Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım kilo bildirimlerini burdan mı yapıyoruz ve sabah kaçtan itibaren yapabiliriz

.

Bu geçen haftanın tablosu mu? :26:

.

evet geçen haftanın tablosu... seni ve bir kaç arkadaşı yarın eklicem meraklanma yarın sabahtan itibaren kilo kabul günüm... erken biterse sevinirim tüymeyi düşünüyorum ...

evet geçen haftanın tablosu... seni ve bir kaç arkadaşı yarın eklicem meraklanma yarın sabahtan itibaren kilo kabul günüm... erken biterse sevinirim tüymeyi düşünüyorum ...

Kaptanım benim ilk başlama kilom 70.800 değil mi..çünkü ben o kiloyla başladım yarışmaya

.

Bu saate rağmen 4 kullanıcıyız. Çok mutlu oldum :) Kızlar nasılsınız ben de heyecan var.. Bu hafta adapte olma haftamdı ve yarın tartı günüüüüü

JUJU ve bayanlar kızım rahatsızlandığı için nete giremiyorum... beni idare ederseniz sevinirim. Yarın yine giremeyebilirm o yüzden bugünden kilomu yazayım 80.700
YENİ KİLOM: 80.700.
HERKESE HAYIRLI GECELER. SAĞLIKLI ,MUTLU ,HUZURLU GÜNLER DİLERİM...

Neyse ben beşince takım nöbetçisi olarak ışıkları kapatıp kapıları kilitleyip çıkarım ortalığıda düzeltirim sabah kahvalltılarıız benden olsun ne yapalım kise yok kimse takıma girip çalmasın sırlarımızı hadi bay ii uykular 5 takım eeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee ninini nininni

canım geçmiş olsun merak ettim bugün nasılsın????

cnm ben zaten spor yapmıyordum aslında yapmam lazım özellikle bel kaslarım için...bak şiddetli bir öksürük beni ne hale soktu

Hemen bugün ki menümü yazmak istiyorum

Yeseydim eğer kendimi takımıma ihanet etmiş gibi hissedecektim, çok üzülücektim..:26::26: kendimi seviyorum, hiç üzemem

.

vallahi azmini iradeni tebrik ediyorum ve eminim ki kaçamak yapmaya niyeti olan senin bu yazdıklarını okuduktan sonra valla yiyemez utanır... boğazında düğümlenir... tebrikler arkadaşım ...

aran öğle gibi olmuş:) juju olsa öğle yemegı nerde derdi......

itiraf ediyorum ben dayanamayabilirdim
azcık ucundan tırtıklardım yani.....
juju ya gerek kalmamış bak sen demişsin... :)

süper komşu gamze.....valla benıms enın gıbı komsum olsa 2 aya kalmaz incecik olurum....
aynen valla benimde çevremde sürekli beni takip eden biri olsa daha bi şevklenir azimlenir saatlerce spor yapardım

Kaptanım benim ilk başlama kilom 70.800 değil mi..çünkü ben o kiloyla başladım yarışmaya

.

İlk diyete başlama kilom 72.500 :26::26::26::26:

.
ben seni 72. 00 diye kaydetmişim nedenki acaba?????????

ilk bize katılmak istediğinde kilon 72 değilmiydi senin ... sonra cuma günü tartıldın 70,80 çıktım benide ekleyin dedin bende 2 gün oldu dur daha haftaya eklerim demiştim...
yanlış mı hatırlıyorum

canım çok geçmiş olsun idare ederiz etmezmiyiz aman iyi bak yavrucağa...

olurmu öyle şey fizik detavi uygulamıyolarmı eee bunun çözümü yokmuşmuş.... plates sırt ve bel bölgesi için sağlıklı bir spor diye biliyorum

çözümü aslında yok.....ya ameliyat olacaksın o da garantı değil.....
benim bel kaslarım çok gevşek ....dün hiçbir şeyım yoktu ya....bir den öksürünce gitti bel.....bundan tam 1 ay önce yıne hastalanmıstım....10 gun yatmıstım.....sanırım bunda da öyle olacak.......ama spora başlama zamanım geldı artık...iyileşeyim özellikle bal kaslarım için bir şeyler yapacagım....

bu arada ben bu kıloları verıyorum da göruntude bir şey yok .....acaba kılom çok oldugu ıcın mi? spor yapmadıgım için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…