Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tutamadım kendımı bır paket eti tutku yedım 350 kalorı aldım zıkkım bogazıma hakım olamadım sankı krız gıbıydı ben napcam yaaa

kendine kızaeken bile beni güldürdün gene...zıkkım boğazneden yedin biliyor musun o tutkuyu...aşağıda cevabını kendincvermişsin bak.......

kuzucum afiyet olsun

işte bu şekilde beslendiğin için......ayşenur sana önce de söyledim .cuma günü tartıda göreceğin eksi seni o gün mutlu eder canım:26::26::26: ama sonra elbet normal yeme düzenımıze dönecegız işte o zaman verılen kılolar gerı gelecek......o tutkuyu da bu şekilde beslendıgın için dayanamadın ve yedin....zaten tutkunun önune alamazsın ki yedıkce yedirir onlar....lütfen şu menülerini düzelt artık.....ben sürekli yatmama ragmen aç kalmamaya çalıştım......kayısı kurusu da olsa yedim bir şeyler.....

büşra canım pirinç pilavını kes....acayip şeker var nişasta var pirinç de bulgur ye....eve pirinç almayın.......onun dışında öğle menunle akşam menün yer değiştirse tam olurmuş

güzel menü canım...afiyet olsun......

kendımı ınanılmaz kılo almıs hıssedıyorum ıcım ıcımı yıyo ve delı gıbı acım delı gıbı bıseyler yemek ıstıyorum nıye bole oldum ben yaa

ah ah.......aslında sende dikkatimi çeken bir şey var....ama darılmaca yok söyleyeceğim......kilo verme konusunu kendine dert haline getirmişsin....canım benim nerdeyse 2-2,5 kg verdiğin gunler bile mutlu olmuyorsun yetmıyor....hırs yapıyorsun kendıne edıyorsun.....halbu ki haftada vermemız gereken kılo 1 kg....o da max.
bir de şu kilo çizelgeleri.......başarı hikayelerinde okumustum ve gercekten çok doğru oldugunu saptadım.......
öncelikle verebileceğimiz kiloyu hedeflemeliyiz......mesela ben önce 65 yaptım neden 65 e varmak daha kolay gözüm korkmuyor....ama 55 yapsaydım düşünsene bende ki psikoloji.......yavaş yavaş olacak ama olacak.olduktan sonra da geri gelmemesi için çabalıyacagız burda........
lütfen kendine stres yapma canım...beslenmene dikkat et....bebişin de var hem......enerjin düşüyor buyuk ıhtımal.......
spor içinde kendinizi hırpalamayın.......yaşlarımız 18-20 değil ki.....bak ben ilk 1 ay hıc spor yapmıcam dedim.....daha önceleri hemen başlardım...kilo vermem dururdu bi yerde...ama şimdi maşallah devam edıyorum....ilk 1 ay bıtınce yavas yavas spor da başlıcak.....çok konustum ama sende ki bu durm ne zamandır dikaktımı çekıyordu takım arkadasın olarak söyleme geregı duydum cnm...:44::44::44::44:

gibi sanki acaba? canım bize ismini bahşet önce.......böle bi tuhaf oluyor gibisanki oladabilir olmayadabilir

menün güzel ama senı takımda daha sık görmek isteriz paylaşım olarak......

HAYIRRRR COK YANLIS ANLAMISSIN BENI ben kılo vermeyı kendıme dert etmedım ben evet 1-2 kılo benı mutlu etmıyo uzuluyorum.cunku ben sabır tası olmayan bı ınsanım aklıma esen hemen olsun ısterım en kısa surede ıstedıgımı elde etmek ısterım.yanı verıcem 35 kıloyu ben 1 seneye yayamam bana ters aga ben bunu 3-4 ay gıbı bı surede yapmak ıstıyorum.sabırsızım yanı.ıstedıgım kıloya ulastıgımdada onu korumak ıcın cabalıcam ha baktım koruyamıyorum 1 1 gerı gelıyo ozaman dıyetısyene gıdıcem kılomu korumak ıcın yanı dusuncelerım bole bı bakımdanda kendıme dert etmıs sayılırız deılmıkı burda kılolarımız basımıza dert.ben bugun o tutkuyu yedıgım ıcın kan sekerımde bı ayarsızlık yasadım cunku ben cayımda kahvemde dahı seker yemem cıkolata desen coook canım cekerse yanı sekerlı seylerle aram yoktur daha cok tuzluları severım.neyse demem o kı zaten dıyet yapmadıgımda bıle seker yemezken sımdı dıyette oldugum ıcın 0 seker halındeyım.karnım ac kanda ınsulın dusmus ustune 1 paket cıkolatalı bol sekerlı bı kurabıye kan sekerımı anıden yukselttı ve anıdende dusurdugu ıcın asırı derecede aclık hıssettırdı bana yqalancı aclık yanı.ama gectı 2 bardak su ıctım ve dengeledı.ha 1 kaç tanede tuzlu etı form yedım okeyto durumdayım.ben sıze solemedım hıc 75 kıloya dusene kdar dıyetım bu sekılde vucudu sasırtmaya devam 75 kg oldugumda haftada verdıgım 2-3 kılo olan hedefım haftada 1 e dusecek ve 1 kaç hafta bu sekılde devam edıcek suan ıcın aldıgım gunluk 500 kalorıu 1000 e cıkacak vucudumu o kıloya alıstırıcam 15 gunluk surecte daha sonra gene 500 kalorıulık dıyete donus vucut bır kez daha sasıracak yag yakacak eger bunu yapmazsak cuvudumuz kendını koruma programına alacak ve kılo verımımız duracak.cuvudu asla tek bı duzene alıstırmamak gerektıgını anladım.60 kg oldugumda dıyetı 1 kaç aylıgına bırakıcam ve neler oluyo ızlıcem.

