Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ooooo buna sevindim

.

Arkadaşlar pc ele geçmiş durumda :) cepten de olsa menüyü yazmak istiyorum...

Sabah çeyrek dilim kepek ekmeği ve çeyrek kibrit kutusu peynir ( 1 adet elmalı kurabiye yemek için az yedim )

Ara 1 Nescafe şekersiz

Öğle

1 dilim kepek ekmeği
yarım turp
3 zeytin
( kurabiye cezası )

Ara 1 elma, çeyrek portakal 2 kayısı

Akşam

1dilim kepek ekmeği

1 kase mercimek çorbası
Yarım menemen..

Menemen diyet bir şekilde hazırlandı :) Şöyle açmak istiyorum yapimini.
Annem bahçesine domates eker ve o domatesleri menemenlik yağsız bir şekilde cam kavanoza koyar. ışte bu kavanoz'dan tavama yağsız bir şekilde koydum az pisti ve içine 1 yumurta kırdım ve yarım porsiyon yedim yarısını sabah yerim artık :) yağsız bile olsa domatesler doğal ya çok lezzetli oluyor :)

yaklaşık 1 saat sonra 300 kalorilik spor yapacağım insaallah ve böylelikle günü kapatırım :)

büyük ihtimalle 1. takım biziz.... ve bireyselde Gamze_M birisnci olucak gibi daha sonuçlar açıklanmadı ama sanırım öyle

kızlar benım maalesef yazılacak bır menum yok......bugün öğlen bahsettiğim çikolatalı gofreti yedim......biraz önce eşim işten gelince de 1 bardak ayran......eşim normalde yemek hazırlar ama kalorı bombası olur saatte gectı zaten yıyemezdım.....zaten işe gıttı tekrardan......

bende menümü yazıyorum
SABAH
menemen 2 dilim ekmek peynir 4 adet zeytin2,3 parça kaşar

ÖĞLE
sabah çok geç yaptım kahvaltıyı o yüzden yok

ARA
ayva

AKŞAM
1 tabak pırasa ve bol salata

artık bide sütlü nescafe içerim ve gün biteerrr

Cuma Zayıflama Yarışmaları 294. Etap Sonuçları
(25 ocak-1 şubat)

Takım Dereceleri

1) 5. Takım (%1.05)
2)7. Takım (%0.80)
3.)6. Takım (%0.73)

Bireysel Dereceler
1)Gamze_M (%3.61) 5. Takım
2) Paşam3405(%2.32) 7. Takım
3) ayyildizim(%2.23) 6. Takım

yarışmaya katılmamızın 3 haftasında yine dereceye girmiş bulunmakyatım.... dereceye girmemizde 100 gr da olsa etkisi olan herkese teşekkürler... ayrıca en çok kiloyu veren ve sağlıklı beslenen Gamze:M arkadaşıma bilhare teşekkür eder tebriklerimi çakarım....

darısı diğer haftanın derecelerine diyorum

Son düzenleme:

olleyyyyyyyyyyyyy çığlık çığlık ciglikkkkkkkk :) ay çok mutlu oldummmmmmm. bende bu başarılı takımda olmaktan çok mutluyummmmmmm ayy seviyorum sizi ya :) bütün çiçekleri takımım adına kaptanimiza armağan ediyorum :) of ben eliptikteyim su an bu gazla 500 yakarım :)

ya ya yaaaa şa şa şaaaaa grubumuz çok yaşaaaa....

Bana rağmen 1. olan takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kızlae aslında kilo almadım verdim ama izinli sayıldığımdan öyle olmuş 62.7 baz alınmışş.
Çok üzgünüm o yüzden..

Gamze sana da tebrikler..

Cuma menüm:
Sabah
2-3 çatal tulum peyniri
2-3 çatal otlu peynir
sebzeli omlet
2 dilim kepek ekmeği
1 kupa yeşil çay

ara
form çayı
1 avuç taze antep fıstık

akşam
yarım tabak sulu patates yemeği
3 parça fırında tavuk
1 tabak mercimek çorba

bol su içtim..
birazdan yarım saat leslie yapcam.

hey maşallah yürüüüü kim tutar senii... valla spor yapanları kıskanmaya başladım benim ağız bi iyileşse bende başlıcam yeniden ...

canım ilk bildirmimizdede ben senin gibi kilo almış göründüm bana rağmen ozaman da dereceye girmiştik... bu hafta da dereceye girsek de girmesekde seni aramıza eklediğimiz için biz mutluyduk kimse ona takılmadı....

artık mazeretimiz yok artık durmk yok yola devam.... kilolar verilecek giysiler küçülecek aynalar bize gülümseyecek millet aaaaa naptın da verdin ne güzel olmuşsun dicek... denemek istediğiniz giysi üstünüze şıp diye olacak

offfff amin çok aminnnn :) olacak olacak

tebrikler cnm
valla kaptanım en çokta bundan bıktım istediğini giyememek sırf bu yüzden kilo vermeye başladım ve yaz mevsimi benim için istediğini giyinme zamanı o_la_cak

kızlar sizinle gurur duyuyorum gamzemmm alnından öptüm kuzu 2haftadır 1.lik kaptırmıyoruz helal bize beeeeeeeeeeeeee haftaya 3 kilo bermek hedefim insss

bakın oturukene aklıma fikrm geldi
yarın aramızda bi yarıs yapalımmı bi menü ve spor dakikası belirleyelim ve hepimiz uygulayalım bakalm kimler kacamak yapacak kacamak yapana spor cezası verelim ne dirsiiiiz :130::126:

Günaydın kızlarr.. Haftasonu geldi yaasın yuppiiiiiiii

Ay kaptancığım ağzından bal damlıyor.. Artık mağazadan 38 bedene bakabileceğizz...

Bence menü belirleme olayı uygun değil. Herkesin kilosu, yaşı ihtiyaçları farklı. Onun yerine kaçınmamız asla yememiz gereken şeyleri belirleyip onlara göre ceza bulabiliriz.

Günaydın 5. takımın çıtır ve güzel hatunları. Öncelikle 1. liğinizi ve hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Çok güzel işler başardınız. İnşallah bundan sonrada hep böyle devam edersiniz.

JUJU'cum senide ayrıca ve kocaman tebrik ediyorum. Motivasyon motivasyon dedin bak neler başardın

Bu arada bir kural var hatırlatayım. Bu hafta etap birincisi sizin takımdan. Paylaşım topiğine başarısının nasıl olduğunu yazması gerekiyor. Unutmayın sakın yoksa takım ceza puanı alıyor.

kızlar sizinle gurur duyuyorum gamzemmm alnından öptüm kuzu 2haftadır 1.lik kaptırmıyoruz helal bize beeeeeeeeeeeeee haftaya 3 kilo bermek hedefim insss

Canım istersen, emek harcarsan verirsin..Emin ol ben buraya başladığımdan beri bir parça bile çikolata yemedim, cips ağzıma sürmedim..Çerez asla dokunmadım..:26::26:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…