Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam bijom anliyorum seni seker bide ev yogurdu bende yaparim cok guzel olur gercekten gunu sadece yogurt yiyerek gecirebiliruim aslinda simdi ne renk saclarin canim bide dogal rengin ne

kızlar benim saçım kısacık, bir tarafı daha bi kısa diğer tarafı biraz daha uzun, rengi de platin

biraz çılgın renk ve model:sm_cool:
bak simdi senide merak ettim

Kilo vermek zorlaşacakmı:1shok: kabak tatlısı, 3 dilim ekmek, buldur pilavı,2 tabak mayonezli makarna vs.vs böyle kilo verebileceğini sanıyormusun? kafamçokkarıştı
benimde bu ogunler bizim eski ogunlerimiz degilmi

Kilo vermek zorlaşacakmı:1shok: kabak tatlısı, 3 dilim ekmek, buldur pilavı,2 tabak mayonezli makarna vs.vs böyle kilo verebileceğini sanıyormusun? kafamçokkarıştı

biraz daha fazla hareket edebilsem veririm, çünkü çok fazla sıvı tüketiyorum ve oğluşa süt veriyorum, sütle birlikte de iyi yağ gidiyor. sadece biraz daha hareket lazım bana..

kabak tatlısı bombaydı zaten, yani o tekrarlanmayacak.

haftada 500 gram verebilsem yeter şimdilik.

merhaba fıstıklaaarr:CüvCüv:
nasılsınız bakalım sizi özledim de geldim canım arkadaşlarımsırnaşık şey
kallisim kaptanım karizmatikim sesini duymak için sapıkın olabilirim bugün?olsammı ki?:roflol:
zenancığım senin öyle tatlı yüzün varki sana bir fön çektirsen yeter şekerim boşver doğal kal bence de:jeyyar:
mehalime o gün laf attım ona küsüm diye şaka yaptım ama o gerçekmi sandı ki:uhm: pas vermedi mehalim darıldınmı cicimŞenizöpiim
reyhan abla sen nasılsın ?hamile olan kızın nasıl?az kaldı onun ne güzel benim daha çoooooook yolum var biran önce geçsin istiyorum aylar nasıl merak ediyorum onuinşallah kızında sağlıkla kucağına alır bebeğini
cikolata eşiyle barışmış çok sevindim evliliğin ilk yılları zor oluyor güzelim biz 3yılı bitirdik hala zorlanıyoruz ama ilk yılımıza bakarak leyla ile mecnunuz sabret herşey güzel olacak zamanla inşallah:teselli:
gidenler oldu yeni gelenler oldu ben artık sizi takip edemiyorum ama bütün takımı öpüyorum:enbuyukkk:

canlarim hepinizi öpüp ise gidiyorum ben.. yürüdüm 5400 adim oldu pestil oldum.
Olmaz senden pestil olmazzyasakkelime bir kaç gün sonra alışacaksın kaydirigubbakcemile5 5400 yazdım kenara akşama bakıcam yerimseniben

kallistecim yihuuuu
o zaman çıkıyorum yemeğe kendimi daha iyi hissettim canım

haydi görüşürüz

Afiyet olsun şekerciğima.s.

Bende yarım saate kadar kızımı almaya çıkacağım provayı geç yapacaklarını öğnedim 14.00 gibi bitecekmiş...

selam canlar
ayy ben hala gecmisi okuyamadim.
dun misafirim vardi,gece nete de giremedim,bu yuzden sevgili canzi ye yediklerimi de yazamadim.
bugun ikisini birden yazarim artik...
herkes burdaymis ne guze,nasilsiniz milletttttt?ben biraz gecmisi okuyayim

Heyyoyyooooo:teytey: hamişimiz gelmişş:lepi: bebekimiz napıyor yerimseniben

Kaptanın karizmatikin sesi berbat şeker, boğazlarım kötü ararsan bu kim yanlış aradım galiba diye kapatabilirsin:roflol:

honeyim bizde seni ozledik nasilsin nasil gidiyo bugun moralin guzel anlasilan hep boyle mutlu heycanli insallah nasil gectigini anlamiycaksin gunlerin merak etme kendine iyi bak canim
bide guzel sozlerin icin sagol canim

evet canim ben de arastiriyorum.satin almayi dusundugum yerdeki danisman da soyledi,gurultusu olanlardan almayin diye...
nivea body i bekliyorum heyecanla..optum canim

Sen akşam dışarıya çıkmıyormuydun eşinlebenneyaptımki benmi yanlış hatırladımki..
ehh oku bakalım yazdık durduk lak lak:mymeka:

evet kallisim oyleydi, tanidik bir arkadasimi dinlemeye gidecektik(muzisyen)ama calistigi mekanla tartismis bir sure ara vermis..biz de gitmedik,onu davet ettik... :sm_confused:

hayirli isler reyhan abla
hosgeldin cukulata
honey kendine bebise iyi bak canim
kallisim sanada guzel gnler kizina kolay gelsin provalarda
elifcim sporu mutlaka sok hayatina guzel sonuc alirsin canim sporsuz hakkaten cok zor
sportim sana afiyet olsun
baska bijomuda opuyorum
mehalim gelir az sonra onuda opem
ben simdilik kactim hadin gorusuruz gelirim yine hepinizi seviyorum aman kacamak yapmayin zayiflamak hayal olmasin optum herkezi

supersin ,seni tebrik ediyorum:hooray: hep boyle beslenirsen kisa zamanda sonuca ulasabilecegini dusunuyorum...
tek tavsiyem,oglen corba ictiysen,aksam da icme derim...sebze veya beyaz et tavsiye ediyorum...ya oglen ya aksam yani yer degistirebilir...

ben de yazayim dunku raporu ;

sabaheynir,dom-salatalik, 1 dilim ekmek,sekersiz cay

ara:1 galeta,1 kasik yogurt

ogle: sebze yem, yarim kase yogurt,bol salata

ara: meyve

aksam:1 kase corba,sebze yemegi,salata,1 dilim ekmek

gece besi bir yerde cayi ictim...

spor olarak yarim saat evde mekik,sopa cevirme,step gibi hareketler yapabildim.arttiracagim ins...

tamam bijom anliyorum seni seker bide ev yogurdu bende yaparim cok guzel olur gercekten gunu sadece yogurt yiyerek gecirebiliruim aslinda simdi ne renk saclarin canim bide dogal rengin ne
saçlarım siyah canım, şimdiki rengi de karamel -tatlicadiarzu-

baska bijomuda opuyorum
oy oyyy ben de öpüyorum seni kocamaaaan ŞenizŞeniz dur doyamadım bi daha Şeniz

evet kallisim oyleydi, tanidik bir arkadasimi dinlemeye gidecektik(muzisyen)ama calistigi mekanla tartismis bir sure ara vermis..biz de gitmedik,onu davet ettik... :sm_confused:

Arkadaş dedinde bizimde bir arkadaşımız vardı off kaç yıl oldu görüşmedik kız kulesinde piyanistti vede bir çok yerde tabiki Cemal Reşit Rey'de çalışır normalde..Ayy canım çeki şimdi benimde canlı müzik dinlemek

cemal resit rey de caliyorduysa buyuk ihtimalle taniyorumdur... orda calanlarin cogu bizim okulun mezunlari oluyor genelde...
canli muzik mi cekti canin,ara beni hemen yapayim sana canli muzik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…