Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gamze doğum günün kutlu olsun cnm nice sağlıklı mutlu yaşlara

bu arada kaptanım benim laptop da yine sorun çıktı serviste 4 kez aynı problemden gitti yenisini bekliyoruz o yüzden 15 günü bulur gelmesi şuan anneme geldim ordan yazıyorum ama bildirimlerimi yaparım bi şekilde çok cnm sıkıldı bu duruma ben sizsiz naparım 2 gündür o yüzden giremedim

hadiyaaaaaaaaaaaaaa üzüldüm bak.. sekteye uğramasını istemezdim buradaki serüvenin... ama sana gğveniyorum yokluğumuzdada aklında olucazdır eminim...

Canım çok teşekkür ederim, sanada geçmiş olsun :26::26:

.

Ayyyyyyy ölürümmmmm Fazlasıyla sevgi dolusun, affedilicek bir durum söz konusu bile olamaz arkadaşım..Varlığınız yeter offfffff 100 promili geçecek gibiii

.

cnmm ii ki doğdun tekrardan...her şey gönlünce olsun....eşin,ailen,dostalrın tüm sevdiklerinle beraber uzun en önemlisi sağlıklı nice yıllar geçirmeni dilerim......bu da pastan.sağlıklı beslendiğin için bundan daha güzel bir pasta olamazdı heralde.........hadi kızlar herkes bir adet havuç alsın

Gamze nice yıllar diliyorum.... Doğum günün kutlu olsun.

(Bu sana bugün yazdığım 3. mesaj ilk ikisini promillerden mi görmedin naptın)

hahahahaha harikasın canım sen yaaa

Gamze nice yıllar diliyorum.... Doğum günün kutlu olsun.

(Bu sana bugün yazdığım 3. mesaj ilk ikisini promillerden mi görmedin naptın)

Canım galiba şoka girdim de göremedimmm özür dilerim tatlım veee çok teşekkür ederimmmm

.

nice mutlu senelere YÜCE ALLAHIM SENİ VE SEVDİKLERİNİ HEP ÇOK ÇOK MUTLU ETSİN İNŞALLLAHHHHH:

garfield elmanın yanında muhakak ılık süt veya yoğurt dene bi ne olacak bakalım inşallah sanada faydası olur. Kivide çok iyi ılık suyla hem kaloriside az...
denicem cnm ılık sütüde sonucu bildidirim muhakkak

sabahtan beri seni bekliyorum kendimden çok sana dua ettim kilo vermiştirde bırakmaz takımı umarım diyeeee

valla bi sevndirik oldummmm

5. Takım 295. Etap

*JUJU* ( 87,30 / 86,70 / 0,60 / 0,69 )
aysunayy ( 67,20 / 67,20 / 0,00 / 0,00 ) Kilosu sabit
dalin26 ( 83,00 / 81,50 / 1,50 / 1,81 )
biricikoglumertug ( 77,70 / 76,70 / 1,00 / 1,29 )
ZES ( 80,70 / 80,10 / 0,60 / 0,74 )
garfield06 ( 69,50 / 68,60 / 0,90 / 1,29 )
birsen-deniz ( 66,60 / 66,30 / 0,30 / 0,45 )
cornella ( 71,10 / 69,60 / 1,50 / 2,11 )
gibisankiacaba ( 90,10 / 90,10 / 0,00 / 0,00 ) Bildirimde bulunmadı
ukyo ( 73,40 / 72,70 / 0,70 / 0,95 )
Gamze_M ( 69,40 / 67,60 / 1,80 / 2,59 )
busramnmn ( 65,70 / 65,10 / 0,60 / 0,91 )
chentiq ( 63,30 / 62,70 / 0,60 / 0,95 )

5.Takım Ortalaması ( 1,06 )

kızlar listemiz bu şekilde... gibisankiacaba yok ortada ... mesajlarına baktım hergün bir tane oda akşam 8 de yazmış o saate kadar da bekleyemem kusura bakmasın ... bu şekilde 3 kere bildirim yapmazsa takımdan atarım kim olursa olsun

takımın ortalamsı da etkileniyor böyle olunca...bu ark mız dün hatırlatmasak bugün kilo bildirim günü oldugunu bile unutmuştu......

takımın ortalamsı da etkileniyor böyle olunca...bu ark mız dün hatırlatmasak bugün kilo bildirim günü oldugunu bile unutmuştu......

evet canım takım ortalamasını da etkiliyor benim hayatımıda... onun için beklemek zorunda kalıyorum onun için işimi gücümü erteliyorum... katı kurallar alma zamanımız gelmiş demekki

denicem cnm ılık sütüde sonucu bildidirim muhakkak

sabahtan beri seni bekliyorum kendimden çok sana dua ettim kilo vermiştirde bırakmaz takımı umarım diyeeee

valla bi sevndirik oldummmm
canımsınnnnnn kuzummmmm
ühühüüü benıdemı atarsın kaptını deryammm ühüüü
evet canım takım ortalamasını da etkiliyor benim hayatımıda... onun için beklemek zorunda kalıyorum onun için işimi gücümü erteliyorum... katı kurallar alma zamanımız gelmiş demekki
bencede cok haklısın o olmöasaydı mesela ortalamamız daha yuksek cıkacaktı.dun bende uyardım bıldırımdede bulunmuyor paylasımdada.fıkrım bellı

gızz gamzeeeeee bende kacırdım partıyı nıce yıllara kuzummmmmmmmm

Teşekkürlerrr bacımmmmmmmmm

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…