- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.561
canım geçmiş olsun merak ettim bugün nasılsın????
vallahi azmini iradeni tebrik ediyorum ve eminim ki kaçamak yapmaya niyeti olan senin bu yazdıklarını okuduktan sonra valla yiyemez utanır... boğazında düğümlenir... tebrikler arkadaşım ...
juju ya gerek kalmamış bak sen demişsin... :)
aynen valla benimde çevremde sürekli beni takip eden biri olsa daha bi şevklenir azimlenir saatlerce spor yapardım
ben seni 72. 00 diye kaydetmişim nedenki acaba?????????
ilk bize katılmak istediğinde kilon 72 değilmiydi senin ... sonra cuma günü tartıldın 70,80 çıktım benide ekleyin dedin bende 2 gün oldu dur daha haftaya eklerim demiştim...
yanlış mı hatırlıyorum
canım çok geçmiş olsun idare ederiz etmezmiyiz aman iyi bak yavrucağa...
canım geçmiş olsun merak ettim bugün nasılsın????
vallahi azmini iradeni tebrik ediyorum ve eminim ki kaçamak yapmaya niyeti olan senin bu yazdıklarını okuduktan sonra valla yiyemez utanır... boğazında düğümlenir... tebrikler arkadaşım ...
juju ya gerek kalmamış bak sen demişsin... :)
aynen valla benimde çevremde sürekli beni takip eden biri olsa daha bi şevklenir azimlenir saatlerce spor yapardım
ben seni 72. 00 diye kaydetmişim nedenki acaba?????????
ilk bize katılmak istediğinde kilon 72 değilmiydi senin ... sonra cuma günü tartıldın 70,80 çıktım benide ekleyin dedin bende 2 gün oldu dur daha haftaya eklerim demiştim...
yanlış mı hatırlıyorum
canım çok geçmiş olsun idare ederiz etmezmiyiz aman iyi bak yavrucağa...
çözümü aslında yok.....ya ameliyat olacaksın o da garantı değil.....
benim bel kaslarım çok gevşek ....dün hiçbir şeyım yoktu ya....bir den öksürünce gitti bel.....bundan tam 1 ay önce yıne hastalanmıstım....10 gun yatmıstım.....sanırım bunda da öyle olacak.......ama spora başlama zamanım geldı artık...iyileşeyim özellikle bal kaslarım için bir şeyler yapacagım....
bu arada ben bu kıloları verıyorum da göruntude bir şey yok .....acaba kılom çok oldugu ıcın mi? spor yapmadıgım için mi?
evet 72 500 düm hatta jujum
.
Hayır, kesinlikle doğru hatırlıyorsun kaptanım..herşey böyleydi tam olarak
.
platesi tavsiye ederim... ben bi 6 ay felan yaptım gerçekten de sırt ve bel kasları için birebir kendimi daha dinç ve daha sağlıklı hissediyordum... ama tabi doktor tavsiyesi ile başla sporuna sen... lanlış bir hareket kötü sonuçlar getirebilir...
bugünlerde yavaş yavaş farketmen lazım aslında .... ben 1,9 mu ne verdim ciddi bi incelme olmadı ama hani sanki acıcık göbek kısmın küçüldü gibi hissediyorum
evet 72 500 düm hatta jujum
.
Hayır, kesinlikle doğru hatırlıyorsun kaptanım..herşey böyleydi tam olarak
.
kendimden şüphe ettim bende bir an... ben 72 diye kaydetmişim ve 72 olarak ta eklicem... şuan kaçsın
Kızlarrr şu an 1 Şubat 2013 itibarıyla 69.400 olmuşum
.
Kızlarrr şu an 1 Şubat 2013 itibarıyla 69.400 olmuşum
.
Gamze_M ( 72,00 / 69,40 / 2,60 / % 3,61 ) Yeni Üye Hedef Kilo 64
bu da senin kilo çizelgen... tebrik ederim bu hafta iki misafirliktede teklifleri geri çevirmenin kaçamak yapmamanın ve sağlıklı beslenmenin ödülünü almış bulunuyorsun
[sıze=3]çok teşekkür ederimmmm, kilo vermeye devam ama birazcık zorlansakta sonuç çok güzel..değer buna[/sıze]
.
evet kilo vermeye değer... Ve devam daha iyi sonuçlar için.... Hada sağlıklı bir hayat için aynalarda kendimizi fit görebilmek için.. Bu giysinin bir beden büyüğü yokmu dememek için....
Eeeeeeeeeeee diğer kızlar nerede... Aysunayy mesaj atacaktı bana kilosunu oda hala atmadı offfffffffff
5.Takım 294. Etap
*JUJU* ( 88,10 / 87,30 / 0,80 / % 0,91 )
aysunayy ( 67,20 / 67,20 / 0,00 / % 0,00 )
dalin26 ( 84,70 /
biricikoglumertug ( 79,20 /
ZES ( 81,10 / 80,70 / 0,40 / % 0,49 )
garfield06 ( 69,80 /
birsen-deniz ( 67,60 /
cornella ( 72,60 / 71,10 / 1,50 / % 2,07 )
gibisankiacaba ( 90,20 / 90,10 / 0,10 / % 0,11 )
ukyo ( 73,90 /
Gamze_M ( 72,00 / 69,40 / 2,60 / % 3,61 ) Yeni Üye Hedef Kilo 64
şu an için bildirilen kilolar.... aysunayy mesaj attı aynıymış...
günaydınlarr; gözlerime inanamıyorumm 66,6 geliyorum.1 kilo gitmiş :))))))))
kızlar pazara kadar yokum anneme gidiyorum.dün kardeşimdeydim.. tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumm..
kızlar pazara kadar yokum anneme gidiyorum.dün kardeşimdeydim.. tüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?