Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oooooooooo gamze varken sen dahada erirsin maşallah canım tebrik ediyorum seni

günydın anca geldim eve tartıldım ama çok gitmemiş 500 GR GİTMİŞ

BAŞLANGIÇ 75

GEÇEN HAFTA 73.9

BUGÜN 73.4

eeeeeeeeeee geriye 5 kilocuk kalır ozaman...ayyy ne güzel hedefe 5 adım allahım bana da göster o günleri

juju aslında benım ideal kilom 65 değil daha doğrusu şöyle anlatayım....kimi insanlar der yanı ben iri kemikliyım diye ben gercekten öyleyım yanı yaland eğil.....eşimle bıleklerımızı karsılastırıyoruz ikimizinde aynı kalınlıkta....yani maalesef iri bir yapım var......eğer spor yaparsam 65 çok iyi durur...çünkü evlendıgımde 65 kıloydum ...ama 5-6 aydır spor yapıyordum.....
şimdi spor yapmıyorum ama başlıcam tabi.....
çizelgemi 65 ayarladım ama yılmıcam sizlerleyım ünide ki kiloma dönmek istiyorum 62-60 arası falan.......
65 e düştüğüm günleri görürsem çizelgemde düzeltme yapacağım..60 a çekecceğim onu
kendimi korkutmamak için ufak hedefler belirlemiştim.hoş 11,5 kilo hiç ufak bir kılo değil ama olsun.....

oooooooooo gamze varken sen dahada erirsin maşallah canım tebrik ediyorum seni

valla jujum gamzenin teşvikiyle başladım ilk başladığımda da dediğim gibi 95 tim... ozamanlarda gamzeyle başladık ...ben takımda deilim ama takımdaymışım gibi bende herhafta sizlerle paylaşıcağım kilomu...fazla pc başına oturamasamda pc başına geldiğim kadarıyla burda paylaşımlarımı da yapacağım .çok tşk ederim. bu forumda ayriyetten insanı teşvik edici bir yer ..

tebrikler çok güzel vermişi maşallah

tabiki devamını bekliyoruz

tebrikler çok güzel vermişi maşallah

tabiki devamını bekliyoruz

ukyo; sanırım senin kilonla benım kılom yakın birbirine......15 tatilden sonra eğer eşleşirsek büyük ihtimal biz rakip olacağız

hadi bakalım sen benden şanslısın çalıştıgın için hareketlisin....

Aynen seninle çok benziyoruz cornimm..bende 64 kilodayken rahat 38 giyiyorum, buda bana yetiyor ve gerçekten hoş duruyor..toplu değil gayet zayıf ve ince duruyorum..Yıllarca spor yapmanın avantajı bu olsa gerek

.

Aynen seninle çok benziyoruz cornimm..bende 64 kilodayken rahat 38 giyiyorum, buda bana yetiyor ve gerçekten hoş duruyor..toplu değil gayet zayıf ve ince duruyorum..Yıllarca spor yapmanın avantajı bu olsa gerek

.

işte benım kemıklerım müsade etmıyor canım....zayıfken bıle 40 beden gıyıyorum....ama fit duruyorum tabi....

blmemki benim nasıl olur ben öyle rakip azmi yoktur çok ama gaza gelirmiyim çok duygusal sulu gözlü bir yengeç burcum

aradada fark var olsun yarışırız yakışır

zyıflayan herkesi kutluyorum juju başkanım özellikle seni

BAŞKAN BAŞKANNNNNNNNNNNNNNNN

biraz önce eşim aradı.nasıl oldun diyor bende söyledim işte....

dedi ki; nasıl tartılabildin mi diyor? bende evet 71,1 olmusum dedim ama hiç belli değil dedim..yok dedi göbekte bıraz inme var dıyor
çok kılo almıstın dedi.....ben fark edıyorum dedi......

hep öyle onlar boşver zyıflacınca beline binen yükde azalır belim dahaa rahatlar.

Eşin fitmi kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…