- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.621
cukulatam migdesi tuttu gormuyonmu onndan unutmustur
sanaatci oldugun nasilda belli ama her mesaja sarkiylan siiirlen basliyon gunduzde 23 nisan siiiri ylen basladin gel ben opem seni Şeniz
merhaba cikolata.
canim iki kasik pilavla diyet bozulurmu. bence cok güzel beslenmissin.
benim domates fideleri gec yetisecek gaaliba ama komsu vercek o yetistirmis bide pazi ektim pirasa ektim en iyi o oluyo bak pirasa sogugu seviyo maydonozda ekmistim ama cikmadi galiba tohumu kotuydu hic cikmadi cunku iste boyle bunun disinda benim gobek hareketleri iyi gidiyo ama galiba bir haftada zor gececek agrilar ben hepsini pepese yapmiyodum onceden agrim sizim olmuyodu simdi hepsini bir yapinca heryerim tutuk agriyo ama iyi bu agrilar simdiki yaptigimin ise yaradigini tahmin ediyorumalisana kadar canim bak on gün sonra gümbür gümbür olurum.......
insallah yani..
sen nasilsin canim sebze ektinmi bahceye maruldan baska?
insallah ablacim bende agridiklerina seviniyorum yaptikca yapasi geliyo insanin baslamak onemli biraz biraz cogaltiyorum isteagrilarin en fazla bir hafta sürer canim zenanim. agrisinda sende anla karnindaki kaslarin varligini.
kaslarin olmasa agrimaz. eriteceksin göbüsünü izine kadar insallah
evet kallisim biraz once gelmis ama bisiy yazmadan gitmis bencede cok stres yapiyo mehalim canim yaaMerhabalar canlarım benim off çok vakitsiz zamanda girdim yine mehalime bir bakayım dedim midesi nasıl oldu merak etmiştim kesin size dayanamaz gelmiştir diye düşündümdü.. sizinle sohbeti kaçırdığına göre çok sancılandı sanırım off yazık yaaa stres hep stres bunun nedeni..
reyhan ablacım çikolatçım zenancığım hepinizi öpüyorum, eşim ve kızımla pc başında çok vakit geçirdik siz gidin geliyorum dedim şimdi kimse seslenmeden çıkayım, sabah kızın törenine gideceğiz inşallah yağmazda yapar zavallılar heveslilerki sormayın.. öğleden sonra buradayım inşallah hepinize huzurlu geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?