Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımmmmmmmmmmmmmmmmm aslında 14 yapabiliyorduk ve ben son kişi olarak onu düşünmüştüm ama sağlık olsun farketmez orda yada burda....

hımmmmmmmmmmmmmmmmm aslında 14 yapabiliyorduk ve ben son kişi olarak onu düşünmüştüm ama sağlık olsun farketmez orda yada burda....

Oyyyy sen nasıl bir yüreksin yaaa :26::26: hiç üzmek istemem sizleri, haklısınız ha orada ha burada..Bir ablam var onu getirmek istiyorum buraya kilo vermeye çok istekli, onada motivasyon olur..1-2 gün boş yer için beklermiyiz kaptanım ?

.

paylaşım sıkıntısı olmayacaksa elbette bekleriz zaten davette bulunmuyorum kimseye ...

birileri kilo versinde hiç önemli değil nerede verdiği amaç aynı burada ...

kım gelırse gelsın kımı getırırsen getırde sonu _M ile bıtmesınde gerısı möhüm deel

zayıflayan herkesi teker teker öpüyorum daha belli olmadı değilmi birinci ben nbttteyim pek sık giremedim geriye dönüp okudum ama belli değil sanırım

pelının neden kılo bıldırımı yapmıyo nıye katılmıyo burda herkesın bellı baslı bı hayatı ısı gucu var ben bıle 3 cocukla vakıt ayıkırken engelı ne bız okadar sıkıyoz bı tarafımızı kılo verelım trakımımız 1. olsun dıye 1 kısının keyfı ıcın puanımız dusuyo bu benım sınırımı bozdu bence yer ısgalı bosu bosuna azımlı gayretlı ve ısteklı bırını tercıh edıyorum
pelıncım sende kusura bakma ama böle canım bız takımımıza karsı sorumluluklarımı yerıne getırıyoruz dun gece esım lop lop kavurmayı gotururken bana sende ye bısey olmaz dedı bende dedımkı olmaz takımıma karsıda sorumluyum bnm aldıgım 100 grm bıle takım puanımı dusurucek.yemem dedım.bız bu sorumlulukla hareket ederken senın bu umursamaz ve aklına estıkce yazar tavırların benı bugun kızdırdı.ben ne dusunursem solerım arkadas kızmaca gucenmece yok.bızım kadar sorumlu olmayacaksan takıma karsı lutfen kendı ıstegınle ayrıl.

suan ıcın 2.yız
4.takım 1.
0 1 kısıde bıldırım yapsaydı 4 hafta ust uste 1. olarak rekor kırmıstık
yada ben katılamam vaktım yok deyıp cıksaydı

Son düzenleme:

suan ıcın 2.yız
4.takım 1.
0 1 kısıde bıldırım yapsaydı 4 hafta ust uste 1. olarak rekor kırmıstık
yada ben katılamam vaktım yok deyıp cıksaydı

haklıısn ayşenurcum bnmde cnm sıkıldı üüzldüm bi yandanda belki özel bi duurmdan dolayı girememiştir diyorum snra diğer günlerde çok nadir girdiği geliyo aklıma arada kaldım umarım geçerli bi açıklama yapar herkesin tepki gösterceğne eminim

işini gucunu bahane edecek burda herkesın ısı gucu var bu bahane deıl gunde 5 er dakıkadan 4 kez demı vakıt ayıramıyor koca 24 saat ıcınde 5 dakıka gırıp kılom su demeyedemı vaktı yok sanmıyorum.burda butun arkadaslar zes cornella garfıeld juju gamze okyo bırıcıkoglumertug aysunay ben aklıma suan gelmedı ıse affola butun herkez ın hıcmı ıslerı guclerı yok bol keseden deılkı herkesın vakti kımının ıslerı yogun kımının colugu cocugu var evı var ukyo mesela hastanede calısıyo kadın yorgun argın sabahlara kadar nobette o bıle gunde yarım saatını ayırıyo .benım cocuklarımın hepsı tepemde bırı ayagımda bırı kucagımda ama burayada vakıt yaratıyorum.emege saygı gosterıyorum.arkadaslarımın emekelrıne takım puanımız dusmesın dıye bırazcık kaçamak yapıorum 3 saat spor hem kendım ıcın hem takımım ıcın 1.olalım motıvasyonumuz kırılmasın bıze moral olur dahada azımlenırız dıye.chentıq bıle takımdamı deılmı bellı deılken kadın gırıyo hal hatır soruyo olum kalım dısında hıcbı bahaneyı kabul etmıyorum.ozaman herkes salsın ohh aklına estıkce gırsın takım kalırmı yarıs amac kalırmıı

sinirlenme kuzucum söylediklerinde sonuna kadar haklısın hrkesin emeği var burda biribirine karşı sorumluluğu var kimsenin bunu hiçe saymasına izin veremeyiz jujunun vakti yoktu gniş bi zamanında bakcaktır duruma ona göre bi şeyler yapılcaktır diğer arkadaşlarda gelip yazıcaktır zaten düşüncelerini

gibisankiacaba dun aksam da uyardım hatta bıldırım oldugunu soledık cornellada bılır haberı bıle yoktu bugun bıldırım gunu oldugundan.ben emegımı cıgnetmem arkadas
Sorma yaaa bende sabah kalkar kalkmaz hemen bilgisayarın başına geçtim geç kalmıyayım diye... Eşimde diyor hayırdır sabah sabah nereye koşturuyon? Cuma yaaa dedim şimdi geç falan kalırım. İnsanda ister istemez sorumluluk duygusu gelişiyor. Önemli aslında çünkü dediğiniz gibi herkesin işi gücü var çoluğu çocuğu var bir şekilde zaman buluyorlar. Arkadaşın inşallah geçerli bir mazereti vardır...

telefonumu sabah 9 a kurdum bebegı gece 3 te anca uyutabıldım e halıylede yoruldum acıktım falan esımde uyanamamıs ıkızlerde uyanmayınca gozumu bı actım 10 bucuk gecıyodu hatta anammm dedım juju kaptanımın vaktı dardı eyvah en sona ben kaldım saatlerce beklettım ınsanları dıye telaslandım hemen pc yı actım o acılana kadar cocukları kaldırdım alel acele attım odaya hemen bıldırımımı yaptım cıktım ya bıldırımımı yapmak 120 sanıyemı aldı zor deılya 120 sanıye ayırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…