- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.161
tutamadım kendımı bır paket eti tutku yedım 350 kalorı aldımzıkkım bogazıma hakım olamadım sankı krız gıbıydı ben napcam yaaa
ben nasıl yaptım bunu hala anlamıs deılım bıre ıkı tane yıyıp bırakıcakken dızı ızlemeye daldırıp bı baktım paket bos beynımden asa kaynar sular dokuldu 400 calorılık elıptık yapsam bugunkı sporum bosu bosuna olucak nbe aptalım ben yaa ne aptallllll
SABAH kahvltı 11 de oldu
1dilim ekmek yulaf
5 zeytin
domates
reçel
peynir
ÖĞLEN
1 dilim ekmk yulaf
pazı kavurma
yoğurt
domates
ARA ÖĞÜN
leblebi
kuru üzüm
SUUUUUUUUUU
İÇİYORUM
SPORRRRRRRR
akşam yürürüm
dahada bişey yemiyeceğim için yazayım dedim
menum
sabah yok
ara yok
oglen sucuklu yumurta bır catal helva 1 tatlı kasıgı sarelle 2 dılım kepek ekmegı 1 bardak sekersız cay 1 ucgen peynır
ara 1 paket etı tutkukendıme ole kızıyorumkı
aksam yok
ara yok
spor 30 dkk elıptık sonra 20 dakıka daha elıptık
Bugun erken uyandim sonunda kahvalti yapabildim.
Sabah: yarim haslanmis yumurta,yarim domates ve biber kibrit kutusu kadar peynir 1 kucuk dilim tam bugday ekmegi
Ara: bir kupa sekersiz cay
Oglen: bir kase corba ve yarim kase yogurt
Ara: yesil cay
Aksam: yarim tabak pilav ve et haslama yedim yarim bardak ayranla :) pilav 3 kasik kadard
Suuu 3 litre oley oley ay bide bugun sadece bir dilim ekmek yedim mutlu oldum
Bende bu günün hesabını çıkarayım bakalım
Sabah
yarım dilim kepek ekmeğ, krem peynir sürüp yedim
Ara 1 portakal, fincan şekersiz nescafe
Öğle
1 kase çorba
3-5 parça turşu
1 lokma ekmek ve 1 zeytin
Ara 1 fincan kahve (şekersiz)
Akşam
1 porsiyon ıspanak (içinde yarım yumurta beyazı var)
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak cola zero
Ara 1 meyve ve günü bu şekilde kapatırım..
Suyumu içiyorum ve 2 gündür temizlik yaptığım için fazla spor yapamadım..Ama emin olun spor yapsam bu kadar yorulmam..
kendımı ınanılmaz kılo almıs hıssedıyorum ıcım ıcımı yıyo ve delı gıbı acım delı gıbı bıseyler yemek ıstıyorum nıye bole oldum ben yaa
Kızlar dün öyle uyudum öyle uyudum ki anlatamam size yazamadım o yüzden menümü
Dün Sabah:
1 adet yağsız kaşarlı tost
Ara:
5-6 adet kuru üzüm
Öğle:
1 tabak tavuklu salata
Ara:
1 adet elma
Akşam:
Uyuyakaldığım için yok
Bugün Sabah:
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 zeytin
Ara:
1 bardak yeşil çay
Öğle:
5 adet köfte
1 tabak salata
Ara:
5 adet kuru üzüm
Akşam:
1 kase çorba
Bugün bir de 100 adet mekiğim var
ah ah.......aslında sende dikkatimi çeken bir şey var....ama darılmaca yok söyleyeceğim......kilo verme konusunu kendine dert haline getirmişsin....canım benim nerdeyse 2-2,5 kg verdiğin gunler bile mutlu olmuyorsun yetmıyor....hırs yapıyorsun kendıne edıyorsun.....halbu ki haftada vermemız gereken kılo 1 kg....o da max.
bir de şu kilo çizelgeleri.......başarı hikayelerinde okumustum ve gercekten çok doğru oldugunu saptadım.......
