- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.141
sensin bebeahahah
ahh keşke o yaşta olabilsem......şşşşşştt sevcülün var mı?
ahh keşke o yaşta olabilsem......şşşşşştt sevcülün var mı?
yaaaa söylemeeeeemvar var hihi
yaaaa söylemeeeeemvar var hihi
olsun olsun bu yaşlarda aşk güzeldir
ben geldimmmmmmmm
kavuştum sonunda aklım hep sizdeydi
kilolar verilmiş biraz daha hafiflenmiş oh ohhhhhhgeçmişe baktımda biraz birinci biz olmuşuz heralde olmasakta sorun yok gönüllerin birincisiyiz biz
4 günlük tatilimde hizç kaçamak yapmadım sabahları klasik kahvaltı öğlen genelde ızgara balık yedim akşamda öyle hafif şeyler tek kaçamk yarım porsiyon çiğ köfre ama dürüm değildi
bide bi kaç jelibon oldu 1 gün 8 km diğer gün 10 km aralıksız yürüdüm diğer bi günde kocaman bi avmde 2 3 tur attım şu an bacaklarım pert durumda baldırlrım ağrıyor
kilo aldımmı diye korktum az önce tartıldım tokken hatta kilo bile vermiş gibiyim bilemiyorum şu an acayıp motıveyim bu haftaya bomba gibi başlıyorum
yorgunluktan ölüyorum hemen uyucam sabah grusuruz opuyorum herkesi
bomba gibi bi haftaya hazır olun
arkadaşlar benim bir teklifim olacak aklınıza yatarsa yapalım diyorum....
birçok takımda gördüm ve hoşuma gitti.....bizler zaten diğer takımlarla yarışıyoruz ama kendi aramızda neden yarışmıyoruz.....yani kilosu birbirine yakın olanlar da kendi aralarında yarışsa daha heyecanlı ve motive edici olmaz mı? benim hoşuma gider şahsen......ben geçenlerde bir arkadaşıma söylemiştim ama ya görmedi ya ciddiye almadı
şu an aramızda olmayan arkadaşlarımız var bunlardan biri aysunayy o tatile çıktı....ama onun katılacağını biliyorum yani hayır demez....sizlerde onaylarsanız juju da tamam derse böyle bir şey yapalım diyorum ne dersiniz?
birçok takımda gördüm ve hoşuma gitti.....bizler zaten diğer takımlarla yarışıyoruz ama kendi aramızda neden yarışmıyoruz.....yani kilosu birbirine yakın olanlar da kendi aralarında yarışsa daha heyecanlı ve motive edici olmaz mı? benim hoşuma gider şahsen......ben geçenlerde bir arkadaşıma söylemiştim ama ya görmedi ya ciddiye almadı
şu an aramızda olmayan arkadaşlarımız var bunlardan biri aysunayy o tatile çıktı....ama onun katılacağını biliyorum yani hayır demez....sizlerde onaylarsanız juju da tamam derse böyle bir şey yapalım diyorum ne dersiniz?
olur ben varımarkadaşlar benim bir teklifim olacak aklınıza yatarsa yapalım diyorum....
Ben 3 gündür spor yapmıyorum... Bugün yememe hiç dikkat etmedim...Ben davul gibiyim sanki... Şişlik gitmiyor... Kilo dolayısıyla gitmiyo... Son 3 gündür dağıttım spor yapmadım ve bugün yemekte son noktayım artık.Üzgünüm...üzgünüm... üzgünüm... JUJUcumda kızmasın menümü yazmadım kayda değer değildi zaten...Dağıttım sanki toparlanmalıyım...
günaydınnnnnn kk nın en güzel bayanları
kahrolsun pazartesi sendromu
bu hafta gecen haftaya göre daha sağlıklı beslenicem yok öyle kandil simidi mimidi
ben geldim geçmişi bi okuyum döncem....
etsiz çiğ köfte kilo yaparmıki yada kaçamakmı sayılıyo bilemedim
netten baktım kalorisine 1 tanesi 40-50 arası değişiyomuşta ne kadar doğru bilen varmı ?
Tüm Güzellikler sizinle olsun
Günaydın Herkese...
sağlıklı, huzurlu, mutlu,
neşeli, sevgi ve aşk dolu günler dileğiyle.
Son yıllarda hayatımın en doğru ve kararlı diyetini yapıyorum, sayenizde tabiki.Diyetini bozup, bulduğunu yiyen birisi (haftasonu demek, yemek demek) diye düşünen birisi, tüm mutluluğun yemek yemek olduğunu zanneden birisi, pc başında bütün abur cuburları götüren birisi..Şimdi ödül öğün diye düşündüğünde bile sadece ekmeği kaçırıp saatlerce spor yapan biri olmuş, Vay be KK sen nelere kadirsin diyorum
Tabiki kk'da en büyük pay 5. takım arkadaşlarım..İyiki varsınız ve iyiki tanımışım sizi
Pazartesi hayrola, bol kilolar gide, sağlığımızı kaybetmeyeaminnnn
.
vay vay vay vay kimleri görüyoruz..... hoş gelmişsin canımcım ve aramıza dönmene sevindim umarım bu hafta senide ekleriz listeye....Merhaba arkadaşlarım.. Merhaba kaptan..
Hepinizi özledim. Yokluğumda ne yaptınız kaç kilocuk verildi, ceza alan var mı kurallar belirlendi mi..
Bugün cuma; sonuçlar ne olduuu
Merak ve heyecan içindeyim..
