Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben spora gıdıyorum yarım saat elıptık 1 saatte delı gıbı dans edecem once bı sıgara ıceyım soku atlatayım azmı ya 350 kalorı 100 gramı 508 calorı elımdekı paket 60 grm lıktı anamm yandı ıcın yada zorla ıstıframı etsem

Offfff üstelik karnını doyurmamıştır bile, abur cubur azizliği işte :26::26::26:

.

amanııııııııııın sakin ol ayol ne ıstıfrası massallah hırs guzel bıseyde bence yararlı oldugu surece guzel bişey :44::44: yapma etme gözün sevem :)

Offfff üstelik karnını doyurmamıştır bile, abur cubur azizliği işte :26::26::26:

doyurmadı tabı doyursaydı bukadar uzulmezdım ılk defa bole bı kaçamak yaptım ama cok pıs bı kacamak oldu
.

amanııııııııııın sakin ol ayol ne ıstıfrası massallah hırs guzel bıseyde bence yararlı oldugu surece guzel bişey :44::44: yapma etme gözün sevem :)

elıptık yapacam kusmaktan vazgectım bıde alıskanlık yaparsa kotu elıptıgı oturma odasına aldım salonda sıkılıyodum duvara bak bak sımdı hem fılm ızlıcem hemde 45 dakıka bınıcem delı gıbıde dans ederım erıtmem lazım aksam yemegıde yemıcem fena faka bastım kızlar mıdemı tırmalıyo 350 kalorı akısa akısa akısına kapıldım ıyımı

SABAH kahvltı 11 de oldu

1dilim ekmek yulaf
5 zeytin
domates
reçel
peynir

ÖĞLEN
1 dilim ekmk yulaf
pazı kavurma
yoğurt
domates

ARA ÖĞÜN

leblebi
kuru üzüm

SUUUUUUUUUU

İÇİYORUM

SPORRRRRRRR
akşam yürürüm

dahada bişey yemiyeceğim için yazayım dedim

böle dıyerek kendıme zuurt tesellısı yapıcam

Yok yok vala ben ciddiyim, kötü düşünme ki kötü olmasın..akşam salata yersin ve bir dahaki sefere düzenlersin canım..üstelik yarın cuma değil telafisi için kocaman 1,5 günümüz var

.

menum

sabah yok
ara yok
oglen sucuklu yumurta bır catal helva 1 tatlı kasıgı sarelle 2 dılım kepek ekmegı 1 bardak sekersız cay 1 ucgen peynır

ara 1 paket etı tutku kendıme ole kızıyorumkı

aksam yok

ara yok

spor 30 dkk elıptık sonra 20 dakıka daha elıptık

Bugun erken uyandim sonunda kahvalti yapabildim.
Sabah: yarim haslanmis yumurta,yarim domates ve biber kibrit kutusu kadar peynir 1 kucuk dilim tam bugday ekmegi
Ara: bir kupa sekersiz cay
Oglen: bir kase corba ve yarim kase yogurt
Ara: yesil cay
Aksam: yarim tabak pilav ve et haslama yedim yarim bardak ayranla :) pilav 3 kasik kadardi

Suuu 3 litre oley oley ay bide bugun sadece bir dilim ekmek yedim mutlu oldum

Güzel menü canım

.

Bende bu günün hesabını çıkarayım bakalım

Sabah

yarım dilim kepek ekmeğ, krem peynir sürüp yedim

Ara 1 portakal, fincan şekersiz nescafe

Öğle

1 kase çorba
3-5 parça turşu
1 lokma ekmek ve 1 zeytin

Ara 1 fincan kahve (şekersiz)

Akşa
m

1 porsiyon ıspanak (içinde yarım yumurta beyazı var)
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak cola zero

Ara 1 meyve ve günü bu şekilde kapatırım..

Suyumu içiyorum ve 2 gündür temizlik yaptığım için fazla spor yapamadım..Ama emin olun spor yapsam bu kadar yorulmam..

tebriklerrrrr darısı başımızaaaaaa. satın alıpta hiççç giyemediğim şortum inşallah bol olur yazın banaaaa.

tutamadım kendımı bır paket eti tutku yedım 350 kalorı aldım zıkkım bogazıma hakım olamadım sankı krız gıbıydı ben napcam yaaa

kuzumm hiççç sıkma canını bende dün gözlemeleri götürdümmm.bu gün tuttum boğazııı. sonuçta hepimiz canız...malessef zayıf noktalarımız var.. gerçi benim biraz fazla ama olsunn (börek-tatlıııı)
bak sen ne güzel yakabileceksinn. ben hastayımda dün akşam erkenden yattım sabaha kadar uyudumm.

büşra maşallah süper menüü

bana gelince sabah: 1 tane etimek -penir
ara yarım elma
öğle : kepek ekmekli tost(yağsız) gözüm doymadı 2 tanede etimek ve peynir yedim-1 tane ceviz
ara yarım dilim sarelleli ekmek

akşam: açlıktan gözüm döndüü 1 tabak makarna kaşarlı-salçalı 1 tabak salata

ara: ayva

insan yalnız olunca yemek yapasıda gelmiyoo. aparetif geçiştirmek istiyoo.. yarın izinliyim şöyle bi güzel kahvaltı yapayım..

maşallahhh

onceliklen tesekkurü borç bilirim ama senın menu pek olmamıs gibi cıkolata kasar etimek falan kalorili yaniiiiii

Kızlar dün öyle uyudum öyle uyudum ki anlatamam size yazamadım o yüzden menümü

Dün Sabah:
1 adet yağsız kaşarlı tost
Ara:
5-6 adet kuru üzüm
Öğle:
1 tabak tavuklu salata
Ara:
1 adet elma
Akşam:
Uyuyakaldığım için yok

Bugün Sabah:
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 zeytin
Ara:
1 bardak yeşil çay
Öğle:
5 adet köfte
1 tabak salata
Ara:
5 adet kuru üzüm
Akşam:
1 kase çorba

Bugün bir de 100 adet mekiğim var

kendımı ınanılmaz kılo almıs hıssedıyorum ıcım ıcımı yıyo ve delı gıbı acım delı gıbı bıseyler yemek ıstıyorum nıye bole oldum ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…