öncelikle verebileceğimiz kiloyu hedeflemeliyiz......mesela ben önce 65 yaptım neden 65 e varmak daha kolay gözüm korkmuyor....ama 55 yapsaydım düşünsene bende ki psikoloji.......yavaş yavaş olacak ama olacak.olduktan sonra da geri gelmemesi için çabalıyacagız burda........
lütfen kendine stres yapma canım...beslenmene dikkat et....bebişin de var hem......enerjin düşüyor buyuk ıhtımal.......
spor içinde kendinizi hırpalamayın.......yaşlarımız 18-20 değil ki.....bak ben ilk 1 ay hıc spor yapmıcam dedim.....daha önceleri hemen başlardım...kilo vermem dururdu bi yerde...ama şimdi maşallah devam edıyorum....ilk 1 ay bıtınce yavas yavas spor da başlıcak.....çok konustum ama sende ki bu durm ne zamandır dikaktımı çekıyordu takım arkadasın olarak söyleme geregı duydum cnm...:44::44::44::44:
HAYIRRRR COK YANLIS ANLAMISSIN BENIben kılo vermeyı kendıme dert etmedım ben evet 1-2 kılo benı mutlu etmıyo uzuluyorum.cunku ben sabır tası olmayan bı ınsanım aklıma esen hemen olsun ısterım en kısa surede ıstedıgımı elde etmek ısterım.yanı verıcem 35 kıloyu ben 1 seneye yayamam bana ters aga ben bunu 3-4 ay gıbı bı surede yapmak ıstıyorum.sabırsızım yanı.ıstedıgım kıloya ulastıgımdada onu korumak ıcın cabalıcam ha baktım koruyamıyorum 1 1 gerı gelıyo ozaman dıyetısyene gıdıcem kılomu korumak ıcın yanı dusuncelerım bole bı bakımdanda kendıme dert etmıs sayılırız deılmıkı burda kılolarımız basımıza dert.ben bugun o tutkuyu yedıgım ıcın kan sekerımde bı ayarsızlık yasadım cunku ben cayımda kahvemde dahı seker yemem cıkolata desen coook canım cekerse yanı sekerlı seylerle aram yoktur daha cok tuzluları severım.neyse demem o kı zaten dıyet yapmadıgımda bıle seker yemezken sımdı dıyette oldugum ıcın 0 seker halındeyım.karnım ac kanda ınsulın dusmus ustune 1 paket cıkolatalı bol sekerlı bı kurabıye kan sekerımı anıden yukselttı ve anıdende dusurdugu ıcın asırı derecede aclık hıssettırdı bana yqalancı aclık yanı.ama gectı 2 bardak su ıctım ve dengeledı.ha 1 kaç tanede tuzlu etı form yedım okeyto durumdayım.ben sıze solemedım hıc 75 kıloya dusene kdar dıyetım bu sekılde vucudu sasırtmaya devam 75 kg oldugumda haftada verdıgım 2-3 kılo olan hedefım haftada 1 e dusecek ve 1 kaç hafta bu sekılde devam edıcek suan ıcın aldıgım gunluk 500 kalorıu 1000 e cıkacak vucudumu o kıloya alıstırıcam 15 gunluk surecte daha sonra gene 500 kalorıulık dıyete donus vucut bır kez daha sasıracak yag yakacak eger bunu yapmazsak cuvudumuz kendını koruma programına alacak ve kılo verımımız duracak.cuvudu asla tek bı duzene alıstırmamak gerektıgını anladım.60 kg oldugumda dıyetı 1 kaç aylıgına bırakıcam ve neler oluyo ızlıcem.
