Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah

1 dilim ekmek
1 yumurta
5 zeytn
domtes

ara öğün

1 ayran

öğlen

sinemadaydık yyemedim

akşam

odun ateşinde döner

yakı apıştırsan nasıl gelir acaba çok büyük geçmiş olsun

Inna İndia (İstanbul) - YouTube finleyın aRKADASLAR

kızlar menüm

sabah yok
ara yok
öğle 5 adet köfte 1 dilim ekmek
ara bır dılım kepek ekmegine 1ucgen peynır surup yedim
aksam 5 adet etı form kepeklı 5 adet cici bebe 1 mıınk lokma ekmegın uzerıne surulmus sarelle
30 dkk elıptık

bu hafta ısı sıkı tutucamm en az 80 olmam lazım kusurattan kurtulmam lazım yoksa bırakacam bu ısı ac gezıyom hala 80 kusurlerdeyım cızelgem 90 ı gosterıyo ben takıma 88 le basladım dıyete baslama kılom 90 oldugu ıcın 90 yaptım 1 ay olmadan 7 kılo vermısım ama yetmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

cnm allah yardımcın olsun biran evvel iyileş inş

yakı apıştırsan nasıl gelir acaba çok büyük geçmiş olsun

tşk ederim kızlar.....canım yakı yapıstırdım ama fayda etmedi......

arkadaşlar hepinizi öpüyorum kimscikler yok yine

Ben burdayım canım, sabahtan beri sıkıntıdan patladım :26::26: kimsecikler yoktu gerçekten de :44:

.

bende uyumuşum bıraz önce uyandım...sanırım ilaçların etkısı yoksa hıc öğlenlerı uyuma gıbı bır alışkanlıgım yoktur......

Süperrr canımm

.

Bende merak ettim, hiç kimse olmasa Cornimm oluyorduu :26::26: iyimisin canım şimdi :26:

.

Bende merak ettim, hiç kimse olmasa Cornimm oluyorduu :26::26: iyimisin canım şimdi :26:

.

sabaha göre bir parça daha iyi sayılırm....bende çok sıkılıyorum ya eşim de yok memleketten ark ı geldi onlarla görüşüyor gece gelir pofff........sizler napıyorsunuz?

kızlar bende yedıklerımı yazayım adet yerını bulsun bari:
sabah: 1 adet muz

öğlen: çok az tavuk
1 bardak ayran
4-5 adet biber turşu

akşam henuz yok daha dogurusu acıkmadım ki ....yattıgımdan heralde yedıklerım erimiyor.....

sabaha göre bir parça daha iyi sayılırm....bende çok sıkılıyorum ya eşim de yok memleketten ark ı geldi onlarla görüşüyor gece gelir pofff........sizler napıyorsunuz?

Arkadaşım Arzu tam bir tencere lahana sarmışta getirmiş, pişir dedi..1 saat direndim pişirmemek iççinn amaaa sonra yenildim ve pişirdim :26::26::26: 4 tane de yedim :26::26::26: ama akşam menümü hafif tutarım denkleştirirm gibime geliyor üstelik pasta, kek, cips gibi kötü değil..Daha masum..

.

bir şey olmaz ya......aslında bizim asıl problemimiz kılo verdıkten sonrakı zaman.....ben hep bu yuzden kaybettım kılo verdıkten sonra koruma dönemıne gecmemiz lazım.....

bir şey olmaz ya......aslında bizim asıl problemimiz kılo verdıkten sonrakı zaman.....ben hep bu yuzden kaybettım kılo verdıkten sonra koruma dönemıne gecmemiz lazım.....

Aynen öyle canım..Benim kaybımda bundan oluyor..:26::26:

.

Hemen menümü yazıyorum..

Sabah

1 dilim tam buğday ekmeği
Yarım porsiyon menemen

Ara

1 fincan şekersiz nescafe
3 kayısı

Öğle

1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
4 yemek kaşığı yoğurt
1 salatalık

Ara

5 kayısı, 1 fincan kahve (şekersiz)

Akşam

10 adet çok az yağlı lahana sarması
3 yemek kaşığı yoğurt

Suyumu içiyorum ve akşam yemeğimi hazmettikten sonra 1 saat spor yapacağım..

Ara yok...

Sarmaların sayısı biraz fazla gibi ama başka bir şey yemedim yanında ve kalorimi yükseltmedim, üstelik o kadar az yağlıydı ki..Ekmek te yok..Bence dengeliyor gibi :26::26:

kuzucum hani 4 adetti
10 adet bayagı fazla olmus yanı 2 öğün gibi....
ayrıca bulgurla yapsaydın yıne bır yere kadar ama pirinç
neyse ödülün olsun senin.....
diyete başladıgımdan beri pirinç yemedim ya eşime de alıştıracağım sarmaları bulgurla yapacağım...
bir şey daha mercimek çorbası içtiğimizde yanında ekmek yemiyoruz kuşum.....

bugünkü menüme 1 bardak ayran ekliyorum......biraz önce içtim baktım hafif acıkıyorum..hemen ayranımı içtim.öle diyet ayran falan değil bu arada ......bim den alıyoruz onu içiyorum......bim in ayranı benım vazgeçilmezim...hiçbir marka bu kadar güzel değil.....

Şimdi tatlım çok pis matematik hesabı yaptım ve menüm sadece dolmadan oluştu

Şöyle bir hesap yaparsak :26: 3 yemek kaşığı pilav 80 kalori, 1 sarmada 1 kaşık pirinç asla yok..Kaldıki sarma içlerinde soğan ve maydonoz vardı..yani tamamı pirinç değildi.Şimdi 10 sarmada 9 kaşık pirinç baz alırsak (üstelik az yağlı) 3 yemek kaşığı pilav 80..

80/3=26 (yaklaşık)
26*9=234
234+60=294 (60 lahanalar için)
50 kaloride yoğurt için eklersek
Toplamda yaklaşık 350 kalorilik bir porsiyondu..

Öte yandan 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 1 porsiyon sebze ve 4 yemek kaşığı yoğurt yeseydim ne yapardı?

Çorba=60
ekmek=50
yoğurt=80
sebze yemeği=100

100+80+60+50=290

Yani yine 1 menü gibi yemiş oldum

Şimdi sporumu tam 500 kaloriliğe çıkarıyorum ve onu asla yok etmeden bırakmıyorum

.

Bu arada Arzu giderken eşin için al biraz dedi, bende 6 tane daha almıştım..Eşimde gelmeyeceğini söyleyince, yazık ziyan olmasınlar dedim

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…