Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ohh herkesler işini gücünü bitirip evine çıkmış canzicim sporticim iyi dinlenmeler şekerler..
bijocum ben ne bileyim şekerim sen uyuyacağım dedin o yüzden şettimdi ...
çok sessiz buralar yaa.. gelip bakıp dönüyorum yazacakta çok şey bulamadım affola bugünlük...

tesekkur ederim...insallahh kilo verebiliriz hepimiz...
yine birinci olurmusuz filan :1rolleyes:

kallisim havadan midr nedir,ben de hic ici dolu seyler yazamiyorum bugun..
ama sana bir sorum olacak...
bu solgar in krom destegiyle ilgili ne dusunuyorsun?
engel oluyorum belki ama canim asiri derecede tatli,aburcubur istiyor.cok duydum ben bu hapi,topic ini de inceledim ama kafam karisti... :bbo:

şekerim çıkıyorumda bence kullanmalısın.. bir kaç gün dene günde bir adet zaten yoğun alınan bir şey değil ben ilk haftadan sonra haftada 3 tane filan alıyordum yetiyordu.. çok etki ediyor.. tatlı isteğini kesiyor, su içiriyor, kola çok içerdim asla kola içmiyorum aylardır hatta şu anda kullanmamama rağmen diyeyim, e-e-ee sonra.. evet, karbonhidratta yedirmiyor makarna pilav isteğimi bırakmamıştı.. sonra detaylıca yazayım yine sana aklına takılan olursada sor.. köpeğimi alıp kocaı karşılamaya çıkıyorum ayy geç kalıcığım öptüm herkesiiŞeniz

cok tesekkur ederim canim...
tamamen karbonhidratla beslen deseler sikilmam ,o kadar seviyorum ekmegi pilavi makarnayi,tatlilari...
ama sansliyim ki,ben herseyi seviyorum.meyve sebzelerle,yogurt ve baklagillerle de aram cok iyi...
nasil beslenmem gerektigini iyi biliyorum,tek sorunum sık sık atistirma istegimin ve pilav-makarna yemenin onune gecememek...eger bu krom, bunlara iyi gelecekse,vallahi kullanayim..ustelik solgar a guvenim sonsuz.
bu konuda baska bilgisi olan can arkadaslarim varsa ve benimle paylasirsa cok sevinirim.sizlerin fikirleri cok onemli...

Canım arkadaşlarım sizlere bir kaç bir şey yazıpı çıkmak zorundayım .Öncelikle bugunki az katılımımdan dolayı özür dilerim yine çok fena midem ağrıyor ve yatıyorum gerçekten fena yinee eee dün bukadar yersem olacağı buydu zaten bugun fazla bişi yiyemedim .

sportiecim özür dilerim yediklerini yazmışsın gördüm bugunluk beni affetmeni istiyorum yarın özellikle cuma sizlere kendimi affettirecem cuma tüm gün evdeyim tatil var:))

Honeycim kimse alınma darılma yok merak etme canım sadece bazen cevap yazacakken gerçekten unutuyorum yoksa alındığımdan yada takmadığımdan değil sakın aklınıza böyle şeyler getirmeyin ok:))

Annem akşam seni görürmüyüm denk gelirmiyiz bilmem ama şimdiden kocaman öpüyorum ..

Zenanım yolarımıda beklermiş şimdi gelir dermiş bugun okul çıkışı kuaföre gidip saçımı kısacık kestirdim azcık havam değişir midemi unuturmuyum ditye ancak na mümkün.

kallis kaptanım kraliçem sana bugun hiç yoldaş olamadım bebeğim offf senide çok ösledim hemde

unutuldum unutuldum kurutulmus guller gibi Çok üzgünüm çoook

Haydi şimdiden geçmiş olsun diyelim zenanım... a.s.
sagol ablasi gecti cok aglamis yalniz simdide ben adam oldum deyip duru bacaginda bir pansuman cikarttirmiyoda pansumanli adam şakkıdı

canzicim ne guzel denetliyicsin sen oyle ne guzel cumleler soylemissin oooov

hadi bakalım efenin aşılarını unutma annesi sağlığı açısından çoookkkk önemli geçmiş olsun canım
sagolasin ablasiii cok tesekkurler