su dedıgıne yurekten katıldım 90 kg ıken bodoslama 55 hedeflersen 60 kusurlu kılolara geldıgınde sıkılırsın cok haklısın hedefımı 75 kg olarak degıstırıyorum ılk hedef 75 olavcak haklısın
kızmadım gucenmedım nıye kızayım davul fırınmıyım ben davul gıbı oldugum solenebılır ama fırın kısmına katılmıyorum
hepınızı sevıyorum.ama kendımı tanıyorsam ben ıstedıgım hemen olsun dıyenlerdenım.ve eger ben haftada 300-500 grm verırsem bırakırım bu ısı huyum buu takıntı ederım kendıme ıcımı yer esımde soluyo cok hızlı gıdıyosun hızxlı gıden atın boku seyrek dusermıs der.ama benıde tanırrıste bole kuzucummm bnm karakter geregı hedefıme hemen ulasmam lazım hem okadarda hızlı deılım kkda 1 ayda 20 kılo veren bırı var
HAYIRRRR COK YANLIS ANLAMISSIN BENIben kılo vermeyı kendıme dert etmedım ben evet 1-2 kılo benı mutlu etmıyo uzuluyorum.cunku ben sabır tası olmayan bı ınsanım aklıma esen hemen olsun ısterım en kısa surede ıstedıgımı elde etmek ısterım.yanı verıcem 35 kıloyu ben 1 seneye yayamam bana ters aga ben bunu 3-4 ay gıbı bı surede yapmak ıstıyorum.sabırsızım yanı.ıstedıgım kıloya ulastıgımdada onu korumak ıcın cabalıcam ha baktım koruyamıyorum 1 1 gerı gelıyo ozaman dıyetısyene gıdıcem kılomu korumak ıcın yanı dusuncelerım bole bı bakımdanda kendıme dert etmıs sayılırız deılmıkı burda kılolarımız basımıza dert.ben bugun o tutkuyu yedıgım ıcın kan sekerımde bı ayarsızlık yasadım cunku ben cayımda kahvemde dahı seker yemem cıkolata desen coook canım cekerse yanı sekerlı seylerle aram yoktur daha cok tuzluları severım.neyse demem o kı zaten dıyet yapmadıgımda bıle seker yemezken sımdı dıyette oldugum ıcın 0 seker halındeyım.karnım ac kanda ınsulın dusmus ustune 1 paket cıkolatalı bol sekerlı bı kurabıye kan sekerımı anıden yukselttı ve anıdende dusurdugu ıcın asırı derecede aclık hıssettırdı bana yqalancı aclık yanı.ama gectı 2 bardak su ıctım ve dengeledı.ha 1 kaç tanede tuzlu etı form yedım okeyto durumdayım.ben sıze solemedım hıc 75 kıloya dusene kdar dıyetım bu sekılde vucudu sasırtmaya devam 75 kg oldugumda haftada verdıgım 2-3 kılo olan hedefım haftada 1 e dusecek ve 1 kaç hafta bu sekılde devam edıcek suan ıcın aldıgım gunluk 500 kalorıu 1000 e cıkacak vucudumu o kıloya alıstırıcam 15 gunluk surecte daha sonra gene 500 kalorıulık dıyete donus vucut bır kez daha sasıracak yag yakacak eger bunu yapmazsak cuvudumuz kendını koruma programına alacak ve kılo verımımız duracak.cuvudu asla tek bı duzene alıstırmamak gerektıgını anladım.60 kg oldugumda dıyetı 1 kaç aylıgına bırakıcam ve neler oluyo ızlıcem.