Son sayfada dikkatimi çeken yeni isimler görüyorum kaç kişi olduk acaba..
Kısacası bir çok soru var kafamda ama eve yarın geçeceğim şu an annemlerdeyim forumu tek tek okuyacağım..
Bua rada kilom 63.7 olmuş hayıırlı olsun
arzu dedigin Sevda_M değilmi... valla pek uğramamış bişi yazmamış takıma girebilir dedim ama böyle seyrek gelecekse yaş bu işHerkese gün aydı' mı acabaaaaBu gün çok mutluyum, Canım arkadaşım Arzu'da aramıza katıldı.. Bu günlerden Pazar ve Ben sizi çoookkk özledimm Birde, bir dee amaaa birdeeeee :44: Kaptanların en güzeli, en anlayışlısı, en başarılısıııı *JUJU* Haftada 1 gün, ama bir öğün sınırsız ne istersek yiyebilme durumumuz varmı bilmiyorum ama bu sabah kahvaltımı bu şekilde yaptım..Menü şeklinde yazmaya gerek yok, kısaca kahvaltı diyelim Aslında düşünürsem aşırıya kaçtığım tek durum beyaz ekmeği yemem oldu..Yani ben bu öğünümde ekmeğe doydum, yemeğim zaten normaldı ve bittiiiiiiiiiiiiiii artık virgül koyduğum yerden Diyetimle huzrlu bir şekilde yol almaya devam ediyoruz
.
canım elbette abartmamak kaydıyla haftada bir gün bunu yapabilirsin ama kapvaltıda çünkü kahvaltı ilk öğün ve vucudun o enerjiye ihtiyacı oluyor ve ilerleyen zaman dilimindede yakabiliyor akşam kaçamakları yasak... çünkü depolanıyor ve bize kilo olarak dönüyorArkadaşlar bilgi verirmisiniz, çok merak ediyorum.Sizde haftada bir gün ve 1 öğün sınırsız yiyiyormusunuz? Gerçi insan düzenli yemeğe o kadar alışıyor ki, sınırsız yesende hemen doyabiliyorsun :26::26:
.
vavvvvvvvvvvvv izindekiler bir bir dönüyor.... tibrikler canım sağlıklı beslenerek hem gezdin hem tozdun hem kilo verdin geldin....ben geldimmmmmmmm
kavuştum sonunda aklım hep sizdeydi
kilolar verilmiş biraz daha hafiflenmiş oh ohhhhhhgeçmişe baktımda biraz birinci biz olmuşuz heralde olmasakta sorun yok gönüllerin birincisiyiz biz
4 günlük tatilimde hizç kaçamak yapmadım sabahları klasik kahvaltı öğlen genelde ızgara balık yedim akşamda öyle hafif şeyler tek kaçamk yarım porsiyon çiğ köfre ama dürüm değildi
bide bi kaç jelibon oldu 1 gün 8 km diğer gün 10 km aralıksız yürüdüm diğer bi günde kocaman bi avmde 2 3 tur attım şu an bacaklarım pert durumda baldırlrım ağrıyor
kilo aldımmı diye korktum az önce tartıldım tokken hatta kilo bile vermiş gibiyim bilemiyorum şu an acayıp motıveyim bu haftaya bomba gibi başlıyorum
yorgunluktan ölüyorum hemen uyucam sabah grusuruz opuyorum herkesi
bomba gibi bi haftaya hazır olun
bu işi 15 tatil sonuna bıraksak.... herkes bi kopuk şu aşamada 15 tatil bitsin düzene girelim öyle bakalımarkadaşlar benim bir teklifim olacak aklınıza yatarsa yapalım diyorum....
hafta sonu menülerine bakamadım vaktim olmadı ama ne bu karamsarlık allah aşkına spor neden ihmal edildi gerekçen varmı ?????Ben 3 gündür spor yapmıyorum... Bugün yememe hiç dikkat etmedim...Ben davul gibiyim sanki... Şişlik gitmiyor... Kilo dolayısıyla gitmiyo... Son 3 gündür dağıttım spor yapmadım ve bugün yemekte son noktayım artık.Üzgünüm...üzgünüm... üzgünüm... JUJUcumda kızmasın menümü yazmadım kayda değer değildi zaten...Dağıttım sanki toparlanmalıyım...
mantıken bakarsak bulgur pilavı yiyebiliyorsak onuda yiyebiliriz ama abartmadanetsiz çiğ köfte kilo yaparmıki yada kaçamakmı sayılıyo bilemedim
netten baktım kalorisine 1 tanesi 40-50 arası değişiyomuşta ne kadar doğru bilen varmı ?
Günaydın Herkese...
Son yıllarda hayatımın en doğru ve kararlı diyetini yapıyorum, sayenizde tabiki.Diyetini bozup, bulduğunu yiyen birisi (haftasonu demek, yemek demek) diye düşünen birisi, tüm mutluluğun yemek yemek olduğunu zanneden birisi, pc başında bütün abur cuburları götüren birisi..Şimdi ödül öğün diye düşündüğünde bile sadece ekmeği kaçırıp saatlerce spor yapan biri olmuş, Vay be KK sen nelere kadirsin diyorum
Tabiki kk'da en büyük pay 5. takım arkadaşlarım..İyiki varsınız ve iyiki tanımışım sizi
.
Günaydın Herkese...
.
amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin cnm biraz geç oldu ama yoktum ben 4 gündür
bu takım varya adamı bi deri bi kemik bırakır öyle motive ediyo
gözümün önünde tabak tabak mantı yedilerde ben sadece salata yedim düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?