- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.561
tamam bijom anliyorum seni seker bide ev yogurdu bende yaparim cok guzel olur gercekten gunu sadece yogurt yiyerek gecirebiliruim aslinda simdi ne renk saclarin canim bide dogal rengin ne
tamam süt, peynir, yoğurt yicem, yiyorum zati yazmayı unutmuşum delikafadulden ben yoğurdumu kendim yapıyorum, hem çok güzel oluyor hem de doğal oluyor sizi bilmiyorum ama tavsiye ederim... dün de az yedim çünkü sabah poça yedim :bbo:
beni bi görseniz saçım baya uzun ve dipleri 3-4 parmak uzadı. ama pes etmek yoook doğal regime dönene kadar boyatmicam :1closedeyes:
bak simdi senide merak ettimkızlar benim saçım kısacık, bir tarafı daha bi kısa diğer tarafı biraz daha uzun, rengi de platin
biraz çılgın renk ve model:sm_cool:
benimde bu ogunler bizim eski ogunlerimiz degilmiKilo vermek zorlaşacakmı:1shok: kabak tatlısı, 3 dilim ekmek, buldur pilavı,2 tabak mayonezli makarna vs.vs böyle kilo verebileceğini sanıyormusun? kafamçokkarıştı
Kilo vermek zorlaşacakmı:1shok: kabak tatlısı, 3 dilim ekmek, buldur pilavı,2 tabak mayonezli makarna vs.vs böyle kilo verebileceğini sanıyormusun? kafamçokkarıştı
Olmaz senden pestil olmazzyasakkelime bir kaç gün sonra alışacaksın kaydirigubbakcemile5 5400 yazdım kenara akşama bakıcam yerimsenibencanlarim hepinizi öpüp ise gidiyorum ben.. yürüdüm 5400 adim oldu pestil oldum.
kallistecim yihuuuu
o zaman çıkıyorum yemeğe kendimi daha iyi hissettim canım
haydi görüşürüz
merhaba fıstıklaaarr:CüvCüv:
nasılsınız bakalım sizi özledim de geldim canım arkadaşlarımsırnaşık şey
kallisim kaptanım karizmatikim sesini duymak için sapıkın olabilirim bugün?olsammı ki?:roflol:
cikolata eşiyle barışmış çok sevindim evliliğin ilk yılları zor oluyor güzelim biz 3yılı bitirdik hala zorlanıyoruz ama ilk yılımıza bakarak leyla ile mecnunuz sabret herşey güzel olacak zamanla inşallah:teselli:
selam canlar
ayy ben hala gecmisi okuyamadim.
çikolatacım canım hemen bakıyorum nivea cd sini nerden indirdiğime ve mesaj atıyorum sana. bu arada yürüme bandı ile ilgili şunu söyleyeyim. eğer apartmanda oturuyosan sessizlerinden al derim. burda çok şikayet var çünkü komşulardan yürüme bandı ile ilgili :1hug:
Sen akşam dışarıya çıkmıyormuydun eşinlebenneyaptımki benmi yanlış hatırladımki..
ehh oku bakalım yazdık durduk lak lak:mymeka:
günaydınlar takımımızın başarılı arkadaşları
chocolategirl canım ben dünkü raporumu vereyim
SABAH kepekli beyaz peynirli tost
1 bardak sıkılmış portakal suyu
ARA 1 kepekli galeta
ÖĞLE 1 dilim kepekli ekmek
1 bardak cacık
1 kase ezogelin çorba
ARA 1 elma
yürüyüş öncesi 1 çilekli aktıvya
AKŞAM 1 çorba
beyaz peynirli salata
1 dilim kepekli ekmek
GECE 1 bardak süt
1,5 lt su 1 bardak yeşil çay ve bir bardak ta form çayı içtim
saçlarım siyah canım, şimdiki rengi de karamel -tatlicadiarzu-tamam bijom anliyorum seni seker bide ev yogurdu bende yaparim cok guzel olur gercekten gunu sadece yogurt yiyerek gecirebiliruim aslinda simdi ne renk saclarin canim bide dogal rengin ne
oy oyyy ben de öpüyorum seni kocamaaaan ŞenizŞeniz dur doyamadım bi daha Şenizbaska bijomuda opuyorum
evet kallisim oyleydi, tanidik bir arkadasimi dinlemeye gidecektik(muzisyen)ama calistigi mekanla tartismis bir sure ara vermis..biz de gitmedik,onu davet ettik... :sm_confused:
Arkadaş dedinde bizimde bir arkadaşımız vardı off kaç yıl oldu görüşmedik kız kulesinde piyanistti vede bir çok yerde tabiki Cemal Reşit Rey'de çalışır normalde..Ayy canım çeki şimdi benimde canlı müzik dinlemek
canlarım ben kaçtım zamanım doldu geçti haydin baş başş...
çikolatım bir gün arayacam kıs provalara başla.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?