- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.281
günaldın fıstıklı çikolatalarım
bu sabah itibariyle 900 grama veda etmiş bulunmaktayım bnce daha çok verdim çunku kabızımmm 1 hafta oldu düşünün halimi nefret ediyorum bu durumdannnnnnnnnnnn
ilk başlayış 21 ocak 75.0
25 ocak cuma 73.9
1 şubat cuma 73.4
8 şubat cuma 72.7
son giden 700 gramcık
be3n evde tartılıp geldim tualeti falan bekleyemedim
hastanedeyim anca şimdi sıkıştım neyse biraz fazla çıkarız olsun ne yapalım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr kilo bildirim günü çok merak ediyorum kim ne kadar verdi... aysunayy dan haber varmı kızlar bu arada ???????????
ben listeyi ayarlayıp geliyorum
günaldın fıstıklı çikolatalarım
bu sabah itibariyle 900 grama veda etmiş bulunmaktayım bnce daha çok verdim çunku kabızımmm 1 hafta oldu düşünün halimi nefret ediyorum bu durumdannnnnnnnnnnn
bu arada hastaneye gittim tahlil yaptırdım... ben dukan yapmıştım bir ara söylemiştim sizdede... vucuduma hasr bıraktımı bilmiyordum neysem gittim dedim ben kilo vermek istiyorum ama vucudumda buna mani bir durum varmı bilmiyrum kontrol için geldim dedim... doktor muayene etti bişi yok. tahlil yaptırdır.. kolesterol. tiroit. karaciğer enzimleri. insülin direnci vs vs vs baktı ve bişi çıkmadı allaha şükürki.... sadece insülin direncim orta değerlerde çıktığı için günlük 45 dk yürü normale döner dedi nasıl sevindim...
bu arada hastaneye gittim tahlil yaptırdım... ben dukan yapmıştım bir ara söylemiştim sizdede... vucuduma hasr bıraktımı bilmiyordum neysem gittim dedim ben kilo vermek istiyorum ama vucudumda buna mani bir durum varmı bilmiyrum kontrol için geldim dedim... doktor muayene etti bişi yok. tahlil yaptırdır.. kolesterol. tiroit. karaciğer enzimleri. insülin direnci vs vs vs baktı ve bişi çıkmadı allaha şükürki.... sadece insülin direncim orta değerlerde çıktığı için günlük 45 dk yürü normale döner dedi nasıl sevindim...
Gamze_M canım tebrikler gene en yüksek kilo senden gelmiş.... süpersin...
Tatlım hazırlardan sinameki çayı iç alıp, haftada 1 tane içsen yetiyor..
.
evet evet bende kilo bildirimimi yapıyorum.......
nasıl oluyor anlamıyorum ama sanıırm ben bu işin püf noktasını çözdüm........
kaçamak dahi yapsam diğer öğünlerde dengeleyip saat 18.00 den sonra su ve şekersiz bitki çayları dısında bir şey agzıma sürmemek
ve......işte o an........
başlangıç tarihi= 7 ocak 2013
başlangıç kilo=76,5
gene haftaki kilo= 71,1
bu haftaki kilo= 69,6
yani ne yapıyor....1500 gr
evet evet bende kilo bildirimimi yapıyorum.......
nasıl oluyor anlamıyorum ama sanıırm ben bu işin püf noktasını çözdüm........
kaçamak dahi yapsam diğer öğünlerde dengeleyip saat 18.00 den sonra su ve şekersiz bitki çayları dısında bir şey agzıma sürmemek
ve......işte o an........
başlangıç tarihi= 7 ocak 2013
başlangıç kilo=76,5
gene haftaki kilo= 71,1
bu haftaki kilo= 69,6
yani ne yapıyor....1500 gr
Tebriklerrrrrrrrrrrrrr süppersinnnnnama kaçamak yapmak sık sık hiçte iyi bişi değil öyle değil mi cornimm
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?