- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #76.961
kuzucum ne resmı ?
benım fotom cnm ya.....silinmedi.....gamze falan sildi ama ben silemedim...kazen i beklıyorum.....ama şimdi çıkmam lazım.....
benım fotom cnm ya.....silinmedi.....gamze falan sildi ama ben silemedim...kazen i beklıyorum.....ama şimdi çıkmam lazım.....
..................................................................................................
Garfield güzel gacıymışın süperrrrrrrrr beyazda yakışmış manzarada harika
saol cnımcım mersiii
günaydın herkeslere cornella panik yapma cnm bulunur bi çözüm takma kafanı bu kadar keşke yüzünü karalasaydın
bizim sayfada çirkin hatun yok anlaşılan herkesin maşallahı var bide kilolar gitse aman Allahım ortalık yıkılır
Canım ben hiç yorum yapmadım ama, en son yazdığım mesajı düzenle dedim, resmi sildim, mesajın gerisi kalmıştı :26::26: Birde ben eklenti olarak koymadım, direk paylaştım..
Sen ekte paylaşmışsın, ama sanırım adminler silebilir bu resimleri..:26::26:
.
saol cnımcım mersiii
günaydın herkeslere cornella panik yapma cnm bulunur bi çözüm takma kafanı bu kadar keşke yüzünü karalasaydın
bizim sayfada çirkin hatun yok anlaşılan herkesin maşallahı var bide kilolar gitse aman Allahım ortalık yıkılır
cnm anlamadım neden böyle oldu.normal foto paylaştım işte eklenti falan anlamıyorum ki nasıl oldu...yöneticiden de geri dönüş olmadı....valla aklım hep burda....umarım bir geri dönüş olur...
fotolar nasıl olsa siliniyor diye yüzümü karalamadım
cnm anlamadım neden böyle oldu.normal foto paylaştım işte eklenti falan anlamıyorum ki nasıl oldu...yöneticiden de geri dönüş olmadı....valla aklım hep burda....umarım bir geri dönüş olur...
fotolar nasıl olsa siliniyor diye yüzümü karalamadım
Canım benim üzme kendini, zaten bu sitede öyle art niyetli insanlar yoktur, üstelik onu arayıp bulana aşk olsunbirde yeni üyeler sanırım hemen göremiyor resimleri...Eklentiler zorluyor biraz..Direk link alıp paylaşınca siliniyor canım..:26::26:
.
bi kaç kez daha dene bakalım cnm olur belki şimdi
cnm dışardan da giren insan çok burda...yani ben çok huzursuz oldum.....pc deki resmi buraya yükledim işte nasıl yaptım bi bilsem.....yardımcı olacaklarına inanıyorum..yoksa bana huzur yok.....
canım arkadaşım olanlar görebiliyor sadece sanırımcornella ben senin de juju nunda resmini göremiyorum. belki de görünmüyordur??
Her 10 dk da bir mesaj yazabiliyormuşuz. O yüzden bekliyorum şimdi. Ben yarışmaya tekrar dahil olamayacağımı bilmiyordum ki. Kaldı ki cuma yarışmak isteyenler kısmına yaşımı boyumu kilomu falan yazmıştım. sonra seng beni çağırdı. onlarda br ara kaptan sorunu vardı.. ben de çıktım o zaman zaten deneme süreciydi, kaptan belli değildi. sonra da işte sen de yazmıştın sonra toparlandık gene yarışmak isteyenler kısmında.. yanlışlık olmasın daha öncede 9. takımda yarışmıştım diye yazdığımmı hatırlıyorum. eğer bulabirsem kopyalarım onu da... haber verileceğini bilsem haber verir yanlışlık yapmanıza engel olurdum. zaten -1 getirdim diye bile üzülmüştüm.. Sen yeni kaptansın umarım bu hatayı mazur görür sana ve takımına (artık takımımız diyemiyorum) ceza vermezler..
Sana özel mesaj atmak için 10 dk nın geçmesini bekliyorum. Malum buraya yazdıklarımız asla silinmiyor.
Kesinlikle olurlar, olmaları lazım..silmek istediğinde yetkiniz yok diyor değil mi canım..
.
hayır...mesaj düzenle yeri bile yok...offf .....
kızlar bugün çok sevdiğim bir arkadasım beynınden ameliyat olacakmış .daha yeni öğrendik eşimle......beyninde 4 cm ur varmış....ve bugünkü ameliyat çok riskliymiş......lütfen dualarınız da adını geçirin.....adı zeynep.......
Allah yardımcısı olsn cnm arkadaşının acil şifalar versin
Allah yardımcısı olsn cnm arkadaşının acil şifalar versin
Allahım şifasını versin ve kurtarsın hastalığından..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?