- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.581
Arkadaşlar günaydın, Juju kolay gelsinYarışmada yokum ama sizlerle kilomu paylaşmak istiyorum..Çok şükür herşey daha güzel olucak
25 Ocak'ta diyetime başladım ve kilom:80.900 idi..
1 Şubat itibarıyla (bu gün) kilom:78.600
Giden kilo:2.300 gr.
ALLAH bereket versin
.
haftaya kadar 1 kilo daha verirsem ayda 6,5 kilo zayıflamış olacam
eeeeeeeeeee geriye 5 kilocuk kalır ozaman...ayyy ne güzel hedefe 5 adım allahım bana da göster o günleri
oooooooooo gamze varken sen dahada erirsin maşallah canım tebrik ediyorum seni
juju aslında benım ideal kilom 65 değil daha doğrusu şöyle anlatayım....kimi insanlar der yanı ben iri kemikliyım diye ben gercekten öyleyım yanı yaland eğil.....eşimle bıleklerımızı karsılastırıyoruz ikimizinde aynı kalınlıkta....yani maalesef iri bir yapım var......eğer spor yaparsam 65 çok iyi durur...çünkü evlendıgımde 65 kıloydum ...ama 5-6 aydır spor yapıyordum.....
şimdi spor yapmıyorum ama başlıcam tabi.....
çizelgemi 65 ayarladım ama yılmıcam sizlerleyım ünide ki kiloma dönmek istiyorum 62-60 arası falan.......
65 e düştüğüm günleri görürsem çizelgemde düzeltme yapacağım..60 a çekecceğim onu
kendimi korkutmamak için ufak hedefler belirlemiştim.hoş 11,5 kilo hiç ufak bir kılo değil ama olsun.....
tebrikler çok güzel vermişi maşallah
tabiki devamını bekliyoruz
juju aslında benım ideal kilom 65 değil daha doğrusu şöyle anlatayım....kimi insanlar der yanı ben iri kemikliyım diye ben gercekten öyleyım yanı yaland eğil.....eşimle bıleklerımızı karsılastırıyoruz ikimizinde aynı kalınlıkta....yani maalesef iri bir yapım var......eğer spor yaparsam 65 çok iyi durur...çünkü evlendıgımde 65 kıloydum ...ama 5-6 aydır spor yapıyordum.....
şimdi spor yapmıyorum ama başlıcam tabi.....
çizelgemi 65 ayarladım ama yılmıcam sizlerleyım ünide ki kiloma dönmek istiyorum 62-60 arası falan.......
65 e düştüğüm günleri görürsem çizelgemde düzeltme yapacağım..60 a çekecceğim onu
kendimi korkutmamak için ufak hedefler belirlemiştim.hoş 11,5 kilo hiç ufak bir kılo değil ama olsun.....
Aynen seninle çok benziyoruz cornimm..bende 64 kilodayken rahat 38 giyiyorum, buda bana yetiyor ve gerçekten hoş duruyor..toplu değil gayet zayıf ve ince duruyorum..Yıllarca spor yapmanın avantajı bu olsa gerek
.
ukyo; sanırım senin kilonla benım kılom yakın birbirine......15 tatilden sonra eğer eşleşirsek büyük ihtimal biz rakip olacağız
hadi bakalım sen benden şanslısın çalıştıgın için hareketlisin....
blmemki benim nasıl olur ben öyle rakip azmi yoktur çok ama gaza gelirmiyim çok duygusal sulu gözlü bir yengeç burcum
aradada fark var olsun yarışırız yakışır
boyun kaç cm cornella
oyy sulugözlümm
Boyum 174cm canım....senin?
ben öyle çok selvi boylu değilim 1.67
biraz önce eşim aradı.nasıl oldun diyor bende söyledim işte....
Dedi ki; nasıl tartılabildin mi diyor? Bende evet 71,1 olmusum dedim ama hiç belli değil dedim..yok dedi göbekte bıraz inme var dıyor:d
çok kılo almıstın dedi.....ben fark edıyorum dedi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?