evet bende cok memnunum bu bayramlardan turk ogretmenlerimizden ama iste buyuduklerinde biraz kopuyolar kulturumuzden uzaklasiyolar ikiye bolunuyolar azcik ama bu birazda anne babadan oluyo gecende anlattim cocuklarimiz biraz kendi kendine buyuyolar
ama cokta guzel ilgiyle saygiyla sevgiyle buyuyen kulturunu bilen cocuklarimizda var tabii

hem hamarat hem becerikli iyi tamam bitirince koy mariftini gorek
balim uyudugunu niye kizak uyu tabii uyuda buyu caaaanim takiliyoz sanaaaa

unutuldum unutuldum kurutulmus guller gibi Çok üzgünüm çoook
cukulatam migdesi tuttu gormuyonmu onndan unutmustur
sanaatci oldugun nasilda belli ama her mesaja sarkiylan siiirlen basliyon gunduzde 23 nisan siiiri ylen basladin gel ben opem seni Şeniz

merhabalar canım grubum....nasılsınız sizi çooook ama çooook özledim...
hosgeldin bennu bu nasil ozlemektir yahu hec ugramiyon ne ediyon nerdesin nassin anlatir bir insaaan deeemi
merhaba viiin merhaba viiin baska yok
dahaaa cok ugraa bennnuuuu bizde ozledigini anliyak bacciimsengözlerimebaksanab yeemme bizi ozledim diyo cadi kiz

merhabalar şekerler,
biz de kimse yok size bakayım dedim ama herkes avrupa yakası izliyor galiba kaydirigubbakcemile3
hee bizim takim boyle iste nerde deliler var hep onlari izliyoz oyle yaprak dokumuydu aski memnuydu sonra neydi o kemanci cocuk bide hep aglayan lamia var ne zaman gorsem hep agliyo gok gozlu onlari pek sevmiyoz be ne yapalim sırnaşık şey
izleyenler varsa pardon saygi duyarim ben izlemiyom zaten gurbetteyim benneyaptımki onlari bakip daha senağlama aglamak istemeiyom

mehalim her canin sikildiginda sacini kestirisen kel olcan baciiim daha dun kestirdin caniiim ayyy nasil guzel saclarinizi var kuaforden cikmiyonus bide benimki gibi olsa kimbilir neyaparsiniz bu sefer nasil yaptin iyicemi kisalltin
neyse bu modelide goruruz bigun
bidee coook gecmis olsun a.s.dikkat et kendine canim tamda bayramda goruyomusun yarin insallah guzel gecer bayraminiz cannim cumada biguzel dinlenirsin
eveeeet butun cocuklarimizin 23 nisan cocuk bayrami kutlu olsun a.s. hepsine selam soyle kuzularin damadimida opuver hadi ben kactim

birazdaha kaliyim hadi coktandir karsilasamiyoruz ben geliyorum sen ise gidiyosun nasiil bugun tamamladinmi adimlarini cok ta yorma kendini

benim kizimmi hastalanmis? oyyyy kiyamam öpeyimde gecsin. sen mutlaka birseye sinirlendin yada üzüldün midene vurdu mehalim. ne bu senin yasinda mide agrisi karin agrisi canim ya. stress üzüntü seninki. kac defa dedim takmiyacaksin salliyacaksin gitsin. hem öyle bir sallayacaksinki senden kilometrelerce uzaga savrulsun. kimin gözü cikarsada ciksin. hassaslik etmiyeceksin egoist olacaksin. ilk olarak kendini düsüneceksin.senin icin bu dünyadaki en önemli insanin kendin oldugunu düsüneceksin. bu önemli insani kimsenin üzmesine incitmesine izin vermiyeceksin. sen üzüldükce birileride havaya girip kendinin ne kadar önemli oldugunu düsünüyor. ahhhhhhh ah bir kavuk bulupta taksam kafama belki sözümü dinler kizim ama. gamyoncuiremsu

tamamlamadan gelmem artik zenanim adimlarimi ilk üc günü atlattimya gerisi gelir artik.
zor bir gün gecirdim canim cok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…