Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben cıkıyorum....umarım yarın geldiğimde fotolar kalkmış olur......yoksa ne yapacagım bilmiyorum....iyi geceler......

benım fotom cnm ya.....silinmedi.....gamze falan sildi ama ben silemedim...kazen i beklıyorum.....ama şimdi çıkmam lazım.....

Canım ben hiç yorum yapmadım ama, en son yazdığım mesajı düzenle dedim, resmi sildim, mesajın gerisi kalmıştı :26::26: Birde ben eklenti olarak koymadım, direk paylaştım..

Garfield güzel gacıymışın süperrrrrrrrr beyazda yakışmış manzarada harika

saol cnımcım mersiii

günaydın herkeslere cornella panik yapma cnm bulunur bi çözüm takma kafanı bu kadar keşke yüzünü karalasaydın

bizim sayfada çirkin hatun yok anlaşılan herkesin maşallahı var bide kilolar gitse aman Allahım ortalık yıkılır

Aynen yaaaa, en büyük takım bizim takım hıhhhh

Günaydın canım bu arada, günaydın arkadaşlarımmmm

.

Canım ben hiç yorum yapmadım ama, en son yazdığım mesajı düzenle dedim, resmi sildim, mesajın gerisi kalmıştı :26::26: Birde ben eklenti olarak koymadım, direk paylaştım..

Sen ekte paylaşmışsın, ama sanırım adminler silebilir bu resimleri..:26::26:

.

cnm anlamadım neden böyle oldu.normal foto paylaştım işte eklenti falan anlamıyorum ki nasıl oldu...yöneticiden de geri dönüş olmadı....valla aklım hep burda....umarım bir geri dönüş olur...
fotolar nasıl olsa siliniyor diye yüzümü karalamadım

Canım benim üzme kendini, zaten bu sitede öyle art niyetli insanlar yoktur, üstelik onu arayıp bulana aşk olsun birde yeni üyeler sanırım hemen göremiyor resimleri...Eklentiler zorluyor biraz..Direk link alıp paylaşınca siliniyor canım..:26::26:

.

bi kaç kez daha dene bakalım cnm olur belki şimdi

cnm dışardan da giren insan çok burda...yani ben çok huzursuz oldum.....pc deki resmi buraya yükledim işte nasıl yaptım bi bilsem.....yardımcı olacaklarına inanıyorum..yoksa bana huzur yok.....

bi kaç kez daha dene bakalım cnm olur belki şimdi

hayır...mesaj düzenle yeri bile yok...offf .....

kızlar bugün çok sevdiğim bir arkadasım beynınden ameliyat olacakmış .daha yeni öğrendik eşimle......beyninde 4 cm ur varmış....ve bugünkü ameliyat çok riskliymiş......lütfen dualarınız da adını geçirin.....adı zeynep.......

cnm dışardan da giren insan çok burda...yani ben çok huzursuz oldum.....pc deki resmi buraya yükledim işte nasıl yaptım bi bilsem.....yardımcı olacaklarına inanıyorum..yoksa bana huzur yok.....

Kesinlikle olurlar, olmaları lazım..silmek istediğinde yetkiniz yok diyor değil mi canım..

.

cornella ben senin de juju nunda resmini göremiyorum. belki de görünmüyordur??
canım arkadaşım olanlar görebiliyor sadece sanırım

özelden cevapladım ve ben senin gitmeni istemiyorum iyi kötü çıktık bir yola... şimdi senden paylaşım alanında paylaşacağım şekilde bir mesaj yazmanı bekliyorum buraya tamam mı kuzum...

ben hastaneye gideceğim kontrollerim var akşama okuyacağım ...

Allah yardımcısı olsn cnm arkadaşının acil şifalar versin

Herkese günaydınlar...
JUJU geçmiş olsun Allah şifa versin...
Cornella ,arkadaşın Zeynep'e Allah şifa versin. İnşallah selametle kurtulur ameliyatından...

Herkese mutlu, huzurlu,sağlıklı bir gün diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…