Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım....dıskalıfıye edıldıgını bılmıyormus.....çok üzüldü zaten......
bebegı yenı dogdugu ıcın çok gıreıyormus....bunları söyledi geri sayfalarda var zaten....

canım şimdi bana durumu anlatırmısın...

sen bize eski üye olduğunu söylemediğin için şuanda böyle bir sorun yaşıyoruz.. şayet bilseydik bunlar en başından çözülürdü... benimde izinli olduğum döneme denk geldi ve ilgilenemedim ...

2- Haber vermeden, geçerli bir neden ileri sürmeden yarışmadan ayrılan ve herhangi bir nedenle diskalifiye edilmiş olan yarışmacılar, bir daha yarışamazlar. Dolayısı ile konuyla ilgili bilgi paylaşımı esastır. Başvuru topiğinde, bu tanıma uyan arkadaşlarımızı gördüğümüzde gerekli uyarıları yazalım.

Diskalifiye edilmiş olan üye eğer yeniden yarışmak isterse, geçmişe ilişkin haklı bir gerekçe ileri sürerek takım yönetimiyle görüşür. Üyeyi yeniden takımına almak isteyen takım yönetimi, üyenin hikayesini paylaşım alanında paylaşarak sözkonusu geri alımı diğer takımların onayına sunar. Herhangi bir takımdan itiraz gelmesi durumunda, sözkonusu üye yarışmacı olamaz.

yukarıdaki karardan da anlaşılacağı gibi chentiq gerekçeni bir mesajla paylaşman lazım... yazdığın gerekçe oylamaya sunulacak ve tüm takımların kabul etmesi beklenecek... 1 kişi bile itiraz ederse takıma giremeyeceksin canım karar öyle alınmış.... ben şimdi senden gelecek gerekçeyi bekliyorum

valla hiçte öyle 72 gibidurmuyosun cnm gayet güzelsin

hoş geldin kaptanım

cornellacım silememene üzüldüm ama cnm bu sayede bende görmüş oldum sende çok güzel bi hatunmuşsun

valla hiçte öyle 72 gibidurmuyosun cnm gayet güzelsin

hoş geldin kaptanım

cornellacım silememene üzüldüm ama cnm bu sayede bende görmüş oldum sende çok güzel bi hatunmuşsun

hoş bulduk canım beni merak edenler taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eskiden eklediğim resimlerin profilimde vardı ordan bakablir

Hoş geldin ksptanimmmmmmm :) bu hafta insaallah yine güzel kilolar veririz. özledik seni başkanım vala sen bu takımın kalbisin. Gel artık ne olurrrrr :)

Hoş geldin ksptanimmmmmmm :) bu hafta insaallah yine güzel kilolar veririz. özledik seni başkanım vala sen bu takımın kalbisin. Gel artık ne olurrrrr :)

aynen kurulu düzenimi bende özledim ya buraya yazmak ayrı bir motivasyon... haftaya pazartesi işe başlıcam ondan sonra fullllll burdayım yaza kadar izin yok...

bu hafta da sabah ve akşam girerim artık evden çıkmadan ve eve gelince....

kızlar size güveniyorum benim yokluğumdada eririsiniz siz ...

Bu sözün sorumlulugunu hissederek ve anlayarak devam diyorum kaptanim ♥

herkese iyi geceler arkadaşlar...
Cornella teşekkür ederim bebeğim çok şükür daha iyi artık. tam okuyamadım ama sende sanırım rahatsızmışsın. Çok geçmiş olsun. Allah tez şifa versin.
menüm:
sabah:
1 kase yoğurt
1 bardak pekmezle tatlandırılmış doğal vişne suyu
yarım simit
Öğle
pırasa
2 dilim ekmek
Akşam
tavuk
ayran
Ara
1 kase muhallebi

HERKESE İYİ GECELER...

şu an canım o kadar sıkkın ki........keşke koymasaydım resim falan...silinmiyor hatta mesaj düzenleme bile yapılmıyor anlamadım neden böyle oldu......
tek çözüm kazen artık onu bekliyorum......

ttşkler cnm.....ben menünün begendim

Her 10 dk da bir mesaj yazabiliyormuşuz. O yüzden bekliyorum şimdi. Ben yarışmaya tekrar dahil olamayacağımı bilmiyordum ki. Kaldı ki cuma yarışmak isteyenler kısmına yaşımı boyumu kilomu falan yazmıştım. sonra seng beni çağırdı. onlarda br ara kaptan sorunu vardı.. ben de çıktım o zaman zaten deneme süreciydi, kaptan belli değildi. sonra da işte sen de yazmıştın sonra toparlandık gene yarışmak isteyenler kısmında.. yanlışlık olmasın daha öncede 9. takımda yarışmıştım diye yazdığımmı hatırlıyorum. eğer bulabirsem kopyalarım onu da... haber verileceğini bilsem haber verir yanlışlık yapmanıza engel olurdum. zaten -1 getirdim diye bile üzülmüştüm.. Sen yeni kaptansın umarım bu hatayı mazur görür sana ve takımına (artık takımımız diyemiyorum ) ceza vermezler..

Sana özel mesaj atmak için 10 dk nın geçmesini bekliyorum. Malum buraya yazdıklarımız asla silinmiyor.

cornella ben senin de juju nunda resmini göremiyorum. belki de görünmüyordur??

kuzucum ne resmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…