su dedıgıne yurekten katıldım 90 kg ıken bodoslama 55 hedeflersen 60 kusurlu kılolara geldıgınde sıkılırsın cok haklısın hedefımı 75 kg olarak degıstırıyorum ılk hedef 75 olavcak haklısın
kızmadım gucenmedım nıye kızayım davul fırınmıyım ben davul gıbı oldugum solenebılır ama fırın kısmına katılmıyorum
hepınızı sevıyorum.ama kendımı tanıyorsam ben ıstedıgım hemen olsun dıyenlerdenım.ve eger ben haftada 300-500 grm verırsem bırakırım bu ısı huyum buu takıntı ederım kendıme ıcımı yer esımde soluyo cok hızlı gıdıyosun hızxlı gıden atın boku seyrek dusermıs der.ama benıde tanırrıste bole kuzucummm bnm karakter geregı hedefıme hemen ulasmam lazım hem okadarda hızlı deılım kkda 1 ayda 20 kılo veren bırı var
selam kızlar be var ne yok bakalım
chentiq den haber varmı giriyor değilmi...
bu arada kilo bildirimlerini cuma günü erken halledelim kızlar olur mu
slm juju özlettin kendını ya şu pazartesi gelsede rahatlasak.......
chentiq ugradı galiba ......
selam kızlar be var ne yok bakalım
chentiq den haber varmı giriyor değilmi...
bu arada kilo bildirimlerini cuma günü erken halledelim kızlar olur mu
gibi sanki acaba? canım bize ismini bahşet önce.......böle bi tuhaf oluyor gibisankioladabilir olmayadabilir
menün güzel ama senı takımda daha sık görmek isteriz paylaşım olarak......
günaydınnn şekerlerrrrrrrrr
akşam giremedim işten eve gittim hemen dedmlere gittim halamlar fln vardı sohbet muhabbet derken hop eve bi geldim 12 uyudm kaldm öylede
ayşenur gün içinde bişey yememişsin tutku pek etki etmemiştir yani en azından sporla gtmiştir o ben hayranım senin azmine bende sabırsız bi insanım ama yapamıyorum bu kadar sıkı diyet
GünaydınlaaaaaaarrrUmutların Sevgilerin Daim Olacağı Günler Dileğiyle..Herkese günaydınn :111:
Arkadaşlarımmm artık çok iyi anladım ki; Bir Şeyin imkânsız olduğuna inanırsanız, aklınız bunun neden imkânsız olduğunu size ispatlamak üzere çalışmaya başlıyor. Ama bir şeyi yapabileceğinize inandığınızda, gerçekten inandığınızda, aklınız yapmak üzere çözümler bulma konusunda size yardım etmek için çalışmaya başlar Aklıma diyeti kabul ettirdiğim an, başarılı olmaya başladığım andır..Kilolarım bir şekilde gidiyor ama önce bunu beynim, aklım çok istiyor :90:
Yarın büyük gün ve bu gün biraz daha gayret ve çabayla yine inşaallah az ama öz kilolar gidicektir, çünkü biz SAĞLIKLI besleniyoruz En büyük 5. takım ve:90::79:
.
nasıl bi beyin varsa kabul etmiyo benimki
GünaydınlaaaaaaarrrUmutların Sevgilerin Daim Olacağı Günler Dileğiyle..Herkese günaydınn :111:
Arkadaşlarımmm artık çok iyi anladım ki; Bir Şeyin imkânsız olduğuna inanırsanız, aklınız bunun neden imkânsız olduğunu size ispatlamak üzere çalışmaya başlıyor. Ama bir şeyi yapabileceğinize inandığınızda, gerçekten inandığınızda, aklınız yapmak üzere çözümler bulma konusunda size yardım etmek için çalışmaya başlar Aklıma diyeti kabul ettirdiğim an, başarılı olmaya başladığım andır..Kilolarım bir şekilde gidiyor ama önce bunu beynim, aklım çok istiyor :90:
Yarın büyük gün ve bu gün biraz daha gayret ve çabayla yine inşaallah az ama öz kilolar gidicektir, çünkü biz SAĞLIKLI besleniyoruz En büyük 5. takım ve:90::79:
.
kızlarrrrrrrrrrr günaydın...........
haftasonuna yaklaşıyoruz............
biliyorsunuz haftasonu sınav var....ve en yokum.....yani gittiğim yerde net varmış ama ne kadar girebilirim bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?