Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kilo almak isisteyen ler diye bir bölüm arya kızın biri boyu1.73 54 kiloymuş hedefime 16 kilo var diyo 70 olmak istiyomuş 70 olmak istermi ya 65 66 yeter ona

ben de 1,73 um ve 55 olmak ıstıyorum. derdi neymıs kı bu kızın... anlamadım valla...

8 takıma baktımda 120 kilodan 80 kiloyadüşmüş zaza diye biri bugünresmini koymuş erkek miş

şooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkktayııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm

Anaaaa gerçek mii

.

gamze menün tam bir örnek menü.. tebrik ederim ne güzel..

8. takımdaki çocuk nasıl zayıflamış öyleeee vayttt dedim

aranızda erkek varsa şimdi çıksın ortayaaaa söz kızmıcammmmm

günaydın kızlar......................:118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

bugün biraz ders çalışmam lazım...akşama misafir var......o yüzden akşam nete giremem heralde....akşam dediğim saat 16.00 ya kadar burdayım sonra yokum heralde:26:

bu arada çok heyecanlıyım......cumaya cok az kaldı........

dün eşime kefir aldırdım......kızlar kefiri bilenininz mutlaka vardır bende gecen yıl öğrendim kefiri..........karatay grubundayken hugocuk diye bir arkadaş vardı.....o evde kendısı yapardı kefiri bize de tarifi verirdi ama biraz zahmetli açıkcası onun mayasını bulmak falan.....ama zayıflarken mucizevi bir iksir.....çok faydası var özellikle bağırsaklara......
istersenız netten biraz araştırın......ben bugün onu içeceğim......aslında hergün içmek lazım......

bu arada 8 şubat benim için çok önemli bir gün çünkü diyette tam 1 ayım dolmus oluyor......günlerce o sayfa senın bu topic benım dolandım durdum kk da....yok isveç yok diyetısyen ayça falan fılan hepsine de ben bugun baslıyorum tmm dedim.......aylardır bunu sürdürdüm yaklasık 4-5 aydır başlayamamıştım.......sonra bir gün ne olduysa başladım.....ve 1. ayımı doldurdum.....belki burda olmasaydım yine bırakırdım......eşim diyor zaten sen bu kk sayesinde zayıflıyorsun
evet özellikle evlendikten sonra kk sağolsun diyete başlamam da en büyük pay sahibi.....ve sizler olmasanız belki çok sıkıcı bir süreç olacakken şimdi tatlı bir yarışma heyecanı ile kilolarımızı veriyoruz......en büyük 5. takım

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnn boş sayfa bugün nasılsın

napıosunuz hanımlar beylerrr

bugün bi gülesim var bi gülesim varrr birazdan ağlıcam gbi

bende öyle cnm o saydığın diyetlere kaç kere başladım bıraktım işte adı diyet olunca yapamadım heralde sıktı sinir bozdu bende çok mutluyum szilerle olmaktan 1 gr yağ kalmayıncaya kdr devam etcez burda inşallah:128::128:

bende acayip bagırsak namı diğer kabızlık sorunu var kefirin iyi geldiğini hiç bilmiyodum bi deneyim bakım

bnm bu hafta 3 olcak bakalım 1 ayı bekliyorum 4 gözleee:124::124:

8 Şubat benim içinde çok önemli O gün doğum günüm çünkü Bende diyete başlayalı 17 gün oldu uzun aradan sonra ilk defa diyetimi hiç bırakmadan 17 gün geçti Gerçekten eşine katılıyorum cornim :44::44: kk olmasaydı bu kadar azimli olamazdık

.

garfiel-namı diğer esraydı demi:); evet cnm kefir çok iyi iç sende faydasını görürsün.....

gamze; demek kova burcusun

kesinlikle birlik olunca daha farklı .. burdaki pozitif iletişimimiz olmasa bende hopp gümlerdimm.. bende merak ettim kaçıncı gündeyim acaba hemen bakıyorumm

Herkese canı gönülden günaydınlar olsun... Bende bugün bi enerjikim... bi heyecanlıyım... bi hoşum yani... Maşallah diyeyim... Sizlerde iyisiniz maşallah... Allah daim etsin mutluluğumuzu huzurumuzu arttırsın kızlar yaaa.... bugün böyle bi giriş yapayım dedim...

Canım ne güzelsin gerçektende, daim olsun inşaallah Yorgun ama bende enerjiğim

.

evet cnm esra senin ismin nydiii:26:

benim adım tuğba canım

zes günaydınnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…