Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

garfield yeni gördüm yorumunu....senın adına çok sevindim cnm.....evet bu hafta bomba gibi olacağızzz

arkadaşlar benim bir teklifim olacak aklınıza yatarsa yapalım diyorum....

birçok takımda gördüm ve hoşuma gitti.....bizler zaten diğer takımlarla yarışıyoruz ama kendi aramızda neden yarışmıyoruz.....yani kilosu birbirine yakın olanlar da kendi aralarında yarışsa daha heyecanlı ve motive edici olmaz mı? benim hoşuma gider şahsen......ben geçenlerde bir arkadaşıma söylemiştim ama ya görmedi ya ciddiye almadı

şu an aramızda olmayan arkadaşlarımız var bunlardan biri aysunayy o tatile çıktı....ama onun katılacağını biliyorum yani hayır demez....sizlerde onaylarsanız juju da tamam derse böyle bir şey yapalım diyorum ne dersiniz?

bence de daha heyecanlı oluruz :) zaten ben caktirmadan yarışıyorum :)

bencede mantıklıı güzel oluuur

hepiinizi çok çok öpüyorum kapatıyorum ben artık ALLAHA EMANET OLUN HAYIRLI AKŞAMLARRRRRRRRR

gayet güzel olur ortam kızışır biraz gaza geliriz

Kızlar unutmadan bugünkü menümü yazıyım size

Sabah: 1 peynirli omlet 1 bardak şekersiz çay
Ara: 1 adet elma
Öğle: Anneannecim çok güzel yaprak sarma yapmış yemezsem olmazdı
Ara: 1 adet havuç (mutfakta buldum valla )
Akşam: 1 kase çorba

20 dk interval yaptım koşu bandında bir de 100 mekik çektim

Ben 3 gündür spor yapmıyorum... Bugün yememe hiç dikkat etmedim...Ben davul gibiyim sanki... Şişlik gitmiyor... Kilo dolayısıyla gitmiyo... Son 3 gündür dağıttım spor yapmadım ve bugün yemekte son noktayım artık.Üzgünüm...üzgünüm... üzgünüm... JUJUcumda kızmasın menümü yazmadım kayda değer değildi zaten...Dağıttım sanki toparlanmalıyım...

olur ben varım

olsun cnm bırakmak yok kaldığın yerden devam en kısa zamanda toparlanırsın

günaydınnnnnn kk nın en güzel bayanları

kahrolsun pazartesi sendromu

bu hafta gecen haftaya göre daha sağlıklı beslenicem yok öyle kandil simidi mimidi

etsiz çiğ köfte kilo yaparmıki yada kaçamakmı sayılıyo bilemedim

netten baktım kalorisine 1 tanesi 40-50 arası değişiyomuşta ne kadar doğru bilen varmı ?

Tüm Güzellikler sizinle olsun
Günaydın Herkese...
sağlıklı, huzurlu, mutlu,
neşeli, sevgi ve aşk dolu günler dileğiyle.

Son yıllarda hayatımın en doğru ve kararlı diyetini yapıyorum, sayenizde tabiki.Diyetini bozup, bulduğunu yiyen birisi (haftasonu demek, yemek demek) diye düşünen birisi, tüm mutluluğun yemek yemek olduğunu zanneden birisi, pc başında bütün abur cuburları götüren birisi..Şimdi ödül öğün diye düşündüğünde bile sadece ekmeği kaçırıp saatlerce spor yapan biri olmuş, Vay be KK sen nelere kadirsin diyorum

Tabiki kk'da en büyük pay 5. takım arkadaşlarım..İyiki varsınız ve iyiki tanımışım sizi
Pazartesi hayrola, bol kilolar gide, sağlığımızı kaybetmeye aminnnn

.

günaydınnnnnn kk nın en güzel bayanları

kahrolsun pazartesi sendromu

bu hafta gecen haftaya göre daha sağlıklı beslenicem yok öyle kandil simidi mimidi

ben geldim geçmişi bi okuyum döncem....

netten baktım kalorisine 1 tanesi 40-50 arası değişiyomuşta ne kadar doğru bilen varmı ?

hepinize günaydın.....
garfield sen onu gamzeye sor o herseyı kalorı hesabına göre yıyıyor.....
juju nerelerdesın ya haftasonu senı göremıyoruz....

vay vay vay vay kimleri görüyoruz..... hoş gelmişsin canımcım ve aramıza dönmene sevindim umarım bu hafta senide ekleriz listeye....
1 kilo almışsın fazla olmasada almış bulunuyorsun hemen kendine çeki düzen verip o birkiloyu vermeye bakıyorsun şimdi

arzu dedigin Sevda_M değilmi... valla pek uğramamış bişi yazmamış takıma girebilir dedim ama böyle seyrek gelecekse yaş bu iş

canım elbette abartmamak kaydıyla haftada bir gün bunu yapabilirsin ama kapvaltıda çünkü kahvaltı ilk öğün ve vucudun o enerjiye ihtiyacı oluyor ve ilerleyen zaman dilimindede yakabiliyor akşam kaçamakları yasak... çünkü depolanıyor ve bize kilo olarak dönüyor

vavvvvvvvvvvvv izindekiler bir bir dönüyor.... tibrikler canım sağlıklı beslenerek hem gezdin hem tozdun hem kilo verdin geldin....

bu işi 15 tatil sonuna bıraksak.... herkes bi kopuk şu aşamada 15 tatil bitsin düzene girelim öyle bakalım

hafta sonu menülerine bakamadım vaktim olmadı ama ne bu karamsarlık allah aşkına spor neden ihmal edildi gerekçen varmı ?????

mantıken bakarsak bulgur pilavı yiyebiliyorsak onuda yiyebiliriz ama abartmadan

bu kadar kısa sürede sana böyle bir etki edebildiysek ne mutlu bize....

bu arada kızlar dişçi serüvenim devam ediyor 1. implantı cumartesi takmıştı yeri hala ağdıyor o tarafta yiyemiyorum bile... yarında diğer tarafıma takacak ve ben ne yiyeceğim diye kara kara düşünmekteyim....:26:

spor yapamıyorum denedim ama zonkluyor çekilen yer yürüyüş yada koşuda onun için bıraktım....
bugün yada yarın hasta olucam regl yani.... sabah tartıldım 88 kiloyum yari 100 gr vermişim... ama regl öncesindeyim... şişlik olması lazım... acaba diyorum daha çok verdim de şişlikten dolayı mı belli olmadı :26: neyse cumaya anlıcaz....

amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin cnm biraz geç oldu ama yoktum ben 4 gündür

bu takım varya adamı bi deri bi kemik bırakır öyle motive ediyo

gözümün önünde tabak tabak mantı yedilerde ben sadece salata yedim düşün

helal olsun valla...ben dayanabilir miydim bilmıyorum....kızlar bılıyorsunuz ben spor yapmıyorum...yanı dyetısyenım yapma demisti ilk 1 ay...şimdi konuşacağım kendisi ile ne diyecek bakalım...gerçi başlayalı 1 ay olmadı ama ocak 7 benim başlangıcım 20 gun olmus ....10 gün sonra tam 1 ayım dolacak acaba ne sporu verecek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…