- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.981
Herkese günaydınlar...
JUJU geçmiş olsun Allah şifa versin...
Cornella ,arkadaşın Zeynep'e Allah şifa versin. İnşallah selametle kurtulur ameliyatından...
Herkese mutlu, huzurlu,sağlıklı bir gün diliyorum...
Herkese günaydınlar...
JUJU geçmiş olsun Allah şifa versin...
Cornella ,arkadaşın Zeynep'e Allah şifa versin. İnşallah selametle kurtulur ameliyatından...
Herkese mutlu, huzurlu,sağlıklı bir gün diliyorum...
Sağol Gamze iyiym hamd olsun ... Napim valla sabah kalktım bi ton iş beni bekliyor... Dedim en iyisi bi zayıflama grubumuza bakayım öyle işe koyulayım...
Sen yine enerjiksin maşallahAllah daim etsin... İçinde dışında hep gülsün inşallah Gamze...
Günaydın fıstıklarrrrr,
fotolar mükemmel; valla fıstık gibisiniz.... boyunuz yeter yaaa öyle abartılı bi kilonuz yokk. bence..ben çok kısayım göbiş fırlıyoo.
JUJU hoşgeldinnnnn. çok özledik senii..
dün doktora gitmiştim ya ilaçlar değişti hastalık yeniden başlamış. dün ilaçları alınca bir uyumuşum ki sabaha kadar ama dinlenmişimmm.
canım arkadaşına gerçekten çokk üzüldüm. çok geçmiş olsun. Allahım umarım sevdiklerine bağışlar.teşekkürler canım........bende şu an çok üzgünüm.....güzel haberini bekliyoruz.......
Sağol Gamze iyiym hamd olsun ... Napim valla sabah kalktım bi ton iş beni bekliyor... Dedim en iyisi bi zayıflama grubumuza bakayım öyle işe koyulayım...
Sen yine enerjiksin maşallahAllah daim etsin... İçinde dışında hep gülsün inşallah Gamze...
sağol cnm ama sanıırm başıma ladım belayı silinmedi henüz..site yöneticilerini bekliyorum....ses seda yok....
şu an canım o kadar sıkkın ki........keşke koymasaydım resim falan...silinmiyor hatta mesaj düzenleme bile yapılmıyor anlamadım neden böyle oldu......
tek çözüm kazen artık onu bekliyorum......
Merhaba
Sitede yukarıda Albüm diye bir tab alanı var orayı inceleme fırsatınız oldu mu ? (http://www.kadinlarkulubu.com/album.php)
Albümde yayınladığınız fotoğrafları özel yaparsanzı SADECE ARKADAŞ LİSTENİZDEKİ kişiler görecektir. Dilediğiniz zaman silebilirsiniz.
Fakat bu konuya bakın dün geceden bu saate kadar fotoğraf aşağı fotoğraf yukarı yok sildim yok silemedin, yok kızıl saçlı yok esmer sohbeti dönüp durmuş.
Fotoğrafınız silinmiştir.
canım arkadaşına gerçekten çokk üzüldüm. çok geçmiş olsun. Allahım umarım sevdiklerine bağışlar.
ev işini hiççççççç sormayın dünya kadar iş beni bekliyoo
yaa bu kadar takma dışarıdan gelenler son sayfayı okuyorlar aradaki sayfaları kim karıştıracakk..
su içmeyi unutmayalım hadi herkes şimdi 1 bardak içsin
kazen bey çok teşekkür ediyorum ilginize.........bir daha site kurallarını dikkatli okuyup ona göre davranacağım......sizi uğraştırdım kusura bakmayın lütfen......
:44::44::44::26::26::26::26: anlamaya çalışıyorum, ama cıks anlayamıyorumm
.
valla artık anlayan anlamayana anlatacak gamze.benim durumuma düşmemek için
sanırm albüm yapınca sadece arkadasların görüyormuş ve istediğinde silebiliyormuşsun...
Onu biliyorumda canım..yani birazcık fazlaca yüklenilmiş sana :26::26::26: bu üzdü beni..bir site kurulmuş ve üye sayısı çok fazla..Böyle hataları hepimiz yapabiliriz..Üzüldüm şahsen, onu anlamaya çalıştım
.
ya aslında ben hak veriyorum.site de 300.000 kişi var.herkes kafasına göre davranırsa buranın hali ne olur düşünsene....mecburen katı kurallar koyuyorlar....
Evet canım
.
biliyo musun ben sakaryaya cok gidip geldim......eşim orda okuyordu:)
sakaryaya yolum düşerse sendeyım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?