Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bide bunları deneyim aslında ekşi elma yediğimde bağırsaklarım gurulduya hareketleniyo sonra gene yok bişi
garfield elmanın yanında muhakak ılık süt veya yoğurt dene bi ne olacak bakalım inşallah sanada faydası olur. Kivide çok iyi ılık suyla hem kaloriside az...

Ayyyy çok heyecanlı :18::18::18::18:

.

tebrik ederim büşra en azından benden fazlaa vermişsin ayrıca ya hiçveremeseydinnn? ben hiç verememekten çok korkuyorumm.. ayrıca önemli olan yavaş yavaş vermek o zaman daha kalıcı gidiyorr.

ya haklısın yavas yavas vermek daha ıyı ama ben bu yavaslık olayını abarttım bıraz inşallah haftaya daha iyi olur hepimiz için ne diyelim

ayy anca geldım uyumusuk kalmısık ya .assolıstınız geldı toplasın tartıya cıktım ama bereket versın dıyorum memnun kalmadım deyıpte nankorluk etmeyım bunyeye
neyse uzun lafın kısası gecen hafta 83.00 olan ben bu hafta 81 500 ıyımıdır ıyıdır ya sevındım ben 500 grm beklıyodum uzun bı aradan sonra sevınc naarası atacam suasn ahada attım

daha önce de paylaştım ama dikkate alan oldu mu bilmiyorum.......ben sadece bana verilen minicik ,ufacık istegi yerine getirerek..sizleri paylaşıma davet ediyorum.yoksa benim yemeğim falan yok orda

oylarınızı bekliyoruz.......

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/yemekt...l#post28721572 (Ara Sıcaklar ve Ara Soğuklar / Mezeler)

Son düzenleme:

Süppersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

.

linki yanlış atmışım............

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...lar-ara-soguklar-mezeler-17.html#post28721572

Kuru kayısı, kuru üzüm, kuru dut bağırsakları süpperrr çalıştıran şeyler. hele bulabilirseniz kuru erik.. En bombası da bu...

Tuğbaaa sınavdaşım, başarılar haftasonu için. Benim de var ve hala bakmadığım dersler var.. Kızlarr bana da dua edin..

Sevgili gamze

Bir yığın şey yazdım sana (bu sabah en erkenciniz bendim)
Ama görmedin sonra da Chentiqi görmedim diyorsuunnn

Sevgili Kaptanım ve 5. takım arkadaşlarım, eeeee artık Canlarım

Bu gün benim doğum günüm..her şeye rağmen yaşamanın ne kadar güzel olduğunu
iliklerime kadar hissediyorum..

evet bu gün kendim için bir sevgi pastası yaptım ( 0 kalori ) ve üzerindeki tüm mumların hepsi umudu ,
mutluluğu ve sevgiyi simgeliyor benim için..

Hissettiklerimin mutlaka ödüllendirileceğini biliyorum ve ödülüm kocaman sevgi oluyor her zaman,
hepiniz tarafından sınırsızca ve samimice hissedilen sevgi...

Bütün doğum günlerimde olduğu gibi istemsiz bir hüzün var içimde.:26::26:
Ve yine istemsiz bir şekilde geçen bir yılın muhasebesini yapıyorum... :44::44:

Koca bir yıl daha gitti ömürden...
Bir adım ilerisini göremediğim hayatı yaşamaya devam ediyorum..
Geçmiş anılar yığını.. Gelecek zifiri karanlık..

Sıkışıp kaldım ikisinin arasında.. Tıkandı birşeyler..

Kendimi ifade etmekten acizim bugün...

Ama bildiğim tek birşey var ki; Hayat yaşamaya ve mutlu olmaya değer..Üzülecek ve yıpranacak kadar uzun değil yaşam bu gün tam 100 promil mutlu olmak istiyorum :118: mutluluk sarhoşu olmak istiyorum

Evvettttt şimdi pastamın üstündeki tüm mumları gözlerimi kapatıp bir dilek tutup üflüyorum ( 0 kalori )

1...2.....3.... hep birlikte sağlık sevgi , mutluluk ,
huzur, Bol kilo kaybıyla ve AŞKLA DOLU BİR YIL DAHA DİLİYORUM..

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM....

.

amanııııııın nasıl da guzel yazıyosun sen oyle şair ruhlu kadın iyi ki dogduuuun nice mutlu senelereee iyi dileklerin için tesekkurleeeer inşallah çok çok mutlu bir sene daha geçirirsin haaa unutmadan mübarek dediğin yaş bitti mi şimdi

oy oy oy oy bir yeni bir yaşa girdin gamzecim... inş bu yaşındaistediğin bir bedende mutlu olursun ki bence iyi bir giriş yaptın bugün yeni yaşına.... nice yıllara

hahahahahahahahah hahahahah bu sene bitsin, o mübareği geçiyorum artık, seneye sanırım orda kalırım artık

.

oy oy oy oy bir yeni bir yaşa girdin gamzecim... inş bu yaşındaistediğin bir bedende mutlu olursun ki bence iyi bir giriş yaptın bugün yeni yaşına.... nice yıllara

Yaaaa işte nasıl güzel yerdeyim..Çok teşekkür ederim..Bir dahaki yaşımı istediğim bedenimle karşılayacağım...Yuppiiiiiiii

.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evet ya nasıl unuttum söylemiştin halbu ki

kendimi belki böyle affettirebilirim
Eki Görüntüle 627504 Eki Görüntüle 627505 Eki Görüntüle 627504

Son düzenleme:

5. Takım 295. Etap

*JUJU* ( 87,30 / 86,70 / 0,60 / 0,69 )
aysunayy ( 67,20 / 67,20 / 0,00 / 0,00 )
dalin26 ( 83,00 / 81,50 / 1,50 / 1,81 )
biricikoglumertug ( 77,70 / 76,70 / 1,00 / 1,29 )
ZES ( 80,70 / 80,10 / 0,60 / 0,74 )
garfield06 ( 69,50 / 68,60 / 0,90 / 1,29 )
birsen-deniz ( 66,60 / 66,30 / 0,30 / 0,45 )
cornella ( 71,10 / 69,60 / 1,50 / 2,11 )
gibisankiacaba ( 90,10 /
ukyo ( 73,40 / 72,70 / 0,70 / 0,95 )
Gamze_M ( 69,40 / 67,60 / 1,80 / 2,59 )
busramnmn ( 65,70 / 65,10 / 0,60 / 0,91 )
chentiq ( 63,30 / 62,70 / 0,60 / 0,95 )

kaldı bir kişi ... hadi anam hadi kuzum çıkıcam evden bekliyorum gel diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…