- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.121
benim adım tuğba canım
zes günaydınnnnnnnnn
Garf=Esra
Corn=Tuğba
Büşra=Zaten Büşra
Dalin=Ayşenur
Gamze_M=Zaten adı belli
okimidir
Garf=Esra
Corn=Tuğba
Büşra=Zaten Büşra
Dalin=Ayşenur
Gamze_M=Zaten adı belli
okimidir
ek olarak...........
zes:????????????????
birsen=birsen
juju=?????????????
aysunayy= alev
biri daha vardı nickini hatırlamıyorum.......
hep gul bebıskem hep gul allah hıocbırımızı aglatmasın ınssss sevınclerımız heycanlarımız bol olsun uzuntulerımız kederlerımız hıc olmasın ınssssssss.aglayacaksak hep sevıncten olsungünaydınnnnnnnnnnnnnn boş sayfa bugün nasılsın
napıosunuz hanımlar beylerrr
bugün bi gülesim var bi gülesim varrr birazdan ağlıcam gbi
kefır duydum ama hıc ıcmedım acıkcası.aynen yawrukusum sana katılıyorum eger bu takım olmasaydı bende cooktan bırakmıstım dıyetı tek basına olmuyo yapılmıyo ama bole tatlı bı rekabet olunca hos oluyo.bnmde subat 11 de tam 1 ay olucakgünaydın kızlar......................:118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
bugün biraz ders çalışmam lazım...akşama misafir var......o yüzden akşam nete giremem heralde....akşam dediğim saat 16.00 ya kadar burdayım sonra yokum heralde:26:
bu arada çok heyecanlıyım......cumaya cok az kaldı........
dün eşime kefir aldırdım......kızlar kefiri bilenininz mutlaka vardır bende gecen yıl öğrendim kefiri..........karatay grubundayken hugocuk diye bir arkadaş vardı.....o evde kendısı yapardı kefiri bize de tarifi verirdi ama biraz zahmetli açıkcası onun mayasını bulmak falan.....ama zayıflarken mucizevi bir iksir.....çok faydası var özellikle bağırsaklara......
istersenız netten biraz araştırın......ben bugün onu içeceğim......aslında hergün içmek lazım......
bu arada 8 şubat benim için çok önemli bir gün çünkü diyette tam 1 ayım dolmus oluyor......günlerce o sayfa senın bu topic benım dolandım durdum kk da....yok isveç yok diyetısyen ayça falan fılan hepsine de ben bugun baslıyorum tmm dedim.......aylardır bunu sürdürdüm yaklasık 4-5 aydır başlayamamıştım.......sonra bir gün ne olduysa başladım.....ve 1. ayımı doldurdum.....belki burda olmasaydım yine bırakırdım......eşim diyor zaten sen bu kk sayesinde zayıflıyorsun
evet özellikle evlendikten sonra kk sağolsun diyete başlamam da en büyük pay sahibi.....ve sizler olmasanız belki çok sıkıcı bir süreç olacakken şimdi tatlı bir yarışma heyecanı ile kilolarımızı veriyoruz......en büyük 5. takım
mutlulugun mutlulugumuz daım olsun ınssssssssssHerkese canı gönülden günaydınlar olsun... Bende bugün bi enerjikim... bi heyecanlıyım... bi hoşum yani... Maşallah diyeyim... Sizlerde iyisiniz maşallah... Allah daim etsin mutluluğumuzu huzurumuzu arttırsın kızlar yaaa.... bugün böyle bi giriş yapayım dedim...
ben solım gibisankiacabaek olarak...........
zes:????????????????
birsen=birsen
juju=?????????????
aysunayy= alev
biri daha vardı nickini hatırlamıyorum.......
ay ne olduu bılıyomusunuz 2 senedır ıcıne gıremedıgım bermuda sortumun ıcıne gırdım ve belı hıcte sıkmadı nası mutlu oldum anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oncekı halını bı gorseydınız kalcalardan yukarı cıkmıyoduu bu hafta da epey kılo verdım hellam tartıya cıksammı cıkmamak ıcın zor duruyorum.en son 7 kılo vermıstım bakalım bu hafta 2 kılo verebıldımmı
ıns 3 vermısımdırde pek sanmıyorum ay acaba cıksammı tartıyaya cıldıracam yoksa 3 verdıysem eger 1 ay dolmadan 10 kg vermıs olup rekoramı gıdıyorum nedalincik kuzucuk maşallahın varrrrr bu hafta bnce 3 verceksın sen gecen hafta 3 verırım diodun olcak gibi
küserim size beni unutun yazmayın ismimide yazdığım halde hasrettttttttttttttttttt
küserim size beni unutun yazmayın ismimide yazdığım halde hasrettttttttttttttttttt
ıns 3 vermısımdırde pek sanmıyorum ay acaba cıksammı tartıyaya cıldıracam yoksa 3 verdıysem eger 1 ay dolmadan 10 kg vermıs olup rekoramı gıdıyorum ne
aaa hasretım kusmeee sen bnm adımıda solemıyolar zaten unutuluyo
niye niye ben unutmuyorum ki ayşenur:))
Tutamadım kendımı bır paket eti tutku yedım 350 kalorı aldımZıkkım bogazıma hakım olamadım sankı krız gıbıydı ben napcam yaaa
ben nasıl yaptım bunu hala anlamıs deılım bıre ıkı tane yıyıp bırakıcakken dızı ızlemeye daldırıp bı baktım paket bos beynımden asa kaynar sular dokuldu 400 calorılık elıptık yapsam bugunkı sporum bosu bosuna olucak nbe aptalım ben yaa ne aptallllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?