- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.941
valla canım o konuda hiiiiç bi bilgim yok... site yetkilisine yazsaydın...
ve ben pek hoş bulmadım chentiq den haber varmı....
eski üyeymiş diskalifiye edilmiş... ve takımlara giremez diskalifiye edilen ve bizde ekledik kurallara aykırı bir işlem yaptık yani.
ye sen deyince ben de gittim okudum şimdi.. aynen yazdığını okudum.. püsküüte özel meaj attım.. o zamanlar bebeğimin 3-4 ay olduğunu, ve paylaşım azlığımın sebeplerini falan anlattım.. ben takımdan çıkarıldım sanıyordum. diskalifiye ve tekrar yarışamamk ifadeleri çok koydu be ya... oyy oyy çok mutsuzum şimdi ben ya.. demek ondan yazdıklarıma cevap vermiyordunuz
Eki Görüntüle 624463
bi tek bunu bulabildim boydan hep yüzümü çekerim ben malum alt bölge sorunlu
yazdan kalma bi foto burda 72 kiloyum tam yani başlangıç kilomda 65 oluncada atcam bi foto
ne kadar seksi bi vucüdum var dimi
ankara merkez seksi herkessss
selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım...ben geldim ancak yazmaya zaman bulabildim... evim çoooooook kalabalıktı 3 gündür yatılı misafirlerim vardı artı birde doğum günü hengamesi derken ancak kendime geldim.... bu hafta ya annemde ya kaynanamda olcam sanırım iki taraftan da gelenler var... fırsatımı buldukçada yazarım ... geçmişi okuyamadım işe başlar başlamaz okucam ama söz...
bu arada resimler mi eklenmiş ne cornella nın resimlerini gördüm fıstıkım benim.... başka varmı bilmiyorum ...
ben iyiyim hala sert cisimleri yiyemesemde yavaş yavaş normal hayata dönüyorum sanırım... tartılmadım henüz bu hengame bana neye mal oldu bilmiyorum umarım eksilerde çıkarım ...
hımmmmmmmmmmmmm cuma günü kilo bildirimlerimiz beni endişelendiriyor tüm verilerim iş yerinde kaldı eşşek kafam kendime mail atmayı unutum...onun içinnasıl hallederim endişesi içerisindeyim... bakacaz artık çaresine... ama kilo bildirimlerini mümkün olan en erken saatte halledelim ki bende ekleme işini bitireyim evde ne durumda olurum bilmiyorum... offffffffffffff iş yerinde hayatım daha bi düzenli oluyordu yaaa
valla hiçte öyle 72 gibidurmuyosun cnm gayet güzelsin
hoş geldin kaptanım
cornellacım silememene üzüldüm ama cnm bu sayede bende görmüş oldumsende çok güzel bi hatunmuşsun
hoş bulduk canım beni merak edenler taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eskiden eklediğim resimlerin profilimde vardı ordan bakablir
kaptanım sende çok güzelmişsin oğlun herhalde yanındaki o da çooookkk datluu
Hoş geldin ksptanimmmmmmm :) bu hafta insaallah yine güzel kilolar veririz. özledik seni başkanım vala sen bu takımın kalbisin. Gel artık ne olurrrrr :)
aynen kurulu düzenimi bende özledim ya buraya yazmak ayrı bir motivasyon... haftaya pazartesi işe başlıcam ondan sonra fullllll burdayım yaza kadar izin yok...
bu hafta da sabah ve akşam girerim artık evden çıkmadan ve eve gelince....
kızlar size güveniyorum benim yokluğumdada eririsiniz siz ...
Bu sözün sorumlulugunu hissederek ve anlayarak devam diyorum kaptanim ♥
etap birincisi olarak paylaşımda bulundun dimi yanlış görmediysem
herkese iyi geceler arkadaşlar...
Cornella teşekkür ederim bebeğim çok şükür daha iyi artık. tam okuyamadım ama sende sanırım rahatsızmışsın. Çok geçmiş olsun. Allah tez şifa versin.
menüm:
sabah:
1 kase yoğurt
1 bardak pekmezle tatlandırılmış doğal vişne suyu
yarım simit
Öğle
pırasa
2 dilim ekmek
Akşam
tavuk
ayran
Ara
1 kase muhallebi
HERKESE İYİ GECELER...
juju hosgeldın cnm ama ben suan hıc iyi değilim bir ben silemedim resımleri nedenını anlamadım.....ne yapacagımı şaşırdım.....mune ye elif e püsküüte mesaj yazdım ne yapacaım dıye ama dönüş olmadı .......çok sinir oldum yane yapabilirim juju
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?