su dedıgıne yurekten katıldım 90 kg ıken bodoslama 55 hedeflersen 60 kusurlu kılolara geldıgınde sıkılırsın cok haklısın hedefımı 75 kg olarak degıstırıyorum ılk hedef 75 olavcak haklısın

kızmadım gucenmedım nıye kızayım davul fırınmıyım ben davul gıbı oldugum solenebılır ama fırın kısmına katılmıyorum
hepınızı sevıyorum.ama kendımı tanıyorsam ben ıstedıgım hemen olsun dıyenlerdenım.ve eger ben haftada 300-500 grm verırsem bırakırım bu ısı huyum buu takıntı ederım kendıme ıcımı yer esımde soluyo cok hızlı gıdıyosun hızxlı gıden atın boku seyrek dusermıs der.ama benıde tanırr ıste bole kuzucummm bnm karakter geregı hedefıme hemen ulasmam lazım hem okadarda hızlı deılım kkda 1 ayda 20 kılo veren bırı var

Dalin bende aynı sen gibiyim biliyormusun canım..Bir yola girmişsem aksini düşünemiyorum..Başarılı olmak zorundayım ve en azını istemem..Haftada 3-5 grama razı olamam..Ama bunu isterkende mantıklı istemeliyiz bunun bilincindeyim..Mesela sporumu yaparım, sıkı diyetimi uygularım buna rağmen kilo verememişsem, bu beni üzer ama vicdanım rahattır..Eğer yaramazlık yapar, yemeğimi dikkatli yemezsem zaten kilo veremem ve tıpkı sen gibi kendime deli olurum yani başarısızlığı çok hazmedemiyorum..:26::26:

.

selam kızlar be var ne yok bakalım

chentiq den haber varmı giriyor değilmi...

bu arada kilo bildirimlerini cuma günü erken halledelim kızlar olur mu

kızmadığına sevındim
seni düşündüğümden söyledim zaten......bende çok sabırsızım.....hatta millet 1 yılda verdim diyor yok ben gelemem bende hemen vermek istiyorum ama artık korkuyorum açıkcası:26::26::26::26:çünkü bundan önce çok zayıfladııgm dönem oldu kendimi çok hırpaladım.....ama sonra geri aldım hıı hemen mi hyr 1 yıl yada 3-5 ay içinde ama aldım.artık almak ıstemıyorum....ve ben diyette bu kadar aç kaldıgımıza baglıyorum.....ben de çok aç kalıyorum yalan değil hemen kilo vermek ıcın ama ben çok afedersınız tabiri caizse dünyayı yiyordum....mesela eşim 1 tabak mantı ile doyarken ben 2 hatta 2,5 -3 de olabılırdi.....yanında turşu ile yedıkce yerdım....şimdi bırak bır tabagı yarım tabak mantı bile yemıyoruz.......o yuzden korkuyorm geri almaktan:26:

hımmmmmm yorum yapsam mı yapmasam mı bilemiyorum ama dalin26 yeme tarzı en başından beri tasvip ettiğim bir durum değil.... vucudu 500 cal ile terbiye derseniz yağdan verdiğiniz gibi kas dan da kaybedersiniz ve vucut hızlı bir şekilde kilo verdiği içinde hızla geri almak isteyecektir... yani metabolzimanın allak bullak olması demektir.... ama biliyorum ki ben ne dersem diyeyim yine bildiğini yapacak...

selam kızlar be var ne yok bakalım

chentiq den haber varmı giriyor değilmi...

bu arada kilo bildirimlerini cuma günü erken halledelim kızlar olur mu

Hoş geldin kaptanım chentiq hakkında çok bilgim yok, zannediyorum girmiyor fazla...Hatta 1-2 kere görebildim ben..

