Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınnnnnnnnnnnnnn boş sayfa bugün nasılsın

napıosunuz hanımlar beylerrr

bugün bi gülesim var bi gülesim varrr birazdan ağlıcam gbi
hep gul bebıskem hep gul allah hıocbırımızı aglatmasın ınssss sevınclerımız heycanlarımız bol olsun uzuntulerımız kederlerımız hıc olmasın ınssssssss.aglayacaksak hep sevıncten olsun
kefır duydum ama hıc ıcmedım acıkcası.aynen yawrukusum sana katılıyorum eger bu takım olmasaydı bende cooktan bırakmıstım dıyetı tek basına olmuyo yapılmıyo ama bole tatlı bı rekabet olunca hos oluyo.bnmde subat 11 de tam 1 ay olucak
mutlulugun mutlulugumuz daım olsun ınssssssssss
ek olarak...........
zes:????????????????

birsen=birsen

juju=?????????????

aysunayy= alev

biri daha vardı nickini hatırlamıyorum.......
ben solım gibisankiacaba

ay ne olduu bılıyomusunuz 2 senedır ıcıne gıremedıgım bermuda sortumun ıcıne gırdım ve belı hıcte sıkmadı nası mutlu oldum anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oncekı halını bı gorseydınız kalcalardan yukarı cıkmıyoduu bu hafta da epey kılo verdım hellam tartıya cıksammı cıkmamak ıcın zor duruyorum.en son 7 kılo vermıstım bakalım bu hafta 2 kılo verebıldımmı

küserim size beni unutun yazmayın ismimide yazdığım halde hasrettttttttttttttttttt

sporun faydaları işte canım....inceliyorsun çok güzel.......haftaya bende başlıyorum Allahın izni ile spora....ama ne yapsam bilemedim.hepinizin evinde spor aleti var sanırım ......
olamayn var mı? varsa nasıl spor yapıyor......

dalincik kuzucuk maşallahın varrrrr bu hafta bnce 3 verceksın sen gecen hafta 3 verırım diodun olcak gibi
ıns 3 vermısımdırde pek sanmıyorum ay acaba cıksammı tartıyaya cıldıracam yoksa 3 verdıysem eger 1 ay dolmadan 10 kg vermıs olup rekoramı gıdıyorum ne
küserim size beni unutun yazmayın ismimide yazdığım halde hasrettttttttttttttttttt

aaa hasretım kusmeee sen bnm adımıda solemıyolar zaten unutuluyo

Garf=Esra

ukyo= hasret

biricikoğlummertug=dilek

Corn=Tuğba

Büşra=Zaten Büşra

Dalin=Ayşenur

Gamze_M=Zaten adı belli

zes:????????????????

birsen=birsen

juju=?????????????

aysunayy= alev

gibisankiacaba=???????????

Son düzenleme:

niye niye ben unutmuyorum ki ayşenur:))

tutamadım kendımı bır paket eti tutku yedım 350 kalorı aldım zıkkım bogazıma hakım olamadım sankı krız gıbıydı ben napcam yaaa

Tutamadım kendımı bır paket eti tutku yedım 350 kalorı aldım Zıkkım bogazıma hakım olamadım sankı krız gıbıydı ben napcam yaaa

spor spor spor spor spor spor spor spor spor spor spor spor spor spor spor spor spor spor

.

Son düzenleme:
ben nasıl yaptım bunu hala anlamıs deılım bıre ıkı tane yıyıp bırakıcakken dızı ızlemeye daldırıp bı baktım paket bos beynımden asa kaynar sular dokuldu 400 calorılık elıptık yapsam bugunkı sporum bosu bosuna olucak nbe aptalım ben yaa ne aptallllll

Öyle deme tatlım, bir daha yapmazsın :26::26::26:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…