Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet 72 500 düm hatta jujum

.

Hayır, kesinlikle doğru hatırlıyorsun kaptanım..herşey böyleydi tam olarak

.

platesi tavsiye ederim... ben bi 6 ay felan yaptım gerçekten de sırt ve bel kasları için birebir kendimi daha dinç ve daha sağlıklı hissediyordum... ama tabi doktor tavsiyesi ile başla sporuna sen... lanlış bir hareket kötü sonuçlar getirebilir...

bugünlerde yavaş yavaş farketmen lazım aslında .... ben 1,9 mu ne verdim ciddi bi incelme olmadı ama hani sanki acıcık göbek kısmın küçüldü gibi hissediyorum

aslında kotumdan fark edıyorum.76,5 ken zor kapatıyorum o da içimde korseyle ..nefes alamıyordum...şimdi daha rahat gıyıyorum....

Kızlarrr şu an 1 Şubat 2013 itibarıyla 69.400 olmuşum

.

Gamze_M ( 72,00 / 69,40 / 2,60 / % 3,61 ) Yeni Üye Hedef Kilo 64

bu da senin kilo çizelgen... tebrik ederim bu hafta iki misafirliktede teklifleri geri çevirmenin kaçamak yapmamanın ve sağlıklı beslenmenin ödülünü almış bulunuyorsun

Çok teşekkür ederimmmm, kilo vermeye devam ama birazcık zorlansakta sonuç çok güzel..Değer buna

.

[sıze=3]çok teşekkür ederimmmm, kilo vermeye devam ama birazcık zorlansakta sonuç çok güzel..değer buna [/sıze]

.

evet kilo vermeye değer... Ve devam daha iyi sonuçlar için.... Hada sağlıklı bir hayat için aynalarda kendimizi fit görebilmek için.. Bu giysinin bir beden büyüğü yokmu dememek için....

Eeeeeeeeeeee diğer kızlar nerede... Aysunayy mesaj atacaktı bana kilosunu oda hala atmadı offfffffffff

5.Takım 294. Etap
*JUJU* ( 88,10 / 87,30 / 0,80 / % 0,91 )
aysunayy ( 67,20 / 67,20 / 0,00 / % 0,00 )
dalin26 ( 84,70 /
biricikoglumertug ( 79,20 /
ZES ( 81,10 / 80,70 / 0,40 / % 0,49 )
garfield06 ( 69,80 /
birsen-deniz ( 67,60 /
cornella ( 72,60 / 71,10 / 1,50 / % 2,07 )
gibisankiacaba ( 90,20 / 90,10 / 0,10 / % 0,11 )
ukyo ( 73,90 /
Gamze_M ( 72,00 / 69,40 / 2,60 / % 3,61 ) Yeni Üye Hedef Kilo 64

şu an için bildirilen kilolar.... aysunayy mesaj attı aynıymış...

garfield b ır ara ugradı yanı aşağıda gördüm ama bildirim yapmadı:44::44::44:

birazdan gelir belki.....

ukyo ise nöbetten cıkacaktı ...

ne yaptılar acaba ya ist da.çok merak edıyorum onu....inşşş her şey güzel olur.....

günaydınlarr; gözlerime inanamıyorumm 66,6 geliyorum.1 kilo gitmiş :))))))))

kızlar pazara kadar yokum anneme gidiyorum.dün kardeşimdeydim.. tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumm..

Arkadaşlar günaydın, Juju kolay gelsin Yarışmada yokum ama sizlerle kilomu paylaşmak istiyorum..Çok şükür herşey daha güzel olucak

25 Ocak'ta diyetime başladım ve kilom:80.900 idi..
1 Şubat itibarıyla (bu gün) kilom:78.600
Giden kilo:2.300 gr.

ALLAH bereket versin

.

günaydınlarr; gözlerime inanamıyorumm 66,6 geliyorum.1 kilo gitmiş :))))))))

kızlar pazara kadar yokum anneme gidiyorum.dün kardeşimdeydim.. tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumm..

oooooooo tebrikler 60 lı kilolarda bir kilo öyle azımsanacak bir rakam değil... inş annende bunun sevinciyle kaçamaklar yapmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…