.

ıstedıgım ya hemen olsun yada hıc olması ıcın ugrasmam ben ama ben gerı almıcamın garantısını verıyorum asla ama asla bıunca emek ve ugrasla verdıgım o kıloları asla gerı almak gıbı bı nıyetım yok.

Arkadaşlar şiirin sözlerine bakarmısınız yahuu

Yokluğun Pazartesi sabahı, Tadım yok.
Kahvaltı yok, zeytin gözlerini hatırlatır,
Tadım yok, çayı şekersiz içiyorum,
Kendimden geçiyorum da, Sana gelemiyorum.
Çünkü ben geldiğimde seni bulsam bile, yetinemiyorum.
Senin bana gelmenin mutluluğuna değişemiyorum
Her gün öksüzüm,
kimseye söyleyemediğimi, herkesin bildiği halde
bilmezden geliyorum, bilinmeze giderken...
Anladıklarım da var. Mesala
Günlerin adı değişir/ama yokluğun aynı.
Doğrulatmak saçma/başka bedenlerde/
gelenler boşluğunu doldurmuyor/
ve boşluk yaratmıyor gidenlerde

Ceyhun Yılmaz-Yokluğun Pazartesi Sabahı

.

İyi geceler bayanlar menümü yazıp hemen minik kızıma gidiyorum... Hala uyumadı... Son zamanlarda gece kuşu oldu...
sabah:
zeytin
peynir
yumurta
bal
kaymak
2 dilim ekmek
Öğle:
patates haşlaması üzerine peynir
Ara.
muz
badem
Akşam:
makarna 2-3 kaşık
pırasa
Ara.
kivi

Herkese iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşmek üzere inşallah...

gibi sanki acaba? canım bize ismini bahşet önce.......böle bi tuhaf oluyor gibisanki oladabilir olmayadabilir

menün güzel ama senı takımda daha sık görmek isteriz paylaşım olarak......

Ben de daha aktif katılmak istiyorum fakat bu sıralar hep yoğunluk üstüste geldi kusuruma bakmayın ne olur

Bu arada ben Pelin

günaydınnn şekerlerrrrrrrrr

akşam giremedim işten eve gittim hemen dedmlere gittim halamlar fln vardı sohbet muhabbet derken hop eve bi geldim 12 uyudm kaldm öylede
ayşenur gün içinde bişey yememişsin tutku pek etki etmemiştir yani en azından sporla gtmiştir o ben hayranım senin azmine bende sabırsız bi insanım ama yapamıyorum bu kadar sıkı diyet

Günaydınlaaaaaaarrr Umutların Sevgilerin Daim Olacağı Günler Dileğiyle..Herkese günaydınn :111:

Arkadaşlarımmm artık çok iyi anladım ki; “Bir Şeyin imkânsız olduğuna inanırsanız, aklınız bunun neden imkânsız olduğunu size ispatlamak üzere çalışmaya başlıyor. Ama bir şeyi yapabileceğinize inandığınızda, gerçekten inandığınızda, aklınız yapmak üzere çözümler bulma konusunda size yardım etmek için çalışmaya başlar” Aklıma diyeti kabul ettirdiğim an, başarılı olmaya başladığım andır..Kilolarım bir şekilde gidiyor ama önce bunu beynim, aklım çok istiyor :90:

Yarın büyük gün ve bu gün biraz daha gayret ve çabayla yine inşaallah az ama öz kilolar gidicektir, çünkü biz SAĞLIKLI besleniyoruz En büyük 5. takım ve :90::79:

.

kızlarrrrrrrrrrr günaydın...........
haftasonuna yaklaşıyoruz............
biliyorsunuz haftasonu sınav var....ve en yokum.....yani gittiğim yerde net varmış ama ne kadar girebilirim bilmiyorum....

nasıl bi beyin varsa kabul etmiyo benimki

bak oğlum diyettesin zayıflıcaksın diyorum kafa tutuyo bana

ne gzl yazmışsın cnm çok dgru söylediklerin sayılı gün çabuk geçerya ne çabuk cuma geliveriyoo

kızlarrrrrrrrrrr günaydın...........
haftasonuna yaklaşıyoruz............
biliyorsunuz haftasonu sınav var....ve en yokum.....yani gittiğim yerde net varmış ama ne kadar girebilirim bilmiyorum....

boşver cnm neti güzelce git gel sınavına nerde grysunki snava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…