- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.141
kızlar ben spora gıdıyorum yarım saat elıptık 1 saatte delı gıbı dans edecem once bı sıgara ıceyım soku atlatayım azmı ya 350 kalorı 100 gramı 508 calorı elımdekı paket 60 grm lıktı anamm yandı ıcın yada zorla ıstıframı etsem
kızlar ben spora gıdıyorum yarım saat elıptık 1 saatte delı gıbı dans edecem once bı sıgara ıceyım soku atlatayım azmı ya 350 kalorı 100 gramı 508 calorı elımdekı paket 60 grm lıktı anamm yandı ıcın yada zorla ıstıframı etsem
Offfff üstelik karnını doyurmamıştır bile, abur cubur azizliği işte :26::26::26:
doyurmadı tabı doyursaydı bukadar uzulmezdım ılk defa bole bı kaçamak yaptım ama cok pıs bı kacamak oldu
.
amanııııııııııın sakin ol ayol ne ıstıfrasımassallah hırs guzel bıseyde bence yararlı oldugu surece guzel bişey :44::44: yapma etme gözün sevem :)
dalin dün yemediklerine say bi kerecik yemişin
olemı dıyosun.dun hıc yemedım sabah kalktıgımda ellerım tıtrıyodu ama dun ıstahım hıc yoktu bugunde acıldı mubarek ama ben genede elıptıge verecem kendımı
Hem arada metabolizmayı şaşırtmak gerekmiş
.
böle dıyerek kendıme zuurt tesellısı yapıcam
Yok yok vala ben ciddiyim, kötü düşünme ki kötü olmasın..akşam salata yersin ve bir dahaki sefere düzenlersin canım..üstelik yarın cuma değiltelafisi için kocaman 1,5 günümüz var
.
Bugun erken uyandim sonunda kahvalti yapabildim.
Sabah: yarim haslanmis yumurta,yarim domates ve biber kibrit kutusu kadar peynir 1 kucuk dilim tam bugday ekmegi
Ara: bir kupa sekersiz cay
Oglen: bir kase corba ve yarim kase yogurt
Ara: yesil cay
Aksam: yarim tabak pilav ve et haslama yedim yarim bardak ayranla :) pilav 3 kasik kadardi
Suuu 3 litre oley oley ay bide bugun sadece bir dilim ekmek yedim mutlu oldum
tebriklerrrrray ne olduu bılıyomusunuz 2 senedır ıcıne gıremedıgım bermuda sortumun ıcıne gırdım ve belı hıcte sıkmadı nası mutlu oldum anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oncekı halını bı gorseydınız kalcalardan yukarı cıkmıyoduu bu hafta da epey kılo verdım hellam tartıya cıksammı cıkmamak ıcın zor duruyorum.en son 7 kılo vermıstım bakalım bu hafta 2 kılo verebıldımmı
tutamadım kendımı bır paket eti tutku yedım 350 kalorı aldımzıkkım bogazıma hakım olamadım sankı krız gıbıydı ben napcam yaaa
bak sen ne güzel yakabileceksinn. ben hastayımda dün akşam erkenden yattım sabaha kadar uyudumm.kızlar ben spora gıdıyorum yarım saat elıptık 1 saatte delı gıbı dans edecem once bı sıgara ıceyım soku atlatayım azmı ya 350 kalorı 100 gramı 508 calorı elımdekı paket 60 grm lıktı anamm yandı ıcın yada zorla ıstıframı etsem
Bugun erken uyandim sonunda kahvalti yapabildim.
Sabah: yarim haslanmis yumurta,yarim domates ve biber kibrit kutusu kadar peynir 1 kucuk dilim tam bugday ekmegi
Ara: bir kupa sekersiz cay
Oglen: bir kase corba ve yarim kase yogurt
Ara: yesil cay
Aksam: yarim tabak pilav ve et haslama yedim yarim bardak ayranla :) pilav 3 kasik kadardi
Suuu 3 litre oley oley ay bide bugun sadece bir dilim ekmek yedim mutlu oldum
Bende bu günün hesabını çıkarayım bakalım
Sabah
yarım dilim kepek ekmeğ, krem peynir sürüp yedim
Ara 1 portakal, fincan şekersiz nescafe
Öğle
1 kase çorba
3-5 parça turşu
1 lokma ekmek ve 1 zeytin
Ara 1 fincan kahve (şekersiz)
Akşam
1 porsiyon ıspanak (içinde yarım yumurta beyazı var)
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak cola zero
Ara 1 meyve ve günü bu şekilde kapatırım..
Suyumu içiyorum ve 2 gündür temizlik yaptığım için fazla spor yapamadım..Ama emin olun spor yapsam bu kadar yorulmam..
tebriklerrrrrdarısı başımızaaaaaa. satın alıpta hiççç giyemediğim şortum inşallah bol olur yazın banaaaa.
kuzumm hiççç sıkma canını bende dün gözlemeleri götürdümmm.bu gün tuttum boğazııı. sonuçta hepimiz canız...malessef zayıf noktalarımız var.. gerçi benim biraz fazla ama olsunn(börek-tatlıııı)
bak sen ne güzel yakabileceksinn. ben hastayımda dün akşam erkenden yattım sabaha kadar uyudumm.
büşra maşallahsüper menüü
bana gelince sabah: 1 tane etimek -penir
ara yarım elma
öğle : kepek ekmekli tost(yağsız) gözüm doymadı 2 tanede etimek ve peynir yedim-1 tane ceviz
ara yarım dilim sarelleli ekmek
akşam: açlıktan gözüm döndüü 1 tabak makarna kaşarlı-salçalı 1 tabak salata
ara: ayva
insan yalnız olunca yemek yapasıda gelmiyoo. aparetif geçiştirmek istiyoo.. yarın izinliyim şöyle bi güzel kahvaltı yapayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?