaçtığım kabus dişçi
süper bende ilkkez yarın deneyeceğim düdüklüde tavuğu...
:))
canım su koymazsak yanmaz mı ya? bende tavuk baget pişirmek istiyordum da...
canım kesinlikle su koyma kendi suyu ile pişiyor.
ÇekilinnnnnnnnnnnnnnKilolar diyene bakın yahu 67 anam ben başımı nerelere vurem :86:Bekle döncem ben sana
canım benim boy 1.55
.
jujucum çokkk geçmiş olsun.kızlar bugün dişçiye gittim 1 dişimi çekti ve implant uyguladı. her tarafım uyuşuk... sabah bir tane ıspanaklı pörek yemiştim okadar şu dk oldu gr lokma girmedi ağzıma... başımda ağrıdı... off offff yıllardır kaçtığım kabus dişçi
Bu aradaaa bi arkadasimla goruscem smdi vee herzaman gttgimiz cafeye gdip o bol kalorili yemekten yiycemmmm.deeeermisim :) sizden once bunu yapardim hep ama bugun evden cikmadan once corbami salatami yedim de ciktim tesekkur ederm hepinizeeeeee :)[/QUOT
tebrik ederim arkadaşım..alışverişe bile giderken tok karınla gtmek kesinlikle etkili. aç gittiğim zaman ooo pastalar tatlılarrr hepsini alasım geliyoo.bide kızım anne hamburger yiyelim diye tutturuyorr.ohhh bide soğan halkası da yerdim kii..Tam 500 kalori.
KESİNLİKLE DIŞARIYA HATTA EV ZİYARETLERİNE TOK GİTMEK EN İYİSİ
Hemen bu günkü menümü yazmak istiyorumakşam düğün var, :118 radan geç gelirsem belki yazamam :26:
Öncelikle bu gün su içmem ve sporum oldukça başarılı..şimdiden 2 litre oldu bile..
Sabah Menüm
3 zeytin
çeyrek kibrit kutusu peynir
1 Dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 avuç sarı leblebi.
Öğlen bol salata ve 2 dilim kepek ekmeği
5 zeytin
Ara 1 bardak çay ve 1 adet bisküvi
Akşam Menüm
1 adet küçük baget ve yanında 1 patates (fırında, hiç yağsız)
haşlanmış bol pul biberli lahana
4 yemek kaşığı yoğurt
Not:düğünde yaş ve kuru olarak pasta namına hiç bir şey yenmeyecek ve ağzımıza dahi sürülmeyecek.Hatta aklımızdan bile geçirilmeyecek..Şöyle düşünülebilir..Nerde imal edildikleri çok bilinmez düğün ikramlarının :18::18:
.
ne kadar güzel
bende tatilde yeğenlerimi göreceğim için sabırsızlanıyorum.biri daha yeni doğdu
pozitif arkadaşım benim sabah sabah enerjine hayranım
geçmiş olsun canım..
günaydınnn
bende aynını düşünüyorum canım 10 gün olmayacağım ama çatlarım kesin meraktan ben..sizi çok özleyeceğim
cornella ben tefal düdüklü tencere kullanıyorum...
cornella benim aldığım günden beri kapağında sorun var... Benim düdüklünün kapağı iyi mi kapanmıyor bilmiyorum ama 2007 yılından beri kullanıyorum ama hiç gönül rahatlığıyla ne güzel bir düdüklü diyemedim. Kapağı oynuyorsa iyi kapanmamıştır yada bendeki sorun vardır kapakla ilgili bazen düdüklüm çalışıyor bazen çalışmıyor ben aldığımız ilk yıl sorun çözülsün diye götürdüm ama değişen bir şey olmadı. Düdüklü bana eziyet geliyor. Aha şimdi çalışacak... aha şimdi gene olmadı diye başında beklemekten yıldım. Ama işte 15 dakikada pişecek yemeğim teknik sorunlar yüzünden yarım saat 45 dakikayı buluyor... bilmiyorum aynı sorun mu senin düdüklünle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?