- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.601
kilo 83.000 gene istegim gibi veremedim :2::2::2:
gecen hafta 84,700
1,700 vermisim
hep öyle onlar boşver zyıflacınca beline binen yükde azalır belim dahaa rahatlar.
Eşin fitmi kilosu
gecen hafta 84,700
1,700 vermisim
Maşallah iyi vermişsin canım, hem haftaya daha iyi verirsin bence
.
Gecen hafta 84,700
1,700 vermisim
yanı evet fıt sayılır...kıloyu hıc sevmez....kendısı de cok dıkkat eder....ben gecen yıl 68 kıloyken doktor bana bır 5 kılo zayıflaman lazım demişti..ben 1 ay iyileşemedım ve ilaçlarla çok kılo aldım...zayıflamam gerekırken şiştim......o yuzden belim için kılo vermem lazm.....
canım neden canını sıkıyorsun.senı anlıyorum kilom fazla diye düşünüp daha cok vermek istiyorsun.....ama bu bıle cok guzel....
81-82 yi görseydim gene büyük moral olacaktı offff offfff :2::2::2: Dana gibiyim zatten 3 haftadır 80 in altına inememek cok canımı sıkıyo
sen bizim maşallh boncuğumuzsun en çok sen vermişsin ben atlıyım yüksekbi yerden 500 gr tek gitti bu hafta
[/QUOTE]güzel yermişsin
brıaakcam ben bu isi en sonunda oakdar diet spor giden kioya bak motivasyn kalmad gene
81-82 yi görseydim gene büyük moral olacaktı offff offfff :2::2::2: dana gibiyim zatten 3 haftadır 80 in altına inememek cok canımı sıkıyo
tebrik ederim herkesi ufaktan ufaktan gidiyo işte kilocuklar
dalincik ne gzl vermişsin işte kilo insan sabırsızlanıyo bi an önce vermek istıyo önce sabır şeker motivasynunu yüksek tut
kuzum sen manyadın iyice... bende tam bukadar hızlı kilo vermen normal değil bir ay bile olmadan 5.80 kilo verdin en sağlıklısı 4.00 kilo sen onunda üzerinde verdin ama hala motivasyonum yok diyorsun... beni gıcık etmek için mi yapıyorsun bunu
Üstelik biz çok şükürler olsun sağlıklı bir şekilde yaşarken veriyoruz kilolarımızı, birde olumsuzlukları varALLAH korusundüşünsenze sağlıksız ve kilo vermeye mecburuz :26::26::26: Biz eğlenerek atıyoruz kilolarımızı..Eğlenceye tam gaz devam
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?