- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.641
msla biizm takıma bakalım cnm
5.Takım 294. Etap
*JUJU* ( 88,10 / 87,30 / 0,80 / % 0,91 )
aysunayy ( 67,20 / 67,20 / 0,00 / % 0,00 )
dalin26 ( 84,70 / 83,00 / 1,70 / % 2,01 )
biricikoglumertug ( 79,20 / 77,70 / 1,50 / % 1,89 )
ZES ( 81,10 / 80,70 / 0,40 / % 0,49 )
garfield06 ( 69,80 / 69,50 / 0,30 / % 0,43 )
birsen-deniz ( 67,60 / 66,60 / 1,00 / % 1,48 )
cornella ( 72,60 / 71,10 / 1,50 / % 2,07 )
gibisankiacaba ( 90,20 / 90,10 / 0,10 / % 0,11 )
ukyo ( 73,90 / 73,40 / 0,50 / % 0,68 )
Gamze_M ( 72,00 / 69,40 / 2,60 / % 3,61 ) Yeni Üye Hedef Kilo 64
busramnmn ( 66,00 / 65,70 / 0,15 / % 0,23 ) Yeni Üye Hedef Kilo 59 2.Haftasında dahil olduğundan kilosu 2 ye bölündü
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,84 )
simdi herkesin verdiği kilo toplanıyo toplanıyo takımda kaç kişi varsa o sayıya bölünüyo öyle takım ortalaması bulunuyo bizim takım 12 kısı 12ye bolundu yanı cok verenlerden az verenlere kılo aktarılıyo gibi oluo ortalamada hiç kılo vrmeyen biri takım ortalamasını dusuruyo mesla sen genel ortalamanın üstünde olduğundan takıma yararrın olmuş cnm
büyük ihtimalle 1. takım biziz.... ve bireyselde Gamze_M birisnci olucak gibi daha sonuçlar açıklanmadı ama sanırım öyle
Cuma Zayıflama Yarışmaları 294. Etap Sonuçları
(25 ocak-1 şubat)
Takım Dereceleri
1) 5. Takım (%1.05)
2)7. Takım (%0.80)
3.)6. Takım (%0.73)
Bireysel Dereceler
1)Gamze_M (%3.61) 5. Takım
2) Paşam3405(%2.32) 7. Takım
3) ayyildizim(%2.23) 6. Takım
yarışmaya katılmamızın 3 haftasında yine dereceye girmiş bulunmakyatım.... dereceye girmemizde 100 gr da olsa etkisi olan herkese teşekkürler... ayrıca en çok kiloyu veren ve sağlıklı beslenen Gamze:M arkadaşıma bilhare teşekkür eder tebriklerimi çakarım....
darısı diğer haftanın derecelerine diyorum
olleyyyyyyyyyyyyy çığlık çığlık ciglikkkkkkkk :) ay çok mutlu oldummmmmmm. bende bu başarılı takımda olmaktan çok mutluyummmmmmm ayy seviyorum sizi ya :) bütün çiçekleri takımım adına kaptanimiza armağan ediyorum :) of ben eliptikteyim su an bu gazla 500 yakarım :)
hey maşallah yürüüüü kim tutar senii... valla spor yapanları kıskanmaya başladım benim ağız bi iyileşse bende başlıcam yeniden ...
ya ya yaaaa şa şa şaaaaa grubumuz çok yaşaaaa....
Bana rağmen 1. olan takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kızlae aslında kilo almadım verdim ama izinli sayıldığımdan öyle olmuş 62.7 baz alınmışş.
Çok üzgünüm o yüzden..
Gamze sana da tebrikler..
.
canım ilk bildirmimizdede ben senin gibi kilo almış göründüm bana rağmen ozaman da dereceye girmiştik... bu hafta da dereceye girsek de girmesekde seni aramıza eklediğimiz için biz mutluyduk kimse ona takılmadı....
artık mazeretimiz yok artık durmk yok yola devam.... kilolar verilecek giysiler küçülecek aynalar bize gülümseyecek millet aaaaa naptın da verdin ne güzel olmuşsun dicek... denemek istediğiniz giysi üstünüze şıp diye olacak
tebrikler cnmolleyyyyyyyyyyyyy çığlık çığlık ciglikkkkkkkk :) ay çok mutlu oldummmmmmm. bende bu başarılı takımda olmaktan çok mutluyummmmmmm ayy seviyorum sizi ya :) bütün çiçekleri takımım adına kaptanimiza armağan ediyorum :) of ben eliptikteyim su an bu gazla 500 yakarım :)
valla kaptanım en çokta bundan bıktım istediğini giyememek sırf bu yüzden kilo vermeye başladım ve yaz mevsimi benim için istediğini giyinme zamanı o_la_cakcanım ilk bildirmimizdede ben senin gibi kilo almış göründüm bana rağmen ozaman da dereceye girmiştik... bu hafta da dereceye girsek de girmesekde seni aramıza eklediğimiz için biz mutluyduk kimse ona takılmadı....
artık mazeretimiz yok artık durmk yok yola devam.... kilolar verilecek giysiler küçülecek aynalar bize gülümseyecek millet aaaaa naptın da verdin ne güzel olmuşsun dicek... denemek istediğiniz giysi üstünüze şıp diye olacak
canım ilk bildirmimizdede ben senin gibi kilo almış göründüm bana rağmen ozaman da dereceye girmiştik... bu hafta da dereceye girsek de girmesekde seni aramıza eklediğimiz için biz mutluyduk kimse ona takılmadı....
kızlar sizinle gurur duyuyorum gamzemmm alnından öptüm kuzu 2haftadır 1.lik kaptırmıyoruz helal bize beeeeeeeeeeeeee haftaya 3 kilo bermek hedefim insss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?