- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.541
canım ev yakın olsa gelirdim yardıma valla üşenmem yaparım
Kaptanım kilo bildirimlerini burdan mı yapıyoruz ve sabah kaçtan itibaren yapabiliriz
.
Bu geçen haftanın tablosu mu? :26:
.
evet geçen haftanın tablosu... seni ve bir kaç arkadaşı yarın eklicem meraklanma yarın sabahtan itibaren kilo kabul günüm... erken biterse sevinirim tüymeyi düşünüyorum ...
Kaptanım benim ilk başlama kilom 70.800 değil mi..çünkü ben o kiloyla başladım yarışmaya
.
Yardımcıya ihtiyacın varmıııııı
Çok soğuk yaaaa, üşüyorum çokk :26::26:
.
cnm benim çok tşk ederim......
Bu saate rağmen 4 kullanıcıyız. Çok mutlu oldum :) Kızlar nasılsınız ben de heyecan var.. Bu hafta adapte olma haftamdı ve yarın tartı günüüüüü
canım geçmiş olsun merak ettim bugün nasılsın????ben de bütün gün bir şey yıyemedım......fıtık olunca kalkamıyorum yerımden eşimi eklıyorum.......o gelınce 1 bardak ayran içeyım tansıyonum oynamasın....
sabah: yarım dilim çavdar ekmeği
peynır-1 dilim pastırma
başka da bir şey yemedim daha.belimin ağrısından da aklıma gelmıyor zaten
cnm ben zaten spor yapmıyordum aslında yapmam lazım özellikle bel kaslarım için...bak şiddetli bir öksürük beni ne hale soktu
Hemen bugün ki menümü yazmak istiyorum
Yeseydim eğer kendimi takımıma ihanet etmiş gibi hissedecektim, çok üzülücektim..:26::26: kendimi seviyorum,hiç üzemem
.
juju ya gerek kalmamış bak sen demişsin... :)aran öğle gibi olmuş:) juju olsa öğle yemegı nerde derdi......
itiraf ediyorum ben dayanamayabilirdim
azcık ucundan tırtıklardım yani.....
aynen valla benimde çevremde sürekli beni takip eden biri olsa daha bi şevklenir azimlenir saatlerce spor yapardımsüper komşu gamze.....valla benıms enın gıbı komsum olsa 2 aya kalmaz incecik olurum....
Kaptanım benim ilk başlama kilom 70.800 değil mi..çünkü ben o kiloyla başladım yarışmaya
.
ben seni 72. 00 diye kaydetmişim nedenki acaba?????????İlk diyete başlama kilom 72.500 :26::26::26::26:
.
canım çok geçmiş olsun idare ederiz etmezmiyiz aman iyi bak yavrucağa...JUJU ve bayanlar kızım rahatsızlandığı için nete giremiyorum... beni idare ederseniz sevinirim. Yarın yine giremeyebilirm o yüzden bugünden kilomu yazayım 80.700
YENİ KİLOM: 80.700.
HERKESE HAYIRLI GECELER. SAĞLIKLI ,MUTLU ,HUZURLU GÜNLER DİLERİM...
günaydın.....çok büyük zorluklarla tartıldım......
kilom:71.1
1,5 kilo vermişşin süperrrrr... tebrik ederim canım... belin ne durumda gitmicenmi doktora
canım gitsem de ağrı kesici verip yolluyorlar...
olurmu öyle şey fizik detavi uygulamıyolarmı eee bunun çözümü yokmuşmuş.... plates sırt ve bel bölgesi için sağlıklı bir spor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?